It is currently Thu Mar 28, 2024 5:02 pm



Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 18 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Frimurerne, barnevernets grûndere
PostPosted: Tue Nov 27, 2012 8:38 am 
Offline
Rang: Ivrig bruker
User avatar

Joined: Sat Jul 14, 2012 8:54 am
Posts: 91
Frimurerne, barnevernets grûndere

**Notat skrevet av Slutt å kalle deg for mamma og pappa til MITT barn den 24. november 2012 kl. 19:30 ·


Det var frimurernes koner som starta barnevernet for å forbarme seg om dem stakkars fattige barna som dems ektefeller skapte For det var eneste måten å få dem barna dem ønska seg.



Før vergerådslovens ikrafttreden år 1900, var det som fantes av offentlig barnevern regulert gjennom lite koordinerte bestemmelser i kriminal-, fattig- og skolelovgivningen. Tiltakene var preget av forsorg og kriminalpolitiske virkemidler.



Vi kan imidlertid merke oss at noe nytt ble innvarslet i 1841 ved at den såkalte redningsanstaltbevegelsen fikk et fast holdepunkt også her i landet. Dette året ble det således etablert en «Rednings-, forbedrings- eller forsørgelsesanstalt fornemlig for forladte, forsømte eller vanartede ældre børn» i Urtegata på Grønland.



Her skulle det anvendes omsorgspedagogiske prinsipper, og det skulle erstatte de tradisjonelle straffetiltakene, som i ekstrem grad hadde bestått av tukthusplassering fra siste halvdel av 1700-tallet. Formålet med redningsanstalten var, slik dette ble uttrykt i et slagord: «Redde fattige, forladte Børn, redde Sjele, bedrage Galge og Tukthuse for saa mange Kandidater som muligt». (Befring, E.,1963)



Redningsanstalten på Grønland, som senere ble kalt Toftes gave (etter grosserer Andreas Tofte, som i 1845 gav nye bygninger til anstalten i Munkedamsveien i Kristiania), skulle et halvt hundreår senere bli en pionerinstitusjon for utviklingen av oppdragelsesanstalter- det som under vergerådsloven ble betegnet som skolehjem.http://www.regjeringen.no/nb/dep/bld/do ... ?id=358167



Hvem var grosserer Andreas Tofte som ga Redningsanstalten på Grønland som gave?



Thorvald Meyer Forretningsmann og godseier. Foreldre: Trelasthandler Jacob Meyer (1781–1856) og Ingeborg Marie Barth Muus (1781–1835).



Gift 4.10.1841 med Annichen Mathea (“Thea”) Tofte (24.10.1820–27.1.1900), datter av grosserer Andreas Tofte (1795–1852) og Christine Søberg (1797–1848).



Svigerfar til Christian Schweigaard (1838–99) og Axel Heiberg (1848–1932); svoger til Thomas Johannessen Heftye (1822–86); morbror til Benjamin Sewell (1845–95); oldefar (mormors far) til Dakky Kiær (1892–1980) og Thorry Kiær (1888–1968); grandonkel (farmors bror) til Ragnhild Keyser (1889–1943).



"Thorvald Meyer ( grosserer Andreas Tofte Svigersønn) ,var Kristianias store mesén, og alle sider av kulturlivet kunne regne med hans interesse. Han var en ivrig teatergjenger og satt i Christiania Theaters styre gjennom mange år. Hver jul sendte han en pengesum til fordeling mellom de fattige skuespillerne, og han gav et større bidrag til reisingen av Nationaltheatret. Han var en engasjert frimurer av høy grad, og takket være hans betydelige pengetilskudd fikk den nye Frimurerlogen sin monumentale utforming."

http://snl.no/.nbl_biografi/Thorvald_Meyer/utdypning



Hvem var Trelasthandler Jacob Meyer, (Thorvald Meyers far)?



Jacob Meyer, født i Oslo, norsk forretningsmann. Tok initiativ til organisert travkjøring i Norge med det første løp på isen i Bjørvika i Oslo 1832. Til Meyers minne arrangeres årlig Jacob Meyers pokalløp for kaldblodshester, første gang på Frognerkilen 1896, fra 1928 på Bjerke Travbane i Oslo. Som forretningsmann drev han et av landets største trelastfirma, eide store skogseiendommer og var en stor skipsreder.

1842 var han Christianias rikeste borger.

http://snl.no/Jacob_Meyer



1813–32 var Meyer sjef for Den ridende Borgergarde eller Det Gule Kor, og denne stillingen gav ham tittelen rittmester. 1822 ble han utnevnt til ridder av den svenske Vasaorden. Jacob Meyerhttp://snl.no/.nbl_biografi/Jacob_Meyer/utdypning



Vasaorden (svensk: Kungliga Vasaorden) er en svensk ridderorden innstiftet av Kong Gustav den 3. i 1772, og tildeles som belønning for «fortjenester av jordbruk, bergvergsdrift, kunst, handel, industri håndverk og undervisning, for nyttige skrifter i disse emner og for vel utførte allmene verv og oppdrag.» Vasaorden bæres i grønt bånd og har fem klasser. I tillegg kommer «Vasatecknet» og «Vasamedaljen» som ble innstiftet i 1895.http://no.wikipedia.org/wiki/Vasaorden



grosserer Andreas Tofte som ga Redningsanstalten på Grønland som gave var altså sønn av en høy frimurer og svigersønn av en høy frimurer.




