It is currently Thu Mar 28, 2024 7:49 pm



Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 170 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Next

Dreper barnevernet?
Ja 94%  94%  [ 17 ]
Nei 6%  6%  [ 1 ]
Total votes : 18
Author Message
 Post subject: 17 uke Varetekt
PostPosted: Thu Nov 15, 2007 3:30 pm 
Offline
Superposter

Joined: Wed Sep 27, 2006 2:53 pm
Posts: 1149
Location: Danmark
17 uke Varetekt

Jeg starter i min nye jobb og forstår hurtig at den ikke vil bli hva som er forspeilet ved min ansettelse. Jeg blir satt ved et bord for meg selv med utsilt kundeliste og uten noen form for oppløring. Jeg må si opp et ferdigskrevet notat til kunder jeg ringer opp og føler det hele er noe latterlig. Jeg kommer godt overens med de Danske medarbeidere, mindre med de norske, da det er tydelig at min Norske advdelingsleder faktisk ikke liker meg og tydeligvis har fått min ansettelse direkte fra den danske leder. Min far skriver brev til meg og rigmor. Selv har jeg ikke diskutert Dansk fosterfamilie med Rigmor, men hun har tydeligvis snakket om dette med min far, uten å informere meg...

17 uke Varetekt Sakdokumenter

01.05.02 Aetat, ansettelsesavtale
Aetat Nesttun innsyn i egne saksdokumenter mottatt 19.04.06

Virus112

Virus112 A/S
Proppelgårdvej 11-13
DK-2860 Søborg
Denmark
T: + 45 33329112
F: + 45 33329120
www.virus112.com
CVR nr. 78428015

Ansættelsesavtale

1. Parterne

Mellem

EuroTrust Virus112 A/S
CVR.nr: 78428015
Poppelgårdvej 11-13
2860 Søborg
(idt følgende kalde V112)

og

AMA
Digivej 2, Vorning
8830 Tjele
(i det følgende kaldet AMA)

er der med virkning fra d. 1 maj 2002 indgået følgende aftale:

2. Ansættelsessted

AMA skal udføre arbejde i V112 på selskapets forretningssted Poppelgårdvej 11-13, 2860 Søborg.

3. Arbejdstiden

AMA’s arbejdstid er fra 8.30 til 16.30 alle ugens hverdage.

4. Stillingens omfang

AMA ansættes som sælger i V112 med salgsansvar indenfor dette område. Eventuelle ændringer i ansvarsområde forudsøtter fælles overenskomst.

5. Vederlag

AMA er provisjonslønnet med fast grundløn på kr 15.000,- samt i øvrig på nørmere vilkår, som beskrevet nedenfor og i eslskapets generelle prislister.

Provisjonen er følgende på salg av Virus112’s Virus Protection prodkter:

22% af det samlde salgbeløb for salg indtil 31 juli 2002.
15 % af det samlede salgsbeløb for salg after 31. juli 2002.

Beløbet utbetales med nettobeløb, efter at V112 har tilbageholdt A-skat, AM-, SP- og andre bidrag i henhold til altid gjøldende skatte – og afgiftsregler.

Provisjonen afregnes når den pågældende kunde har btalt abonnementet.

Provsjoner og arbejdsforhold kan af ledelsen ændres med de i henhold til Funktionærloven gældende varsler.

Der er partene i mellom aftalt en prøvetid på tre måneder.

Det er ikke tilladt uden forudgående aftale med V112 at udføre andet lønnet arbejde.

6. Kørsel

Det er aftalt, at AMA modtager kørselsgodtgjørelse i henhold til statens takster, acceptert af Told- og Skat. AMA anvender eget utomobil ved kørsel for V112.

7. Sygdom

Såfremt AMA måtte vøre fraværende på grund af sykdom, skal dette omgående meddeles til den V112 ansvarlige. Sykdom der ikke varer løngre end tre dage krøver ikke dokumentasjon i form af lægeerklæring. Såfremt sykdommen varer længre end tre dage, skal sykdommen dokumenteres ved lægeerklæring. Er sykdommen af længre varighet end 14 dage, kan V112 uden afgift for AMA forlange en varighetsattest/specialisterkløring i overenstemmelse med Funktionærloven § 5.

Hvis AMA indenfor en periode på 12 måneder har vært fraværende på grund af sykdom i 120 dage, kan V112 opsige AMA med et vrsel på 1 måned, såfremt opsogelsen skjer i tilknytning til udløpet av 120 dages fristen, jf FUL § 5, stk. 2.

8. Opsigelse

Opsigelsesvarslet følger FUL § 2, ide bemørkes, at der er avtalt prøvetid på 3 måneder med AMA.

9. Ferie

AMA afholder ferie i overenstemmelse med Ferieloven regler, idet bemørkes, at ferietidspungtet aftales med Kennet Bejrholm, AMA afholder ferie medløn optjent efter Ferielovens regler.

10. Taushetspligt

Det pålægges AMA ikke at udtale sig om V112’s aktiviteter eller lønforhold til tredje mand. Denne taushetspligt skal være stedse gølende, og gjølder således også ved AMA’s eventuelle fratræden.

Såfremt taushetsplikgten ikke overholdes, er V112 berettiget til at retsforfølge medarbeideren og betinge erstatning efter dansk rets almindelige regler herom.

Brud på tashetsplikgten betragtes som grov misholdelse af ansættelsesforholdet.

11. Retsgrundlaget

Funktionærloven og Ferieloven er gældende for ansettelesforholdet, liksom enhver skal bedømmes udfra danske retsregler.

København, den 12/4 2002

Niels Henrik Rasmussen
Virus112 A/S

Signert

København, den / 202

AMA

Usignert

(dvs at dette er min kopi)



1. mai 2002

Email fra: Øivind M-A

Emne: ( Datatilsynet krevde sletting av fornavnet ) og kontakt

Kjæreste Agnethe;

Nå har du skremt ( Datatilsynet krevde sletting av fornavnet ) slik at han ikke vil snakke med deg. Han forstår ikke hva som foregår og blir ganske så fortvilet. Vi vet ikke hva du har sagt til ham, men etter samtale med Rigmor forstår vi at du planelegger å koble inn det Danske barnevern for å sende ham på Dansk fosterhjem. Dersom du har sagt det til ( Datatilsynet krevde sletting av fornavnet ), så er nok det også grunnen til at han låser seg inne i seg selv.

Verken mamma eller jeg er enig i at ( Datatilsynet krevde sletting av fornavnet ) skal i et Dansk fosterhjem. Det ga vi også utrykk for til Rigmor. Vi har ikke tatt dette tema opp med ( Datatilsynet krevde sletting av fornavnet ), da han har nok å tenke på. Vi er redd for at du ødelegger forholdet mellom deg og ( Datatilsynet krevde sletting av fornavnet ) for alltid, dersom du tvinger ham inn i en slik situasjon.

Nå bør du forsøke å roe ned situasjonen noe. Vi ønsker at ( Datatilsynet krevde sletting av fornavnet ) gjenforenes med deg, straks du er klar for ta i mot ham. Da må du ha ordnete forhold. Der må være inntekt slik at du kan forsørge ham, bolig og skole. Slik jeg forstår situasjonen nå er ingen av disse forhold i orden.

Vårt forslag for å gi ( Datatilsynet krevde sletting av fornavnet ) ro og trygghet er:

Han får bo hos oss og gå på skolen foreløpig ut dette skoleår. Da nytt skoleår først starter ca 1.september i Danmark skulle du ha noe tid til å se
hvorledes arbeidet er, og finne adekvat bolig. Det er også viktig at vi i
tiden framover har en dialog, slik at vi sammen kan finne er god ordning,
slik at ( Datatilsynet krevde sletting av fornavnet ) reiser til deg.

Fra Rigmor sin side fikk vi forståelsen av at du ikke hadde finansiering til å kunne skaffe bolig i København området. For å kunne hjelpe deg her trenger vi dialog. Dersom du forsetter med å legge på telefonen når vi trenger å snakke sammen, kommer vi ingen vei med verken leilighet, finansiering eller for å hjelpe til å gjenopprette kontakt mellom deg og ( Datatilsynet krevde sletting av fornavnet ). Utspillet er ditt...

Nå må vi få komme i en situasjon hvor man unngår misforståelser i den videre prosses. Jeg skulle gjerne ha gjort ting annerledes når du fikk vite om din fristillese av arbeidet i DMA. Jeg beklager dypt at situasjonen ble som den ble.

Det er aldri godt å være etterpå klok, men jeg erkjenner at behandlingen av spesielt deg kunne ha vært annerledes. Jeg beklager dypt situasjonen du gikk ut i. Kunne ting ha vært gjort på ny, skulle jeg gjerne gjøre det.

Nå må du unngå å komme i en situasjon ovenfor ( Datatilsynet krevde sletting av fornavnet ) på tilsvarende måte.

La han få ro og noe tid. Når du snakker med ham så vær snill å koseprat med ham, og ikke kom med trusler og skremsel. Husk at han egentlig er veldig glad i deg og at også han savner å være med deg. Hans uttalte ønske er at familien kan være vennlig med hverandre og være sammen.

Mamma og jeg ønsker det samme. Vi vil gjerne imøtekomme deg, men da må vi kunne samtale sammen.

Det ser ikke ut til at ( Datatilsynet krevde sletting av fornavnet ) vil ringe deg i dag. La oss arbeide med saken så ringer han nok på ett senere tidspunkt.

Ta vare på deg selv nå.

Hilsen pappa!

01.05.02 Fars brev til Rigmor Dyrkorn
Referanse: innsyn i egne saksdokumenter mottatt av psykolog Rigmor Dyrkorn den 09.05.06.

Dokument 25
Mottatt av BVT 04.11.03

Rigmor Dyrkorn
Vågsalmenningen 10
5010 Bergen
Dato: 01.05.2002
VEDR.: Agnethe og OT

Jeg viser til samtale hos deg om OT og Agnethe. Vi skriver det i den rekkefølge, da vi føler at verken du eller Agnethe ser situasjonen slik den nå er for OT. Vi fikk forståelse av at du var enig med Agnethe i at situasjonen er slik, at OT meldes via Dansk barnevern til søknad for fosterfamilie i Danmark.

Først vil vi bekrefte uenighet i at OT 10 år gammel, skal kastes ut i en situasjon med nok fremmede mennesker og i et for ham fremmed land og språk. Resultatet kan for ham bli fatalt.

Vi vil gjenta at han nå etter påske går i sin gamle klasse, og har omgang med sine klassekamerater. Han er begynt på fotballtrening i Fana Idrettslag, og forsøker etter beste evne å tilpasse seg et normalt liv. Han er hver dag sammen med sine klassekammerater etter skoletid.

Han har i siste skoleår vært på hospits i byen med liten kontakt med andre enn sin mor før jul. han har vært i Danmark fra 1 februar hvor han hadde problem med språk og skole. Vi har forstått på OT at han ikke fikk venner der.

Nå må OT få ro. La han gå ut skoleåret på Midtun skole uten at vi skal stresse ham opp med kommende endringer.

Som sagt på vårt møte ser vi det som naturlig og riktig at Agnethe og OT gjenforenes straks hun er i stand til dette. Vi kan ta vare på OT i mellomtiden.

Vi spør oss selv om Agnethes utspill med fosterfamilie, er hennes form for å skremme oss. Hun har i allefall ikke tenkt over konsekvensene for OT. Hun har tydeligvis truet med dette pr telefon, og nå vil han ikke snakke med henne. Hennes egen taktikk med å legge på telefonen, når hun ikke vil snakke med noen, har han tydeligvis lært.

Det siste utspill fra Agnethe nå 1 mai var at viss han ikke ringt i dag ( når vi ringte tilbake kom vi kun til tlf svarer) så sendte hun brev til barnevernet. Den samtalen fikk jeg som da tok telefonen. Dialog var ikke mulig da hun la på telefonen.

Jeg har sendt en Email til henne, se vedlegg. Jeg kan vanskelig komme videre. Du må forsøke å roe ned situasjonen.

Jeger villig til å finne en finansiering for å kunne hjelpe Agnethe, men nå må også vi kunne stille betingelser slik at OT får ro. Betingelsene på grunn av den erfaring vi har. Vi kan hjelpe ved at jeg kjøper leilighet, eller stiller garantien til leie av leilighet. Dette må diskuteres med Agnethe.

