It is currently Thu Mar 28, 2024 11:29 pm



Post new topic Reply to topic  [ 22 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Kronprinsen i barnevernspropaganda
PostPosted: Sat Dec 17, 2011 10:02 am 
Offline
Rang: Storbruker
User avatar

Joined: Mon Jul 28, 2008 11:16 pm
Posts: 476
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... OvI_fZ876c

_________________
- Kjemp for de du har kjær. Kjemp for alt hva du har kjært. -


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kronprinsen i barnevernspropaganda
PostPosted: Sat Dec 17, 2011 4:29 pm 
Offline
Rang: Storbruker

Joined: Wed May 05, 2010 12:41 am
Posts: 698
Fy deg Kronprins Haakon, nå ble jeg skuffet!

Og så du, nettopp du av alle, som giftet deg med en alenemor som gråt på TV og ba hele det norske folk om unnskyldning og tilgivelse for sin utagerende ungdomstid.

Du burde vite hvor viktig familie og venner er, spesielt for de sliter med utagering og sånt.

Du ber spesielt om fosterhjem for barn i alderen 15-17 år.

Vet du at blant voksne, som i alderen 14-18 år ble plassert ett år i fosterhjem, er forekomsten av Posttraumatisk stresslidelse, PTSD, høyere enn hos krigsveteranser eksponert for strid. Dobbelt så høy.

Hvorfor er så mange villig til å utsette andres barn for dette overgrepet? Hvorfor, Kronprins Haakon? Ville du overlatt dine egne barn i fosterhjem, den "aller ypperste" av "omsorgsbasene" Staten kan tilby? Ville du virkelig det?

Ville du glemt at det fins voldelige overgripere blant fosterforeldrene? Sagt pytt pytt, det må vi jo bare godta, samfunnet er blitt sånn? Shit happens, liksom.

Det er jo bare barnevernsbarn. Det er jo egentlig ingen som bryr seg, bare veldig mange "hjelpere" som skal leve på de. Barnevernsbarn gir god lønn. Nemlig.

Fy så skuffet jeg ble, Kronprins Haakon.

At du vil bidra til at enda flere barn skal miste kontakt med sitt biologiske opphav, sine foreldre, søsken og familie, slekt, venner, lærere og skolekamerater. At du vil bidra til at flere barn skal sendes på legd, måtte bo hos fremmede mot godtgjøring fra det offentlige. Fy deg, Kronprins Haakon. Du er jo far selv. Eier du ikke hjerte og medfølelse?

Og, hvor ville du ha vært selv, om Staten tok fra deg din biologiske tilknytning og arv?

Nå når julen snart skal ringes inn. Nå i mørketiden når savn etter nære og kjære blir så tung at det nesten ikke er til å bære.

God jul.

_________________
Never, never, never give up!
"You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life." (Churchill)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kronprinsen i barnevernspropaganda
PostPosted: Sat Dec 17, 2011 5:25 pm 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 8:48 am
Posts: 6857
Location: Oslo
 
Men dette har vi da visst lenge. Kronprinsparet har så vidt jeg husker ansatt en barnevernspedagog som barnepike for sine barn, og kronprinsesse Mette Marit og dronning Sonja besøker flittig "incest-sentre", trass i at de fleste incestanklager, og ikke minst "fortrengte minner" om sådanne, er fullstendig uriktige. Det er noen av de mest usunne steder som fins, hvor folk stadig maler om sine "traumer" og om "terapi" og "hjelp".

Incest-fantasteriet har nok våre kongelige lært av dronning Silvia i Sverige, hun er også døv overfor dem som henvender seg og forteller noe annet enn det som er populær ideologi.

At vårt kongehus også står på familieskaderne barnevernets side, følger nok av at de er den type offentlige personer de er.

Her ser vi kanskje ulempen ved å ha et kongehus, som ikke har politisk eller militær makt, men som skal "representere" landet. De må i praksis gjøre og si som offentlig vedtatt propaganda legger opp til - de skal jo ikke være "politiske", og slik må det jo være når de ikke er valgt til sine verv/stillinger men har en posisjon som minner om diplomaters. Og hvis de var rykende uenige med våre myndigheter og folkevalgte og gikk ut med det i ord og gjerning, ville de ikke kunne fungere, det ville bli helvetes baluba uten ende. Våre kongelige omgås jo også jevnlig de politisk mektige krefter og har visst svært nære venner blant regjeringens medlemmer, så det er tvilsomt om man kan vente at de ser virkeligheten for dem som blir forfulgt og ødelagt og får sin familie sprengt i vårt "velferdssamfunn".

