It is currently Sat Oct 20, 2018 6:04 amPost new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: Familie mobbing
PostPosted: Sun Dec 07, 2008 3:52 pm 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Sun Jul 06, 2008 6:28 pm
Posts: 1530
Når en familie blir hengt ut av andre mennesker i en liten by. Er det en kjempestor belastning på barna. det at en familie blir mobbet av andre folk er en mye større belastning for barna en det dee mobber familien for.

Om barn får eks anorexia , da går slarva vilt i en by og fantasien likeså.
Fattig får noen barn slengt etter seg. Mobbingen er mye større belastning for barna enn at de ikke har råd til syden reise vært år. å ta tak i mobben enten det er mobbing av hele familie eller bare noen det gjør de ikke . Det er en ting de vil til livs og det er familien .

Med tanke på den nye loven skal barnevernsmelderne ha rett til å få info. om hvordan det gikk. Dette blir føde for byens ondsinna sladrekjerringer.

Det første vi burde gjøre når den nye loven eksplodererer (foruten å flytte utenlands) Det er å barnevernsmelde politikerne som står bak den loven. Så er det bare å vente på hva barnevernet vil svare tilbake. Burde de ikke få smake kaka si sjøl først da? En hver god kokk og husmor smaker på maten før den blir servert.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Dec 07, 2008 4:53 pm 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Sun Jul 06, 2008 6:28 pm
Posts: 1530
I familier hvoe eks. en far tar seg en øl med kompisser og er på vei hjem og blir overfalt av gjenger med mobbende ungdom. Dette er svært skadelig for barn å se ens egen far bli mobbet og plaget , av byens pøbler. Dette er familie mobbing som er langt værre en det at en far tar s eg en øl hos kompisser. I flere familier er det vanlig at en kan ta seg en øl etc. Men noen blir altså mobbet og hengt ut. Og da ofte dem som sliter litt økonomisk.

Noen få familier blir så mobbet at politi og kompany henger med på mobbingen. Om da eks. slekt av fruen til denne mannen som blir mobbet og torturert. Også henger på og har venner i politi til mobbehjelp. Ja misshandling så er denne mobbingen den største belastningen for barna.

skravla og løgnen blir ergo et faktum vilken mann klarer et slikt helvettes press og vilke barn klarer denne familiemobbinga? Barn syns det er grusomt at noen er slem mot ens foreldre.

Politi og company kan hate et stakkars menneske så mye at de ikke bryr seg noe som helst om at far til disse barna ble regelrett torturert.
Barn elsker sine begge foreldre. Mobbing av familier er grusomt. Kan vel tenke meg at også noen barn vil oppleve denne mobinga og plaginga av familien så belastende at de og kan utvikle anorexia . Disse da evt slekt av mor ihuset burde jo heller støttet opp om familien enn ødleg imed god hjelp av politi og mobb. Så noen familier blir ødlagt av mobb av storparten i en liten by. Hvordan skulle han få styrke til å klare hverdagen? Dette ble soleklart belastning på også ekteskapet. Og når selv mors fam henger med som værste mobb, må dama være svært sterk for å klare stå i mot. og ikke mange damer klarer press fra egen slekt.

Man må være sterk for å klare støtte noen som blir mobbet \plaget. En bys grov ødleggelse av en familie startet av mors familie passer bra.

At et slikt press fører til skillsmisse sier seg vel selv. Bare de sterke orker det. Usannheter og løgner overdrivelser blir det folks munner mates med.

Er atpåtil denne far innflytter til byen så har han nok gjerne få eller ingen å støtte seg til. Da er han så stigmatisert at selv hans egen advokat gikk i mot han.. Dette plaging av familier tortur og mobbing er helvette for barn. Og noen sliter gjerne med mar drømmer langt oppi voksen alder av der hvor ens egen far blir banket mobbet og torturert. Og disse menneskene har aldri fått noen straff. Og disse mobberne tok gladelig å drakk selv alt til slekt av mora til politiet , idag har vi mere barnevern de og som folk flest er flittige polbrukere. Ikke alle er mer eller mindre avholdende. Men her er det tydelig hat mot et menneske innflyttet kan hende har personen og noe samisk i seg og det var før vanlig mange ble sett både ned på og diskriminert for det. Selv om det er anderledes i dag henger mye av dette igjen i det gamle folket. Blant de gamle kan man fortsatt gå på kafe og høre dem snakke negativt om det de kaller "svartinger" man får lyst å anmelde dem for rasisme. De gamle kan være fæl i munnen der. Samme med samer.