Agnethe har handlet hals over hodet med salg av leilighet i Norge og brukt de gjenværende penger på flytting til område som ikke finnes arbeid i. Hun kan selvfølgelig ture fram, være stolt og ikke ville ha hjelp, men det vil til sist gå ut over OT.

Som du ser av min email til Agnethe, er vi bekymret for at hun vil ødelegge forholdet mellom seg og OT. Det er nå for henne tid til både å tenke, ta i mot hjelp og komme i en livssituasjon som hun og OT kan leve med.

Som du selv sa i tlf ville ikke Agnethe verken ha hjelp til å fine leilighet, eller snakke med meg. Dette er kjernen på Agnethe problem. Hun vil stenge ut familie som kan gi henne hjelp. Stolthet eller dumhet? I forholdet til OT er dette dumhet. Slik vi ser det tenker hun først på seg selv, muligheten til å straffe meg med sine handlinger, og lite på konsekvensene for OT.

Sannheten har mange ansikter. Ina Wenche nevnte på siste møte at du hadde anbefalt Agnethe til ikke å ta i mot hjelp til finansiering av meg, til hennes leilighet på Midtunhaugen. Dette hadde Agnethe fortalt sin mormor. Dette benektet du på møte. Som du er kjent med, tilbød jeg gjennom deg å finansiere differansen mellom hennes gamle leilighet og den nye leiligheten.

Agnethe forteller at hun ble oppsagt. Det var også utrykket du selv benyttet på siste møte. For ordensskyld legger jeg ved det brev som lå ved oppsigelsen som Agnethe forlangte å få. Gjennom langt liv med Agnethe har vi lært at fantasien hennes og sannheten ikke alltid stemmer overens.

På siste møte og derpå i følgende tlf gjorde jeg deg oppmerksom på at jeg har venner og bekjente i København som hjelpe med å få fatt i leilighet. Jeg sprute deg om jeg skulle videresende email som ga en del tips, men dette ønsket du ikke at jeg skulle gjøre. Jeg vedlegger utskrift av emailen som kunne vært til hjelp.

Som far angrer jeg for håndteringen i forbindelse med innskrenkningen i firmaet overfor Agnethe. Det er ikke mulig å formidle denne anger og tilbud om å hjelpe henne når hun ikke vil tale md meg. Et hvert forsøk har vært avist med å legge på røret, eller å si ” Jeg vil ikke snakke med deg, du kan gå din vei.” du har vært talerøret når det har passet henne. Hvilket hat hun nå har opparbeidet seg etter at det meste har gått galt for henne kjenner du til. Jeg må være kjekk å bruke som hoggestabbe til slikt bruk. Jeg må tåle det. Spørsmålet er om det er til hjelp for henne. I hennes selvstendige verden bør hun nå også ta ansvar for egne handlinger og ikke legge skyld på andre for det hun videre foretar seg. Agnethe har sent en email med ny adresse i København og sitt nye telefon nr som er 00 45 24266786 jeg vedlegger kopi.

Jeg har en følelse av at Agnethe nå fortar seg en del som kunne ha ventet. At hun kunne ha konsentrert seg om den nye jobben og sett om den er noe. Hun må for OT sin skyld ikke forta seg noe overvilt, som for all fremtid vil ødelegge forholdet mellom dem.

Vi gjentar at vi kan ta oss av OT, til hun har en trygg situasjon å tilby ham. Vi gjentar at vi er helt uenig i at han skal settes borttil en fosterfamilie. Vi gjentar at vi kan hjelpe til med finansiering av leilighet for å hjelpe på den akutte situasjonen.

Vennlig hilsen

Øivind M-A

DOK 25
Mors kommentar til Barnevernets sak for fylkesnemnda (skrevet av Ann Helen Asheim til Advokat Alvheim)

Angående..

( Datatilsynet krevde sletting av fornavnet ) opphold i Danmark ble han godt likt av sine venner. Mor kan her henvende seg til naboer fra tiden i Tjele ved Danmark for å få uttalelser fra disse om dette er ønskelig. Sønnen var på bursdagsbesøk og overnattingsbesøk hos sine nye venner.

De var daglig på besøk hos sønnen for å leke med ham. Han ble forstått og lite ertet selv om han ikke snakket dansk. På skolen ble det raskt oppklart at han måtte gå ned et trinn pga de stor forskjellene ved modenheten i utdannelsen.

Han reiste hjem fordi mor måtte flytte til København uten å ha egnet boligforhold til sønnen. Hun skulle da starte i ny jobb.

Årsak til at mor ønsket sønnen tilbake til Danmark var fordi han ikke ville snakke med mor over telefon etter at han flyttet til sine besteforeldre i påsken.

Mor har aldri lagt på telefonerrøret under samtale med sønnen, hun har heller ikke lært ham å ikke ville samtale over telefon. Mor opplevde at hennes foreldre benyttet muligheten til å ødelegge kontakt mellom mor og sønn, for på denne måte tvinge mor til å flytte tilbake til Bergen.

Angående barnevernskontakt mente alltid mor at dette gjaldt å ta kontakt med barneverntjenesten i Norge. Hun nevnte dette ikke for sønnen kun til sin psykolog som videreformidlet dette til hennes foreldre.

Mor tok også kontakt med barneverntjenesten straks hun flyttet tilbake til Bergen sommeren 2002.

Angående ( Datatilsynet krevde sletting av fornavnet ) opphold i hospits ved Vågen switell vil dette bli forklart via vitneforklaring av Arvid Eide, Rigmor Dyrkorn og Agnethe M-A.

Han fikk på denne tid være mye hos sine skolekamerater og besteforeldre pga dårlige boforhold.

Årsaken til at mor bodde der var fordi dette var det forsikringsselskapet skaffet mor som alternativ bolig.

Mor måtte flytte ut av sin bolig, med en ukes varsel, under en omfattende kloakklekkasje som medførte riving av boligen. Dette vil også bli kommentert via vitneforklaringer.

Foreldrenes tilbud om finansiering ble satt frem uten noen form for handling. Da mor fant leieleilighet i København var foreldrene hennes på besøk en helg og så på denne. De mente imidlertid at innskuddet ble for dyrt og nektet å låne henne de nødvendige pengene på bakgrunn av dette. De hadde heller ingen andre alternativer å tilby Agnethe i denne perioden.

Betingelsen som ble satt for at Agnethe skulle få hjelp til finansiering av ny bolig fra foreldrenes side var at de skulle beholde sønnen under deres daglige omsorg til mor flyttet tilbake til Bergen Hun skulle videre oppføre seg pent og bli venner med sine foreldre igjen.

Angående hjelp fra foreldre ved leiligheten på Mittunhaugen kom tilbudet på et tidspunkt som var for sent. Leilighet var da lagt ut for salg. Agnethe hadde uansett ikke mulighet til å nedbetale lån og avdrag fremover fordi hun var gått ned til under havparten av sin inntektsevne fordi hun var arbeidsledig. En annen årsaken til at hun ikke ønsket denne hjelp var også de betingelser foreldrene hennes satt for at hun skulle få motta denne.

Angående troverdigheten til mor kontra hennes foreldre kan Rigmor Dyrkorn og gjeldende vitner si noe om dette. Agnethe har ingen problemer med å skille mellom sannhet og fantasi.

06.05.02 Hammershøy skole, elevmappe
Mottatt av Viborg kommune den 11.10.07. etter email om krav om saksdokumenter ved innsyn i henhold § 18 og 19 i forvaltningsloven

789002 Hammershøy Centralsk
KMD Easy Elevkort
Skoleår 2001/02
Dato: 06.05.02
Klokken 12:57
Side 1

Elev: OT M-A
Klasse 4A
Ersonnr: 160392
Navn: OT M-A
CO: Gade
Adresse: isslandsbrygge 024 B 04 Tv
By
Postnr/distr.: 2300 København S
Adr. Beskyttet: Nej
Telefon: 86450004
Alt tlf:
Alt tlf tekst:

Skolekode: 789002
Klasse 4A
Klasseart: Normalklasse
Kl trinaldre: 4
Ajourf. Dato: 06.05 – 2002
Skleår: 2001/02

Mor (samboende) kl.kont: Nej
Far (samboende), kl.kont:

270368**** Agnethe Meh-Andersen
arb:
tlf arb:

1 kontakt, kl. kont: tlf.
2 kontakt, kl kont: tlf.
Værge, kl. kont: tlf.

Læge
Lægene i Hammershøy
Randersvej 31
8830 Tjele
Tlf: 86451622

Søskende: (navn, klasse, skolekode)
Søskende: (navn, klasse, skolekode)

Institusjonsoplysninger + SFO:

Holdnr:
Modulnr:
Timetal:
Soc. Friplads:
Pas. Modul:
Instit. Type:
Kaldenavn:
Startdato:
Slutdato:

Tlf:

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Fra:
Til:

Historik
Tilgangsdat Klasse Klasseart Kl. lærer Skole Afgangsdat
07/02-2002 4A 00 JK 789002
Befordringsopplysninger Afstand Befordring Rutenummer Zoner
Hjem-Skole 0
Skole- fritidshjem 0

Side 2

Elev: OT M-A
Klasse: 4A

Stamoplysninger

Elevnummer: 8
Kl.trinniveau: 4
Erindringsdto:
Erindringstekst:
Fritagelser:
Klasselører: Jette Kolding Kristensen
Status: indskrevet

Supplerende opplysninger

Modersmål:
Statsborgerskap_ 5110
Dansk i hjemmet: Ja
Und. Modersmål: Nej
Tandklinikkode: Nej
Fritaget tandlæge: Nej
Psykologdistrikt:
Fritaget læge: Nej
Ungdomskle:
Ungdomsvejl.: Nej
Erhvervsbesk:
Pleiebarn: Nej
Ændrede felter: 202 203 204 205 206 208 TFD CPR m.fl.

Kommuneopplysninger

Bopælskom.: 101
Betalingskom.:
Betalingskode:
Tilflytningsdato:
Folkereg. Afg. Dato: 03/05-2002
Skoledistrikt: 000
Folkeregister: Registrert i anden kommune

Skoleoplysninger

Neste års klasse:
Næste års skole:
Dato opphør:
Årsag:
Dato 1 klasse:
Skole til:
Klasse til:
Kommune til:
Skole fra:
Klasse fra:
Kommune fra:
Suppl. Skole:
Suppl. Skole:
Suppl. Klasse:
Mølketyper:
Takstkoder:

06.05.02 Hammershøy skole, elevmappe
Mottatt av Viborg kommune den 11.10.07. etter email om krav om saksdokumenter ved innsyn i henhold § 18 og 19 i forvaltningsloven

Stempel:
Modtaget
5 okt 2007-12-12 viborg kommune
ungdomsforvaltningen

Elevmappe

Efternavn: M-A
Fornavn: OT
Cpr nr: 160392 ****
Adresse Digivej 2, Vorning, 8830 Tjele
Telf. Nr: 86450004

Børnehage: Tlf.nr:
Fritidshjem: Tlf.nr:
Dagpleie: Tlf.nr:
SFO Tlf.nr:


Moderen: AMA
Cpr nr: 270368 ****
Adresse (anføres kun, hvis den er forskjellig fra elevene):
Telefonnr privat: Telefonnr arbeid:

Faderen:
Navn:
Cpr. Nr: Stilling
Adresse (anføres kun, hvis den er forskjellig fra elevene):
Telefonnr privat: Telefonnr arbeid:

Annen:
Navn:
Cpr. Nr: Stilling
Adresse (anføres kun, hvis den er forskjellig fra elevene):
Telefonnr privat: Telefonnr arbeid:


Skoleår Klasse Klasselærer
10/02 4A JK



Skoleflytning

Flyttet fra Dato Flyttet til
7/2-02 Midtun skole. Bergen
Hammershøy skole 6/5-02 København

Afgang til:

_________________
AMA

Skriver på en bokserie under tema "Når barnevernet dreper med loven i hånden"...
Internettside der saksdokumentasjon som benyttes oppdateres regelmessig:

http://www.freewebs.com/amasbvt/


Last edited by Ama on Wed Dec 12, 2007 10:10 pm, edited 4 times in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: 18 uke Varetekt
PostPosted: Thu Nov 15, 2007 3:31 pm 
Offline
Superposter

Joined: Wed Sep 27, 2006 2:53 pm
Posts: 1149
Location: Danmark
18 uke Varetekt

2 uke i København. jeg har fortsatt kontakt med de som er med i TV2 sin TVserie "Vil du bli astronaut". Det er nå i sluttfasen og ganske spennende. Litt rot med email medfører at Erling får min mail til en av "astronautene", men slik blir det når man er passe stresset. Jeg er forstatt på full boligjakt, men har lite håp om at dette skal gå bra. Jeg mistrives på jobben.

