It is currently Fri Apr 26, 2024 8:39 am



Post new topic Reply to topic  [ 97 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Fri Dec 05, 2008 11:27 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Feb 05, 2006 7:18 pm
Posts: 7442
Location: Mosjøen, Vefsn kommune på Helgeland.
Det såkalte barnevernet er ikke barnevern. Det er myndighetenes ideologisk betingede redskap til å få makten i flest mulige hjem.

At det en gang var intensjonene å være barnevern, er nok korrekt. At mange forsøker jobbe ut fra en slik intensjon, er nok også korrekt. Men som sagt av kloke hoder: Veien til helvete er brolagt med gode intensjoner.

_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
.
"Vårt" lysebrune-mørkerøde såkalte barnevern stjeler mennesker
> Radikalt forum mot familiedestruksjon: http://forum.r-b-v.net/<


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Dec 05, 2008 12:37 pm 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Sun Jul 06, 2008 6:28 pm
Posts: 1530
Spiseforstyrelser forekommer overalt i alle typer familier. Det er nok å riktig heller kalle det et samfunns problem enn familieproblem. mange barn\unge blir og mobbet på skole ol. for at de ikke er tynne nok. Mobbing i seg selv om kropp kan og utløse anorexia. Anorexia er jo startet med slanking. Som følge av noe. Spiseforstyrelse er jo et mer omfattende begrep, som å kan være å overspise, periodespising osv. Årsak til utvikling av disse problem er nok litt variert. Selv om man klart finner en økt mengde med problemet blant enkelte grupper mennesker. eks.idrett.

Det kan jo å være flere varianter av anorexia. Noen ender opp med psykotisk anorexia. Da har man mer eller mindre mistet virkelighetsbildet av sin egen situasjon. Man har flere varianter og årsaker. Det er og den gruppen anoretikere som ikke i det hele tatt bryr seg om hvordan de ser ut.

Hos dem handler alt totalt bare om å bli kvitt atter et kilo hele tiden . Til det ikke er mere menneske igjen. de blir totalt angstfylt og opplever å miste hele kontrollen over seg selv med mat i magen. For å takle livet må de leve uten mat. Det er mange årsaker til utvikling av sykdom. Men starter med slanking noe foreldre ikke er skyld i, såfremt de ikke har sagt at barnet deres er for tjukt da og påpekt det.

En viss smitte efekt kan vel slike sykdommer ha, en alvorlig anoretisk syk søster kan helt sikkert klare påvirke søstre og om at de er en tanke for tykk. Årsak har flere grunner. Gymlærere kan ha komentert behov av slanking, venner osv. Og selv kjærester kan ha komentert litt fett her og der. Eller som du nevner du ble avist av din kjæreste ,fikk kjærlighetsorg .Han foretrakk en tynnere. Kan henne ikke for at hun var tynnere han fant en ny. Men det var hva du såg. Ektefeller kan og gjøre lignende.

Men å lage dette til et familie problem når samfunnet skriker opp om å være tynn. Pluss at butikkene bugner av klær for de smale. Og man kan jo oppleve seg litt tykk når man må opp i store størrelser , forde at de små str er svært små. Vet noen xs størelser på damer går perfekt på 9 årige jentunger.

Om sykdommen en gang begynte med slanking. Kan nok enkelte oppleve at den vil komme lurende ved flere innfallsporter i livet senere. Jeg er bra sikker på at barnevernsplaging og terror fra dem , kan utløse et mildere anoreksia anfall hos enkelte. blir man ikke kvitt plageåndene i barnevernet kan det vel forværre seg. barnevernet kan klart være årsak til at noen får tilbakefall av sykdommen som lenge har vært frisk..

Barnevernet er truende og vil styre og herske med mennesker noe ikke alle takler bra som normalt er . Da vi er skapt til frihet.

Så barnevernet kan gi folk anorexia.


Top
 Profile  
 
 Post subject: "Barnevernet" peiler seg inn på middelklassen
PostPosted: Fri Dec 05, 2008 8:57 pm 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 9:48 am
Posts: 3979
Location: Sosialdiktaturet Norge
Justice wrote:
Jeg trodde virkelig ikke at barnevernet gikk etter denne typen mennesker!


Det er ikke mange nok tunge narkomane som får babyer, derfor er "barnevernet" tvunget til peile seg inn på barna til middelklassen.

