It is currently Thu Mar 28, 2024 11:39 am



Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

Bør "barnevernet" bli tøffere mot minoritetsfamilier?
Ja, det er altfor få minoritetsbarn i "barnevernet" 0%  0%  [ 0 ]
Nei, "barnevernet" bør la minoritetsfamilier leve i fred 100%  100%  [ 6 ]
Vet ikke 0%  0%  [ 0 ]
Total votes : 6
Author Message
 Post subject: Vil beskytte innvandrerbarna
PostPosted: Fri Nov 07, 2008 9:25 pm 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 9:48 am
Posts: 3979
Location: Sosialdiktaturet Norge
Minoritetsbarn blir slått dobbelt så ofte som barn født av norske foreldre. Nok er nok, sier barneminister Anniken Huitfeldt (Ap) og varsler tøffere linje.

En rapport utarbeidet av «Nasjonalt kunnskapssenter for vold og traumatisk stress» slår fast at langt flere minoritetsbarn er offer for vold enn det etnisk norske barn er: 6,7 prosent av gutter med minoritetsforeldre mot 2,7 prosent gutter av etnisk norske foreldre oppgir at de har blitt slått i løpet av det siste året. Tallene for jenter er henholdsvis 7,4 prosent og 4,1 prosent.

Anniken Huitfeldt innrømmer at myndighetene ikke har hatt nok fokus på forebygging av vold i minoritetshjem.

– Mange frykter at de diskriminerer dersom de ser minoritetsbarn som kanskje er ofre for omsorgssvikt. Men det er jo motsatt: Vi diskriminerer dersom minoritetsbarn ikke får samme årvåkenhet og vern som det norske barn får, påpeker barneministeren.


Kommentar: Den samme "årvåkenhet og vern" som har rammet etnisk norske barn med full tyngde, skal nå bli minoritetsbarna til del. Det betyr at "barnevernet" skal inn i såkalte minoritetshjem og plire nysgjerrig inn i minoritetsfamilienes privatliv. Foreldrenes samliv skal kartlegges, og familienes vaner skal saumfares for å finne feil som kan brukes som påskudd for tiltak. Det betyr flere tvangsfjernelser av minoritetsbarn, som vil bli plassert på sperret adresse fordi de ansatte i "barnevernet" frykter reaksjonen fra foreldrene.

Med et "barnevern" som arbeider på høygir, er det simpelthen ikke nok barn i den etnisk norske befolkningsgruppen. Derfor har barnevernminister Kanniken Huitfeldt kommet på den geniale tanke å gjøre minoritetene til "barnevernets" neste skyteskive.

Den volden barna vil møte under det såkalte "barnevernet" er mye verre enn et klasp på baken. De voksne i "barnevernet" har få sperrer mot å bruke vold mot barna som har mistet sine foreldres beskyttelse. Barna blir utsatt for tvang og nedverdigende behandling 24/7. En del barn makter ikke presset og drives til selvmord. De ansatte i "barnevernet" viser lav empati når de fratar ungdom fritidssysler som straff for manglende underkastelse.

Inn i dette brutale barne-gulag er det statsråd Huitfeldt ønsker å sende minoritetsbarna. Foreldrene kommer til å forbanne den dagen da de kom til Norge. I Norge hersker nemlig vantroen på at barn har det best i fosterhjem eller på institusjon. Det er staten som oppdrar barna i Norge. Det anses som unormalt at de naturlige foreldrene er barnas oppdragere. Derfor sendes norske barn i barnehage fra de er under ett år gamle. Slik kan de avvennes sine foreldre tidligst mulig. Den norske staten trenger lydige undersåtter som vil støtte det bestående regimet.

Vil minoritetsfamiliene sitte stille og se på at "barnevernet" røver barna deres eller vil det bli revolt? Det norske "barnevernet" har mange undertrykkelsesmetoder, blant annet er det umulig å få på trykk kritiske artikler om "barnevernet" i norske aviser. Det hersker en selvpålagt sensur blant journalister. Ingen politikere tør å kritisere "barnevernet". Da vil de ikke bli renominert av partiet. Foreldrene må kjempe mot "barnevernet" alene. Frykt og redsel vil bli hverdagen for familien som utsettes for "barnevernets" langvarige undersøkelser.