18 uke Varetekt Sakdokumenter


10.05.02 Email fra Far

Subjekt: leiligheter og adresser
Date: Fri, 10 May 2002 14:33:57 +0200
From: Øivind M-A <Oivind.M-A@dma.no>
To: "'AMA (Eurotrust Virus 112 A/S)'" <aa@virus112.com>

Her er adressene for leieleiligheter.
Pappa

Fra: Martin Nielsen, Braun Scandinavia A/S
[mailto:mn@braun-scandinavia.dk]
Sendt: 23. april 2002 15:43
Til: Øivind M-A
Emne: Boligjagt!

Hej Øivind,

Bolighaj nr.1:

Bent Skovgaard (han har over 1000 lejligheder i københavn)
bent.skovgaard@post3.tele.dk (referer ikke mit navn)

Min egen advokat har også lejligheder:
Advokat Hugo Berthelsen

I er velkomne til at referere mit navn.

Hans Edward Teglers Vej 9 - 2sal.
2920 Charlottenlund

Alternativt kan i leje lejligheder på tuborg nord (havnefronten) gennem:
EDC Mæglerne Hjort
Ordrupvej 105

I er velkomne til at referere mit navn.

2920 Charlottenlund
Telefon:39639525
Telefax:39635127
e-mail: 263@edc.dk
Att.:Palle Rasmussen

Vi lejer selv gennem BOLIGFORMIDLINGEN, Att.: Henrik Sander - dette er
relativt dyrt og jeg har ringet og forespurgt. Deres billigste lejemål er
en 3værelses lejlighed til 8000.-pr. måned. periode max. 2 år, placeret
ved rigshospitalet. I er velkomne til at referere mit navn.
Tel. 33919212 / fax 33321158

Fortvivl ikke, men det er dyrt og svært at finde bolig i København. I den
nordlige del er det meget dyrt, men her finder i de bedste skoler. Hvis I
ønsker hjælp til at finde de rigtige skoler er jeg naturligvis ehjælpelig.

I det centrale København må det tilrådes at bruge privatskole.
God jagt......og ring hvis i kommer i akut bolignød.
Martin

Martin Nielsen, Sales Manager
BRAUN Scandinavia A/S
Lejrvej 25
DK-3500 Vaerloese
Denmark
Tel. +45 44 47 47 48
Fax.+45 44 47 47 42
Mobile +45 40 10 47 48
email: mn@braun-Scandinavia.dk

Utstilling Aktiviteter
LOGG og kode UT
DIDR. M-A AS, BERGEN

mailto:
Phone: 55 59 43 06
Fax: 55594330
UA\2002.1\Eurotr-Mail--leiligheter-og-adres]

Fra: Agnethe Mehn.Andersen [mailto:aa@virus112.com]
Sendt: 10. mai 2002 15:11
Til: oma@dma.no
Emne: Fwd: leiligheter og adresser

Dette er bare bortkastet tid. Her er ingen tlf - og ingen leiligheter. Jeg
Tar ikke kontakt


Subjekt: SV: SV: leiligheter og adresser
Date: Fri, 10 May 2002 15:33:22 +0200
From: Øivind M-A <Oivind.M-A@dma.no>
To: "'aa@virus112.com'" <aa@virus112.com>

Jeg får se på dette i neste uke nå er det ingen å få kontakt med.

Pappa

fredag 10. mai 2002, 15:17, skrev du :

Dette var kun en liten håndsrekning fra Martin som alltid er en villig
hjelper når jeg spør ham. Dersom du ikke finner noe på egenhånd kan du gå
tilbake til ham. Jeg gjør ingen ting uten at det først er avtalt og ønsket
fra deg.

Ha en god dag..

Pappa

Fra: Agnethe Mehn.Andersen [mailto:aa@virus112.com]
Sendt: 10. mai 2002 15:25
Til: Øivind M-A
Emne: Re: SV: leiligheter og adresser

Om du ønsker å hjelpe meg å finne bolig - kan du finne aktuell leilighet
(selv ta kontakt med de du kjenner) og jeg skal gjerne gå og se aktuell leilighet
som dere da finner frem til.

12.05.02 Email Far til AMA



Fra: Øivind M-A [Oivind.M-A@dma.no]
Sendt: 12. mai 2002 12:09
Til: 'agnethe@adslhome.dk'
Emne: Leilighet

Hei Agnethe

Kort melding før jeg må dra ut på møte, også om søndagen.. OT er ute og sykler med Jon. Været er sol med noen sprette skyer.

Jeg må tenke meg om for å besvare alle dine spørsmål, men vær klar over at jeg setter både pris på deg, og er glad i deg. Jeg beklager fremdeles at jeg gjorde deg noe som har utløst slike reaksjoner.

Leilighets søking kan du selv ta deg best av på stedet. Min videresending av Martin sin mail var kun en av mulighetene du kan bruke. Det er ikke min oppgave å finne leilighet i Danmark det gjør du best selv.

For at du skal kunne ta de kontakter du selv finner rimelig, vil jeg bekrefte at jeg stiller opp med eventuelt depositum. Jeg må da få oppgitt Konto navn bank og konto nr., da vil overførsel gå direkte til den aktuelle konto. Depositumet må stå i forhold til leieprisen som du selv må kunne
finne akseptabel i forhold til din inntekt.

Ha en god dag

Hilsen pappa


12.05.02 Aetat, Dagpengekort
Aetat Nesttun innsyn i egne saksdokumenter mottatt 19.04.06

Læs vejledningen inden de utfyller dagpengekortet
Fra mandag Til søndag fra ukenr til ukenr.
29.04.02 12.05.02 18 19
arbeidsformidlingens stempel:
AF Viborg
Fælledvej 3
8800 Viborg
tlf: 9615 2200
fax 8929 2584

CPRnr/fødselsdato: 270368 ****

Dato for første tilmelding på AF:
AF viborg
15 apr. 2002

Uge nr Lønarbejd Timer Selvs.virks.timer Løninntekt i hele kroner Arbeidsgiverens navn og adresse andre opplysniger
X 0
X 0
X 0
X 8
X 8
X 8
X 8
X 8
X 8
X 8 Virus112
X 8
X 8
X 8
X 8

Skal altid utfylles – sæt X

Jeg ønsker et nyt dagpengekort, da jeg forventer at være helt eller delvis ledig de neste 14 dage.

X Jeg ønsker ikke et nyt dagpengekort, da jeg fra den første dag i de næste 14 dage ikke er ledig, fordi:

· Jeg er i arbejde i minst 14 dage X
· Jeg er sykemeldt i minst 14 dage
· Jeg forlader Danmark, eller min attest E 303 udløber.

Hvis De sætter X i den siste rubik, afmelder regions-/hovedkontoret Dem som ledig, og udbetaling af dagpenge i henhold til attest E 303 ophører.

Regions-/hovedkontoret kan ikke utbetale dagpenge i henhold til attest E 303, før De har tilmedt Dem som ledig på Arbeidsformidlingen. De skal derfor igjen tilmede Dem som ledig på Arbeidsformidlingen, hvis De senere i attestperioden bliver ledig og ønsker udbetalingen af dagpenge i henhold til attest E 303 genoptaget.

Regions-/hovedkontoret vil dog ikke kunne genoptage udbetalingen af dagpenge i henhold til attest E 303. før Direktoretet for Arbeidsløshetsforsikring giver tillatelse hertil.

Jeg erklærer på tro og love, at oplysningene er rigtige, at jeg på ledige dage har ville og kunne arbejde på fuld tid, at der ikke er sket ændringer i de forhold, som jeg har oplyst.

Dato 12/5-02
Underskrift AMA
Signert

Husk dato og underskrift


13. mai 2002

Så deg ikke sted, så web tv. Ole Jakop holder sterkt i Astronautene fortsatt, Gunhild røk ut.

Neste gang er det finale. Kun vestlendinger (Fra Bergen) er igjen!!!

Vennlig hilsen
Agnethe M-A


Email fra Erling

Emne: Re: hei sveis

Hvad i alverden betyder hei sveis? Og tillykke vestlænding. Fik du min kvittering i går+

Svar:

Jepp jeg mottok din kvittering Hei sveis er bergensk for hei på deg. Det andre vet ikke jeg heller hva betyr…io

Svar:

Hei sveis, nu må jeg sove , godnat og ha det godt.

_________________
AMA

Skriver på en bokserie under tema "Når barnevernet dreper med loven i hånden"...
Internettside der saksdokumentasjon som benyttes oppdateres regelmessig:

http://www.freewebs.com/amasbvt/


Top
 Profile  
 
 Post subject: 19 uke Varetekt
PostPosted: Tue Nov 20, 2007 3:56 pm 
Offline
Superposter

Joined: Wed Sep 27, 2006 2:53 pm
Posts: 1149
Location: Danmark
19 uke Varetekt

Rigmor har fått i stand avtale med at min sønn skal komme på helgebesøk i pinsen, noe jeg gleder meg voldsomt til. Mine foreldre skal også være med, men de bor på hotell. Betingelsen er at jeg må love å være snille med dem, og oppføre meg fint og ikke si eller gjøre noe som vil såre dem. De skal se på en leilighet som jeg har funnet til utleie ved internett. Her skal de ha 50 000 kr under bordet for å leie den ut, penger jeg ikke har, min far ha informert Rigmor om at de vil ”hjelpe meg” med å anskaffe bolig…

Min sønn vil snakke med meg på telefonen. Han gråter og er lei seg fordi han savner meg. Jeg savner han også, vi har aldri vært fra hvereandre over så lang tid før. Han vil at jeg skal komme tilbake til Bergen, han vil bo der. Jeg prøver å fortelle han han at det ikke lenger er mulig for meg. Jeg skriver i min dagbok at ender det hele op med at jeg reiser tilbake til Bergen så er det for å dø. Så jeg har selvmordstanker på denne tid, men tror ikke jeg uttrykker det høyt til noen, utover til Rigmor Dyrkorn som ringer en del.

19 uke Varetekt Sakdokumenter

15. mai 2002

Svar:

Hei på deg håper du har det bra. Selv gleder jeg meg til ( Datatilsynet krevde sletting av fornavnet ) kommer på besøk.

Vennlig hilsen Agnethe M-A
Email fra Erling

Emne: Re: hei sveis

Jo jeg har det fint, har lige besøgt Anders og Bente.

Det glæder også mig, at han kommer, du bliver garanteret verdens gladeste pige. Jeg ville gerne se dig når han står af flyet.

16. mai 2002

Email fra Erling

Re: hei sveis Carlos

Tillykke , der ville jeg godt ha været med ,men tror du ikke snart salget går i gang? det håber jeg da .

Har du snakket med Digevej 2, jeg tænkte at hvis knallert og cykler o.s.v. fylder i udhuset, kan jeg ta det herop til mig indtil andet skal ske.

Keder mig ellers meget ,der er lidt dødt i byen nu.............

Ha nu en god pinse i to.

Vi snakkes.

17. mai 2002

Email fra Erling

Re: hei sveis Carlos

Jeg prøver at gå derned og spørge, og så må i ha en rigtig god solskinspinse. Er der ikke også karneval nu?

Held og lykke med alting.

Svar:

Jeg mistet tlf nr til Aina som bor der, har avtalt med Lone at vi leser av strøm med mer 1 juni.

Jeg tror salget kommer i gang neste uke. De har arbeidet med å lage handikap tolett (mye bråk) så mange samtaler blir ødelagt fordi jeg hører ikke hva kunden sier.

Har en del samtaler jeg regner med å få salg på. Salgene er ikke stor (4000 – 8000 kr) men de er potensielle kjøpere som forstår produktets verdi.

Tror ikke jeg ser gjevnt salg før neste måned, men det hadde jeg uansett ikke regnet med på forhånd.

( Datatilsynet krevde sletting av fornavnet ) ville hilse deg, jeg gleder meg voldsomt til han kommer.

Vennlig hilsen Agnethe M-A

19. mai 2002

Email fra Erling

Emne: Re: hei sveis Carlos

Ja jeg forstår. Der skal vel også tales om tingene, nu i kan se hinannen i øjnene.