Finn Sjue og Ronald Bye, oppgir i boken ”Norges hemmelige hær” at Stay-behind på sitt sterkeste disponerte fra 1-2000 mann i Norge og at den sorterte under etterretningstjenesten. Over hele Europa skall til sammen 50 000 mann være tilsluttet slike grupper, en maktoppbygging som CIA sto bak, uten at kongressen eller de respektive lands nasjonalforsamlinger var orientert. Fra Erik Rudstrøms bok om frimureriet har jeg funnet følgende avisartikkel fra VG (Verdens Gang), som har skrevet at Meyer hadde tilhørt en ”CIA-celle”:



”En del av våpnene som er beslaglagt hos Meyer stammer trolig fra CIA-cellersom ble opprettet over hele Skandinavia i begynnelsen av 1950-årene. Det var dentidligere CIA-sjef, William Colby som ledet arbeidet med å opprette geriljagruppersom skulle settes inn i sabotasje- og motstandskamp dersom Sovjetunionenokkuperte Norge. Etter det VG har grunn til å tro, var Meyer – med bakgrunn imotstandsbevegelsen under krigen og kjent som en glødende antikommunist –medlem av en slik motstandsgruppe. Meyer som disponerte en rekke eiendommerhadde ansvaret for å oppbevare et stort våpenarsenal. Da CIA-operasjonen ble avblåstav norske myndigheter, leverte Meyer inn mesteparten av våpnene. Han beholdt engod del av ammunisjonen og automat-våpnene. Det er disse våpen som er stammeni det arsenal politiet beslagla i det hemmelige rom i Meyers villa…Politiet mistenkerMeyer for å ha innført enkelte våpen ulovlig fra utlandet. Noen av våpnene er avnyere dato, og stammer med sikkerhet ikke fra forsvarets lagre. Meyer var bl.a. ibesittelse av et rakettgevær av helt ny dato. Våpenet er forbudt brukt i krig, ifølgeGenevekonvensjonen. Det er lydløst og har en enorm slagkraft pga. prosjektiletsekstremt høye hastighet”… http://arkivet22.blogspot.no/2006/11/fr ... ap_18.html



Rystende avsløring om barnehjemmet Toftes Gave. Barn ble fratatt eget navn og tiltalt med løpenummer, og det ble utviklet et voldsomt system av straffemidler. (Samfunnsmagasinet 23.03.06)http://www.sfm.no/Arkiv-2006/Art-Mar-06/23.03.2006-Barnehjemmet-Toftes-Gave.htm



Historien om de farlige barna http://www.forskning.no/artikler/2009/april/218741



Mer om Barnevernsinstitusjonen Toftes Gave på Helgøyahttp://www.barnasrett.no/samlemappe/toftes_gave_helgoya.htmBarnevernet i Norge ga i 2008 tilbud til nesten 45 000 barn (SSB), og deres familier. Det er bare 4 år siden men man må anta at tallet nå er doblet.



I denne artiklen spør man Virker barnevernet? det påstås at effekten er udokumentert. Noe Barnevernet ofte hevder slik at de kan villede og dermed fortsette sine ritualer.

http://www.forskning.no/artikler/2009/november/235541



I alt døde 702 barnevernbarn i perioden 1990-2001.... ikke en ansvalig er fengslet eller straffet for dette!

http://www.nibr.no/filer/2005-12.pdf



Siden Ragnhild døde i 2010 har fire andre barn mistet livet i barnevernets omsorg. Flere av tilfellene skyldes dødsårsakene rus og psykiske problemer.http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/paa ... 61791.html



- For enkel tilgang på rus i barnevernet

Hennes venninne Marita-Helen Johannesen, som tidligere bodde på institusjon, forteller om både heroin, Subutex og amfetamin. Hun er selv rusfri i dag.

- Men jeg har minst ti venner som begynte å ruse seg etter at de ble plassert på institusjon, sier hun.

http://www.tv2.no/nyheter/politisk/-for ... 81831.html



Hva driver så disse frimurerne som grundla barnevernet og som fortsatt driver det, med, i sine ritualer?



Sexmagi og opplæring av barn

Theodor Reuss, stifteren av O.T.O., foreskrev at såkalt doktor-prester skulle lære opp selv de minste barn til erkjennelse av at kjønnsorganene er hellige og at sex skal fungere som en bru som forbinder mennesket med Gud. Barn skal lære de seksuelle handlingers hemmelighet fra doktor-prester, inntil de er voksne. Crowley selv uttalte at alle barn alt fra spedbarnsalder bør være vitne til seksuelle handlinger, og også fødsler.



Bakgrunnen for inkludering av barn er at barn og foreldre anses å være likeverdige individer så ikke barnets sanne vilje undertrykkes. Dette er omstridt da andre fremstående medlemmer og også flere avdelinger av O.T.O. mener at barn ikke kan innvies fordi de mangler erfaringen fra å vokse opp, altså hele barndommen. Så selv om «kalifatet» aksepterer Crowley og Reuss’ føringer om barns likeverdighet (inkludert følgelig i seksuelle forhold) så vil flere avdelinger så som Typhonian O.T.O. og sveitsiske O.T.O. ikke avholde sex-messer. Sexmagi praktiseres i ordenens VIII° og IX° (grad X° er landets administrative leder). I Typhonian O.T.O. er det dessuten opprettet en XI° der det praktiseres analseksuell sexmagi.[2]



Sex med ikke-innvidde kommenteres av Guido Wolther i Fraternitas Saturni: «Penisen til et ikke-medlem må du aldri føre inn i din vagina. Penis og sæd fra en legperson skal gå via munnen [...] Ha ingen betraktning for lekmannen – kast ham vekk som en gammel hanske – hvis han ikke har mer å gi bort».



