It is currently Thu Apr 25, 2024 2:28 am



Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Raundalen og Mørch støtter Inga Marte Thorkildsen
PostPosted: Sun Aug 11, 2013 8:42 pm 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 8:48 am
Posts: 6857
Location: Oslo
  

Raundalen og Mørch støtter barneminister Inga Marte Thorkildsen


Opprop for barneministeren
Sosialistisk Venstreparti, 11. august 2013
Fagfolk med opprop for Inga Marte
Tønsbergs Blad, 11.08.2013

Ikke uventet at de herrer støtter barnevernet på denne måten. Hva slags virkning det får for politikken og barne-ekspertene med forslaget, er kanskje uklart, men barnevernsofre som ser det, ser ihvertfall et rødt lys for seg, antar jeg.


(12.08.: SV hadde forandret adessen til artikkelen, så jeg har satt inn en ny, samt lenket også til en artikkel fra en av avisene. Avis-artikkelen kan kommenteres! - selv om Tønsbergs Blad ikke er noe å rope hurra for for dem som forfølges av barnevernet.)
    

_________________
Hjemmeside http://www.mhskanland.net


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Raundalen og Mørch støtter Inga Marte Thorkildsen
PostPosted: Sun Aug 11, 2013 11:12 pm 
Offline
Rang: Storbruker

Joined: Wed May 05, 2010 12:41 am
Posts: 698
Først, det er et velkjent markedsføringsknep, å appellere til barns sikkerhet og trygghet. Alle vil vi strekke oss langt, for å sikre at barn slipper å lide ondt.

Det mest graverende eksemplet på skandaløs markedsføring av barns sikkerhet og trygghet, var da Nestlé fikk utallige afrikanske mødre til å bytte ut brystmelken, med morsmelkerstatning. Trygg og sunn morsmelk, ble byttet ut med pulver og flasker, ofte under dårlige hygieniske forhold. En tragedie for mange barn og mødre. Og en skam for Nestlé, da skandalen ble internasjonalt kjent og fordømt.

Det ser ut som om mange allerede tar et kommende regjeringsskifte for gitt. Et desperat trekk, en barnvernminister-kampanje, for å sikre Inga Marte plass på Stortinget fra høsten. Kanskje som eneste SV-representant. Om SV ikke faller under sperregrensen, og helt ut av rikspolitikken. Mulig at Vestfold er en SV-bastion, ikke vet jeg. Vi får se når valgdagen kommer.

Jeg tviler ikke på at Inga Marte Thorkildsen tror hun har gjort en enestående innsats for norske barn. Men har hun virkelig det?

Er omsorgsovertakelser, tvang, skremsel og terror fra allmektige barnevernere, veien til en lykkelig barndom, ungdom og voksentilværelse ...?

Det er ingenting som tyder på at barnevernstiltakene hjelper barn. Heller tvert imot. Før barnevernminister, departement og alminnelige barnevernsansatte blir i stand til å vedkjenne seg og forsøke å rette opp i alle feilvurderinger de har begått og begår, finnes det heller ingen mulighet for å forbedre tiltakene.

Når man styrer etter ideologi, og ikke etter realitetene, må det gå galt. Desto større satsning på barnevern, desto flere barn vil lide i barnevernets varetekt.

Jeg tror ikke Inga Marte vil greie å beholde sin Stortingsplass.

_________________
Never, never, never give up!
"You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life." (Churchill)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Raundalen og Mørch støtter Inga Marte Thorkildsen
PostPosted: Mon Aug 12, 2013 1:08 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Feb 05, 2006 7:18 pm
Posts: 7442
Location: Mosjøen, Vefsn kommune på Helgeland.
La inn en kommentar:

Quote:
Å kalle disse menneskene for fagfolk er omtrent som å hevde at Allah lever fordi muslimske teologer hevder det. Kari Killén, Magne Raundalen, Willy-Tore Mørch etc, har en ideologisk bias og bruker de argumenter de finner for å fremme sin OVERBEVISNING.

Det finnes en mengde forskning som knuser deres idéer om faglighet. Google "askepott-effekten" på norsk og engelsk. Sjekk den danske forskningen (2011) hvor man dokumenterte at barnevernet skader barn mer enn de hjelper med såkalte omsorgsovertakelser. Det ble det også hevdet at dette var i overenstemmelse med den internasjonale forskningen. Sjekk den israelske forskningen som viser hvor farlig omsorgsovertakelser er for barnepsyker. Resultatene var signifikante. Sjekk den norske forskningen på tusenvis av barnevernsbarn, som indikerer at ikke noe drev barneselvmord og kvinneselvmord mer opp enn det såkalte barnevernet.

Det er en skam at dette får pågå!

_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
.
"Vårt" lysebrune-mørkerøde såkalte barnevern stjeler mennesker
> Radikalt forum mot familiedestruksjon: http://forum.r-b-v.net/<


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 23 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC [ DST ]