Jeg skal besøge min gamle mor nu i dag, og jeg var oppe hos Birger i går, han var ikke gået til af druk.

Nyd dagene i to, de går så hastigt.

Svar:

Jo det er karneval, men vi har tatt det rolig på tivoli og biograf (star wars) det er fint å bare være sammen

Vennlig hilsen Agnethe M-A





-----Opprinnelig melding-----
Fra: AMA [mailto:agnethe@adslhome.dk]
Sendt: 20. mai 2002 13:53
Til: Øivind M-A
Emne: VS: rekkehus til leie

Hva skal jeg svare her?

Venlig hilsen


AMA
Islandsbrygge 24b, 4 Sal

2300 København S

-----Opprinnelig melding-----
Fra: Amer Al-Awkati [mailto:a_awkati@hotmail.com]
Sendt: 20. mai 2002 13:49
Til: agnethe@adslhome.dk
Emne: Re: rekkehus til leie

hej igen ,kan du komme imorgen kl 14.30.at vi snakke videre om kontrakt
ok v.h. dina
>From: "AMA" <agnethe@adslhome.dk>
>To: "Amer Al-Awkati" <a_awkati@hotmail.com>
>Subject: rekkehus til leie
>Date: Sun, 19 May 2002 11:40:40 +0200
>
>Jeg ønsker å leie ditt hus, er det fortsatt til leie? Kan vi avtale dag når
>vi signerer mm
>
>Venlig hilsen
>
>
>AMA
>Islandsbrygge 24b, 4 Sal
>
>2300 København S
>
>-----Opprinnelig melding-----
>Fra: Amer Al-Awkati [mailto:a_awkati@hotmail.com]
>Sendt: 18. mai 2002 09:27
>Til: agnethe@adslhome.dk
>Emne: Re: SV: SV: SV: rekkehus til leie
>
>hej,jeg har tid idag kl 13`30 ,fordi det komme nogen kigge på huse også
>.ok v.h. dina
>
> >From: "AMA" <agnethe@adslhome.dk>
> >To: "Amer Al-Awkati" <a_awkati@hotmail.com>
> >Subject: SV: SV: SV: rekkehus til leie
> >Date: Fri, 17 May 2002 20:47:39 +0200
> >
> >Hei Amer Al-Awkati,
> >
> >Jeg tror jeg ønsker å leie din leilighet. Lurte på om det var i orden at
> >min
> >far og mor kom og så den lørdag kl 13 dersom du fortsatt skal ha visning
> >da.
> >
> >Venlig hilsen
> >
> >
> >AMA
> >Islandsbrygge 24b, 4 Sal
> >
> >2300 København S
> >
> >-----Opprinnelig melding-----
> >Fra: Amer Al-Awkati [mailto:a_awkati@hotmail.com]
> >Sendt: 17. mai 2002 09:33
> >Til: agnethe@adslhome.dk
> >Emne: Re: SV: SV: rekkehus til leie
> >
> >
> >hvis det er idag så det skal være kl 16... mit adrass grantofteparken
> >218
> >.. ballerup 2750.ok hej
> > >From: "AMA" <agnethe@adslhome.dk>
> > >To: "Amer Al-Awkati" <a_awkati@hotmail.com>
> > >Subject: SV: SV: rekkehus til leie
> > >Date: Thu, 16 May 2002 18:58:27 +0200
> > >
> > >Jeg skal I biografen med min sønn, som er på besøk denne helgen. Har du
> > >mulighet til å vise frem rekkehuset deres fredag før kl 17?
> > >
> > >Venlig hilsen
> > >
> > >
> > >AMA
> > >Islandsbrygge 24b, 4 Sal
> > >
> > >2300 København S
> > >
> > >-----Opprinnelig melding-----
> > >Fra: Amer Al-Awkati [mailto:a_awkati@hotmail.com]
> > >Sendt: 16. mai 2002 10:41
> > >Til: agnethe@adslhome.dk
> > >Emne: Re: SV: rekkehus til leie
> > >
> > >hej,jeg har tid på lørdag kl 13..at komme og kigg på huse ok.
> > > v.h.
> > >
> > > >From: "AMA" <agnethe@adslhome.dk>
> > > >To: "Amer Al-Awkati" <a_awkati@hotmail.com>
> > > >Subject: SV: rekkehus til leie
> > > >Date: Wed, 15 May 2002 18:12:02 +0200
> > > >
> > > >OK
> > > >
> > > >Venlig hilsen
> > > >
> > > >
> > > >AMA
> > > >Islandsbrygge 24b, 4 Sal
> > > >
> > > >2300 København S
> > > >
> > > >-----Opprinnelig melding-----
> > > >Fra: Amer Al-Awkati [mailto:a_awkati@hotmail.com]
> > > >Sendt: 14. mai 2002 15:00
> > > >Til: agnethe@adslhome.dk
> > > >Emne: Re: rekkehus til leie
> > > >
> > > >hej,
> > > >du skal nok får svare om 4 dag at bolig er ledig eller ikke.
> > > >tak...
> > > > >From: "AMA" <agnethe@adslhome.dk>
> > > > >To: <a_awkati@hotmail.com>
> > > > >Subject: rekkehus til leie
> > > > >Date: Sat, 11 May 2002 23:34:53 +0200
> > > > >
> > > > >Hei,
> > > > >
> > > > >Jeg er norsk mor (34), med sønn (10) som søker sted å bo nær
> >københavn
> > >da
> > > > >jeg har fått jobb i gladsaxe. Lurer på om deres bolig fortsatt er
> > >ledig?
> > > > >
> > > > >Venlig hilsen
> > > > >
> > > > >
> > > > >AMA
> > > > >Islandsbrygge 24b, 4 Sal
> > > > >
> > > > >2300 København S
> > > > >
> > > >
> > > >
> > > >
> > > >
> > > >Al-Awkati
> > > >
> > > >
> > > >_________________________________________________________________
> > > >Chat with friends online, try MSN Messenger: http://messenger.msn.com
> > > >
> > >
> > >
> > >
> > >
> > >Al-Awkati
> > >
> > >
> > >_________________________________________________________________
> > >Join the world's largest e-mail service with MSN Hotmail.
> > >http://www.hotmail.com
> > >
> >
> >
> >
> >
> >Al-Awkati
> >
> >
> >_________________________________________________________________
> >Join the world's largest e-mail service with MSN Hotmail.
> >http://www.hotmail.com
> >
>
>
>
>
>Al-Awkati
>
>
>_________________________________________________________________
>Chat with friends online, try MSN Messenger: http://messenger.msn.com
>




Al-Awkati


_________________________________________________________________
Join the world's largest e-mail service with MSN Hotmail.
http://www.hotmail.com
20. mai 2002

Email fra: Øivind M-A
Emne: SV: rekkehus til leie

Hei!

Ja dette er noe vanskelig. Nå tenker jeg høyt og du må selv ta din avgjørelse. Jeg står i tilfelle bak og hjelper deg på det du måtte finne riktig.

På den ene side har du noe på hånden, men jeg føler at både du og jeg syntes dette er dyrt i forhold til beliggenhet, og med kort leiekontrakt.

Det betyr at dersom du ønsker å stabilisere livet på en plass for OT slik at han kan opparbeide seg venner og m.m. så er dette kortsiktig og dyrt. OT trenger av alle ting nå, noe mer langsiktig stabilitet. Du kan heller ikke flytte ditt innbo inn i de første to mnd., og må ha lagring.

Jeg ville tatt kontakt, og avtale møte i forhold til din arbeidstid, konkretisert kontrakten skriftelig, ikke undertegnet, men be om å få vurder den i en dag eller to. Dersom du undertegner må hun akseptere en til to uker for å få overført kontanter til din hånd, og på den tid kan du gå fra kontrakten..

Parallelt vil jeg ta kontakt på tfl. med noen av de som var listet på mail fra vår venn. Jeg vil også ta kontakt Nordea Bank i Norge, om hva de kan hjelpe med gjennom sin eiendomsmekler i Danmark. Jeg vet ikke om det når fram, men uten å spørre kommer man ingen vei.

Altså til sist er avgjørelsen din. Du føler om hvor hastig det er.

Ha en god natt så tales vi ved i morgen.

Pappa.

Email fra Erling

Til: Agnethe M-A
Emne: Re: hei sveis Carlos.

Ja hej med dig, Birger saver træ til vinter, og gider ikke drikke øl og blive dum mere.

Hvad med dig og humøret?

Jeg har ryddet i min garage så der er plads til mange ting.+ været til fødselsdag hos Eva præst.

Svar:

Det var fint å vite at alt var ok med birger.

Vennlig hilsen Agnethe M-A

21. mai 2002 23:14

Email fra Erling

Til: Agnethe M-A
Emne: Re: hei sveis Carlos.

Svært med ham deroppe, det må der snart findes en ordning på, ellers slider det for voldsomt på jer begge.

Jeg har ryddet garagen og lavet fint gulv til møblerne at stå på, og ryddet op i mit roderum så der kan være masser af kasser.

Prøver at køre om Anja i morgen. Tingene lykkes nok skal du se.

Pøj - Pøj

Svar:

Du må gratulere Eva så mye på etterskudd, håper du hadde en fin dag. Ting går bedre i dag.

Snakker lenge med ( Datatilsynet krevde sletting av fornavnet ) i telefonen, han tar det svært tungt – og gråter noe. Det blir ikke lenge til han kommer på ny helgetur.

Det var fint at Birger har tatt til fornuft…skal du lage vinduer for han nå.

Jeg er nettopp kommet hjem fra jobb, skal ringe Anja nå etter jeg har lest mail.

Vennlig hilsen Agnethe M-A

_________________
AMA

Skriver på en bokserie under tema "Når barnevernet dreper med loven i hånden"...
Internettside der saksdokumentasjon som benyttes oppdateres regelmessig:

http://www.freewebs.com/amasbvt/


Top
 Profile  
 
 Post subject: 20 uke Varetekt
PostPosted: Tue Nov 20, 2007 3:58 pm 
Offline
Superposter

Joined: Wed Sep 27, 2006 2:53 pm
Posts: 1149
Location: Danmark
20 uke Varetekt


Advokat tar kontakt dagen før han plutselig har behov for fullmakt for å representere meg ved foliksråd vedrørende tidlige huseier som har solgt meg et totaltskaddet og ubeboelig hus.

20 uke Varetekt Saksdokumenter

28.05.02 Email Advokat Næss til AMA

Fra: Gunnar Næss [naess@judicium.no]
Sendt: 28. mai 2002 14:45
Til: 'AMA'
Emne: SV: forlikråd
Hei igjen.

Kan du straks sende tilbake en mail til meg eller en telefaks helst der du skriver følgende

Undertegnede Agnethe Mehn - Andersen gir advokat Gunnar Næss fullmakt til å møte på mine vegne i Bergen Forliksråd og inngå forlik i sak mellom meg og Frode Gaasdal og Ellingor Sandvik Gaasdal



Agnethe Mehn Andersen


Fra: Gunnar Næss [naess@judicium.no]
Sendt: 28. mai 2002 17:00
Til: 'AMA'
Emne: SV: forlikråd

Agnethe Mehn- Andersen


Hei igjen, håper du er snar med fullmakten til i morgen .

Kan du si hvor mye du har betalt til advokat Rysst i egenandel ?

Kan du og sende meg ditt faksnummer

Polygon har nettopp nå bekreftet forskriftsstrid for de kr 20 000.


mvh Gunnar Næss
29.05.02 Email Advokat Næss til AMA

Fra: Gunnar Næss [naess@judicium.no]
Sendt: 29. mai 2002 15:37
Til: 'AMA'
Emne: SV: forlikråd
Jeg har fremdeles ikke fått mail fra deg og nå er klokken 1523 dvs lenge etter møtet i forliksrådet

Forliksrådet var farlig idag for først spurte hoveddommeren om huset hadde ferdigattest. Da svaret var ja så sa han da var der jo ingen som helst mangel ettersom huset var i orden fra det offentlige sin side. Han hadde mange års erfaring fra bransjen sa han. Jeg har før merket at den fyren liker å leke jurist og ble i litt laber stemning når jeg så ham.

