It is currently Tue Apr 16, 2024 8:41 am



Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Månedenes Idiot taper Tyrkia-saken
PostPosted: Sat Jul 15, 2006 3:16 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Feb 05, 2006 7:18 pm
Posts: 7442
Location: Mosjøen, Vefsn kommune på Helgeland.

Månedenes Idiot i juni taper Tyrkia-saken


Barnefjernsjef Gunnar Toresen visste fosterfaren var beskylt for sexuelle overgrep av flere. Det fikk ikke betydning for fosterpersonens tillit. Snakker om å bli tatt med buksa nede!

Tenk om foreldre hadde vert så heldige!

Tenk om barnevernsjefen kunne ansvarliggjøres og sparkes ut av barnefjernsindustrien og inn i fengsel?

Se saken på BarnasRett

Image
Får blodsugerne en lærepenge?

_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
.
"Vårt" lysebrune-mørkerøde såkalte barnevern stjeler mennesker
> Radikalt forum mot familiedestruksjon: http://forum.r-b-v.net/<


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Månedenes Idiot taper Tyrkia-saken
PostPosted: Sat Jul 15, 2006 8:53 am 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 9:48 am
Posts: 3979
Location: Sosialdiktaturet Norge
Arild Holta wrote:
Barnefjernsjef Gunnar Toresen visste fosterfaren var beskylt for sexuelle overgrep av flere. Det fikk ikke betydning for fosterpersonens tillit. Snakker om å bli tatt med buksa nede!

Tenk om foreldre hadde vert så heldige!


Foreldre blir ofte anklaget for forhold som ikke medfører riktighet. Allikevel skal de settes under barnevernskontroll kun for at barnevernsidiotene skal være sysselsatt.

Fosterforeldre (hva slags mennesker er det som melder seg til dette lugubre yrket?) kan ha gjort seg skyldige i seksuelle overgrep mot fosterbarna, allikevel får det ingen konsekvenser for dem. Barnevernet har ubegrenset tillit til sitt eget apparat. Det er de naturlige foreldrene som er barnevernets fiende.

De to tyrkiske fosterpersonene i Tyrkia er ikke gift med hverandre. Gadd vite hvorfor? De har visst fosterhjem som yrke og har holdt på i mange år. De to tyrkiske guttene er ikke deres første fosterbarn. Dette er ren business for fosterpersonene. De gjør det for penger.

Barnevernet under ledelse av barnestjeleren Gunnar Toresen har dratt med seg flere advokater og annet barnevernspakk ned til Tyrkia - på skattebetalernes regning - for at de to fosterpersonene ikke skal miste inntektskilden sin.

Selv ble guttenes naturlige foreldre nektet fri rettshjelp etter at barnevernskapo Gunnar Toresen tok en prat med Fylkesmannen. Det er tette bånd mellom barnevern og Fylkesmann, virker det som. Kanskje barnevernskapoen fordeler noen fosterbarn til de ansatte hos Fylkesmannen, som takk for hjelpen. Han tar visst imot bestilinger, og det er alltids noen gamle "klienter" som kan fratas nyfødte barn. Barneverndomstolen gir Gunnar Toresen den dommen han ber om, tro ikke noe annet.

Vi får inderlig håpe at den tyrkiske dommeren ikke er like korrupt som Fylkesmannen i Stavanger, som nektet familien fri rettshjelp, og barneverndomstolen i Stavanger som stadig dømmer i foreldrenes og barnas disfavør for å skaffe penger til grådige fosterpersoner.

Jeg synes Fylkesmannens avgjørelse om å nekte familien fri rettshjelp, slik at den måtte stille uten advokat fredag 14. juli, fortjener pris for "Månedens Idiot". Fylkesmannen har ikke vært fri og uavhengig men har latt seg kommandere av barnevernsidiot Gunnar Toresen.