Det er tusenvis av ansatte i "barnevernet" som trenger arbeidsoppgaver. Da kan de ikke bare ta barna fra alkoholikere og rusmisbrukere. De må rett og slett finne nye "brukere". Derfor jobbes det nå intenst i Departementet med en ny lovsom skal gjøre det lettere for "barnevernet" å gripe inn mot ganske alminnelige mennesker uten spesielle problemer. Folk skal oppmuntres til å angi sine naboer, og det skal innføres tilbakemeldingsplikt, slik at melderen får skriftlig tilbakemelding og kanskje blir oppmuntret til å melde ifra om flere han/hun er "bekymret for".

Antall barn som ble tatt på akuttvedtak økte med 31 % i første halvår 2008. Fra 1997 til 2007 var det en dobling i antall akuttvedtak. Neste år er nok økningen enda større. Antall barn med tiltak fra "barnevernet" kommer til å bli enormt. Det er slik Regjeringen tenker å løse finanskrisen. Ved å pumpe midler inn i offentlig sektor og tilby de arbeidsledige jobb i "barnevernet" skal Regjeringen sørge for å få landet på fote. Den lille haken er at tusenvis av barn kommer til å bli unødig fratatt sine foreldre. Men hvilken rolle spiller vel det når arbeidsplasser står på spill?

_________________
“ Whoever may be guilty of abuse of power, be it Government, State,
Employer, Trade Union or whoever, the law must provide a speedy
remedy. Otherwise the victims will find their own remedy. There
will be anarchy.” Lord Denning (1899-1999)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Dec 07, 2008 2:47 am 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Sun Jul 06, 2008 6:28 pm
Posts: 1530
Leste en artikkel i et ukeblad fra et land i Afrika. Der tre jenter derfra fortalte at i deres hjemland forekom ikke sykdommen og sammfunnsproblemet Anorexia. Så det er et samfunnsproblem vi har i disse nordiske og vestlige land.

det er sikkert flere land hvor der ikke forekommer slike sykdommer\samfunnsproblem.

Leste en annen artikkel også i et ukeblad ,der de mente det var gjort en undersøkelse som viste at den hyppigste dødsårsaken for jenter\kvinner mellom 13 og 26år var anorexia. dette hadde vært intresangt om noen viste mere om. Betyr det da at de ikke behandler anorexia? At så mange er over 18 år at ingen andre enn de selv kan bestemme det? det er sprøtt da sykdommen forekommer som psykotisk og.

Og behandling burde selfølgelig vært innsatt. Enda har jeg hørt så dumme utsagn fra leger at sykdommen er fysisk og dermed kan ikke tvangsbehandling innsettes. Sykdommen er først og fremst psykisk . Man ser etter vært den psykiske sykdommen gi fysisk alvorlig dødelig utslag.

Mennesker som ikke lenger rår over seg sjøl som kjører seg selv i døden uten selv å være klar over resultatet.

I tilfeller hvor der er mindreårige\ umyndige der rår jo foreldrene, slik at de vell stort sett får hjelp \behandling. Det er vel heller sjelden at foreldre motsetter seg behandling dersom sykdommen er langt framskredet, eller har gitt skader. Men det kan og forekomme.

Det er ikke familier som er skyld i dette problemet . En syk kultur som ødlegger mennesker er ganske passelig.

ikke blir man penere av å ligne et lik , men ser moten og figurene de bruker der er i dag langt tynnere enn da jeg var ung. De ser slappe og knokkllette ut mot før. Så det er en forrverring. Menn og gutter vil stort sett ikke ha jentene \damene slik. men mote bransjen\idrettskulturen serlig noen grener. Det er helt klinkokos å ta barna fra foreldrene der hvor barna har anorexia eller spiseforstyrellser.

De gjør bare alt mye værre for barna. Men behandling trenger dem. Men tror der er mange inkompetente.. Der finns jo tilfeller hvor barn \unge har blitt frisk på egen hånd. Noen trenger bare tiden til hjelp samt endre litt på hva som er viktig her i livet. Skal man gå anorexia syk gjennom livet, går man glipp av mye.. Barn deriblant for blir man så tynn opphører mensen.

Noen tenker seg ut av dette selv. Hva er poeng i livet hva er viktig. ser så mange de fordømte små kiloene da og får man detr bedre? man blir trolig bare sulten deprimert og glansløs. Ingen kjæreste. Bedre nyte god mat.\Sjokolade i blant. Og man får mer energi. Men det er garantert svært tøft å komme seg ut av det selv så en må vell vær litt sterk på et vis.