Dernest kom han med forslag om et forlik på kr 10 000 og høynet det til kr 12000

Så sa han klart fra at Rysst jo ikke hadde overholdt kontraktens bestemmelse om å løse saken i minnelighet ved bruk av megler osv og at hun jo nesten straks hadde sendt en forliksklage som hun ikke egentlig hadde bevis på var en mangel

Dermed ville de ikke høre snakk om å dømme motparten til å dekke dine advokatkostnader

De anbefalte så motparten til å ta dom og hadde tydeligvis en tanke om å gå et stykke ned i erstatning pga at motparten var hyggelig og tilpasset og ikke forsto at byggmesteren kunne slippe unna mens han måtte dekke dette i det hele tatt.
De mente også du hadde fått mer for huset enn du gav for det og skulle være fornøyd .


Jeg fremholdt at du hadde tapt penger i virkeligheten grunnet prisstigning og at du også hadde hatt utlegg du pga forsikringspolisen ikke hadde fått dekket. Jeg sa jeg ikke kunne gå på et slikt forlik som foreslått og jeg ville anke en dom om de gav deg bare
kr 10 til 12 000 og dermed var vi like langt eller mindre enn det.

Jeg foreslå forlik da på 20 000 men fikk kjeft igjen fra dommeren

Jeg ble såpass sint på dommeren at motparten sin advokat så gikk på gangen og da vi drøftet dette når vi kom inn foreslo jeg som siste løsning at kr 18 000 var det minste jeg kunne leve med

Motparten gikk igjen på gangen og etter en stund godtok de dette forslaget.

Jeg visste at forliksrådet ville foreslå forlik langt nede og forklarte på forhånd at dette var en sak der du måtte få uttale deg om det ikke ble gitt medhold i kravet fullt ut. De ba meg ringe deg og ville ta en pause men jeg ville ikke forstyrre deg så¨brått så jeg sa vi fikk ta den samtalen på kontoret mitt i ro og fred og jeg fikk ta med meg motparten og advokaten .

Som du skjønner ble det likevel da avgjort i forliksrådet og de skal betale pengene innen ca 14 dager Jeg sender utskrift av alt som har skjedd i posten til deg

Jeg skal sjekke igjen med rørleggeren som sa dette var forskriftsmangel men tror ikke jeg kommer noen vei med de utleggene du har hatt og ikke fått dekket slik saken ligger an. Grunnet lovens formulering så er der ikke mulighet for erstatning for annet tap enn det du har fått dekket nå da slik erstating forutsetter skyld hos motparten og du vet nå at det ikke er mulig å påvise .

Jeg tror pga passusen i kontrakten du ikke ville kommet bedre ut uansett da også rentekravet jo forutsetter at du skulle hatt bevis da kravet ble fremmet . Det var ikke før nylig det ble klart dette var en mangel som de var erstatningsansvarlig for og både klienten og advokaten følte nok at dette var dårlig forklart og lite bevist av Rysst . Polygon har sviktet og den andre advokaten hadde selv fått forklart ting av Polygon men nektet å skrive noe til meg før igår ( da jeg skrev det selv)

Selv om jeg gjerne skulle ha sett at du fikk så veldig mye mer så er jeg nok overbevist om faktisk at du fikk det som var mulig å få.

Du må sende meg et kontonummer .

Håper det går fint med deg ellers.


Med vennlig hilsen

Gunnar Næss

29. mai 2002 16:22

Email fra Erling:

Emne: Re: Flyttemand..

O.K. Hjemme , sætter parabol op. Du må undskylde forleden, det gik vist for godt med skriveriet.

Svar:

Jeg vil ringe deg i kveld

Vennlig hilsen

Agnethe M-A
Islandsbrygge 24b, 4 Sal
2300 København S

_________________
AMA

Skriver på en bokserie under tema "Når barnevernet dreper med loven i hånden"...
Internettside der saksdokumentasjon som benyttes oppdateres regelmessig:

http://www.freewebs.com/amasbvt/


Top
 Profile  
 
 Post subject: Dikt
PostPosted: Fri Nov 23, 2007 5:14 pm 
Offline
Superposter

Joined: Wed Sep 27, 2006 2:53 pm
Posts: 1149
Location: Danmark
Den nye gud

Veien til antikrist,
smyger seg undrende omkring,
…i sjøen.

Materielle verdier blir avgudens far.

The new God

The way to Antichrist,
creeps wondering around
…in the sea.

Value of the material world…
Is to become the false gods father.

_________________
AMA

Skriver på en bokserie under tema "Når barnevernet dreper med loven i hånden"...
Internettside der saksdokumentasjon som benyttes oppdateres regelmessig:

http://www.freewebs.com/amasbvt/


Top
 Profile  
 
 Post subject: Juni
PostPosted: Fri Nov 23, 2007 5:20 pm 
Offline
Superposter

Joined: Wed Sep 27, 2006 2:53 pm
Posts: 1149
Location: Danmark
Juni

Innledning:

Der skjer nok en gang. Eddi stjeler min kunde. Mitt andre virkelige salg. Han sier det er fordi den er for stor for meg. Større enn det jeg får lov til å ringe til.

Jeg blir så sint at jeg sier høyt i fra. Dette finner jeg meg ikke i. Jeg tjener ingen penger og det kan umulig være lovlig å oppføre seg slik som leder. Disse betingelsene som stadig blir nye er umulige arbeidsforhold om man er en provisjonsselger.

Jeg blir oppsagt. Fordi jeg hisset meg opp som Eddi utrykker det. Oppsagt på dagen.

Først vil han at jeg frivillig legger inn min oppsigelse, men det vil jeg ikke. Det er ikke det at jeg lenger ønsker å fortsette i min jobb under disse forhold. Men, det må bli de som sier opp meg. Det er den eneste måten jeg vil beholde mine arbeidsledige penger på. Jeg har gitt opp. Jeg savner ( Datatilsynet krevde sletting av fornavnet ).

Jeg får ingen leilighet og trives ikke i København. Jeg har heller ingen jobb lenger. Jeg bestemmer meg for at det er på tide å reise tilbake til Norge for å dø. Jeg vil ta mitt eget liv. Først må jeg bare sørge for at ( Datatilsynet krevde sletting av fornavnet ) får ett godt hjem. Det må ikke bli hos mine foreldre han vokser opp.

Erling overtaler meg til å tenke litt over det først. Jeg blir invitert til å bo hos ham. Det er ok. Jeg har tross alt alle tingene mine der. Jeg er ikke lysten på å reise hjem.

Erling sier at jeg og ( Datatilsynet krevde sletting av fornavnet ) kan bo hos ham. Det er en mulighet tenker jeg, men dette vil ikke ( Datatilsynet krevde sletting av fornavnet ) høre tale om. Igjen nekter han å snakke med meg.

Hos Erling ender det med at vi har sex. Jeg vet det er noe han ønsker. Jeg føler meg helt tom innvendig. Det spiller ingen rolle. Dersom han har glede av kroppen min så…

Jeg føler jeg selger min kropp. Det er vemmelig.

Jeg ringer ber min far hjelpe meg med penger til å sende alle tingene mine hjem. Jeg gir beskjed om at jeg kommer hjem. Jeg er mislykket, du vinner…

Han vil heller selv finne flyttebil til tingene mine. Dette er en amindelig transport bil. Ikke beregnet for flytting. Mannen som kjører er overhode ikke forbredt på at han skal bære møbler, men hjelper allikevel meg og Erling med å sette alle møbler inn i bilen.
Så reiser jeg tilbake til Norge.

Mine foreldre er ikke hjemme. De er på sin sydenferie med min sønn. Det er tomt og uvennlig å komme hjem. Ingen ting som sier at de ønsker å se meg. Ingen ledig skapplass til mine ting eller klær.

_________________
AMA

Skriver på en bokserie under tema "Når barnevernet dreper med loven i hånden"...
Internettside der saksdokumentasjon som benyttes oppdateres regelmessig:

http://www.freewebs.com/amasbvt/


Last edited by Ama on Fri Nov 23, 2007 5:26 pm, edited 2 times in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: 21 uke Varetekt
PostPosted: Fri Nov 23, 2007 5:21 pm 
Offline
Superposter

Joined: Wed Sep 27, 2006 2:53 pm
Posts: 1149
Location: Danmark
21 uke Varetekt

Eddy stjeler nok en kunde, og jeg blir sint og oppsagt som følge av dette.

21 uke Varetekt Saksdokumenter

07.06.02


From: Kennet Bejrholm <kb@virus112.com
To: agnethe77@hotmail.com
Subject: Virus112
Date: Mon, 17 Jun 2002 13:08:24

Hej Agnethe ! Jeg har i dag forsøgt at få fat på dig via telefon (86450004). Jeg blev fredag kontaktet af Eddy, som meddelte at I var blevet enige om at du ikke skulle fortsætte. Vi sender selvfølge dine papirer til dig. Skulle du have nogen spørgsmål som du ønsker svar på, er du velkommen til at ringe til mig.

De bedste hilsner / Kind regards Kennet Bejrholm
Adm. direktør EuroTrust Virus112 A/S
- a member of the VeriSign Trust Network
Phone : +45 33 329 112 –
Fax : +45 33 329 120 - Mobile +45 24 613 112
Talkback: kb@virus112.com -
website http://www.virus112.com

Poppelgaardvej 11-13 - 2860 Soeborg - Denmark
CONFIDENTIALITY.
This e-mail and any attachments are confidential and may also be privileged. If you are not the named recipient, please notify the sender immediately and do not disclose the contents to another person, use it for any purpose, or store or copy the information in any medium.

_________________
AMA

Skriver på en bokserie under tema "Når barnevernet dreper med loven i hånden"...
Internettside der saksdokumentasjon som benyttes oppdateres regelmessig:

http://www.freewebs.com/amasbvt/


Top
 Profile  
 
 Post subject: 22 uke Varetekt
PostPosted: Fri Nov 30, 2007 4:55 pm 
Offline
Superposter

Joined: Wed Sep 27, 2006 2:53 pm
Posts: 1149
Location: Danmark
22 uke Varetekt

I det jeg har vært deprimert over lengre periode, med start da jeg fikk melding om celleforandringer CIN 3 i livmorhalsen på et tidspunkt jeg slet med en kjøreste som var lite snill mot meg og gjorde meg gravid fordi han ikke klarte å bruke kondom, så er depresjonen nå kommet ned i avmaktfølelse og det sprer seg en likgyldighet gjennom min kropp. Hva er livet verd, jeg blir alltid kun utnyttet og foraktet av andre mennesker. Selv ikke min sønn ønsker meg, jeg vil dø selv. Jeg bestemmer meg på dette tidspunkt å reise hjem til Norge og ta mitt egen liv etter at jeg har fått min sønn plassert i et fosterhjem der han ikke vil bli skadet slik jeg og mine søsken ble under oppveksten av egne foreldre.

22 uke Varetekt saksdokumenter

10.06.02, Aetat, ansettelsesliste
Aetat Nesttun innsyn i egne saksdokumenter mottatt 19.04.06

Virus112- Denmark

Da jeg ikke vil legge ut navn på alle ansatte og deres internnr, opplyser jeg kort om at dette dokument ligger her.
13.06.02 Aetat, oppsigelse
Aetat Nesttun innsyn i egne saksdokumenter mottatt 19.04.06

Virus112

Virus112 A/S
Proppelgårdvej 11-13
DK-2860 Søborg
Denmark
T: + 45 33329112
F: + 45 33329120
www.virus112.com

13-06.2002

AMA
Islands Brygge 24B, 4sal TV
2300 København S

Grunnet manglende salgsresltater, ser vi oss dessverre nødt til å si deg opp fra stillingen som Account Manager hos Virus 112 A/S

din siste arbeidsdag vil være 27.06.2002

Med vennlig hilsen
Eurotrust Virus112 A/S

Eddy Bang
Country Manager Norge

Signert

_________________
AMA

Skriver på en bokserie under tema "Når barnevernet dreper med loven i hånden"...
Internettside der saksdokumentasjon som benyttes oppdateres regelmessig:

http://www.freewebs.com/amasbvt/


Top
 Profile  
 
 Post subject: 23 uke Varetekt saksdokumenter
PostPosted: Tue Dec 04, 2007 7:20 pm 
Offline
Superposter

Joined: Wed Sep 27, 2006 2:53 pm
Posts: 1149
Location: Danmark
23 uke varetekt

Her følger emailveksling som er utlevert fra Aetat Nesttun. Ellers kan jeg si at når dette skjer så har jeg det ikke spesielt ubehagelig med å miste en jobb jeg føler ikke kommer til å fungere på sikt. Det som mer skjer er nok at jeg blir totalt likgyldig til det som skjer videre fremover. Erling avtaler med meg å hente meg straks husleien utløper og at jeg bor hos han fremtil jeg tar en avgjørelse omkring hvordan jeg skal komme meg hjem til Norge. Han har jo i øyeblikket lagret mitt innbo, så det er en praktisk løsning.

