It is currently Wed Oct 17, 2018 2:58 pmPost new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: NY INFORMASJON FRA GRUPPEN TIL FAMILIENS SELVSTENDIGE RETT.
PostPosted: Mon Nov 20, 2006 10:34 pm 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Mon Aug 21, 2006 4:18 pm
Posts: 1851
Location: Bergen
Ny informasjon vedrørende Gruppen til Familiens Selvstendige Rett:

:shock: Har du lagt merke til at det er ingen høyerstående personer (med makt og innflytelse) som hjelper oss? Ikke engang din egen advokat?

:D Vel, da får vi gå i gang med å hjelpe oss sjøl. Og hittil har vi kommet så langt:

:arrow: Pr. 20.11.06 er vi 300 registrerte deltakere. Vi foretrekker å kalle oss selv for "deltakere", selv om "medlemsskapet" løper til det blir skriftelig oppsagt. For å bli deltaker i Gruppen, kan du kontakte en av våre kontaktpersoner.

:arrow: Vi har to kategorier "medlemsskap", pris kr. 50,- pr. husstand eller et hefte med frimerker, og dette er en engangssum:
1. De "offisielle". For barnevernsofre.
2. Supporterklubben. For deltakere som ikke er direkte berørt av barnevernet, men som likevel støtter oss helhjertet.

:arrow: Pr. 20.11. er vi 66 kontaktpersoner fordelt over hele landet.

:arrow: Det er opp til enhver kontaktperson å arrangerer møter, ol. Møte-deltakelsen varierer. Lokalgruppene er selvstendige og sjølhjulpne. Derfor har vi en beskjeden medlemskontingent, fordi at penger som samles inn, skal forbli i lokalmiljøet. Derfor bør hver aktive gruppe ha sin egen kasse / konto. Det er et frivillig valg å stille opp som kontaktperson, og alle som ønsker det, kan stille seg til disposisjon for å tjene fellesskapet.

:arrow: I Bergen er det faste møter hver 3dje uke. Vi tar opp tema som interesserer de fremmøtte, se f. eks. leserinnlegg. Bergensgruppen foreslår at møter kan bli lagt til deres møtetider.

:arrow: På Eidskogen er det nå også faste møter.

:arrow: På Eidsvoll har det også vært aktiv møtevirksomhet.

:arrow: I Haugesund er det også aktiv møtevirksomhet.

:arrow: I Alta er det også aktiv møtevirksomhet.

:arrow: I Bodø er det også aktiv møtevirksomhet.

:arrow: I Trondheim vil det også bli satt i gang møtevirksomhet.

:arrow: I Bergen har det vært arrangert 4 punktdemonstrasjoner, 2 utenfor Tinghuset og 2 utenfor fylkesnemnda, når det har vært ønskelig for dem av oss som har hatt sin sak i retten. Vi har hatt med oss tomme barnevogner, snakket med folk på gaten, delt ut løpeseldler og samlet inn underskrifter til Svanhild Kristine Jensen.

:arrow: I Bergen er det arrangert 2 fakkeltog. Med tomme barnevogner og løpesedler.

:arrow: Vi har arrangert 4 toppmøter. Et i Trondheim, i Oppdal, i Oslo og i Haugesund.

:arrow: I Oslo har det vært en demonstrasjon.

:arrow: Vi har en aktiv gruppe på nettet. Deltakere som har internett blir automatisk satt opp på en felles sendeliste, hvor vi utveksler informasjon med hverandre.

:arrow: Deltakerne blir satt i kontakt med hverandre via redaksjonen i Bergen.

:lol: Vi forsøker å sende ut "nyhetsbrev" til samtlige deltakere ca. 2 ganger i året. Derfor ber vi deltakerne og andre om å sende FRIMERKER til redaksjonen i Bergen, v / Mona Lygre, Kirkegt. 27, 5036 Bergen.

:roll: Vi har én felleskonto 3411.24.69623, og penger som blir satt inn her, går hovedsakelig til porto. Vi tillater utgiftsdekning til nødvendig utstyr som har med driften å gjøre. Derfor blir vi svært glad dersom du i ny og ne vil sette inn penger på denne kontoen.

8) Vi samler inn "navn på personer vi ikke kan anbefale" og disse navnene legger vi ut på ekslusive Barnevernssympatisører på svartelisten Denne tjenesten er kun forbeholdt deltakere av Gruppen.

