It is currently Tue Mar 19, 2024 11:39 am



Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Utviklinger i Tsjekkia, Romania og Latvia
PostPosted: Tue Jan 02, 2018 3:44 pm 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 8:48 am
Posts: 6857
Location: Oslo
    

Utviklinger i Tsjekkia, Romania og Latvia

Slike aksjoner som det norske barnevernet setter i verk er nokså etablert over hele den Vestlige verden. Det varierer fra tid til annen hvor intenst slik behandling av familier og deportasjoner av barn er, og også rettsbehandling, tvungne bortadopteringer av barn, hva slags grunner som påberopes for å ta barna, kan variere, men den grunnleggende ideologien er lik, og den er basert på galt, spekulativt psykobabbel og urealistiske idéer om "gode" resultater, for voksne så vel som barn, av maktutøvelse overfor dem i hendene på sosialarbeidere og andre hyret inn ar barnevernet.

Men det er ikke nok for de vestlige landene å drive slik innen sine egne landegrenser. De prøver ivrig å spre det til andre land også. På global basis er Unicef og Redd Barna aktive i å spre ideologi og propaganda for idéer som impliserer at biologiske foreldre omtrent er de farligste personer som barn kan ha i nærheten, og at utrolige krav og mistenksomhet skal rettes mot foreldre, mens offentlig ansatte, slik som sosialarbeidere, fosterforeldre, personale ved barnevernsinstitusjoner, psykologer og andre, uten videre antas å være fri fra alt annet enn lutter uselviske motiver når de tar makten over barn på bekostning av barnas familier.

Her på den norske arenaen kan vi se hvordan vårt land lenge nå har brukt mye penger på å "lære" de østeuropeiske landene at de bør følge i våre fotspor, og på å oppmuntre dem til å etablere systemer for barnevern akkurat som vårt eget. Og vi ser Norge sponse sjenerøst gjensidige reiser for å besøke hverandre og samarbeide innen denne sektoren.
Norsk barnevern skal lære opp i Estland?
Forum Redd Våre Barn, 23 februar 2013
En merkverdighet: Rumensk delegasjon i Sogn og Fjordane i april skryter av hvor storartet Norge er?
Forum Redd Våre Barn, 27 August 2016

*

Både i Romania og i den Tsjekkiske Republikk fins det politikere som viser tegn på å ikke ha lært særlig av henholdsvis Bodnariu-saken og Michaláková-saken, skjønt det er også politikere der, især i Tsjekkia, som protesterer klart og høylydt mot "vern" av barn i Vestlig stil, og som prøver å stoppe sine land i å kopiere Vesten. I Latvia ser det ut til å være bedre utviklinger i sving, som har nådd frem til og med til politikere, mot den måten Vestlig "barnevern" har resultert i at latviske barn blir konfiskert i utlandet, særlig i Storbriannia og Norden.

*

Romanian authorities in the mood for "child rights" ? (Rumenske myndigheter fått lyst på "barns rettigheter"?)
Forum Redd Våre Barn, 12 desember 2017

*

Vaclav Klaus Jr., tsjekkisk parlamentsmedlem:
“Stay Strong To Every Loving Parent, Anywhere” (Hold dere sterke – til alle kjærlige foreldre, over alt)
SaveYourChildren.in, 31 juli 2017
"Unfortunately, in 2012 Czech Republic adopted an amendment to the law which has the same approach to “protect” children as Norway (who strongly supported this amendment). We set out on the way we must never go, we must not implement more control over families but we must protect traditional family and its irreplaceable role and value in society. Since last amendment to the law we have seen in Czech Republic rapid increase in the number of child neglect cases (cases handled by social workers have grown 6 times since 2006)."
(Dessverre vedtok den Tsjekkiske Republikk i 2012 en endring i loven som har samme tilnærming til å "beskytte" barn som Norge (som sterkt støttet denne endringen). Vi startet på den veien vi aldri må gå, vi må ikke sette i verk mere kontroll over familier, men må beskytte den tradisjonelle familie og dens uerstattelige rolle og verdi i samfunnet. Siden siste lovendring har vi i den Tsjekkiske Republikk vært vitne til hurtig vekst i antallet saker om vanskjøtsel av barn (saker behandlet av sosialarbeidere har øket 6 ganger siden 2006.))

Herr Klaus viste til situasjonen som er vokst frem siden denne lovendringen i 2012 i sin tale ved demonstrasjonen mot norsk barnevern i Praha i 2015, og sa (ved tid 01:25-01:50):
"We already have the very similar "Barnevernet" law, we already have paid foster parents so people don't take kids for giving them love but to get money. We have those so called non-profit organizations that organize the whole process. Now it is just about waiting when all the current social workers will be replaced by the zealous activists. Then the same inferno starts here as well."
(Vi har allerede en lignende "barneverns"lov, vi har allerede betalte fosterforeldre, så folk tar ikke barn for å gi dem kjærlighet men for å få penger. Vi har disse såkalte ideelle organisasjonene som organiserer hele prosessen. Nå er det bare å vente på at alle de nåværende sosialarbeiderne blir erstattet av nidkjære aktivister. Da begynner det samme helvetet her også.)

*
Julija Stepanenko, latvisk parlamentsmedlem:
Latvia Fights Back for its Children (Latvia slår tilbake for sine barn)
SaveYourChildren.in, 1 januar 2018

  

_________________
Hjemmeside http://www.mhskanland.net


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Utviklinger i Tsjekkia, Romania og Latvia
PostPosted: Sat Jan 27, 2018 7:51 pm 
Offline
Rang: Storbruker

Joined: Fri May 29, 2015 2:49 pm
Posts: 906
Den nåværende tsjekkiske presidenten, som har omtalt norsk barnevern med nazi-analogier, er gjenvalgt:

Tsjekkias president Zeman gjenvalgt
https://www.nrk.no/urix/tsjekkias-president-zeman-gjenvalgt-1.13887672


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Utviklinger i Tsjekkia, Romania og Latvia
PostPosted: Sun Jan 28, 2018 8:17 pm 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 8:48 am
Posts: 6857
Location: Oslo
familien-er-samlet wrote:
Den nåværende tsjekkiske presidenten, som har omtalt norsk barnevern med nazi-analogier, er gjenvalgt:

Tsjekkias president Zeman gjenvalgt
https://www.nrk.no/urix/tsjekkias-president-zeman-gjenvalgt-1.13887672

Her er en del av det vi har fra tidligere om Zemans fine støtte til barnevernsofre:

Den tsjekkiske president sammenligner norsk barnevern med nazi-program
11 februar 2015

Reaksjonene da Eva Michaláková ble berøvet foreldreansvaret for sine sønner:
Tsjekkia sendte protestnote, og president Zeman trakk tilbake invitasjonen til den norske ambassadøren til feiring av høytidsdagen 28. oktober
7 oktober 2015 (flere posteringer nedover i tråden)
  
  

_________________
Hjemmeside http://www.mhskanland.net


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC [ DST ]