23 uke varetekt sakdukumenter

17 juni 2002

Email fra Virus112

Hej Agnethe !

Jeg har i dag forsøgt at få fat på dig via telefon (86450004).

Jeg blev fredag kontaktet af Eddy, som meddelte at I var blevet enige om at du ikke skulle fortsætte.

Vi sender selvfølge dine papirer til dig.

Skulle du have nogen spørgsmål som du ønsker svar på, er du velkommen til at ringe til mig.

De bedste hilsner / Kind regards

Kennet Bejrholm
Adm. direktør

EuroTrust Virus112 A/S
- a member of the VeriSign Trust Network

Phone : +45 33 329 112 - Fax : +45 33 329 120 - Mobile +45 24 613 112
Talkback: kb@virus112.com - website http://www.virus112.com
Poppelgaardvej 11-13 - 2860 Soeborg - Denmark


CONFIDENTIALITY.
This e-mail and any attachments are confidential
and may also be privileged. If you are not the named recipient,
please notify the sender immediately and do not disclose the
contents to another person, use it for any purpose, or store
or copy the information in any medium.


19.06.02 Aetat, email
Aetat Nesttun innsyn i egne saksdokumenter mottatt 19.04.06

Fra Kennth Bejrholm (mailto: kb@virus112.com)
Sendt: 19 juni 2002 08:54
Til: AMA
Emne: Virus112

Hej Agnethe!

Nedunder kan du læse Eddy’s utgave av hendelsesforløpet.
Giv gjerne dine kommentarer.

Mvh.

Kenneth

Notar Eindom:

Et av Norges største Eindomseskaper. Allerede andre uken ringer Agnethe som på dette tidspunkt er i trening, på størrelsesorden 10-50 brukere. Da dette gjentatte ganger hadde vært et problem for Agnethe, tok jeg over kunden, hvoretter jeg de neste 3 ukene hadde mange samtaler med Notar.

Grunnen til at jeg tok over dene kunden, er at reglene for nye i Norge, er at de ikke skal ringe større selskaper før de er gode nok til det. Agnethe var altså ikke kompetansemessig istand til å håndtere en slik kunde. Noe hun på det tidspunkt var enig i.

Kvam Regnskap:

Etter å ha hisset seg kraftig opp fordi hun trodde jeg ville ta over kunden, fikk jeg fortalt Agnethe at jeg ville snakke med kunden om muligheten til å bli en slags forhandler hos oss. Jeg fikk forklart kunden at han måtte først danne seg et erfaringsgrunnlag av oss, så kunne vi diskutere mulighetene for å inngå et videre samarbeid om noen måneder.

Deretter ba jeg Agnethe sende kunden et standard tilbud. Agnethe beholdt kunden med mulighet for å diskutere en slags forhandleravtale om noen måneder. Jeg ser alvorligtalt ikke problemet her, annet enn at Agnethe gjerne ville ha en forhandleravtale med en gang. Som du kan s i salgstyringverktøyet, er det fremdeles Agnethes kunde…

PS!

Jeg skal selvfølgelig ta dette til meg, men for meg så virker det som om Agnethe er misfonøyd over at hun ble fyret.

Dette er et system vi har fulgt i Norge i et år nu, og det har endu ikke vært noen problemerforbundet med dette. De andre på teamet har ved et par anledninger uttrykt misnøye med at Agnethe mente at dette var regler som ikke gjaldt for henne.

Eddy

19.06.02 Aetat, email
Aetat Nesttun innsyn i egne saksdokumenter mottatt 19.04.06

AMA
Fra: AMA (agnethe@adslhome.dk)
Sendt: 19. juni 2002
Til: Øivind M-A
Kopi: AMA
Emne: SV: Virus112

2 uke ringer jeg et notar kontor som var i mitt tilfeldige kunderegister, her hadde jeg en gd førstegangsamtale med It ansvarlig som ba meg ringe It sjef i Notar trondheim. Han oppga navn og direkte telefonnummer. Etter å ha sjekket at Notar Trondheim var ldig i kunderegisteret ringte jeg han derfor opp, slik jeg hadde avtalt. Etter en fin samtale med mange kjøpsignaler (nok til at jeg satte et 90% merke på ham) avtalte jeg å sende tilbud med pris for 500 brukere.

Jeg spurte da Eddy om hvilken pris denne kunden burde ha. Her reagerte Eddy med å bli sint fordi jeg hadde ringt han. ”Et av Norges største Eiendomsselskaper”. Som jeg fortalte for deg ved vår morgensamtale sammen med Linda i slutten av første arbeidsmåned var det et problem å kun ringe kunder i størrelsesorden 1-5 brukere, som det også var det jeg hovedsakelig fikk ringe til på dette tidspunkt. Det var også slik at å nå et budsjettmål på 40 000-60 000, trenger man å få ringe til varierte kunder. Jeg hadde jo regnet med at jeg også skulle få ringe til it ansvarlige som jeg kjenner fra min tidligere jobb med mer.

Da Eddy nektet meg å få lov å sende tilbud til kunden ved Notar og ikke ville at jeg skulle ta kontakt med han på ½ år, ble vi til sist enig om at han skulle ringe opp Notar (som var 90% kunde) og her spurte jeg om jeg kunne lytte til samtalene. Dette fikk jeg som jeg nevnte i telefonsamtalen med deg ikke lov til. 1 måned da jeg var under oppløring lyttet Eddy totalt 1 gang til en samtale jeg hadde. Jeg satt ved et bord alene og følte det var vanskelig å forstå hva som var riktig og galt i samtalene mine da da ingen kommenterte dem noe sørlig. Jeg hadde også en begynnede følelse av at Eddy ikke satte pris på meg.

Når det gjaldt Kvam renskapskontor var han en kunde som hadde 17 brukere og var også trukket tilfeldig ut av kunderegister. Han var inneforstått med at han skulle kjøpe løsningen 1 år, men ønsket et skriftlig tilbud som også fortalte hva en forhanler avtale ville innebære da han var opptatt av de eksterne kundene sine (regnskapskontorer). Dette var han også opptatt av under vår samtale og jeg fortale om den forhandleravtalen du under min 3 arbeidsdag sa vi kunne tilby. Da Eddy ikke har opplyst meg om at forhandleravtaler fungerer annerledes i Norge (provisjon), føler jeg meg paff når han her igjen skal ta over denne kunden. Det var ikke mulig å misforstå hva han mente med å ta over og jeg svarte med å si hva jeg mente om denne saken. Han vil jo heller ikke her fortelle meg hva forhandleravtalen går utpå.

Påfølgende dag får jeg beskjed om at han vil se det best om jeg gir inn min oppsigelse i stedet for at han skal sparke meg, vr det ty7delig for meg at dette var noe som var drøftet og i overenstemmelse med de andre selgerene og ledelsen, da jeg ikke passet inn. Det var min ersonlighet som ikke var riktig – det kunne forestten være fint her å få vite hvorfor det i min oppsigelse fra dere står at jeg er sparket pga manglnde salgsesultat.

Når jeg ikke har tilbud om å fortsette arbeidet ut oppsigelsestiden er all mine kunder Edy’s straks den er iverksatt, dette gjelder også Kvam regnskapskontor.

Vennlig hilsen

AMA
Tlf: +45 86450004

20.06.02 Aetat, email
Aetat Nesttun innsyn i egne saksdokumenter mottatt 19.04.06

AMA
Fra Kennet Bejrholm (kb@virus112.com)
Sendt: 20 juni 2002 08:11
Til: agnethe@adslhome.dk
Emne: Virus112

Hej Agnethe!

Jeg er meget ked af at du ikke kom til mig da situasjonen med Notar kom på banen, her bagefter er det meget svært at gjøre ret meget – spesielt når okmmunikasjonen mellom tre parter går via email.

Som du vet var jeg i London i sidste uge og var af samme grund ikke til stede da du og Eddy havde jeres sammenstød.

Som det frmgik af Eddy’s mail i går, er hans version af situasjonen ike den samme som din.

Jeg har helt klart medelt Eddy at jeg ikke vil se tilsvarende sager i fremtiden – jeg vet godt det ikke hjelper dig.

Jeg ber du snarest finder dig et ny job.

Mvh

Kenneth

20.06.02 Aetat, email
Aetat Nesttun innsyn i egne saksdokumenter mottatt 19.04.06

AMA
Fra Eddy Bang /eb@virus112.com)
Sendt: 20 juni 2002 08:46
Til: agnethe@adslhome.dk
Emne: Norske kunder, oppløring etc

Hei Agnethe

Jeg har observert at det er en del misnæye fra deg angående min håndtering av kunder og oppløring etc.

Jeg ville bare si at nor det gjelder Notar, så er hovedpoenget at du overhodet IKKE skulle ha ringt dem…noe du burde vist fra starten. Allerede fra du ringte opp en av Notars avdelingskontorer, var dt noe du i realiteten ikke skulle gjøre. Slik er det for alle nye!!!!!

Derfor er det ingenting å diskiture mer omkring dette.

Det har aldri vært snakk om at jeg skulle overta Kvam regnskapskontor. Du skulle elvfølgelig selge inn det vanlige salget, men jeg tar alle samtaler angående forhandlingsavtaler. Dette er regler som gjelder for alle, og ingen har hatt noe problem med dette tidligere.

Når det gjelder oppløringen din, synes jeg det er diekte trist at du kommer med en drekte løgn omkring tiden som ble brukt mot deg.

Jeg vil helst ikke ha noe svar fra deg på dette, da jeg og Kenneth allerede har brukt alt for mye tid på disse tingene.

Hvis du fremdeles ikke forstår dette, så skønner du også at min avgjørelse var riktig.

Med vennlig hilsen
Eddy Bang
Country Manager
EurotrustVirus112 AS
Telefon: 800 16 280
Support: 800 14 802
Email: eb@virus112.com
Webside: ww.virus112.no

Notat fra Aetat:

Gjenopptak fom 5/7
Vbas arb.form Line Kjelsen
TF: 55131438 AMA

_________________
AMA

Skriver på en bokserie under tema "Når barnevernet dreper med loven i hånden"...
Internettside der saksdokumentasjon som benyttes oppdateres regelmessig:

http://www.freewebs.com/amasbvt/


Last edited by Ama on Tue Dec 04, 2007 7:33 pm, edited 3 times in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: 24 uke Varetekt saksdokumenter
PostPosted: Tue Dec 04, 2007 7:26 pm 
Offline
Superposter

Joined: Wed Sep 27, 2006 2:53 pm
Posts: 1149
Location: Danmark
24 uke varetekt

Innleg her vil bli oppdatert med sakdokumenter, om det er noen fra slutten av denne måned...

_________________
AMA

Skriver på en bokserie under tema "Når barnevernet dreper med loven i hånden"...
Internettside der saksdokumentasjon som benyttes oppdateres regelmessig:

http://www.freewebs.com/amasbvt/


Last edited by Ama on Tue Dec 04, 2007 7:35 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: Dikt
PostPosted: Tue Dec 04, 2007 7:27 pm 
Offline
Superposter

Joined: Wed Sep 27, 2006 2:53 pm
Posts: 1149
Location: Danmark
Dersom du ønsker å høre diktet på engelsk kan du finne det på min nye webside "Sound of Music"...

http://www.freewebs.com/amassoundofpoetry/escape.htm

Flukt


Villblomsten danser…

Inn i min undergrunn.

Dette er til din forståelse,

jeg danser inn i undergrunnen.

For deg er det å hate og elske det villeste…

Vi er forent i den ville lidenskap og ditt begjær.

Jeg ønsker at du skal forstå meg ikke eie meg.

Danse sammen med meg mot undergrunnen…



For deg, det er for deg

skriker jeg kraftig ut.

Det er utenfor min kontroll.

Jeg vil så gjerne oppfatte det hele…



Hvordan du undergraver meg

og ødelegger min selvtillit.

Jeg er din ville rose som

løper langt vekk fra deg.

Prøver så hard å finne

et trygt gjemmested

langt unna deg.



Dette er til deg, kun til deg.