Og det er sikkert tanke og energi krevende og være så opptatt av sykdommen. Noen blir jo helt fast i det.


Det er selfølgelig best de får sine vante hjemlige omgivelser så til pisa med barnevernet........


Top
 Profile  
 
 Post subject: BV vegrer seg å godtar diagnosen fra BUP!!!
PostPosted: Wed Dec 10, 2008 9:28 pm 
Offline
Rang: Ivrig bruker

Joined: Mon Nov 10, 2008 9:35 pm
Posts: 53
BV vegrer seg å godtar diagnosen fra BUP!!!

BUP har nå lagt frem rapporten til oss og BV i dag - med den entydig diagnosen at dattern har Asperger syndrom med tendens til autisme . BV reagerte med - INGENTING!!! De bryr seg ikke om diagnosen, som renvasker oss (at det er ikke er omsorgssvikt som gjør at hun har sosiale problemer og føler at hun opplever så mye kaos rundt seg når vi hadde det så vanskelig i familien med dødsfall, ulykke og flytting).
Barnet får ikke lov å komme hjem til jul -
BV godtar IKKE at vår omsorgsevne som foreldre blir utredet av Joar Tranøy - de vil ha sin egen utreder - Jo Bryn - som står på svarteliste .... (hvorfor egentlig) - men han har ikke tid før januar, februar. Og han vil nok stille en diagnose om oss som passer BV, ikke sannheten.
Advokaten vår anbefaler oss nå å nekte utredning av omsorgsevne gjennom Bryn. Vet ikke om det er lurt....
Han tok kontakt med fylkesnemda i dag for å høre om vi kunne ha et møte med dem før jul, sammen med BV. Men kommunen sin advokat (BV- advokat) vil ikke så rask.

Er fortvilet!!!!!!!! Ber om tilbakemelding!!!!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Dec 10, 2008 9:48 pm 
Offline
Rang: Storbruker
User avatar

Joined: Wed Mar 21, 2007 7:17 pm
Posts: 288
Det er helt vanlig at barne"vernet" ikke godtar at et barn har en diagnose som strider med deres egen "omsorgssvikt" diagnose, det er en grunn til at så mange private aktører blir mangemillionærer innen for denne lukka bedritne virksomheten. Datteren deres er en gullgruve for dem. Det om barnet deres får hjelp eller ikke, er disse individene likegyldig.

Har dere prøvd å gå drekte til en dommer, slik at datteren deres får hjelp?? Jeg vil anbefale dere om å ikke la dere utrede, for da vil det komme et hastevedtak fortere enn svint på de to minste barna deres.

Selv er jeg samfunnsøkonom, ta til etteretning at alt arbeid utført av psykologer ble vi anbefalt å gjennomgå og overprøve p.g.a alle feilene, vi ble advart mot alt tullet de drev med.


Top
 Profile  
 
 Post subject: dette er crazy!!!
PostPosted: Wed Dec 10, 2008 10:37 pm 
Offline
Rang: Ivrig bruker

Joined: Mon Nov 10, 2008 9:35 pm
Posts: 53
Dette er ikke til å tro - har ingen forsøkt å be Riksrevisjon å komme inn i bildet? Å se nøye på alt økonomiske - humanitære - menneskerettslige etc. i et kompleks sammenheng? Hvem har kontakt med Jørgen Kosmo? Hvordan kan vi be ham å komme inn i spillet?
EN MÅ NOK HAR OVERORDNET KOMPETANSE MED Å RYDDE OPP!!!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: dette er crazy!!!
PostPosted: Wed Dec 10, 2008 10:58 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Feb 05, 2006 7:18 pm
Posts: 7442
Location: Mosjøen, Vefsn kommune på Helgeland.
tertnes wrote:
Dette er ikke til å tro - har ingen forsøkt å be Riksrevisjon å komme inn i bildet? Å se nøye på alt økonomiske - humanitære - menneskerettslige etc. i et kompleks sammenheng? Hvem har kontakt med Jørgen Kosmo? Hvordan kan vi be ham å komme inn i spillet?
EN MÅ NOK HAR OVERORDNET KOMPETANSE MED Å RYDDE OPP!!!


Det er blitt jobbet opp mot politikere spesielt siste 15 år. FrP er det eneste stortingspartiet som har villet lyttet litt. Men nå er stadig flere av dem på overgrepslinjen.

