It is currently Sun Oct 21, 2018 1:28 pmPost new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Fengslet - gjorde stedatter gravid
PostPosted: Sun Mar 15, 2009 7:56 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Feb 05, 2006 7:18 pm
Posts: 7442
Location: Mosjøen, Vefsn kommune på Helgeland.

Fengslet - gjorde stedatter gravid

Quote:
Den niårige pige var i fjerde måned, da hun kom til læge på grund af mavesmerter og fik foretaget indgrebet. Den 23-årige stedfar er fængslet.


Saken er det skrevet om en annen plass på forumet

Jeg fant det igjen i danske Gyllandsposten.

Poenget med å nevne det her under "--> Problematikk rundt adopsjon", er for å påpeke at det er mye farligere å vokse opp hos ikke-biologiske personer enn hos foreldre ("biologiske foreldre").

Alle som vil ha faglig forskningsbasert kunnskap om denne problemstillingen MÅ lese prof Marianne Haslev Skånlands lange artikkel om dette.

I en rekke arbeider publisert fra 1980 av har Daly og Wilson tatt for seg forekomsten av forskjellige typer vold i evolusjonsperspektiv. (En del av deres artikler ligger tilgjengelig direkte på nettet, og litteratur-referansene i disse, samt Google-søk, gir rikholdige oversikter over hvor man kan finne flere.) For eksempel har de undersøkt forekomsten av drap, lokalt og nasjonalt i USA og Canada, sett i forhold til 2 variabler: inntektsforskjeller og gjennomsnittlig inntekt, og kommet frem til interessante resultater, se Daly, Wilson og Vasdev (2001): "Income inequality and homicide rates in Canada and the United States".

I særdeleshet har de gjort studier av familievold. Vold rettet mot partnere er behandlet i flere arbeider, blant annet i "Evolutionary Social Psychology and Family Homicide" (1988), "Who kills whom in spouse killings? On the exceptional sex ratio of spousal homicides in the United States" (1992), "Evolutionary psychology of male violence" (1994). Her er blant annet fordelingen av partnerdrap på de to kjønn og mulig sammenheng mellom forskjellige faktorer behandlet. Den siste behandler også grundig teoretiske spørsmål om vold som atferd. Se også redaksjonell artikkel i Psychology Today: "Murder, She Said" (1993) (meget kort, populært anlagt oppsummering av noen hovedpunkter).

En særlig verdifull forskningsinnsats har Daly og Wilson levert når det gjelder forekomsten av familievold overfor barn, og her har de fått frem i lyset viktige forhold som andre forskere langt på vei har oversett eller lukket øynene for. Det er disse resultatene jeg vil ta opp i denne artikkelen.

_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
.
"Vårt" lysebrune-mørkerøde såkalte barnevern stjeler mennesker
> Radikalt forum mot familiedestruksjon: http://forum.r-b-v.net/<


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC [ DST ]