Samtidig skal de kongelige vises en respekt, anderledes enn politisk valgte myndigheter, og det forhindrer at man angriper høyt og tydelig de gale tingene de gjør, som her. Man kan ikke "lese dem teksten."

Så slik ligger det an. Vi ville vel uansett vise kongehuset "respekt" i betydningen høflig opptreden. Men er det mulig, under disse omstendigheter, for sånne som oss som vet hva barnevernsindustrien er, å ha "respekt" for dem i betydningen å føle en aktelse basert på hva man oppfatter å være deres verdifulle karakteregenskaper? Jeg selv finner det iallfall vanskelig, faktisk utelukket, og det skyldes nettopp deres forhold til politisk korrekthet, i særdeleshet til barnevernet.
    

_________________
Hjemmeside http://www.mhskanland.net


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kronprinsen i barnevernspropaganda
PostPosted: Mon Jan 09, 2012 12:28 pm 
Offline
Rang: Storbruker
User avatar

Joined: Mon Jul 28, 2008 11:16 pm
Posts: 476
Ytterligere om salgskampanjen der kongehuset deltar for og med Bufetat.

http://www.adressa.no/nyheter/sortronde ... 743828.ece

_________________
- Kjemp for de du har kjær. Kjemp for alt hva du har kjært. -


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kronprinsen i barnevernspropaganda
PostPosted: Wed Jan 11, 2012 2:38 pm 
Offline
Rang: Storbruker
User avatar

Joined: Fri Dec 22, 2006 1:40 pm
Posts: 978
Location: Vefsn
Etter en slik opptreden fra kongehuset frafaller min (og mange andres) støtte til opprettholdelsen av monarkiet.
De er nå blitt et servilt trendpolitisk redskap for den kollektive psykopatien (politikere og profesjoner) som herjer rått og brutalt med Barn og Familier.

_________________
B.E.Bjorbekkmo
[size=75][color=red]
Gjør ALLTID og uten unntak opptak av møter, telefonsamtaler o.l. med BV etc[/color]
Dette har du lovlig og full adgang til iht [url=http://www.lovdata.no/all/tl-19020522-010-017.html#145a]straffelovens § 145a[/url], så lenge du selv deltar i samtalen.[/size]

[url=http://barnevernet.origo.no]Barnevern[/url]


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kronprinsen i barnevernspropaganda
PostPosted: Thu Jan 12, 2012 1:53 am 
Offline
Rang: Storbruker
User avatar

Joined: Sun Mar 11, 2007 12:06 am
Posts: 478
Ikke før nå har jeg fått med meg denne saken. Det er uendelig trist. Og ufattelig, samtidig. Det er viktig å stå på barnevernets parti for tiden, dét er ihvertfall tydelig. Og å bruke alle midler for at mennesker som kjemper for foreldre og barn som ble ofre, skal gi opp.

Slottet følger godt med, også i nettdebatter, de holder seg orientert. Haakon d.y. for ikke å snakke om Mette-Marit vet utmerket godt hva de bidrar til. Haakon skal etter sigende en dag bli landets konge. Og patetisk nok, prinsessen Mette-Marit Dronning. De oppdrar også neste generasjon; prinsesse Ingrid Alexandra.

I et klipp fra NRK, en slags reklame for Kongehuset var det antakelig ment som. Der blir IngridAlexandra omtalt som "Rockeprinsessen".

Se nøye på klippet, og flere ganger. Og studer samspillet mellom Mette-Marit moren, og lille Ingrid Alexandra.

Beklager, men jeg foretrekker Märtas engler. Forøvrig. Har Mette-Marit helt sikkert venner som har mistet sine barn til barnevernet. Selv om hun ikke vil kjenne de i dag,

For å kjempe mot barnevernet må en ha evne til innlevelse. Barn er ikke til for andre, Hva Haakon har gjort er ugjenopprettelig. Han påstår han har tatt et valg, vi var bedre tjent uten. De kan jo blir fosterforeldre selv, de vil garantert bli godkjent med Mette-Marits fortid. Og leve godt på lønnen.