Du får meg til å flyge…

Du får meg til å lyve…

Du får meg til å dø…



Du får meg til å entre ditt sinn,

i ditt eget private helvete.

Jeg tror nå på at jeg er

forbunnet med deg.

I ditt helvete...


Escape


Wild flower dancing…

under my ground.

This is for your understanding,

I dance into the underground…

For you, you, you

hate and love is wildly…

United in passion.

I want you to understand me

And dance with me to underground…



For you, you, you

I scream out loud.

It is beyond my control.

I want to understand…

How you lower my state of mind.

I am your wild rose

…running away from you,

Trying so hard to find

…a hidden place away from you.



This is for you, you, you.

You make me fly…

You make me lie…

You make me die…



You make me tied up into your Hell.

I believe that you have tied me up,

In your Hell…



Ó Agnethe Mehn-Andersen 2000



Published in 2002 “ Tumbling into Tomorrow“

Library of Congress ISBN 0-7951-5143-8 in 2002

by the International Libery of Poetry.

International poet of merit award presented to

Agnethe Mehn-Andersen on 17’Th of November 2002

By The International Society Of Poets.


Published in 2003 “ Theatre of the Mind “

By Noble House’s London.


Editors favorit award and published in

The Sound of Poetry CD collection

_________________
AMA

Skriver på en bokserie under tema "Når barnevernet dreper med loven i hånden"...
Internettside der saksdokumentasjon som benyttes oppdateres regelmessig:

http://www.freewebs.com/amasbvt/


Last edited by Ama on Tue Dec 04, 2007 7:42 pm, edited 2 times in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: Juli
PostPosted: Tue Dec 04, 2007 7:29 pm 
Offline
Superposter

Joined: Wed Sep 27, 2006 2:53 pm
Posts: 1149
Location: Danmark
Juli

Innledning

Erling kommer og henter meg i københavn, og når jeg kommer til han prøver jeg å snakke med min sønn i telefonen, han er meget bestem, han vil at jeg skal komme tilbake til Bergen. Da jeg ikke har penger til transport, informerer min far meg om at han skal ta seg av det med et ”flyttebyrå” som kan frakte mitt innbo og deretter få det lagret et sted han ”vet om”.

Selv skal jeg bo i kjellerleiligheten, jeg får utlevert alarmkoden til huset slik at jeg kan komme meg inn. De skal på ferie til syden og har min sønn med seg når jeg kommer.

Da jeg ankommer, er leiligheten stablet ned min mors sesong og dekorasjoner og ekstra utstyr på kjøkkenet og skapene fulle av hennes laken, håndkler med mer. Jeg føler meg svært utilpass med å bo her, bland mine foreldres avlagte gjenstander. Det er ikke gjordt noe for at jeg skal føle meg velkommen, og jeg føler meg som en inntrenger.

Mine foreldre kommer hjem fra sin sydenferie. De nekter å la meg snakke med ( Datatilsynet krevde sletting av fornavnet ), de skal avgård på bursdagbesøk til Ingrid om en time og haster av gårde. Jeg sitter alene tilbake forferdet.

Min mor ser foraktelig på meg. Det går opp fro meg at jeg aldri kommer til å få ham tilbake. Hun mener at hun er en bedre mor fro ham en meg. Det åpen krig.

Jeg låser meg inne. Nekter å snakke med noen, også Rigmor. Jeg kommer ikke til avtalt møte. Det har ingen hensikt. Rigmor vil kun at jeg skal ta kontakt med barnevernet å sørge for midlertidig fosterfamilie for min sønn, slik at jeg kan innlegges. Hun sier jeg er for dårlig til at hun kan være ansvarlig for behandling av den depresjon jeg nå er i.

Jeg har bestemt meg. Jeg vil ta mit eget liv. Jeg skal kun melde fra til barnevernet først. Sørge for at min sønn slipper å vokse opp hos mine bli foreldre. Her blir han ødelagt slik jeg ble ødelagt.

De har alt startet. Selv om det er nå meg de tror de fører krig mot. De vet ikke at om ikke lenge vil jeg slett ikke lengre være her. Det er ingen retur når man først har tatt sitt liv. Da er man dø…

Da har jeg endelig fred. Ingen smerte mer…

Jeg tar kontakt med barnevernet. Forteller de at jeg trenger fosterfamilie til ( Datatilsynet krevde sletting av fornavnet ). De forstår meg ikke. De avtaler kun nytt møte.

Jeg innser at det vil ta noe tid og går og melder meg for Aetat slik at jeg kan opprettholde mine dagpenger i mellomtiden.

_________________
AMA

Skriver på en bokserie under tema "Når barnevernet dreper med loven i hånden"...
Internettside der saksdokumentasjon som benyttes oppdateres regelmessig:

http://www.freewebs.com/amasbvt/


Top
 Profile  
 
 Post subject: 25 uke Varetekt
PostPosted: Sat Dec 08, 2007 3:00 pm 
Offline
Superposter

Joined: Wed Sep 27, 2006 2:53 pm
Posts: 1149
Location: Danmark
25 uke Varetekt

Jeg møter mine foreldre i døren når de kommer tilbake fra ferien. Min mor skysser ( Datatilsynet krevde sletting av fornavnet ) inn på rommet han, hun vil ike la meg se han, sier han er trøtt og det er vi og, vi kan snakkes i morgen. Dagen etter, har de ”møte” og jeg blir kalt opp på stuen. De er rasende på meg, jeg får beskjed om at ”jeg må ta meg sammen”. Jeg får gjennom at min far vil hjelpe meg å hente ut min pc i det minste fra sted hvor han har fått mitt innbo lagret. Når vi kjører hjem sier han: ” jeg er glad for din sønn, men skulle ønske at du ikke eksisterer…” Jeg svarer ikke tilbake, hva er penget. Men den setningen blir ved å gnage i meg, jeg forstår at han nå ønsker meg død.

Når jeg får min PC, som jeg setter opp ved et lite stuebord (kontoret med skrivebord er okkupert av min far, på samme måte som bokhyllene i kjellerleiligheten er fulle av alle hans mapper med forskjellige sakspapirer.). Jeg ber Den Danske banken om pinkode slik at jeg kan overføre resten av pengene til norsk bank og avslutte konto, men mottar aldri denne.

25 uke Varetekt sakspapirer

5 Juli 2002
Email fra Aetat

Denne e-posten er en bekreftelse på at du har registrert din CV og
søker jobb gjennom www.aetat.no.

Ditt brukernavn er: *****
Ditt passord er: ****.

Vi vil anbefale at du regelmessig sjekker om du har fått tilbud
om jobb gjennom tjenesten. Dersom en arbeidsgiver ønsker kontakt
med deg, vil du bli varslet når du logger deg på med brukernavn
og passord. Ønsker du ikke flere jobbtilbud må du slette din CV snarest
mulig.

Ytterligere informasjon om tjenesten finner du under menyvalget "om
tjenesten".

Med hilsen
Aetat Arbeidsdirektoratet


Katrine Høysæter Larsen e.f.
Underdirektør
Email til dansk skandiabank

Brugernummer: *****
Navn: Agnethe Mehn-Andersen
E-mail: agnethe77@hotmail.com

Besked: Hei, har problemer med å logge meg inn da konto ikke godtar
underskriftkoden min. Har opprettet webbank på ny pc.

Deres svar:

Til Agnethe Mehn-Andersen

Når du logger dig på Netbank via en ny computer, skal du have overført din
underskriftsfil. Der er 2 muligheder:

* Du kan hente underskriftsfilen fra den gamle computer og gemme den
på en diskette. Derefter kan du overføre den til den nye computer.
* Du kan ringe eller sende en mail om at du skal have en ny pin kode.
Den vil du modtage efter et par dage. Derefter skal du starte forfra på den
nye computer.

Venlig hilsen

Heidi Parbst
SkandiaBanken


Mitt svar:
Da trenger jeg å få tilsendt ny pin kode.

Min adresse er nå:

Agnethe Mehn-Andersen
Sleipnersvei 1
5221 Nesttun
Norge

_________________
AMA

Skriver på en bokserie under tema "Når barnevernet dreper med loven i hånden"...
Internettside der saksdokumentasjon som benyttes oppdateres regelmessig:

http://www.freewebs.com/amasbvt/


Top
 Profile  
 
 Post subject: 26 uke Varetekt
PostPosted: Sat Dec 08, 2007 3:03 pm 
Offline
Superposter

Joined: Wed Sep 27, 2006 2:53 pm
Posts: 1149
Location: Danmark
26 uke

Etter kjøreturen og ”møte” med mine foreldre prøver jeg å unngå dem mest mulig. Dersom jeg er i kontakt med dem blir det kun bråk. Min sønn får lov av min mor å komme ned til meg ”på besøk”. Men vi har det fint sammen de øyeblikk vi har sammen. Min mor demostrer med at han ”må spise oppe hos dem”. Situasjon blir slik at jeg sender min far en email, der jeg tror jeg stiller flere spørsmål. Dessverre er dette en av de email jeg har mistet, og ikke funnet på backup, men jeg husker hvor skuffet og såret jeg ble ove hans tilbakesvar der han stort sett kun gjentar det de sa til meg under deres ”husmøte”.

Jeg vet ikke hva som utløste det, kanskje var det emailen til min far, eller så var det irratasjon over at min mor kom i døren om morgen på soverværeset og ropte ”at nå må jeg stå opp”. Stå opp til hva da, hun ville jo ikke la meg være sammen med min sønn, som hun tok med seg på besøk, eller forskjellige gjøremål på Lagunen.

Uansett, går jeg ut en kveld, på Garage, som er et av de steder jeg pleier å gå. Jeg tar med meg hjem en av de ”svarte” guttene (spiller gitar i metal band) og i seng. Jeg tror han forstår hvorfor når han ser min mors ansiktsutrykk dagen derpå…

Jeg er svært deprimert, når man er deprimert ønsker man bare å sove vekk det hele. Samtidig har jeg problemer med å få sove om natten. Det er en tankekarusell uten like. Jeg er ikke lenger fortvilet, eller viser at jeg er ”lei meg”. Jeg er blitt totalt likgyldig vedrørende meg selv. Jeg er derimot opptatt av ( Datatilsynet krevde sletting av fornavnet ) sin fremtid, og holder telefon kontakt med psykolog Rigmor Dyrkorn omkring dette. Hun avtaler time for samtale, men gjentar igjen over telefon at jeg må ta kontakt med barneverntjenesten, slik at min sønn kan komme til et midlertidig fosterhjem, mens jeg lar meg innlegge. Hun mener jeg nå må ha noe ”proffesjonel hjelp” for min depresjon. Hun sier at jeg trenger ikke piller om jeg lar meg innlegge, det er ingen ”tvangsmedisinering”…

Jeg forsover meg og kommer ikke til avtalen med Rigmor, hun ringer og er svært ”skuffet” og overrasket, fordi det er så ulikt meg. Jeg avtaler han jeg skal ta kontakt med Aetat og barnevernet alene.

Jeg går til barnevernskontoret. Når jeg kommer dit ber jeg selv om midlertidig fosterfamile og informerer om at årsaken er at jeg ikke våger å la meg bli innlagt på psykriatisk sykehus for å få behandling for den svært dype depresjonen jeg nå befinner meg i, så lenge min sønn bli boende hos mine foreldre. Da tror jeg at jeg vil miste han for altid, og at jeg er redd for min sønn i en slik situasjon. Barnevernstjensten skriver sin første rapport, og er nok såre fornøyd. De tror meg ikke når jeg sier at jeg trenger hjelp hurtig, men avtaler heller et nytt møte.

Den 10.07.02 vil det bli mange gjentagelser, men det er fordi jeg samler alle dokumenter og sorterer dem etter dato, med info om hvordan de brukes.

26 uke Sakspapirer

6 Juli 2002

Email fra dansk skandiabank

Ti Agnethe

Tak for din mail.

Hvis su oplyser mig dit cprnr, så vil jeg bestille en ny kode.

Med venlig hilsen
SkandiaBanken A/S

Jan Lundov Fauerby

Skal du ud at rejse i år? Bestil et Visa/Dankort i SkandiaBanken - så kan du
gratis hæve penge i udlandet. Læs mere her www.skandiabanken.dk


9 Jul 2002

Email fra min far

From: Øivind Mehn-Andersen <Oivind.Mehn-Andersen@dma.no>
To: ”’agnethe77@hotmail.com’” <agnethe77@hotmail.com>
Subject: Hus regler?
Date: Tue, 9 Jul 2002 17:33:27 +0200

Du bad om en liste over husregler etc. når vi dag var ute for å hente inn
mopeden.