Jørgen Kosmo kan ikke gjøre noe fordi han er arbeiderpartipolitiker. Det er de som har skapt denne situasjonen. Godt støttet av de fleste andre parti.

Det er fagbevegelsen, LO og FO, som vil ha dette. Fagbevegelsen er Arbeiderpartiets siamesiske tvilling.

I andre land får vi kommuniststyre, militærregimer, dreping av folkegrupper (f.eks hutsier og tutsier). Verden er full av galskap. Her er altså galskapen en fascistisk feministkultur, og en kjønnsfornektende sexkultur generelt, som har gått til krig mot familiene. Jørgen Kosmo er en del av dette. Arbeiderpartiet, SV, Rødt, Senterpartiet, Kristelig folkeparti, Venstre vil for det meste ha mer av dette. Høyre sa for en stund siden: Ingen har gitt nok til barnevern.

Medias journalister og redaktører stemmer i 70% av tilfellene på verstingpartiene som vil øke barnefjerningen mest. Trolig over 95% stemmer på parti som vil utvide det såkalte barnevernet.

Når media er overgrepsmaktens kanal, så trenger vi ikke nazismens sensur. Media sørger selv for sensuren.

Problemstillingen er veldig mye alvorligere enn du har trodd. vi har et overgrepssamfunn mot familiene. Desverre.

Men vi har internett, og vi trenger flere som aktivt tar opp kampen mot galskapen.

_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
.
"Vårt" lysebrune-mørkerøde såkalte barnevern stjeler mennesker
> Radikalt forum mot familiedestruksjon: http://forum.r-b-v.net/<


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: BV vegrer seg å godtar diagnosen fra BUP!!!
PostPosted: Wed Dec 10, 2008 11:00 pm 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 9:48 am
Posts: 3979
Location: Sosialdiktaturet Norge
tertnes wrote:
BV vegrer seg å godtar diagnosen fra BUP!!!

BUP har nå lagt frem rapporten til oss og BV i dag - med den entydig diagnosen at dattern har Asperger syndrom med tendens til autisme . BV reagerte med - INGENTING!!! De bryr seg ikke om diagnosen, som renvasker oss (at det er ikke er omsorgssvikt som gjør at hun har sosiale problemer og føler at hun opplever så mye kaos rundt seg når vi hadde det så vanskelig i familien med dødsfall, ulykke og flytting).
Barnet får ikke lov å komme hjem til jul -
BV godtar IKKE at vår omsorgsevne som foreldre blir utredet av Joar Tranøy - de vil ha sin egen utreder - Jo Bryn - som står på svarteliste .... (hvorfor egentlig) - men han har ikke tid før januar, februar. Og han vil nok stille en diagnose om oss som passer BV, ikke sannheten.
Advokaten vår anbefaler oss nå å nekte utredning av omsorgsevne gjennom Bryn. Vet ikke om det er lurt....
Han tok kontakt med fylkesnemda i dag for å høre om vi kunne ha et møte med dem før jul, sammen med BV. Men kommunen sin advokat (BV- advokat) vil ikke så rask.

Er fortvilet!!!!!!!! Ber om tilbakemelding!!!!


Jeg skal ikke si "hva var det vi sa", for du fortjener ikke det i denne stund. Du har min dypeste sympati og medfølelse. Bare foreldre som selv har hatt ulykken å bli fratatt sitt barn av det infernalske "barnevernet" kan fatte hva du gjennomgår.

Jeg ville ikke godtatt utrederen som "barnevernet" foreslår. Hvis denne Bryn står på svartelisten, så er resultatet av utredningen gitt på forhånd.

Men jeg ville valgt en annen enn Joar Tranøy - ikke fordi han ikke er flink, men fordi han ikke vil bli oppfattet som uhildet. En utredning gjort av Tranøy vil dessverre ikke ha særlig verdi. Den vil bli sett bort ifra.

Forsøk å få en annenhåndsvurdering fra annet hold.

"Barnevernets" reaksjon er som forventet. De ansatte i "barnevernet" er uansett ikke kvalifiserte til å bedømme utredninger. Husk, de er i realiteten ufaglærte med hensyn til medisin og det meste annet. "Barnevern" er ikke noe eget fag.

Utredningen fra BUP vil sannsynligvis ha verdi når dere skal i fylkesnemnda. Fylkesnemnda kan ikke se bort fra en slik rapport, selv om "barnevernet" står fast på at de "tenker omsorgssvikt". (Om de tenker overhodet, kan det stilles et stort spørsmålstegn ved).