-Det er aldri for sent å hjelpe, uttaler Haakon. Jo, Haakon, for noen er det forsent. Sigbjørn døde i barnevernets varetekt, han ville levd i dag hadde han fått lov å bo hos sine foreldre. Og det gjelder ikke bare Sigbjørn, mange, mange barn har gitt opp livet eller dør i barnevernets varetekt. Det du gjør er utilgivelig.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Avsporing av frankiboy79 og utenfor vårt forums tema
PostPosted: Thu Jan 12, 2012 11:00 am 
Offline
Rang: Storbruker
User avatar

Joined: Mon Jul 28, 2008 11:16 pm
Posts: 476
Sant å si er det på særdeles mange livsområder for sent for nærmest alle som barnevernet bortfører.. Død eller levende døde med stor mental smerte gjennom påførte lidelser, sorg, savn - hva er forskjellen?

Hva "konge" familien angår så er de ute og svaldrer i det meste,så hva med deres egne barn? De er jo hensatt i offentlig oppdragelse med fremmede, og angivelig med en eller flere "nannyer".

Jeg foreslår at de faktisk ikke selv forstår hva de driver med, uten at det unnskyldes da de har vel så mye ansvar som resten av befolkningen.

Jeg vil påstå at prinsessen ikke kjenner sine barn og heller aldri vil komme til å gjøre det. De gir bort barna sine. Også de.
De er blitt statens eiendom gjennom foreldrenes valg, og kommer til å forbli der.

Det at de liksom foretar valg, hvor mye sannhet er det i det satt i sammenheng med offentlige krav og oppgaver?
Kronprinsparet har faktisk minst like mye ANSVAR for fremtiden som alle andre borgere av riket. Det blant annet gjennom å sette seg grundig inn i f.eks . barnevern og dets herjinger!

Kongehuset , mer enn noen, burde ikke la seg bruke til å velge bort Barnet/barna. De burde bidra i å kvele statlig propaganda. Men da kunne jo kongehuset oppnå mistillit.

Det er ikke usannsynlig at de blir kastet ut av sine posisjoner om ikke alt for lenge heller. Utkastelsen vil antakelig ikke være i regi av folket engang.

Når deres misjonering med "sam"forledelse av folket er over, har ingen bruk for dem mer.

Jeg foreslår de bør snu omgående- om ikke annet for å berge seg selv. Ut over det var det umiddelbart nødvendig å sette seg grundig inn i hva som egentlig foregår. Blant annet ved å lese her på forumet.

_________________
- Kjemp for de du har kjær. Kjemp for alt hva du har kjært. -


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kronprinsen i barnevernspropaganda
PostPosted: Fri Jan 13, 2012 1:09 am 
Offline
Rang: Storbruker
User avatar

Joined: Sun Mar 11, 2007 12:06 am
Posts: 478
Svane skrev:

Quote:
Jeg foreslår de bør snu omgående- om ikke annet for å berge seg selv.


Jeg har sett dette youtube-klippet noen ganger til, jeg er opptatt av integritet. Foreldre med integritet og evne til å tenke selv og handle utfra det er i høyrisiko for barnevernsforfølgelser.

Han virker ikke særlig overbevist selv, denne reklamefiguren. Når han lar seg bruke slik er det ingen vei tilbake. Hvordan skal han ro dette i land. Det vil henge klistret på ham for bestandig. Svane har et viktig poeng; Å miste kontakten med familien får konsekvenser.

Foresten er det ikke bare familier barnevernet forfølger men barnehager, og BUP er en gammel historie de har alltid være bitre fiender av barnevernet, men ikke nå lenger. Rettssystemet har spilt den totale falitt, det fins ingen grenser lengre. Ingen opponerer: Keiseren har ingen klær.

Alle har bukket under for "barnets beste" og barnevernets nådeløse forfølgelser. Alle vil det beste for barn, unntatt barnevernet, som har tatt patent på begrepet.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kronprinsen i barnevernspropaganda
PostPosted: Fri Jan 13, 2012 1:36 am 
Offline
Rang: Storbruker
User avatar

Joined: Sun Mar 11, 2007 12:06 am
Posts: 478
Akk ja :cry: .