Selv om ikke jeg og Arild er ivrige brukere av polet og øl må andre få lov til det. Barnevernet bruker den døra i gamle Angermo bygget i mosjøen.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Dec 07, 2008 5:47 pm 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Sun Jul 06, 2008 6:28 pm
Posts: 1530
Min kjære sønn jobber og tjener egne lommepenger ikke alle barn av de rike kan skryte av det. De må bare skryte av sine foreldre og har ingenting å ære seg selv for. Kom på det da en gutt på ungdomskolen blæra med sin nye bukse overfor min sønn. Og sa sånn har ikke dine foreldre råd og kjøpe. Å tenk mamman har kjøpt den rare bestemorbuksa til han . For noen bukser ser jo slik ut. Mine sønner v er nøje med hva de skal ha på seg, men de går ikke med alt det rare andre barn kan finne på å kle seg i bare for at det er mote eller at alle andre går med det. Mine flotte gutter bestem selv og har en god smak i klesveien. Og vi har nok råd til den rare buksa men hvorfor kjøpe noe så stygt. Har ikke sett buksa men min sønn sa han aldri ville gått med noe så fælt. Dette var barnslige ungdommer s måte å mobbe på deriblant. Noen av mine unge gutter tjener så mye selv som aldri noe rik sønn av noen i byen på samme alder kan skryte av. Kjekt at noen lærer å jobbe noen blir bare mammagutter hele livet. Mamma kan jeg få men har ingenting selv å skryte av . Ros eller ris deg ikke av din far eller mor. De er alle mine kjære mammagutter men mammagutter må lære å jobbe. Det er sunt for gutter å ha et bra forhold til sin mor. Noe mine har. de skal jo stå på egne ben en gang selv. Stakkars de barn som bare har sine foreldre å rose seg over, for hva er vel det? Hvem er du er hva som betyr noe. En sønn av rik som mobber hva er vel det?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Dec 07, 2008 7:07 pm 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Sun Jul 06, 2008 6:28 pm
Posts: 1530
Og med tanke på denne heller flinke og dyktige mannen med flere gode egenskaper og kunnskap. Så regjerte det nok mye sjalusi forde han var så flink. Klovnene til menn i småbyen og politi måtte bare ødlegge og mobbe . For selv var de jo ikke så dyktige. Og denne flotte mannen de hatet stakk jo og av med en datter til noen litt høyt på strå folk. Han kom jo selv fra høyt på strå folk. Men alt ble jo knust av mobb og pakk i denne småbyen. Med god hjelp av onkel politi og slekt av fruen og hans kompisser som var så fæl og selfølgelig ikke hadde nubbesjangs mot han når det hjalt dama han fant. Ha en fin dag slutt å plag familier det plager barna mest. Mye handler og om intolerange småby jævler. Ikke folk som vasser i vett akkurat slik baksnakkere mobb og torturister. Familiemobbere .


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Dec 07, 2008 7:54 pm 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Sun Jul 06, 2008 6:28 pm
Posts: 1530
Kvalme motbydelige narsisistiske mennesker som melder barnevernet for å få annerkjenelse og bli lagt merke til slik vi fikk erfare med en lærer på en skole på kulstad. Med nesa i været entret hun retten narsisisten . Som laug så det sto etter. men retten viste ho laug da de satt inne med bevis for at ho laug. Så det hovmoden kom ho ikke noen vei med.

Ho brydde seg ingenting om gutten ho regelrett mobbet gutten . Så mye drit folk i denne byen at en skulle ikke tro det gikk ant. Familie hatere i fleng å nåde den som er i slekt med ?En fra før av forfulgt familie.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Dec 07, 2008 11:05 pm 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Sun Jul 06, 2008 6:28 pm
Posts: 1530
Bror til fruen til denne faren truet støtt gjennom livet at han skulle drepe denne kjære familiefaren, ingen reagerte på all den galskapen denne stakkars mannen ble utsatt for. Han var innestengt blant mange onde fæle mennesker. Går ikke ant at noe menneske kan tåle et slikt helvettes press. Dette familiehatet og hatet til disse barnas far ble en enorm påkjenning for de søte små barna han hadde. det eneste de ønsket var at folk skulle bli snilde mot foreldrene deres. Men de brukte ikke vettet , de var vell drevet av den onde onkelen Og fruens slekt..

Familien skulle bodd et sted hvor far ble akseptert og hadde venner mor og slik at barna kunne vokst opp langt fra den onde mors slekta. som bare hadde ondt vennskap i styre og stell i byen . Stakkars familie sier nå jeg.

Kan være glad vi som har det godt.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Dec 08, 2008 12:04 pm 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Sun Jul 06, 2008 6:28 pm
Posts: 1530
Barn med ad\hd trenger aldeles ikke medisiner barnevernet kaller det barnemisshandling å ikke gi dem hjernekrympende medisiner. Man har prøvd gi ad\hd barn annet kosthold med kjempegode resultater. Og mange leger anbefaler og heller kostbytte enn medisinering. Som barnefjernet favoriserer. Men man har dessværre enda et lass igjen av pilledoktorer. Til barns forstyrelse og ødlegelse.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Hovmodige og usannferdige
PostPosted: Mon Dec 08, 2008 9:17 pm 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 9:48 am
Posts: 3975
Location: Sosialdiktaturet Norge
Turid Holta wrote:
Kvalme motbydelige narsisistiske mennesker som melder barnevernet for å få annerkjenelse og bli lagt merke til slik vi fikk erfare med en lærer på en skole på kulstad. Med nesa i været entret hun retten narsisisten . Som laug så det sto etter. men retten viste ho laug da de satt inne med bevis for at ho laug. Så det hovmoden kom ho ikke noen vei med.

Ho brydde seg ingenting om gutten ho regelrett mobbet gutten . Så mye drit folk i denne byen at en skulle ikke tro det gikk ant. Familie hatere i fleng å nåde den som er i slekt med ?En fra før av forfulgt familie.


På ære og samvittighet lover de å fortelle sannheten men lyver så fort de kan. Hovmodet er stort til de som entrer fylkesnevndene som "barnevernets" vitner. "Barnevernets" vitner mobber både barna og barnas foreldre. Måtte de selv bli dømt like hårdt som de dømmer andre.

_________________
“ Whoever may be guilty of abuse of power, be it Government, State,
Employer, Trade Union or whoever, the law must provide a speedy
remedy. Otherwise the victims will find their own remedy. There
will be anarchy.” Lord Denning (1899-1999)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC [ DST ]