_________________
“ Whoever may be guilty of abuse of power, be it Government, State,
Employer, Trade Union or whoever, the law must provide a speedy
remedy. Otherwise the victims will find their own remedy. There
will be anarchy.” Lord Denning (1899-1999)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Jul 15, 2006 11:39 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Feb 05, 2006 7:18 pm
Posts: 7442
Location: Mosjøen, Vefsn kommune på Helgeland.
Har kommentert det i tråden for potensielle idioter.

_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
.
"Vårt" lysebrune-mørkerøde såkalte barnevern stjeler mennesker
> Radikalt forum mot familiedestruksjon: http://forum.r-b-v.net/<


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jul 17, 2006 12:22 pm 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 8:48 am
Posts: 6857
Location: Oslo
*

Mer og mer propaganda fra barnevernet i Stavanger

En opplysning angående det anmeldte sex-overgrepet fra fosterfarens side:

Barnevernet og deres advokat der nede i Tyrkia har prøvet å lage sirkus ikke fordi en sånn mistanke foreligger, men fordi den biologiske morens advokat Skretting har gjort oppmerksom på det! Barnevernet mener altså at Skretting og hennes firma skulle holdt kjeft om dette, også overfor sin klient, den biologiske moren til de to guttene.

Ifølge mine opplysninger heter det seg at fosterfaren ble anmeldt i år 2000, for voldtekt eller annen slags overgrep, mot to fosterpiker i sitt hjem. Det var disse to som nå, da de fikk se fosterfaren på tv, henvendte seg til moren eller hennes advokat med disse opplysningene.

Det er hinsides det meste at barnevernet nå prøver å dysse det ned at de ikke har gjort noe med en slik beskyldning men til og med fortsatt å bruke dette paret som fosterpersoner, og at norsk barnevern og deres advokat opptrer aggressivt overfor guttenes foreldre og deres advokat og nærmest legger dem TIL LAST at de bringer frem opplysningene om den tidligere anmeldelsen. Det er akkurat som barnevernet gjør i alle andre saker når man offentliggjør hva barnevernet gjør: de prøver å kriminalisere, skremme, eller snaksjonere mot dem som varsler om barnevernets overgrep.

Igjen er medias fremstilling, hvor fosterfaren og barnevernets advokat får male og male som om tyrkiske myndigheter er kidnappere, og som om de biologiske foreldrene er farlige monstre, et forsøk på å mistenkeliggjøre alle som har innvendinger mot barnevernets forehavender.

Og dette er ikke det eneste. TV2 og hele kompaniet av aviser ser ut til å ha utviklet seg til kvernen som maler på havsens bunn, maler propaganda, usann eller skjev.

For det første: Det foreligger ikke konkrete påstander om hvordan den biologiske moren skulle være uegnet til å ha sine barn hos seg, ja til og med så "farlig" at barna sies å være livredde for henne. Hvis de nå virkelig er det, hvordan er de blitt det? Det er knapt annen mulighet enn at de er hjernevasket av barnevernet og fosterforeldrene.

For det andre: Hvis guttene er så livredde for å bli værende i Tyrkia, hvorfor det? Familien befinner seg i Alanya. Det er ganske mange tusener nordmenn som har oppholdt seg der ganske lenge. Guttene kan ikke tyrkisk, hevdes det. Hva så? De er for det første unge nok til å kunne lære det uten besvær hvis de bare får oppholde seg i tyrkisk-talende miljø. For det andre: Moren er OPPVOKST I NORGE og SNAKKER FLYTENDE NORSK.

Det er på høy tid disse guttene kommer ut av klørne på Stavangers barnevern, advokater og fosterpersoner, og får et normalt forhold til sine foreldre og en normal oppvekst i Tyrkia. Nei da, ikke alt er strålende i Tyrkia, men jeg har møtt mange gode og fornuftige mennesker der. Og elsker sine barn gjør de, som alle andre.

Marianne Haslev Skånland

*


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC [ DST ]