OTO en irregulær frimurerorden

I boka Blood on the Altar hevder Craig Heimbichner at OTO er en såkalt irregulær frimurerorden. Han hevder at denne forbindelsen mellom OTO og frimureriet holdes skjult for laveregrads frimurere og offentligheten. Heimbichner hevder at OTO er massivt involvert i pedofili og rituell ofring av barn.[3] Ifølge biskop Stephan Hoeller, leder av den (ikke-thelemiske) Ecclesia Gnostica, er OTOs tilknytning til frimureriet via den engelske frimureren John Yarker som administrerte den skotske rite og også Memphis-Mizraim-ordenene.[4]



OTO Norge

Sekretær for OTO Norge skal være John Færseth. Dette ifølge Illuminati-avhopperen Leo Zagami som også navngir FrP-politikeren Per Christian Krogh som medlem. OTO-losjen i Oslo ble opprinnelig stiftet av Simen Midgaard. Stefan Deren skal også være eller ha vært medlem av OTO.

http://www.nyhetsspeilet.no/2012/11/hum ... -mot-barn/



OTO fikk meg til å assosiere med den radikale, aktive og feministiske Kvinnegruppa med det maskuline navnet Ottar.

Som hevder seg å være en partipolitisk uavhengig kvinneorganisasjon og ble stiftet i 1991. Vi har navn etter pioneren Elise Ottesen Jensen, kalt Ottar. Mesteparten av forrige århundre arbeidet hun for retten til prevensjon og abort.http://kvinnegruppa-ottar.no/no/index.p ... 1&Itemid=2



Barnevernets Pedagoger presser ofte gravide til nettop abort og tvangssteriliseringer. Slike inngrep blir ofte utført av andre frimurere på sykehusene rundt i landet, der offeret ikke aner hva disse går til og tror de har avtaler til andre typer operasjoner og undersøkelser.



I Barnevernet er det populært å kalle seg Pedagog,



av gresk ’pais’ gutt, og ’agogos’ fører, ble i oldtiden brukt om slave som fulgte rike borgeres sønner til og fra skolen og veiledet dem i hjemmearbeidet.

I tradisjonell og vid betydning brukes begrepet om personer som beskjeftiger seg med oppdragelse og/eller undervisning på alle nivåer. Både førskolelærere, skolelærere, lektorer og universitetsansatte som underviser studenter kan i denne sammenhengen betegnes som pedagoger, der det å være pedagog, dvs. undervise, utgjør en større eller mindre side av deres arbeid.

I snevrere forstand brukes betegnelsen om personer med utdannelse på hovedfagsnivå eller tilsvarende i faget pedagogikk, som oppstod på 1800-tallet (se fagpedagog). http://no.wikipedia.org/wiki/Pedagog



Oppdragelse er et hovedbegrep i pedagogikken. Oppdragelse er et så omfattende og sammensatt fenomen at det vanskelig lar seg fange inn i en kortfattet og enkel definisjon. Kort kan oppdragelse bestemmes som tiltak for å hjelpe barn og unge til å leve og til å utvikle seg mot voksen ansvarlighet og selvstendighet.



Ifølge den engelske pedagogiske filosof R. S. Peters må fire kriterier være oppfylt for at noe skal kunne kalles kunne kalles oppdragelse. For det første må de kunnskaper, holdninger og verdier som overføres til barnet og den unge være verdifulle i seg selv. For det andre må den som oppdras tilegne seg kvaliteter som hjelper ham/henne til å forstå virkeligheten. For det tredje må oppdragelsesprosessen være moralsk forsvarlig, og endelig må barnet og den unge være klar over hva som foregår.



Den norske pedagogen Reidar Myhre har ut fra en liknende tankegang definert oppdragelse som den voksne generasjons bestrebelser på å formidle til barn og unge – under gjensidig påvirkning – de kunnskaper og ferdigheter, holdninger og innstillinger, samlivsformer og trosformer som er uttrykk for den sosiale og kulturelle sammenheng oppdragelsen foregår i, på en slik måte at den nye generasjon får hjelp til å realisere sine evner og muligheter i retning av medmenneskelighet, ansvarlighet og selvstendighet og gjennom dette virke tilbake på samfunn og kultur i både stabiliserende og nyskapende forstand.



Oppdragelsesbegrepet blir ofte innsnevret til stort sett bare å gjelde holdnings- og karakterdannelsen, dvs. tilegnelsen av holdninger, normer og verdier, som utvilsomt er den mest sentrale siden ved oppdragelsen. Begrepet kan imidlertid utvides til å omfatte alle sider ved barnets personlighet og atferd, slik at man kan f. eks. snakke om så vel den intellektuelle og emosjonelle oppdragelse som den sosiale, moralske, estetiske og religiøse oppdragelse.



