It is currently Thu Mar 28, 2024 10:39 am



Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: SV-Automatisk barnevernsmelding ved graviditet.
PostPosted: Fri Apr 06, 2012 1:59 am 
Offline
Rang: Storbruker
User avatar

Joined: Sun Mar 11, 2007 12:06 am
Posts: 478
Inga Marte Torkildsen og SV vil ha automatisk barnevernsmelding ved graviditet.

Journalist Sindre Murtnes i VG kan knapt skrive, refere tullprat fra politikere som vil i avisa.
Omsorgssvikt og grov vold mot barn i salig blanding. Hva slags omsorgssvikt er det han mener? Vanskjøtsel, at barn ikke får klær, mat, skotøy, er det skittent i huset, er foreldrene fattige? Eller fulle? Ingen ting av dette er omfattet av Straffeloven, det er et tåkeleggingsbegrep.

En polsk familie kranglet, drakk for mye alkohol, (barna lå og sov), politi og barnevern stormet huset, vekket barna, barn og foreldre vettskremte, redselshyl. Etter mine begreper, vold mot barn. Politiet blir neppe straffet, heller ikke barnevernet. Men det blir barna.

Vold hører ikke til i barnevernet, barn har krav på samme rettsikkerhet som voksne: Skikkelig etterforskning av trente etterforskere. Barnevernet har totalt misforstått. "Pappa slo meg", et slikt utsagn fra barn er nok til at de mister foreldrene resten av livet. Hva føler barna?

Her skal det også komme flere styrkende tiltak i bekjempelsen av vold mot barn, ifølge Barne-, likestillings-, og inkluderingsminister Inga Marte Thorkildsen.

Inga Marte Torkildsen:
- Vi vil styrke samarbeidet mellom helsevesenet og barnevernet. Gravide fyller ut helsekort hvor de oppgir privat helseinformasjon, men her er ikke vold og overgrep et tema. Hvis kvinner lever i voldelige parforhold, går dette ofte utover barnet. Jeg er opptatt av at disse opplysningene må komme frem umiddelbart, og da skal det gå en automatisk varsling til barnevernet


Det er å anbefale alle foreldre, å oppsøke private sykehus for oppfølging under graviditet. Unngå statsovervåkingen. Hva skal barnevernet hjelpe med?

Mer fra SV og Torkildsen:
Av de 8443 bekymringsmeldingene i 2010, kom kun 588 (7 prosent) fra barnehagene. Dette er blant områdene Thorkildsen vil ta tak i.

Hvorfor spør ikke VG journalist Sindre Murtnes: Hvor mange % meldinger syns Torkildsen skal komme fra barnehagen? 90% ? 50% ? - 20? Når syns hun barnehagene gjør det "godt nok". Hvor mange meldinger bør hver barnehage ha pr. hundre barn, pr. år?

Og fra hvem kom de 7885 andre meldingene? Det bare tull med tall. Ren idioti. Det er greit at Torkildsen, altså hun ekkel, hatsk, hun vil ikke barns beste. Men et par enkle spørsmål bør en journalist klare å prestere. Merk dere navnet Sindre Murtnes: Mikrofonstativ og tomhjerne.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: SV-Automatisk barnevernsmelding ved graviditet.
PostPosted: Fri Apr 06, 2012 11:33 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Feb 05, 2006 7:18 pm
Posts: 7442
Location: Mosjøen, Vefsn kommune på Helgeland.
Flere bør nekte å fylle ut opplysninger i skjema rundt fødsel. De spør om alt mulig. til og med om religiøs tilhørighet. Hva søren har det offentlige med slikt å gjøre. For ikke å snakke om sykehuset.

For de aller fleste vil det å bruke barnevernet være en fare for barna. At masseforførerne skyver foran seg ekstreme saker med drap, voldtekter og blod, endrer ikke det faktum at barnevernet er en volsmakt ved hjelp av voldsmonopolet, som finner på mye farlig for barn og familier.

_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
.
"Vårt" lysebrune-mørkerøde såkalte barnevern stjeler mennesker
> Radikalt forum mot familiedestruksjon: http://forum.r-b-v.net/<


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: SV-Automatisk barnevernsmelding ved graviditet.
PostPosted: Tue Apr 10, 2012 10:15 am 
Offline
Rang: Storbruker
User avatar

Joined: Mon Jul 28, 2008 11:16 pm
Posts: 476
Thorkildsen representerer terror mot både nybakte og mer "drevne" foreldre, og ikke minst mot barn.

Athene nevner lenger oppe at man bør få oppfølging samt føde på private sykehus. Nå er det dessverre slik at også der har maktmisbrukerne sikret seg: både det å få autorisasjon samt drive privat er hjemlet i Helsepersonelloven; i hvilken også er fastslått at man plikter angiveri til denne terror -og skrekketaten.

For den som ikke våger føde annet sted enn på sykehus bør iallfall få med seg hva Holta her skriver: det er ikke pålagt å besvare noe skjema. Heller ikke bør man signere noen fødsel - eller folkeregistreringsmelding.
Å signere brukes (misbrukes) som samtykke.

_________________
- Kjemp for de du har kjær. Kjemp for alt hva du har kjært. -


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC [ DST ]