It is currently Mon Jul 23, 2018 6:46 amPost new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Familiestiftelsens angrep på den biologiske familie
PostPosted: Fri Jan 16, 2009 11:30 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Feb 05, 2006 7:18 pm
Posts: 7442
Location: Mosjøen, Vefsn kommune på Helgeland.

Familiestiftelsens angrep på den biologiske familie


At man finner den verste propagandaen MOT familien på Familiestiftelsens sider, forteller det meste om disse. Familiestiftelsen er IKKE en plass barnevernsofrene generelt kan vente hjelp. Heller ikke familien som institusjon.

- Mange barn opplever at mamma eller pappa er den største trusselen. Hele 71% av voldstilfellene skjedde i barnets hjem. I voldsmålingen er det 171 instanser som har registrert henvendelser i løpet av en uke. Politi, familievernkontor og krisesenter har flest meldinger, mens sosialkontorene har nesten ingen. Barnevernet har nesten doblet antall registrerte voldsofre i fohold til den forrige målingen i 2005. - Tallene er ikke nodvendigvis uttrykk for at omfanget av volden har eksplodert. Men at volden er blitt mer synlig for oss og hjelpeapparatet, sier justisministeren.


"71%" kan ikke dokumenteres vitenskapelig. Her er vitenskapelig forskning om saken. At det kan være mer vold der barna oppholder seg oftest, er tenkbart. Men siden tidsfaktoren ikke tas hensyn til over hode, så er dette ren propaganda og svindel.

"Barnevernet har nesten doblet antall registrerte voldsofre i fohold til den forrige målingen i 2005" Vel, gjør de annet enn å drive propaganda.

"Tallene er ikke nodvendigvis uttrykk for at omfanget av volden har eksplodert." Så det sier justisministeren... Ikke nødvendigvis doblet. Folk flest hadde nok oppdaget det om det kom en massiv voldsbølge. Hvorfor tar han ikke bare et oppgjør med tallene? Fordi det ikke passer deres politikk. De vil ha makt i hjemmene.

Dette burde familiestiftelsen holde seg for god for. De gjør imidlertid ikke det. De støtter, med slikt, de verste angrepene på familien.

Ikke skjønner jeg meningen med det, men tar det til etterretning at de er på feil parti når de promoterer de mest familifarlige kreftene.

_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
.
"Vårt" lysebrune-mørkerøde såkalte barnevern stjeler mennesker
> Radikalt forum mot familiedestruksjon: http://forum.r-b-v.net/<


Last edited by Arild Holta on Sat Jan 17, 2009 12:00 am, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jan 16, 2009 11:54 pm 
Offline
Rang: Storbruker
User avatar

Joined: Fri Dec 22, 2006 1:40 pm
Posts: 978
Location: Vefsn
Det er jo noen innlysende faktorer som nok ikke kommer med i denne "analysen" til disse klovnene:

1. Det bor (forløpig) flest barn hjemme.

2. Vold som utøves i fosterhjem og på institusjoner kommer ikke frem i "rapporter".

3. Den volden som barnevernet selv utøver defineres som omsorg i de samme rapportene.
(Bruk av tvang, politi o.l ved henting av barn i hjem og fra "rømmen")

_________________
B.E.Bjorbekkmo
[size=75][color=red]
Gjør ALLTID og uten unntak opptak av møter, telefonsamtaler o.l. med BV etc[/color]
Dette har du lovlig og full adgang til iht [url=http://www.lovdata.no/all/tl-19020522-010-017.html#145a]straffelovens § 145a[/url], så lenge du selv deltar i samtalen.[/size]

[url=http://barnevernet.origo.no]Barnevern[/url]


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Familiestiftelsens angrep på den biologiske familie
PostPosted: Wed Oct 26, 2011 9:01 pm 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 8:48 am
Posts: 6530
Location: Oslo
 
De punktene du anfører, er absolutt relevante. Folk har det med å tro at når "hjemmet" nevnes, så er det selvfølgelig foreldrenes hjem det dreier seg om. Det er nok å se på Daly & Wilsons forskning om familier med en steforelder, for å se at bildet er anderledes: det er enorm overhyppighet av vold etc utøvet av steforeldre. Det er all grunn til å tro at problemene er enda langt større i "hjem" hvor det ikke befinner seg noen biologisk forelder i det hele tatt. Og dessverre: de fleste undersøkelser skiller ikke mellom biologiske foreldre og andre.

Det du sier om at de fleste barn bor hjemme, er enda viktigere å være oppmerksom på. I absolutte tall kan det være at de fleste som mishandles, mishandles av egne foreldre, skjønt det er ikke sikkert. Men uansett må man ganske riktig se på forholdstall. Det er vanlig, ugjennomtenkt propaganda at "hjemmet / kjernefamilien er det farligste sted barn (og kvinner) kan oppholde seg". I forhold til hvilke alternativer? La oss tenke oss 100 barn som bor hos sine foreldre, og at 4 av dem mishandles. Det blir 4 prosent. La oss så tenke oss 5 barn som bor på institusjon og i fosterhjem. Hvis nå 2 av dem mishandles, er det 40 prosent. Tidobling er et sannsynlig, faktisk konservativt, anslag av forholdet mellom vold utøvet av foreldre og vold utøvet av andre "omsorgs"personer (helt pålitelige tall er vanskelige å få tak i, fordi myndighetene, som du sier, underrapporterer vold utøvet i deres egen regi). Det betyr at jo flere barn som tas vekk fra sine egne foreldre, desto mer øker mishandlingsprosenten - hvis alle ble tatt, ville den til slutt øke til det tidobbelte.

Grunn til ettertanke.
  

_________________
Hjemmeside http://www.mhskanland.net


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC [ DST ]