Ut fra en slik forståelse blir det naturlig å oppfatte oppdragelse som et overordnet begrep i forhold til undervisning, som er pedagogikkens andre hovedbegrep. Med en snevrere forståelse av oppdragelsesbegrepet blir oppdragelse og undervisning mer sideordnede begreper. http://no.wikipedia.org/wiki/Oppdragelse Undervisning er en form for læring der kunnskap og ferdigheter formidles av en eller flere personer til andre personer. Undervisning er sammen med oppdragelse et hovedbegrep i pedagogikken. http://no.wikipedia.org/wiki/Undervisning



Læring er endring i atferd, eller prosessen hvor levende organismer skaffer seg kunnskap om verden. Det er ulike syn på læring.
I et tradisjonelt atferdsperspektiv skjer læring ved at en person gjør noe observerbart som han ikke kunne før læringen. Det har da skjedd en endring i personens atferd. En atferdsorientert definisjon er at læring er «relativt varige endringer i atferd som er et resultat av erfaringer, men som ikke kan tilbakeføres til forbigående tilstandsendringer, modning, tretthet eller medfødte tendenser til handling.» (Klein, 1991: s. 19 i Asbjørnsen, Ogden og Manger)
I et kognitivt perspektiv er læring en indre prosess, som griper inn i personens personlighet. Læring er tilegning av kunnskap, egenskaper eller holdninger og prosessen kan ikke observeres.
Et sosiokulturelt læringssyn bygger på en antakelse om læring skjer gjennom bruk av språk og deltakelse i sosial praksis.

http://no.wikipedia.org/wiki/L%C3%A6ring



Characteristics of an Illuminati Abduction

http://macpc.org.au/site/2012/02/charac ... abduction/

Oversatt til norsk:

http://translate.google.com/translate?s ... duction%2F



Illuminati Plan "Sexual Rights" for Children

"Make no mistake: the day will come when your children will be 'set free' sexually. And if you object, your children will be taken from you. It may take some time, but it will come. "

http://www.henrymakow.com/battle_over_t ... ights.html

Oversatt til Norsk

http://translate.google.com/translate?s ... ights.html



Government Child Abuse By Design - How It Works

http://macpc.org.au/site/

Oversatt til Norsk

http://translate.google.com/translate?s ... %2Fsite%2F



International Governement Child Abuse Links

http://macpc.org.au/site/453-2/



Normaliseringen av pedofili i den sekulære bevegelse

http://gardenofserendipity.wordpress.co ... bevegelse/



Foreldre må ikke la seg skremme av sine barns seksualitet, det er sunt for barn å se på ORDET BRUKES MEST AV SPAMMERE. MELDINGEN ER MENT Å HINDRE DEM. BEKLAGER OM ANDRE BERØRES! så lenge barn og foreldre snakker åpent om det, ifølge eksperter.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/arti ... 1481237582



Dette så bra ut helt til jeg leste:

"- så du mener flere biologiske foreldre burde bli gjort istand til å ha barna fortsatt?

- det er ikke noe mål i seg selv"

å dette:

"Håbrekke tar til orde for det han kaller en stabilitetsreform. Ved å bygge opp en større institusjonskapasitet og ved å bygge opp et helt annet støtteapparat rundt fosterhjemmene"



Så målet hans er å styrke barnevernet enda mer med enda flere millioner å enda flere folk.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater



A WARNING TO ALL FREEMASONS!

http://macpc.org.au/site/a-warning-to-all-freemasons/

Oversatt til Norsk

http://translate.google.com/translate?s ... emasons%2F



The German Brotherhood of Death Society is the Thule Society.



Thule members practiced a form of Sexual Magic derived from a lodge of which Aleister Crowley was a member. Crowley was recognized as the foremost worshipper of Satan in the 19th Century. "The origin of this...medieval magic...can be traced to a Freemason, Robert Little, who founded the Societas Rosicruciana in 1865... (Ravenscroft, Spear of Destiny, p. 164-5).



While the actual sexual perversions which were practiced are too offensive to share, the results are not. Author Revenscroft stated that "indulgence in the most sadistic rituals awakened penetrating vision into the workings of Evil Intelligences and bestowed phenomenal magical powers." (Ibid. p. 167). This is the Thule Society.



Eckart's final act was to initiate Hitler into,

"a monstrous sadistic magic ritual... after which he was sexually impotent. Hitler's impotency had a deep psychological foundation. He knew sexual fulfillment through the extremes of sadism and masochism..."(Ravenscroft, p. 155, 173).

This impotency delivered a final devastating blow to Hitler's psychological foundation, finally making him into the sadistic murderer that history knows.

http://www.bibliotecapleyades.net/socio ... hule03.htm

Oversatt til Norsk

http://translate.google.com/translate?s ... hule03.htm





Stay Asleep Says NWO We Fear Global Political Awakening!

http://www.youtube.com/watch?v=Ttv6n7PF ... ture=share



Dette satanistisk pedofile mijøet som kalles Barnevern må legges ned og de involverte må straffes. Dette inkluderer Dommere, Advokater, Sakkyndige, Institusjoner og Fosterhjem. Dette system er en pedofil ring.



Sitat Gollum: Den aller kosteligste.



Denne ringen var bygget for akkurat dette formål. Derfor blir jeg helt kvalm å ser rødt når folket og politikerne hele tiden snakker om å styrke og bygge opp barnevernet. Vi kan aldri løse problemer ved å fortsette med det som førte oss inn i problemene!



Tenk nytt!