Statsråd Kanniken Huitfeldt sier at hun ønsker å beskytte barna, men sine egne barn vil hun ikke at "barnevernet" skal få treffe. Det burde være en selvfølge at barnevernministeren lot "barnevernet" utrede familien for å fastslå at hun har tilstrekkelig gode omsorgsevner til å ivareta omsorgsfunksjonen for sine barn. Det som er godt nok for innvandrerbarn er visst ikke bra nok for Huitfeldt egne barn. Har noen undersøkt hvor ofte barna til Kanniken Huitfeldt blir slått? Statistisk sett blir ungene til Kanniken Huitfeldt utsatt for vold mellom 2,7 og 4,1 % av tiden. Også barna til statsråder trenger beskyttelse. Det er omvendt rasisme å ikke beskytte barna til bleke statsråder med hvitt hår.

_________________
“ Whoever may be guilty of abuse of power, be it Government, State,
Employer, Trade Union or whoever, the law must provide a speedy
remedy. Otherwise the victims will find their own remedy. There
will be anarchy.” Lord Denning (1899-1999)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 07, 2008 9:47 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Feb 05, 2006 7:18 pm
Posts: 7442
Location: Mosjøen, Vefsn kommune på Helgeland.
Alle vet at en kropp tåler en dask. Om ikke en kropp skulle tåle en dask, så kunne vi ikke slippe bartna på skolen. for der opplever 1/4 seg mobbet.

Psyko- og sosio-bablerne har imidlertid funnet på at en dask lager psykiske problem. Som vanlig uten å dokumentere med annet enn "vi føler" og "vi mener".

Dette bruker man nå strategisk for å få mer makt.

Om man skal snakke om "tankesykdommer", så må politikernes tanke på makt, og makt i mente, være en slik sykdom. Jeg foretrekker imidlertid å kalle det amoralske psykopatiske lyster. Psykopatisk i betydningen grov uetisk.

_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
.
"Vårt" lysebrune-mørkerøde såkalte barnevern stjeler mennesker
> Radikalt forum mot familiedestruksjon: http://forum.r-b-v.net/<


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 07, 2008 10:52 pm 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Sun Jul 06, 2008 6:28 pm
Posts: 1530
Ja, da må en jo slutte å sende barna på skolen. Nest eldste datra mi ble stadig vekk banket opp av guttegjenger på skolen. Dette i manges påsyn. Ingen turte si fra i redsel for selv å bli mobbet. Men vi tok jo det opp med skolen. Og det var ikke noe skolen kunne gjøre som hadde effekt. Mobbingen fortsatte. Og jeg forstår hennes valg å bo andre steder i landet enn her. Selv om ting godt kan endre seg. Men skoler kan ikke beskytte barn og unge. Det verken mot psykisk eller fysisk vold. Her handlet det ikke om en dask, men brutal vold.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Slått og misbrukt hele barndommen
PostPosted: Sat Nov 08, 2008 10:11 am 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 9:48 am
Posts: 3979
Location: Sosialdiktaturet Norge
agrippa wrote:
Minoritetsbarn blir slått dobbelt så ofte som barn født av norske foreldre. Nok er nok, sier barneminister Anniken Huitfeldt (Ap) og varsler tøffere linje.


Knyttneveslag og seksuelt misbruk var en del av oppveksten til norskindiske Sarita Skagnes. Norske myndigheter diskriminerer minoritetsbarn, mener hun.

Ressurssenter for innvandrer-og flyktningkvinner (MIRA-senteret) har sett alvorlige tilfeller av hva fysisk avstraffelsekan føre til.

– Mange får i tidlig alder angst, depresjoner, selvmordstanker og driver med selvskading, sier Fahkra Salimi, leder for MIRA-senteret.


Kommentarer: Nå begynner propagandaen for å få gjennomslag for tøffere tiltak mot minoritetsfamilier. Norskindiske Sarita Skagnes blir trukket frem for å vise at det er behov for "barnevernets" inngripen i minoritetsfamilier.

