It is currently Tue Sep 25, 2018 8:02 pmPost new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Denne værdens Gud .
PostPosted: Sat Dec 20, 2008 8:25 pm 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Sun Jul 06, 2008 6:28 pm
Posts: 1530
Feil Gud.

2kor.4,4 For denne verdens Gud har forblindetde vantros sinn, så de ikke lenger ser lyset fra evangeliet om kristi herlighet,han som er guds bilde.

Ef 2, 22

I disse vandret dere før på denne verdens vis , etter høvdingen over luftens makter den ånd som nå er virksom i vantroens barn.

Joh 8.44

Dere har djevelen til far, og dere vil gjøre etter deres fars lyster. Han var en drapsmann fra begynnelse står ikke i sannheten , for der er ikke sannhet i han når han taler taler han løgn for han er en løgner og løgnens far.

Dette er den gud som er virksom i det styre og stell vi har i politikere og barnevern og annen dødsmakt til knuselse av Vår herre Jesu plan for familien. Bibelversene beskriver hvem politikerne og barnevern har til Gud og far. Hva disse onde menneskene er drevet av.

Hvorfor denne værden i det hele tatt er så gern som den er er disse bibelord forklarende til.

De frelste må leve her åpå jorden under dette djevelske styre ,men Jesus har gitt oss frelste løfte om å bevare oss på alle våre veier. Vi lever i en ond verden slik er det bare.

Kristne mennesker lar seg drive med helt av dette styre til satan der hvor barnevern tar barn stiller de opp som fosterfande, dette for å mota blodpenger. Kristne lar seg herje med av djevelen , de er blitt blinde og sløve og lever ikke etter Guds vilje. Menigheter lar seg drive av penger tjent på fosterbarn .

Barn som skulle etter Guds ønske vært hos sin mamma og pappa.- Men ikke alle kristne er forblindet av djevelen . Det finns mange flotte kristne. Så det er feil å dra alle under en kam for foskjellen er så stor på de kristne.

Feil gjøre alle mennesker det er menneskelig å feile og man blir ingen Gud av å være kristen ,neida vi har bare valgt å ha Jesus i vårt liv. Vi ser jo at vi trenger han. Det burde flere sett. Men de fleste har et hardt hjerte i forhold til Jesus De har blitt vranglært om hvem han er. Og det forstår jeg så mye galt de kristne har gjort i sin tid helt forkastelig.

Jeg var ikke med på å ta taterbarn slik kristne sto for før. Det er helt forkastelig . Tatrer har som oftest bibelske navn. De fleste tatrer er kristne .


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC [ DST ]