Jeg syntes først du skal se på min E-mail hvor du ble invitert til å bo her, mens du omroet deg til å finne en leilighet til deg og ( Datatilsynet krevde sletting av fornavnet ). Vi inviterte til å kunne hjelpe deg med dette.

Når du nå er kommet hjem er du bare tverr og vil ikke snakke med oss. Uten dialog er det umulig å finne ut hvordan vi skal tilrettelegge leiligheten slik at du skal kunne bo der midlertidig. Svar på om du ønsket hjelp ellers har vi heller ikke fått. Nå forteller du at du har andre planer.

Slik jeg har forstått dem, er at du vil bo her til du har plassert OT hos en fosterfamilie. Begrunnelsen for at ( Datatilsynet krevde sletting av fornavnet ) ikke videre kan bo her, greide jeg ikke riktig å forstå. Jeg fikk vel med meg at det var for at du skulle kunne reise uten forpliktelser, men det manglet mye på begrunnelse for ( Datatilsynet krevde sletting av fornavnet ) sitt beste.

Slik du har behandlet ham gjør ham sint og tverr. Du må selv ta iniativet til å snakke med ham. De ganger vi har overtalt ham til å ringe, eller nå å komme ned i leiligheten til deg, har du bare vært vemmelig med ham. Resultatet er at nå vil han ikke til ta kontakt med deg. Vi vet ikke hva du sier til ham, men dersom du hver gang forteller at han skal vekk til forsterfamile, er vel det en grunn. Det er unaturlig, at når du bor under samme tak ikke vil ta kontakt med din sønn.

Hus regler ville du ha en liste på. Noen selvfølgelige ting vil jeg nevne uavhengig av om hvor lenge du bor her.

1: Det er forbudt å røke i sengen.

2: Normalt renhold må gjøres. ( der er både støvsuger og vaskebøtte
tilgjengelig), mangler du noe så bare spørr.

3: Når vi ikke er hjemme og du går ut må alarmen settes på. Da det er føler
for bevegelse i stuen må katten da oppholde seg i gang / kjøkken.

4: Bruk av vår vaskemaskin avtaler du etter behov med mamma. Bruker du den
alene må den ikke overfylles.

5: Vi låser etter ditt ønske dørene inn til deg.
Dersom det viser seg at situasjonen og sinnet ditt endrer seg slik at du blir boende over noe tid, må du få din vaskemaskin / tørketrommel inn på det rom som er bygget for det.

Det samme gjelder da servise etc til kjøkken som du mente du trengte mer av.

Hilsen
Pappa

_________________
AMA

Skriver på en bokserie under tema "Når barnevernet dreper med loven i hånden"...
Internettside der saksdokumentasjon som benyttes oppdateres regelmessig:

http://www.freewebs.com/amasbvt/


Top
 Profile  
 
 Post subject: 26 uke Varetekt Første møte med Fana BVT
PostPosted: Sat Dec 08, 2007 3:04 pm 
Offline
Superposter

Joined: Wed Sep 27, 2006 2:53 pm
Posts: 1149
Location: Danmark
10.07 2002

Barneverntjenesten i Fana omsorgovertagelsessak til fylkesnemnda 2004

Den 10.07.02 oppsøker mor barneverntjenesten og forteller at hun ønsker sønnen plassert i fosterhjem. Hun formidler at hun ikke makter omsogen for OT lengre, da hun er langt nede psykisk og trenger tid for å etablere seg med bolig og jobb. Hun er konflikt med foreldrene og de er i ferd med å kaste henne ut. Mor ønsker ikke at OT skal bo hos besteforeldre, fordi de setter sønnen opp mot henne og han blir en kasteball mellom henne og foreldrene. Konflikten mellom foreldrene og mor ligger langt tilbake i tid. Hun formidler å ikke ha blitt verdsatt av far og at hennes mor ikke var tilstede for henne i oppveksten, på grunn av sykdom. Mor har gått til psykolog i mange år og har hatt psykiske problemer tidligere (jf. Dok. 1).

Fana barneverntjeneste

Dokument 1
Dato: 10.07.02

Meldeskjema

Barneverntjenesten – Fana Bydel

Barn: OT
P. nr: 160392
Adr: Sleipnersvei 1, 5221 Nesttun
Mor: AMA
P. nr: 270368
Adr: Sleipnersvei 1, 5221 Nesttun
Telefon 55 131438 el. 97532407
Psykolog: Rigmor Dyrkorn 97339549
Far: Ukjent for barnevernet
Besteforeldre: Ina og Øivind M-A

Melders navn: Mor

Mor kommer til oss på kontoret, og foreller at hun vil at barnet hennes skal plasseres i fosterhjem. Mor er svært nedbrutt, og gråter mye. Hun sier at hun ikke lenger klarer å ta omsorgen for barnet sitt, da hun er langt nede psykisk, og trenger tid til å etablere seg med bolig og ny jobb. Hun og sønnen bor for tiden sammen med hennes foreldre, og situasjonen både for henne og gutten er svært vanskelig. Hun er i konflikt med foreldrene, og de er ferd med å kaste henne ut. Hun sier at foreldrene ikke lenger vil ha noe med henne å gjøre, og at de kun vil ha kontakt med hennes sønn. De ønsker å ha gutten boende hos seg. Dette ser ikke mor på som noen løsning for barnet. Hun hevder de setter sønnen opp mot henne, og at gutten blir en kasteball mellom mor og foreldre, og det vil hun ikke utsette sønnen for.

Det mor ønsker er et fosterhjem i nærheten av guttens nærmiljø, hvor han kan forsette på Midtun skole og ha med seg katte sin i et nytt hjem. Hun sier han trenger grenser i livet sitt, noe besteforeldrene ikke klarer å ivareta. De kjøper han med gaver og lar ham få lov til det meste, og tar ikke hensyn til mors meninger om hvordan gutten skal oppdras.

Mor forteller at hun ble kastet ut hjemmefra av foreldrene for ti år siden da hun ble gravid. Hun bodde på mødrehjemmet etter fødselen i 1992. Fana barneverntjeneste var da koblet inn i saken. Konflikten mellom foreldrene og mor ligger langt tilbake i tid. Hun sier selv at hun ikke ble verdsatt av far, og at mor ikke var tilstede under oppveksten pga sykdom. Hun har to søsken, og beskriver broren som tilbakelukket og fjern, mens hennes søster er sitzofren, og har mistet omsorgen for sine barn. Søsteren går ut og inn av sykehus, og har kun samvær med barna under tilsyn. Det er foreldrene som har tilsynet.

Hun er utdannet IT konsulent, og har arbeidet i sin fars firma her i Bergen, men hun ble oppsagt pga innkrenkelser.

De siste 5 mnd har mor bodd i København for å forsøke å etablere seg der med sin sønn. Hun sendte sin sønn hjem til besteforeldrene på forhånd, og han har bodd hos dem de siste 3 mnd. Mor opplever at forholdet mellom henne og gutten blir dårligere og dårligere, noe hun mener er fordi foreldrene setter ham opp mot mor.

OT er 10 år, og går på Midtun skole. Hun beskriver sønnen som trygg, god og kjærlig gutt, men de siste mnd har han vært utagerende og aggressiv. Hun mener det skyldes at gutten nå er veldig utrygg, og at han i flg mor har ”opplevd alt for mye i sitt liv”.

Mor går til psykolog Rigmor Dyrkorn, og har gjort det i mange år. Hun har hatt psykiske problemer tidligere, og har vært innlagt på psykriatisk sykehus. Mor sier selv hun er svært stolt, og vil klare seg selv. Hun ønsker ikke sosialhjelp, men ønsker kun hjelp til sønnen. Hun håper at sønnen kan få etablert seg i et fosterhjem før skolestart, og at han kan tilbakeføres til mor tidligst om ett år. Mor ønsker at han skal ha kontakt med besteforeldrene, men at det skal skje i faste rammer.

Mor har fått ny time hos oss torsdag 18.07 kl 12:00

Skrevet av Lise Sundal

10.07.02
Mors kommentar til Barnevernets sak for fylkesnemnda skrevet desember 2003 til hennes advokat av Ann Helen Asheim.

Se mors kommentar til dok 1, s 21 ved s

DOK 1

Meldeskjema

Mor er utdannet IT konsulent, og har arbeidet i sin fars firma her i Bergen, men ble oppsagt pga permitteringer over email sendt samlet til alle ansatte uten noen form for medarbeidersamtale.

Dette skjedde 2 uker etter at mor hadde kjøpt ny leilighet for 1000 000, noe faren selv hadde rådet henne til.

Dagen etter reiste faren på 3 ukers ferie til hytten på Tysnes og gjorde seg utilgjengelig for noen som helst form for samtale.

Med arbeidsledighetstrygt kunne mor ikke klare å betale faste avdrag og lån som var basert på inntekt hun hadde fra siste arbeidsår. Dette reagerte mor sterkt på, og valgte å bryte all kontakt med foreldrene sine.

Det var to samtaler mellom dem hos psykologen Rigmor Dyrkorn i løpet av høsten som ikke førte frem til noen form for forsoning.

Selv om mor ikke ønsket noen som helst form for kontakt med sine foreldre lot hun sin sønn få være hos dem så mye han ønsket denne høsten pga de dårlige boforholdene ved Vågen switell som mor måtte bo i via forsikringsselskapet IF.

Mor har gått regelmessig til psykolog Rigmor Dyrkorn i perioden 1992 – 2001.

Mor har vært innlagt ved psykiatrisk sykehus en gang tidligere i sitt liv, dette var i 1991.

10.07.02

Min egen kommentar skrevet i desember 2003.

Jeg er utdannet IT konsulent, og har arbeidet i sin fars firma her i Bergen, men ble oppsagt pga permitteringer over email sendt samlet til alle ansatte uten noen form for medarbeidersamtale. Dette skjedde 2 uker etter at jeg hadde kjøpt ny leilighet for 1000 000, noe min far selv hadde rådet meg til. Dagen etter reiste far og mor på 3 ukers ferie til hytten på Tysnes og gjorde seg utilgjengelig for noen som helst form for samtale.

Med arbeidsledighetstrygt kunne jeg ikke klare å betale faste avdrag og lån. Disse var basert på inntekt jeg hadde fra siste arbeidsår. Dette reagerte jeg sterkt på, og valgte å bryte all kontakt med mine foreldrene. Det var to samtaler mellom dem hos psykologen Rigmor Dyrkorn i løpet av høsten som ikke førte frem til noen form for forsoning mellom oss.

Selv om jeg ikke ønsket noen som helst form for kontakt med mine foreldre lot jeg min sønn få være hos dem så mye han ønsket denne høsten pga de dårlige boforholdene ved Vågen hotel som jeg måtte bo i via forsikringsselskapet IF.

Jeg har gått regelmessig til psykolog Rigmor Dyrkorn i perioden 1992 – 2001. Jeg har vært innlagt ved psykriatisk sykehus en gang tidligere i mitt liv, dette var i 1991. Når mine foreldre henviser til at jeg er psykisk ustabil, er det fra denne episoden. De har aldri glemt min kollaps i Danmark, da jeg ble alvorlig psykisk syk etter et prosjekt ved teaterskolen til Cantabile 2.

Etter å ha lest mine sakdokumentar i 2006, kan jeg rette siste setning, da jeg nå vet at årsaken til innleggelsen var ”bestilt” av min far basert på at mine foreldre mente jeg var ”psykotisk” fordi jeg skrev brev til Gud i min dagbok, som de også leverte inn til psykriater som var innvolvert. Dagboken er aldri returnert. Videre vil jeg vise til min hjemmeside AMAsPsyko, der innformasjon om innleggelse er beskrevet. Denne forhistorien vil bli laget en egen bok om. Ellers vil jeg også ta med at jeg ikke utalte at min sønn måtte være i minst et år i et fosterhjem, men til jeg ble frisk nok til å ivareta han og hadde bolig til han og meg.

_________________
AMA

Skriver på en bokserie under tema "Når barnevernet dreper med loven i hånden"...
Internettside der saksdokumentasjon som benyttes oppdateres regelmessig:

http://www.freewebs.com/amasbvt/


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 170 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC [ DST ]