Familien til barnet er det eneste ekte barnevern å har vært det i tusenvis av år! Slutt å tro på disse pedofile pedagogene!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Frimurerne, barnevernets grûndere
PostPosted: Tue Nov 27, 2012 8:42 am 
Offline
Rang: Ivrig bruker
User avatar

Joined: Sat Jul 14, 2012 8:54 am
Posts: 91
Ny informasjon tilført dokumentet

Hvem var Trelasthandler Jacob Meyer, (Thorvald Meyers far)?

Jacob Meyer, født i Oslo, norsk forretningsmann. Tok initiativ til organisert travkjøring i Norge med det første løp på isen i Bjørvika i Oslo 1832. Til Meyers minne arrangeres årlig Jacob Meyers pokalløp for kaldblodshester, første gang på Frognerkilen 1896, fra 1928 på Bjerke Travbane i Oslo. Som forretningsmann drev han et av landets største trelastfirma, eide store skogseiendommer og var en stor skipsreder.
1842 var han Christianias rikeste borger.
http://snl.no/Jacob_Meyer

1813–32 var Meyer sjef for Den ridende Borgergarde eller Det Gule Kor, og denne stillingen gav ham tittelen rittmester. 1822 ble han utnevnt til ridder av den svenske Vasaorden. Jacob Meyerhttp://snl.no/.nbl_biografi/Jacob_Meyer/utdypning

Vasaorden (svensk: Kungliga Vasaorden) er en svensk ridderorden innstiftet av Kong Gustav den 3. i 1772, og tildeles som belønning for «fortjenester av jordbruk, bergvergsdrift, kunst, handel, industri håndverk og undervisning, for nyttige skrifter i disse emner og for vel utførte allmene verv og oppdrag.» Vasaorden bæres i grønt bånd og har fem klasser. I tillegg kommer «Vasatecknet» og «Vasamedaljen» som ble innstiftet i 1895.http://no.wikipedia.org/wiki/Vasaorden

grosserer Andreas Tofte som ga Redningsanstalten på Grønland som gave var altså sønn av en høy frimurer og svigersønn av en høy frimurer.

Finn Sjue og Ronald Bye, oppgir i boken ”Norges hemmelige hær” at Stay-behind på sitt sterkeste disponerte fra 1-2000 mann i Norge og at den sorterte under etterretningstjenesten. Over hele Europa skall til sammen 50 000 mann være tilsluttet slike grupper, en maktoppbygging som CIA sto bak, uten at kongressen eller de respektive lands nasjonalforsamlinger var orientert. Fra Erik Rudstrøms bok om frimureriet har jeg funnet følgende avisartikkel fra VG (Verdens Gang), som har skrevet at Meyer hadde tilhørt en ”CIA-celle”:

”En del av våpnene som er beslaglagt hos Meyer stammer trolig fra CIA-cellersom ble opprettet over hele Skandinavia i begynnelsen av 1950-årene. Det var dentidligere CIA-sjef, William Colby som ledet arbeidet med å opprette geriljagruppersom skulle settes inn i sabotasje- og motstandskamp dersom Sovjetunionenokkuperte Norge. Etter det VG har grunn til å tro, var Meyer – med bakgrunn imotstandsbevegelsen under krigen og kjent som en glødende antikommunist –medlem av en slik motstandsgruppe. Meyer som disponerte en rekke eiendommerhadde ansvaret for å oppbevare et stort våpenarsenal. Da CIA-operasjonen ble avblåstav norske myndigheter, leverte Meyer inn mesteparten av våpnene. Han beholdt engod del av ammunisjonen og automat-våpnene. Det er disse våpen som er stammeni det arsenal politiet beslagla i det hemmelige rom i Meyers villa…Politiet mistenkerMeyer for å ha innført enkelte våpen ulovlig fra utlandet. Noen av våpnene er avnyere dato, og stammer med sikkerhet ikke fra forsvarets lagre. Meyer var bl.a. ibesittelse av et rakettgevær av helt ny dato. Våpenet er forbudt brukt i krig, ifølgeGenevekonvensjonen. Det er lydløst og har en enorm slagkraft pga. prosjektiletsekstremt høye hastighet”… http://arkivet22.blogspot.no/2006/11/fr ... ap_18.html

Rystende avsløring om barnehjemmet Toftes Gave. Barn ble fratatt eget navn og tiltalt med løpenummer, og det ble utviklet et voldsomt system av straffemidler. (Samfunnsmagasinet 23.03.06)http://www.sfm.no/Arkiv-2006/Art-Mar-06/23.03.2006-Barnehjemmet-Toftes-Gave.htm


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Frimurerne, barnevernets grûndere
PostPosted: Tue Nov 27, 2012 3:43 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Feb 05, 2006 7:18 pm
Posts: 7442
Location: Mosjøen, Vefsn kommune på Helgeland.
-rom-
Fakta kan knyttes sammen på forskjellige måter. Den menneskelige hjerne skiller ikke automatisk mellom sammenhanger som påvirker og sammenhanger som ikke påvirker.

Eks: Det finnes mange sammenhanger mellom meg og Luthersk tro. Eks: Besteforeldre, miljø jeg vanket i som ung, hvor jeg giftet meg, mm.

Presenteres slikt fyldig i en presentasjon av meg, så kan leserne tro at jeg er lutheraner. Man assosierer meg da med luthersk tro.

Assosiajonstenkning er altså en måte vi mennesker gjør feilkonklusjoner. Det er en logisk fallgruve. En tankefeil.