Det er veldig leit at datteren din ikke kommer hjem til jul. Nå vet du ihvertfall hvilket uhyre "barnevernet" er.

_________________
“ Whoever may be guilty of abuse of power, be it Government, State,
Employer, Trade Union or whoever, the law must provide a speedy
remedy. Otherwise the victims will find their own remedy. There
will be anarchy.” Lord Denning (1899-1999)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Dec 10, 2008 11:24 pm 
Offline
Rang: Storbruker
User avatar

Joined: Wed Mar 21, 2007 7:17 pm
Posts: 288
Politikere, hva har de med dette å gjøre??
Hva all forvaltning dreier seg om, er å drifte samfunsøkonomiskt. Midler blir gitt under den forutsetning at de blir brukt samfunnsøkonomiskt.

Hva er en samfunnsøkonom??

Det er ikke mange individer som vet hva det er.

Jeg vet hva det er, av den grunn at jeg er en. Jeg leser tall, jeg tolker tall, skal en knekke barne"vernet" trenger en samfunnsøkonomene, uten disse personenes kunnskaper vil barnerøveriet vedvare.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: BV vegrer seg å godtar diagnosen fra BUP!!!
PostPosted: Wed Dec 10, 2008 11:33 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Feb 05, 2006 7:18 pm
Posts: 7442
Location: Mosjøen, Vefsn kommune på Helgeland.
tertnes wrote:
BV vegrer seg å godtar diagnosen fra BUP!!!

BUP har nå lagt frem rapporten til oss og BV i dag - med den entydig diagnosen at dattern har Asperger syndrom med tendens til autisme . BV reagerte med - INGENTING!!! De bryr seg ikke (...)

BV godtar IKKE at vår omsorgsevne som foreldre blir utredet av Joar Tranøy - de vil ha sin egen utreder - Jo Bryn - som står på svarteliste .... (hvorfor egentlig) - men han har ikke tid før januar, februar. Og han vil nok stille en diagnose om oss som passer BV, ikke sannheten.
Advokaten vår anbefaler oss nå å nekte utredning av omsorgsevne gjennom Bryn. Vet ikke om det er lurt....


En utredning MOT dere, betyr at dere ikke får ha NOEN barn, hverken nå eller i fremtiden.

Disse menneskene tenker som så:
1. Vi er ikke til for foreldrene. Derfor ignorerer vi ALT av deres smerte.
2. Det er helt uvesentlig for barn hvor de bor. Nå har det en annen OMSORGSBASE, valgt av oss eksperter; derfor barnets beste.

Det betyr at det såkalte barnevernet helst beholder barnet.

Ingen normale mennesker tenker slik. Men dette er tenkningen innenfor det "faget", eller rettere sagt: innenfor den farlige ideologien.

Forskning har vist at det er maktmennesker som trekker til det såkalte barnevernet. Det handler vanligvis om mennesker som LIKER makt over andre.

Beklagligvis er problemstillingen mye verre enn normale mennesker klarer å leve seg raskt inn i.

_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
.
"Vårt" lysebrune-mørkerøde såkalte barnevern stjeler mennesker
> Radikalt forum mot familiedestruksjon: http://forum.r-b-v.net/<


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Dec 11, 2008 12:02 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Feb 05, 2006 7:18 pm
Posts: 7442
Location: Mosjøen, Vefsn kommune på Helgeland.
Tone Hauglum wrote:
Politikere, hva har de med dette å gjøre??
Hva all forvaltning dreier seg om, er å drifte samfunsøkonomiskt. (...)


Det er nok OGSÅ store mengder ideologi - TRO - inne i bildet. Eller livsløgner. Livsløgner er fantastisk "dyktige" til å bortforklare tall og logikk. Det er denne fanatismen som har fanget Tertnes datter.

Men vi har jo et folk som ikke har like tette ører som politikerne. Derfor driver vi dette nettstedet.

I høringsnotatet til ny lov bløffer (jeg kaller det: lyver) regjeringen om forskning, FN, EMK og har ingen oversikt over prislapp. De har jo oljen, oljefondet og muligheter for skatt(opp)justeringer. Så hvorfor tenke penger? De har nok å ta av når makten i familiene skal finansieres. Dette vil folket si "ja" til for media lærer folket at dette er så bra, så bra. De skal jo "redde" barna. Krisehysteri har alltid gitt orden i rekkene. Da vil massene være med på "dugnaden".