Slik opererer "barnevernet" også overfor etnisk norske familier. Det blir fremhevet hvor mange barn som angivelig har psykisk syke foreldre eller som blir utsatt for seksuelt misbruk og vold. Da ligger veien åpen for å ta barna fra helt normale familier som hverken misbruker barna eller lider under psykisk sykdom. Dette er standard prosedyre for propaganda-maskineriet til det såkalte "barnevernet". Tusenvis av familier kommer til å bli unødig plaget av "barnevernet" fordi Sarita Skagnes står frem og forteller hvordan hun ble slått. Gode foreldre som aldri har slått sine barn, kommer allikevel til å bli fratatt barna fordi "barnevernet" kommer til å påstå at barna blir slått. Det holder lenge med en falsk bekymringsmelding. Det har etnisk norske familier fått erfare på kroppen.

"Barnevernet" jobber strategisk. Det lar bevisst være å gripe inn i familier som utsetter barna for vold for å kunne bruke dem som eksempler på hvorfor "barnevernet" må ha økte ressurser. Deretter griper "barnevernet" fatt i alle de normale familiene hvor vold ikke forekommer. Det er mer attraktivt med sunne og normale fosterbarn. Fosterpersonene vil ikke ha skadete barn. De krever veltilpassede og pene barn, som de kan vise frem for naboer og familie.

Skal virkelig tusener av barn bli truet med tvangsfjerning fordi Sarita Skagnes står frem som voldsoffer? Vi vet at "barnevernet" ikke bryr seg med om anklagene om omsorgssvikt er sanne eller ikke. Barna skal tas uansett. Hvorfor skal uskyldige barn tvangsfjernes og utsettes for en grusom skjebne i "barnevernet" kun fordi Sarita Skagnes påstår at hun ble slått? Hjelper det Sarita Skagnes at tusenvis av barn blir fjernet unødig. Selvsagt ikke, men dette er ikke de kognitivt svekkede ansatte i "barnevernet" istand til å forstå. De ser bare sitt eget behov for nye barn å plassere i fosterhjem.

_________________
“ Whoever may be guilty of abuse of power, be it Government, State,
Employer, Trade Union or whoever, the law must provide a speedy
remedy. Otherwise the victims will find their own remedy. There
will be anarchy.” Lord Denning (1899-1999)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Nov 08, 2008 11:52 am 
Offline
Rang: Storbruker
User avatar

Joined: Wed Jul 18, 2007 12:31 pm
Posts: 462
Location: Fredrikstad
Utlendinger kommer til Norge, fra krigsherjede land, å tror di endelig kan leve i fred, trygghet og harmoni igjen.

Desverre har di ingen anelse om at di går fra asken til ilden. :cry:

_________________
Jeg fører ingen krig.
Det er det Fredrikstad kommune v barneverntjenesten som gjør.
Jeg forvarer det som er rettmessig mitt.
Det er kun jeg som har båret mine 4 barn under mitt hjerte i 9 mnd, for så å sette dem til verden.
Jeg krever å få tilbake mitt liv, som Fredrikstad kommune v barneverntjenesten urettmessig har fratatt meg.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Nov 08, 2008 1:50 pm 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Sun Jul 06, 2008 6:28 pm
Posts: 1530
Ja helt sant. Mange kommer fra asken til ilden. Di kommer for å beskytte sin familie og barn fra et krigsherja land. Og her i Norge støter di på krigen i barnevernet. Hvor mange blir fratatt sine barnDet er bare helt forferdrelig.

Og noen må forlate noen av sine mange koner, da man bare kan ha en kone i Norge. for dem ble familien oppsplittet før di kom hit. Her kommer og Norges intoleranse for andres kultur. Er di gift så er di gift i deres kultur.


Nordmenns konebytte er ikke det døyten bedre. Og en fam burde få komme samlet. At det her i Norge ikke er lov med bigami er jo en annen sak. Og kommer di hit gjelder jo Norsk lov for alle. Her finner man seg stadig ny samlivspartner og di tragedier det medfører. Skillsmisse er klart skadelig for barn.

Men her er mange fra før av gift og da kan en være litt mindre kynisk å la mannen få konegjengen sin med seg. Han har gjerne barn med di alle og.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC [ DST ]