It is currently Tue Nov 20, 2018 10:51 pmPost new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Ung, engasjert og uerfaren
PostPosted: Tue Nov 28, 2006 11:34 am 
Offline
Rang: Storbruker
User avatar

Joined: Sun Sep 24, 2006 2:11 pm
Posts: 401
En udugelig Inga Martha Thorkildsen er en av barnevernets varmeste tilhengere. Nå vil hun gi dem makt til å avskjære "midlertidig stoppe samvær når barn lider under omsorgssvikt, vold og trusler".

http://www.frifagbevegelse.no/norge/fo-landsm_te_06/article2433710.ece

Jeg vet om hun har tenkt gjennom det hun sier, eller om det er journalisten i FOs fagblad, som mangler evne til å tenke logisk. Iallfall venter jeg ikke stort av Inga MT.

Når en (lfar eller mor) har rett til samvær med barn, så innebærer dette at barnet ikke bor hos en. Hvis barnet blir da utsatt for omsorgsvikt, vold eller trussler, kan det umulig være far eller mor sin feil, siden barnet ikke bor hos dem. Hvis et barn blir utsatt for omsorgssvikt mens det ikke bor hjemme, må det være andre som har skyld i dette, men likevel, i Inga MTs forkrøplede verden, må de biologiske foreldre betale prisen.

I den virkelige verden, slik den inhumane loven pratiseres, blir de biologiske foreldrene avspist med noen få timers samvær i året under tilsyn. Hvordan kan de da være skyld i barnets omsorgssvikt?

Hadde Inga MT virkelig hatt den påståtte iveren for barns situasjon, ville hun ha satt seg inn i hvordan foreldre og barn behandles i system, istedet for å forsøke å gjøre seg lekker for fagforeningene, som hun nok håper på ville gjengjelde tjenesten med pengegaver til hennes parti ved neste valg.


Last edited by Rinna on Tue Nov 28, 2006 4:00 pm, edited 3 times in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 28, 2006 12:33 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Feb 05, 2006 7:18 pm
Posts: 7442
Location: Mosjøen, Vefsn kommune på Helgeland.
Trendig og in!
Quote:
På enkelte felter har postmodernismen likevel langt på vei blitt normalperspektivet. Eksempler kan være ulike kulturstudier, postkoloniale studier og feminisme.
Quote:
Begrepet postmodernisme ("etter modernismen") brukes ofte om en ideologi som er kritisk til modernitetens ideologier, for eksempel troen på fremskrittet, på at ett livssyn er riktigere enn andre livssyn, og på kjernefamilien, demokratiet og andre institusjoner som er blitt selvfølgelige under moderniteten. Postmoderne mennesker synes - enkelt sagt - at miljøvern er viktigere enn industrialisering, og de jakter heller ikke på sin egen identitet. I stedet spiller de ulike roller i ulike situasjoner, og er fornøyd med det. De melder seg ikke inn i livssynssamfunn, men plukker religiøse og ideologiske tanker fra mange kilder, uten å bry seg om hvorvidt de passer logisk sammen.
(Mine uthevinger)
Wikipedia

_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
.
"Vårt" lysebrune-mørkerøde såkalte barnevern stjeler mennesker
> Radikalt forum mot familiedestruksjon: http://forum.r-b-v.net/<


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC [ DST ]