Departementets oversikt over tenkte lovendringer


HØRINGSNOTAT – FORSLAG TIL ENDRINGER I LOV 17. JULI 1992 NR. 100 OM BARNEVERNTJENESTER (BARNEVERNLOVEN)



For de som ikke er så veldig glad i lesing:
Det siste underkapittel i hvert kapittel er mest interessant. Der står de tenkte endringene. Leser man det, så blir det bare noen få siders lesing. :wink:


Vi er nødt til å nå folket.

Kommunene har heller ikke samme økonomi som makten. Derfor vil det samfunnsøkonomiske perspektiv sikkert kunne brukes overfor kommunene.

_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
.
"Vårt" lysebrune-mørkerøde såkalte barnevern stjeler mennesker
> Radikalt forum mot familiedestruksjon: http://forum.r-b-v.net/<


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Dec 11, 2008 1:57 am 
Offline
Rang: Storbruker
User avatar

Joined: Wed Mar 21, 2007 7:17 pm
Posts: 288
Idologi og tro, har ingen ting med samfunnsøkonomi å gjøre, her er det snakk om teknikk som har gyldighet verden over, akseptet for disse teknikkene går på tverss av relgion og politikk. Det er heller ikke uten grunn det blir gitt Nobel-priser i de.

Den eneste måten jeg kjenner til for å tenke objeltivt på er å aggregere opp på makronivå, all subjektivitet blir bort.

Slik som barne"vern" systemt er organisert med sitt lukka regime er det nærmest skreddersydd for å bedrive korrupsjon, det er ingen rettsikkerhet for barn eller foreldre, de mister bortimot alle sine rettigheter, rettigheter som de fleste personer tar for gitt at alle individer i Norge har. Det er ingen selvfølge at et barn får den hjelp det har krav på, når det er slik som i dette tilfelle (og i mange andre tilfeller), en skrullete, bedreviter av en psykolog ser ned i "krystallkula" si og synser, meiner, tenker, tror. Sin tilhenger skare har han i barne"vernet".


Last edited by Tone Hauglum on Thu Dec 11, 2008 8:25 am, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Dec 11, 2008 7:57 am 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 9:13 am
Posts: 1063
Tone Hauglum wrote:
Idologi og tro, har ingen ting med samfunnsøkonomi å gjøre, her er det snakk om teknikk som har gyldighet verden over, akseptet for disse teknikkene går på tverss av relgion og politikk. Det er heller ikke uten grunn det blir gitt Nobel-priser i de.

Den eneste måten jeg kjenner til for å tenke objeltivt på er å aggregere opp på makronivå, all subjektivitet blir bort.

Barnevern har med ideologi og overtro å gjøre - og samfunnsøkonomene burde for lenge siden slått alarm! De burde vært forpliktet til å levere analyser over ressursbruk og konsekvens av barnefagenes tilrådning og praktisering, men så langt har pengestrømmen til de barne"fag"lige vært uten begrensning. Oljepengene har vært til forbannelse for oss...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: dette er crazy!!!
PostPosted: Thu Dec 11, 2008 8:47 am 
Offline
Rang: Storbruker
User avatar

Joined: Mon Jul 28, 2008 11:16 pm
Posts: 476
tertnes wrote:
Dette er ikke til å tro - har ingen forsøkt å be Riksrevisjon å komme inn i bildet? Å se nøye på alt økonomiske - humanitære - menneskerettslige etc. i et kompleks sammenheng? Hvem har kontakt med Jørgen Kosmo? Hvordan kan vi be ham å komme inn i spillet?
EN MÅ NOK HAR OVERORDNET KOMPETANSE MED Å RYDDE OPP!!!


Egentlig kan du "bare" bruke din egen kompetanse. Likevel vil den være verdiløs i bv's øyne. Dessverre. Like verdiløs som BUP eller andre instansers "vurderinger". Nå er dere virkelig "tatt av trollet".

Så hva er poenget med "fight" da? Her blir du nødt til å manøvrere med stor forsiktighet og kløkt. Og håpe at det hjelper. Du blir nødt til å legge bort evt. tro på system og politikere.. Den er bortkastet energi..
Og høre på de som vet.
Datteren din er nå blitt deres gissel...og det handler om penger. Og galninger. Virkelig galskap.
Jeg ber om at du finner en måte å overrumple gisseltakerne på.

_________________
- Kjemp for de du har kjær. Kjemp for alt hva du har kjært. -


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 97 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 19 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC [ DST ]