NRK-klippet med tittel rockeprinsessen har fått en "error" og lar seg ikke avspille lenger. Ett annet NRK-klipp av henne som synger bursdagssangen for pappa er borte. Slottet følger med, eller NRK har problemer. Helst begge deler.

Dette neste er a) Slottet finner at klippet må dukke opp igjen b) Mette-Marit poster en takk til Athene og Svane, de har påpekt noe som er viktig for henne c) et teppe av taushet senker seg over land og folk.

Det er leit at klippet er borte. Det sier mye om barnevern og setter kronprinsens svik i perspektiv.


Last edited by athene on Fri Jan 13, 2012 2:59 am, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kronprinsen i barnevernspropaganda
PostPosted: Fri Jan 13, 2012 1:47 am 
Offline
Rang: Storbruker
User avatar

Joined: Sun Mar 11, 2007 12:06 am
Posts: 478
Imidlertid:

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... OvI_fZ876c

Med et SMIL. I all vennskapelighet. 1000 fosterhjem.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kronprinsen i barnevernspropaganda
PostPosted: Fri Jan 13, 2012 5:25 pm 
Offline
Rang: Storbruker
User avatar

Joined: Sun Mar 11, 2007 12:06 am
Posts: 478
Og da har klippene kommet opp igjen. :-nerd_

I natt var det 2 - to - NRK-klipp som ikke fungerte, etter endeløst mange velfungerende snutter, alle andre fungerte, bare ikke de to :roll:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kronprinsen i barnevernspropaganda
PostPosted: Thu Jan 19, 2012 9:02 pm 
Offline
Rang: Storbruker
User avatar

Joined: Mon Jul 28, 2008 11:16 pm
Posts: 476
Svane wrote:

Hva "konge" familien angår så er de ute og svaldrer i det meste,så hva med deres egne barn? De er jo hensatt i offentlig oppdragelse med fremmede, og angivelig med en eller flere "nannyer".

Jeg foreslår at de faktisk ikke selv forstår hva de driver med, uten at det unnskyldes da de har vel så mye ansvar som resten av befolkningen.

Jeg vil påstå at prinsessen ikke kjenner sine barn og heller aldri vil komme til å gjøre det. De gir bort barna sine. Også de.
De er blitt statens eiendom gjennom foreldrenes valg, og kommer til å forbli der.



http://www.vg.no/nyheter/innenriks/arti ... ce=message


Kronprinsparet ber om 1,35 i økning fra Fornyings- administrasjons- og kirkedepartementet. Til "stabsøkning". For "barnepass" og aktivitetsradius.

Bestemors innsats duger ikke, siden hun ikke er pedagog? Eller trenger hun mer lønn? Eller blir hun sliten?

En har grunn til å anta at med tiden vil familien få som resultat at de og deres egne barn blir fremmede for hverandre. Enda mer.

_________________
- Kjemp for de du har kjær. Kjemp for alt hva du har kjært. -


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kronprinsen i barnevernspropaganda
PostPosted: Sat Jan 21, 2012 10:48 am 
Offline
Rang: Storbruker
User avatar

Joined: Mon Jul 28, 2008 11:16 pm
Posts: 476
Frankieboy; det skulle ikke være nødvendig å svare på ditt raseri vr. kongehuset/kronprinsparet.

Som du sikkert er klar over, eller burde være klar over når du skriver , er det at dersom kronprinsparet skal være fritatt fra meninger om seg, så bør de heller ikke blande seg inn i det offenliges gjerninger gjennom ytterligere støtte en overgrepsetat som barnevernet , som nesten gjennom uendeligheten fatalt har skadet så mange mennesker på liv og helse.

Kronprinsparet og kongefamilien er for folket, ikke for den sittende regjering.
Disse trår over de grenser.
Kongen selv har vitterlig makt og kan faktisk avsette hele regjeringen.