8) Vi tar i mot navn på "advokater jeg ikke kan anbefale" og "navn på advokater jeg (likevel under tvil) kan anbefale". Disse listene er konfidensielle og ligger ikke ute på internett. Vi tar også imot navn på barnevernansatte, psykologer, leger, helsesøstre, jordmødre, ppt, bup, lærere, barnehageansatte, fosterforeldre, fylkesnemdsledere, politifolk, samt andre bv-sympatisører som fortjener en snarlig plass på nettet.

8) Vi anbefaler deltakerne våre til å gå i gang med det som de selv mener bør gjøres. "Kapasiteten min er sprengt, men den stillingen som du etterlyser, er nå besatt - av deg..." Lag gjerne din egen internettside, la oss dukke opp som paddehatter over alt, og la dem få se hvor mange vi er!

8) Vi kan tilby den rette personen et trivelig, ekspansivt og nyskapende arbeidsmiljø, og vi har mange dyktige medarbeidere med oss som gjør en glimrende jobb for fellesskapet. De er drevne eksperter på å kontakte myndighetene, presse på politikerne, og mange andre fremragende deltakere sprer viktig informasjon om oss og vårt virke på annen måte.

:D Ditt lille bidrag ved å melde deg inn i manntallet vårt, gir "kanonene" våre i frontlinjen uvurderlig støtte i ryggen når de taler vår felles sak. Derfor: Meld deg inn i manntallet og gi det lille du har. -I dag! Det er ikke meningen at du trenger å gjøre noe mer, selv om tilbudet er der - men en ting er ihvert fall helt brennsikkert; DET HJELPER BETRAKTELIG PÅ HUMØRET!

:arrow: Enestående BarnasRett har tildelt oss vår egen seksjon på deres side, og der får vi legge ut diverse opplysninger samt leserinnlegg.

:arrow: Vi har også flere andre interessante nettsteder som er under oppbygging.

:arrow: I tillegg er redaksjonen av Redd Barna Våre så generøs å tildele oss vår egen seksjon på dette unike debattforumet.

:twisted: Gruppen til Familiens Selvstendige Rett er startet av initiativtaker Mona Lygre. Gruppens navn ble til ved en avstemning i 2002.

:twisted: Gruppen til Familiens Selvstendige Rett er en ØKONOMISK UAVHENGIG OG SELVSTENDIG GRUPPE, bestående av foreldre, besteforeldre og tidligere fosterbarn. Gruppens vedtekter ble fattet via forslag og avstemning blant deltakerne.

............... |-D Hovedmålsetningen vår er som følger: BARNEVERNET SKAL NEDLEGGES I SIN HELHET. |-D...............

:D Og du her hjertelig velkommen til å være med på å forme Gruppen til det som den skal bli i fremtiden! Nemlig en sterk og motstandsdyktig PRESSGRUPPE mot myndighetens maktmisbruk overfor barn og foreldre. :D

:twisted: NB: Historier og navn som blir publisert på BarnasRett og Redd Barna Våre og lignende nettsider, vil under ingen omstendigheter bli trukket tilbake.

-Rettet 21.11.: Jeg bare flyttet på en setning. -Rettet 23.11.: Jeg la til mer utfyllende info. -Og nå, den siste linjen. Og rettet en skrivefeil.

_________________
Den som tror at det å være liten ikke gir innflytelse, har aldri lagt i telt med mygg!
Signer OPPROP mot fylkesnemnda her!
Bli med på MASSESØKSMÅL MOT FYLKESNEMNDA!


Last edited by Mona Lygre on Sat Apr 12, 2008 6:20 pm, edited 6 times in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: Jeg holder dere oppdatert:
PostPosted: Tue Dec 12, 2006 9:49 pm 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Mon Aug 21, 2006 4:18 pm
Posts: 1851
Location: Bergen
Jeg vil forsøke å holde deg oppdatert med hensyn til hvor mange vi er i Gruppen. Derfor kommer det til å bli mange endringer i innlegget ovenfor. Bare så du vet det.

_________________
Den som tror at det å være liten ikke gir innflytelse, har aldri lagt i telt med mygg!
Signer OPPROP mot fylkesnemnda her!
Bli med på MASSESØKSMÅL MOT FYLKESNEMNDA!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC [ DST ]