It is currently Wed Nov 21, 2018 11:04 amPost new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Adoptert fra et dårlig barnehjem.
PostPosted: Fri Dec 19, 2008 9:18 pm 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Sun Jul 06, 2008 6:28 pm
Posts: 1530
leste en artikkel i et blad om en jente adoptert fra korea. Hun ble i Norge holdt for å være åndsvak og ble plasert sammens med psykisk utviklingshemma barn. Hun ble anbefalt det av bup. Hun ville ikke selv gå der vidre som tenåring og tok det opp selv med bup. de sa til henne at hun måtte ikke tro at hun var noe bedre enn dem.

Jenta hadde bare noen lese og skrivevansker . Dette og som følge av at hun hadde bodd fire år i sitt hjemland på et elendig barnehjem i Korea. hun hatet sine adoptivforeldre for at de ikke fulgte henne orntlig opp og forsto henne. Hun ble og sex misbrukt av naboen . Men adoptivforeldrene syns så synd på den stakkars ensommme naboen at de ville ikke ha han straffet for dette. Saken kom frem for politiet da hun betrodde seg til en venninde som sa det til sin mor og slik ble det kjent hva som foregikk.


denne jenta kom fra et så dårlig barnehjem hvor flere ble syke og døde. Så man kan godt si at adoptivforeldrene reddet livet hennes. Selv sa hun at hun skulle ønske hun aldri ble adoptert men dødd der på barnehjemmet. Forde hun hadde fått så fælt et liv i Norge. Og hun var bitter på sine adoptivforeldre.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Dec 20, 2008 2:07 am 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Sun Jul 06, 2008 6:28 pm
Posts: 1530
En tenåringsjente i thailand fikk en guttebaby, hun satte sitt barn ut i skogen for å dø. Ville hunder var begynt å spist av babyen før den ble funnet. hundene hade spist av kjønnsorganene og spist foten så stygt at hele benet måtte amputeres.
Guttebabyens liv klart såvidt legene å redde . Babyen ble så adoptert til et par fra samme land. Og det var jo bra kan ikke annet si enn at adopsjon kan være også bra i enkelte saker . Her hadde moren satt sitt barn ut for å dø. Og retten til liv må da barnet få.

Og vilken grusom måte å dø på. Det var godt at barnet ble funnet tidsnok slik at ikke hundene fikk spist det helt opp.

Leste om dette i et blad og barnet er en glad treåring i dag. I Norge har man ikke slike forhold som man finner i fattige slum land , hvor man ikke har råd eller mulighet til å ta seg av sitt barn, her er helt andre forhold. Alternativ til adopsjon her ville vært et lusent barnehjem hvor han ble plasert før adopsjon. Med tiden vil legene klare å lage nytt kjønnsorgan til guttungen skrev dem. På et lusent barnehjem ville barnet garantert fått det tøft ,med barn som ville erte han for sin tragiske tilstand.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC [ DST ]