_________________
- Kjemp for de du har kjær. Kjemp for alt hva du har kjært. -


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kronprinsen i barnevernspropaganda
PostPosted: Sat Jan 21, 2012 10:59 am 
Offline
Rang: Storbruker
User avatar

Joined: Mon Jul 28, 2008 11:16 pm
Posts: 476
frankiboy79 wrote:
Svane wrote:
Nok en stakkar som lever etter "den enes død, den annens brød". Har sett netsiden du refererer til. Leve av barn og familiers elendighet er vakkert.


Barn i fosterhjem, skal hjem, når tiden er moden, økonomien på topp (sikter meg inn til eget hus og gjerne oppnådd kredittverdighet igjen)

Vil du la dine egne barn, mangle de økonomiske forutsetninger, dagens samfunn bygger opp til? Eller ønsker du det beste for dine barn, med sikret økonomisk stabilitet?

Egen erfaring med barn i fosterhjem:
Gjeld blir betalt. Samtidig kraftig økonomisk sparing (over 50.000,- i året). Gått fra "moderat suicidal depresjon" til å være frisk. Kaffe besøk hos fosterhjem og motsatt. Helge samvær. Stabil jobb. Bruke energi på alt man ikke hadde energi til før. Betale vanlige regninger med et smil (kunne ikke det før), Kjenner en mega følelese av "verdt å leva livet".
Av den egosentriske perspektivet: Slippe ut håret. Oppleve ungdomstiden på nytt. Syden ferie turer, uten å måtte tenke økonomi osv osv osv....

Heller ikke glem, jeg og min fru, har smakt på barnevern i positiv og ikke minst kraftig negativt perspektiv. Vi har kjempet med både nebb og klør, for å få unga hjem under tvangs plassering. Endringen kom, etter annet turbulens, som ikke jeg går inn i her. Vi har våre årsaker til frivillig fosterhjemsplassering. OG "by the way" Unga mine stor koser seg med dagens ordning. Bare slik at du vet det. Unga har i dag, S/(&%¤% så mye mer enn det de hadde før. ALT, ABSOLUTT ALT går frem over for både foreldre og barn. Og dette er grunnlaget for nettsiden barnevernogforeldre.com




http://www.nyemeninger.no/alle_meninger ... ton_count/

Slik jeg forstår så mener du at tvangsplasseringer gjør at folk får "ordnet økonomi"?
Er det virkeligheten?

Barn er gjenstander for tvangssalg fra foreldre og over til fremmede. De fremmede øker sin velstand på barnets bekostning.

Et barnevern som hadde fungert ville selvfølgelig bistå barnet og familien i den økonomiske hverdagen. Det er vern om barnet.

Etter avisartikkelen der oppe: barnevernet gir barna "oppstigning" der fattigdommen bevares i familien mens barna blir handelsvare og gir fremmede meget bedre økonomiske utsikter..Det er nedstigning og ruin for barn, men økonomisk oppgang for for fremmede, kommunalt ansatte.

At du selv har høynet din privatøkonomi er vel og bra, men det ser ut til å kostet..

_________________
- Kjemp for de du har kjær. Kjemp for alt hva du har kjært. -


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kronprinsen i barnevernspropaganda
PostPosted: Sat Jan 21, 2012 11:05 am 
Offline
Rang: Storbruker
User avatar

Joined: Mon Jul 28, 2008 11:16 pm
Posts: 476
frankiboy79 wrote:
Svane wrote:
Nok en stakkar som lever etter "den enes død, den annens brød". Har sett netsiden du refererer til. Leve av barn og familiers elendighet er vakkert.


Men det vil bare ikke fungere, om foreldre skal hele tiden kjempe, enn å drive samarbeid. Får å få til noe, må man inngå dialog, for så å inngå samarbeid.
Men nok om det.



Du hjelper altså barnevernet fremfor barna dine?

"Samarbeid" er ikke foreldrenes når barnet er bortført. Det er bortførende instansers ubetingede ansvar.

Du utøver skremmende aksept, så ja, du lever av andres nød- og eventuelle død. Dead or alive. Eller skal jeg si dead and dead. Fullstendig ikke i livet.

Det er verken over, mellom eller ved siden, men du bedriver din virksomhet i skyggene og i nøden.

_________________
- Kjemp for de du har kjær. Kjemp for alt hva du har kjært. -


Last edited by Svane on Sat Jan 21, 2012 11:12 am, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 22 posts ]  Go to page 1, 2  Next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC [ DST ]