En morsom sak man kan gjøre med assosiasjoner er å finne ut hvilke personer jeg kjenner som kjenner noen som har truffet kongen. Knytter man meg til en del slikt, så blir jeg assosiert med kongelige. Men jeg har ingen ting med kongelige å gjøre. Bortsett fra litt kjefting på tullvideoer som prinsen har deltatt i på YouTube.

Propagandaeksperter er dyktige på dette med assosiasjoner. Legg merke til hvordan statsråder lar seg avbilde sammen med internasjonalt kjente politikere, kunstnere, idrettsfolk, tenkere etc. Slikt gir ASSOSIASJONER til storhet.

http://no.wikipedia.org/wiki/Propaganda

Det såkalte barnevernet driver med dette. De får dommerne til å assosiere med vold, sexmisbruk, omsorgssvikt, etc. De driver med dekontekstualisering hvor det som er sakt og gjort plasseres i sammenhanger som gir helt andre assosiasjoner enn det egentlig gjorde.

Mennesker har ALLTID konspirert mot hverandre. Men mange av de som studerer dette er mennesker som lar seg forføre av assosiasjoner og av hva de TROR.

På Facebook vrimler det av assosiasjonstenkende individ som skråsikkert liksombeviser gjennom å vise at "h*n" relaterer til ditt og datt, og at derfor er ditt og datt det som står bak.

Da ender man gjerne opp med at jøder, cia, frimurere, illuminati, jesuitter, kommunister, bilderbergere, storkapitalen, etc, styrer verden. Til og med Jehovas Vitne styrer visst verden! Man kan velge mellom disse etter smak og behag og etter hvor man har funnet flest assosiasjoner.

Problemet er at slik kan man liksombevise at jeg er kongelig, narkoman, og HVA SOM HELST. Man trenger altså å sette seg litt inn i dette med tankefeil for ikke å forføres av f.eks egen assosiasjonstenkning.

http://no.wikipedia.org/wiki/Tankefeil

HUSK: Vi mennesker er ikke spesielt logiske fra naturens side. Men vi har flere tusen år med filosofi og logikkhistorie som kan hjelpe oss.
-rom-

_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
.
"Vårt" lysebrune-mørkerøde såkalte barnevern stjeler mennesker
> Radikalt forum mot familiedestruksjon: http://forum.r-b-v.net/<


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Frimurerne, barnevernets grûndere
PostPosted: Tue Nov 27, 2012 5:58 pm 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Sun Jul 06, 2008 6:28 pm
Posts: 1530
Det blir jo ikke helt slik da at frimurere er skyld i barnevernet, da kan man likesågodt si at Arild og jeg er skyld i barnevernet forde at kristne drev jo og stod bak at tatere ble tvangsfjernet fra sine familier før.
Det blir jo ikke riktig å bare skylde på frimurere og kristne da.Sånn er jo ikke virkeligheten og da blir det ingen sannhet.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Frimurerne, barnevernets grûndere
PostPosted: Wed Nov 28, 2012 2:35 pm 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Sun Jul 06, 2008 6:28 pm
Posts: 1530
Det er veldig sant det du skriver om asosiasjoner Arild! Og virkelig noe en må tenke over. :D


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Frimurerne, barnevernets grûndere
PostPosted: Wed Nov 28, 2012 9:04 pm 
Offline
Rang: Ivrig bruker
User avatar

Joined: Sat Jul 14, 2012 8:54 am
Posts: 91
Turid Holta wrote:
Det blir jo ikke helt slik da at frimurere er skyld i barnevernet, da kan man likesågodt si at Arild og jeg er skyld i barnevernet forde at kristne drev jo og stod bak at tatere ble tvangsfjernet fra sine familier før.
Det blir jo ikke riktig å bare skylde på frimurere og kristne da.Sånn er jo ikke virkeligheten og da blir det ingen sannhet.




Frimureriet er absolutt delaktig i barnevern "as is", Turid Holta, og det går langt tilbake i tid.

Men dersom du vil holde på påstandene din bør du komme med informasjon om hvordan de ikke kan stå bak det.

Frimureriet deler ansvar i svært mye, også taterne, gjennom stillinger innen psykiatrien, legestanden samt andre statlige verv.
Det er også pr . i dag fylkesnemdsledere som medlemmer, regionsledere i Bufetat mv.
Kvinner har egne losjer og besitter kvinneyrker samt har et sett regler for sitt offentlige liv og ett for det "hemmelige".
Dette ER virkelighet. Det er bare svært mange som ikke ønsker å kjenne denne virkeligheten.

Avslutningsvis, Fru Holta, er det lite hyggelig å bli beskyldt for løgn, Som jeg skrev innledningsvis så er du velkommen til å grunngi dine anklager og "historikk".


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Frimurerne, barnevernets grûndere
PostPosted: Wed Nov 28, 2012 9:10 pm 
Offline
Rang: Ivrig bruker
User avatar

Joined: Sat Jul 14, 2012 8:54 am
Posts: 91
Assosiasjon:

http://no.thefreedictionary.com/assosiasjon

Pr. definisjon en mental forestilling, en forbindelse,


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Frimurerne, barnevernets grûndere
PostPosted: Wed Nov 28, 2012 9:43 pm 
Offline
Rang: Ivrig bruker
User avatar

Joined: Sat Jul 14, 2012 8:54 am
Posts: 91
Hva har forøvrig logikk å gjøre med historikk?

Spørsmålet er til Arild Holta.

For meg ser det ut som at den som benytter seg av dekontekstualisering her er deg.

Igjen: hva har historikk med logikk å gjøre? Og dernest assosiasjoner oppi det hele?
ER målet forvirring?

Alt i hovedinnlegg har referanser.

Vil du sjekke opp kildene, be my guest. Du kan evt . finne dine egne og deretter komme tilbake og dokumentere dine funn.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Frimurerne, barnevernets grûndere
PostPosted: Thu Nov 29, 2012 1:45 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Feb 05, 2006 7:18 pm
Posts: 7442
Location: Mosjøen, Vefsn kommune på Helgeland.
-rom-
Du skjønner altså ingen ting av hva jeg skriver. Det gjør det hele litt vanskelig.

Angående at Turid skal bevise motsatts er feil. Det er måten barnevernet argumenterer. Bevis at hva vi mener er feil. Det er den som fremmer påstand som har bevisbyrden. Ikke den som betviler påstanden. Men dette med logisk debatt her var tydelig vanskelig.

Jeg håper du tar deg tiden til å lære litt mer om dette.

Du nevner dette med assosiasjon som er en forbindelse. Korrekt. Jeg er derfor forbundet med kongen. Og dermed er noe feil med argumentasjonen...
-rom-

_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
.
"Vårt" lysebrune-mørkerøde såkalte barnevern stjeler mennesker
> Radikalt forum mot familiedestruksjon: http://forum.r-b-v.net/<


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Frimurerne, barnevernets grûndere
PostPosted: Thu Nov 29, 2012 8:25 am 
Offline
Rang: Ivrig bruker
User avatar

Joined: Sat Jul 14, 2012 8:54 am
Posts: 91
Arild Holta wrote:
-rom-
Du skjønner altså ingen ting av hva jeg skriver. Det gjør det hele litt vanskelig.



Jeg håper du tar deg tiden til å lære litt mer om dette.


-rom-




Her er publisert et notat hvis' innhold blankt avvises på tross av henvisninger og referanser.

Videre er det innlegg derfra som mer enn antyder at notatets innhold er løgn, hvorpå det også, i samme åndedrag påstås at folk driver med assosiasjoner og derved oppfatter infoen feil.

Hvordan står det da til med deres forhold til folks evner?

Kanskje på tide at dere selv inntar litt kunnskap om notatets innhold.

Ellers er det fint at dere vedgår at innholdet i deres innlegg er noe dere mener. Som kjent er ikke alltid meninger basert på fakta.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Frimurerne, barnevernets grûndere
PostPosted: Thu Nov 29, 2012 1:39 pm 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Sun Jul 06, 2008 6:28 pm
Posts: 1530
Undersøkelser viser at det er mange konemisshandlere ansatt i politiet. Politiet er IKKE derfor de som står bak konemisshandling.
Politiet står altså ikke for konemisshandling av den grunn.

Det er blitt en gjeng som er blitt bitt av basilen og vil gjøre frimurerlogen til basen for barnevernet. Noe jeg ikke henger meg med på og heller ikke Arild. Og både jeg og Arild har langt viktigere ting å gjøre enn å bli bitt av den bassilen. Meningsløshet, og folks tro på frimurere som basen for barnevernet beviser ingenting.

Det er fryktelig mange kristne som skiller seg, Jesus står dog ikke som base for skillsmisse av den grunn.
I barnevernet jobber mest kvinner, kvinner står dog ikke bak barnefjerning av den grunn.

Drapene av massemorderen på utøya var heller ikke FRP sin skyld slik noen prøvde å vri det til. Slik blir dette med å gi frimurerne skylda for barnevernet like lite riktig.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Frimurerne, barnevernets grûndere
PostPosted: Fri Nov 30, 2012 2:12 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Feb 05, 2006 7:18 pm
Posts: 7442
Location: Mosjøen, Vefsn kommune på Helgeland.
Minusprusselusk wrote:
Her er publisert et notat hvis' innhold blankt avvises på tross av henvisninger og referanser.

Jeg har ikke avvist alt. Jeg har påpekt en viktig feil i bevisføringen.

Minusprusselusk wrote:
Videre er det innlegg derfra som mer enn antyder at notatets innhold er løgn, hvorpå det også, i samme åndedrag påstås at folk driver med assosiasjoner og derved oppfatter infoen feil.

Det er ikke nødvendig å dra det så langt. Det må da være mulig å påpeke feil i bevisføringen?!

Minusprusselusk wrote:
Hvordan står det da til med deres forhold til folks evner?

Folk har ikke naturlig gode evner eller vaner mht logikk. Folk flest er ikke bevisst problemet. bl.a fordi de ikke har et klart skille mellom overbevisning og bevis. Det gjelder deg, meg og de aller fleste. Dette er noe som må læres. Deretter så må det trenes inn over tid der man selv har innøvde tanke-teknikker som ulogiske. Denne jobben - eller personlighetsutviklingen - tar ikke folk. Innøvingen av ikke-logisk tenkning (f.eks mentale forsvars- og angrepsteknikker) starter fra man er bitteliten og lærer språket.

Beklager at jeg har lært meg en del her som du ikke kan.

Men slik er livet. Vi lærer oss forskjellige ting. Jeg har vert veldig opptatt av å finne ut hvordan man kan konkludere at noe er SANT. Hvordan kan man vite? Hvordan kan man skille mellom argument man er overbeviste om og reelle beviser?

Dette har ført meg til kunnskap om logikk, falsifisering, rett bruk av statistikk, tankefeil, empiri, bias, etc. Ved hjelp av dette så kan jeg bedre analysere egne og andres svakheter i bevisføring.

Det kan være vanskelig å tro på for mange, men vi har faktisk alle slik utilstrekkelighet. Også om man er geni, doktor, professor, konge, politiker eller hvem som helst.

Spesielt de siste ti årene har jeg brukt tid på å lære meg mer om slikt.

Jeg forholder meg selvsagt retten til å bruke den kunnskapen jeg har. Som du bruker kunnskapen du har. Noen ganger vil kunnskapen din treffe min naturlige menneskelige utilstrekkelighet. Andre ganger vil min treffe din utilstrekkelighet. Det er bl.a slik vi mennesker blir klokere.

Selvsagt finner man at barnevernet kan spores til frimurere. Selvsagt finner man at frimurere har interessert seg for dette. Det er likevel nok av andre ting i samfunnet som driver barnefjerns-uvesenet videre. Derfor kunne man fjernet hele frimureriet og barnefjerningen hadde fortsatt. Jeg benekter altså ikke at frimurere har vert- og ER interessert i det såkalte barnevernet. Jeg hevder bare at problemstillingen er så mye bredere enn det, og at det finnes en mengde motivasjoner for BV.

Det er jo ikke bare de som er opptatte av frimureriet som finner årsaker. Dette har vi drevet med i årevis. En viktig årsak til barnevernsgalskapen er alle de som jobber i BV og som har behov for å forsvare sine handlinger, arbeidsplasser og sitt sosiale miljø. Dette alene er trolig nok til å drive BV til nye høyder av galskap. Så kommer alt mulig annet i tillegg hvor også mennesker i hemmelige sammenhang kan være noe av det totale bildet.
-rom-

_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
.
"Vårt" lysebrune-mørkerøde såkalte barnevern stjeler mennesker
> Radikalt forum mot familiedestruksjon: http://forum.r-b-v.net/<


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Frimurerne, barnevernets grûndere
PostPosted: Fri Nov 30, 2012 3:27 pm 
Offline
Rang: Storbruker

Joined: Wed May 05, 2010 12:41 am
Posts: 698
Arild Holta wrote:
Jeg forholder meg selvsagt retten til å bruke den kunnskapen jeg har. Som du bruker kunnskapen du har. Noen ganger vil kunnskapen din treffe min naturlige menneskelige utilstrekkelighet. Andre ganger vil min treffe din utilstrekkelighet. Det er bl.a slik vi mennesker blir klokere.

Veldig godt forklart og fint formulert. Det er slik.

Arild Holta wrote:
En viktig årsak til barnevernsgalskapen er alle de som jobber i BV og som har behov for å forsvare sine handlinger, arbeidsplasser og sitt sosiale miljø. Dette alene er trolig nok til å drive BV til nye høyder av galskap. Så kommer alt mulig annet i tillegg hvor også mennesker i hemmelige sammenhang kan være noe av det totale bildet.
-rom-

Ja. At det er så mange forskjellige og sammensatte årsaker til alle feilvurderingene, gjør det såkalte barnevernet til et mangehodet troll.

Og vanskeliggjør samling av barnevernsofrene til felles kamp mot barnevernet.

_________________
Never, never, never give up!
"You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life." (Churchill)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Frimurerne, barnevernets grûndere
PostPosted: Fri Nov 30, 2012 5:41 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Feb 05, 2006 7:18 pm
Posts: 7442
Location: Mosjøen, Vefsn kommune på Helgeland.
-rom-
mater familias wrote:
Og vanskeliggjør samling av barnevernsofrene til felles kamp mot barnevernet.

Jepp. Man verderer de forskjellige ting som driver BV fremover forskjellig.

Jeg verderer internasjonale barneprofesjonsmiljø relatert til ikke-vitenskapelig sosiologi og psykologi til å være svært viktige brikker i denne helheten. Trender kan delvis spores tilbake til diverse. Delvis lever de sitt eget liv. Menneskers iboende moralisme overfor de som er anderledes, den generelle narsisisme*, manglende bevisstgjøreing om forskjell på overbevisning og bevis, malplassert hjelpetrang, maktsyke, karrieremuligheter etc, er alt ting som driver trender videre uavhengige av evnt. bakmenn og "edderkopper".

.

* Overdreven tro på egne vurderinger og evner er en viktig drivkraft for å komme "opp" og "frem" karrieremessig og i politikken.
-rom-

_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
.
"Vårt" lysebrune-mørkerøde såkalte barnevern stjeler mennesker
> Radikalt forum mot familiedestruksjon: http://forum.r-b-v.net/<


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Frimurerne, barnevernets grûndere
PostPosted: Sat Dec 01, 2012 3:16 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Feb 05, 2006 7:18 pm
Posts: 7442
Location: Mosjøen, Vefsn kommune på Helgeland.
Har samlet flere postinger i en posting, og fjernet dobbelposting.

_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
.
"Vårt" lysebrune-mørkerøde såkalte barnevern stjeler mennesker
> Radikalt forum mot familiedestruksjon: http://forum.r-b-v.net/<


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 18 posts ]  Go to page 1, 2  Next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC [ DST ]