It is currently Wed Nov 21, 2018 7:13 pmPost new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

Bør vi overlate barna våre til Inga-Marte og Lise-Marie?
Nei, barna har det best hos mamma og pappa 100%  100%  [ 1 ]
Ja, la heksene koke barna i gryten sin! 0%  0%  [ 0 ]
Nei, fortsett og protestér mot det falske "barnevernet" 0%  0%  [ 0 ]
Ja, Kari Killén må få steke barna i ovnen sin 0%  0%  [ 0 ]
Nei, nei og atter nei! 0%  0%  [ 0 ]
Total votes : 1
Author Message
 Post subject: Barnevernets sexy midtsidepiker
PostPosted: Sat Jan 16, 2016 11:56 am 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 9:48 am
Posts: 3979
Location: Sosialdiktaturet Norge
Får drapstrusler etter leserinnlegg

Flere har ringt og truet Sp-politiker Lise-Marie Sommerstad, som er kommunestyrerepresentant i Andebu, etter at hun stod opp for barnevernet. I leserinnlegget reagerer Sommerstad på at mange kommer med negative uttalelser om barnevernet. Hun frykter bildet mange har av barnevernet ikke stemmer med virkeligheten.

I ført knallrød leppestift og et åsatru-smykke i den vide utringningen (se bilde i artikkel) står Sp-politiker Lise-Marie Sommerstad frem og forsvarer det demoniske "barnevernet". Hun kjenner angivelig mange barn som har blitt utrolig glade for den hjelpen de skal ha fått av "barnevernet".

Image

Sitat fra leppestift-Maries golde leserinnlegg:

"Barnevernet er en usexy sak å være politisk opptatt av. Det er en etat under streng taushetsplikt, som ofte ikke kan uttale seg. Derfor er dekningen av barnevern veldig ensidig."

Det er bra "barnevernet" har slike sexy midtsidepiker til å fronte seg, da. Med nettingstrømper (barneombud Anne Lindboe) og tjukke lag knallrød leppestift skal nordmennes fristes inn i syndens bule. Det lokkes med fosterhjemsgodtgjørelse i millionklassen; et liv på solsiden venter dem som åpner sitt hjem for andres tvangstatte barn.

Inga-Marte Thorkildsen er en annen politiker-dame som liker å fremtre med tjukke lag knallrød leppestift klint over ansiktet når hun uttaler seg om det såkalte "barnevernets" fortreffelighet. Med sin røde trutmunn og skingrende stemme har hun terrorisert de tusen hjem i mangfoldige år. Hun simpelthen elsker og forguder sine to guruer Kari Killén og en annen svensk barnevernskjerring, se bildet:

Image

Inga-Marte og Lise-Marie står for holdninger og en ideologi som sparker anstendige mennesker midt i trynet. Med sine blodrøde lepper og forkvaklete menneskesyn bidrar de til en utrygg hverdag for barna i alle norske hjem. Når som helst kan barna bli hentet på skolen, barnehagen eller i hjemmet av politi og barnevern fordi noen har sendt en bekymringsmelding, som ikke trenger å være sann.

Er det virkelig slik vi vil ha det i Norge? Ønsker vi å ha et "barnevern" som har total makt over barnefamilien og som kan ødelegge den mest harmoniske og lykkelige familie kun fordi de kan? "Barnevernet" er djevelens verk. Det er en satanisk institusjon full av forherdete, tilgjorte, jålete sminkedokker som flagrer rundt og stjeler barna våre. Med sine perfekt sminkete lepper sjikanerer de foreldre og beskylder dem for grov omsorgssvikt bare for å få påskudd for å ta fra dem barna. Dermed sikrer de sine egne arbeidsplasser. Mer tanketomme fjols skal man lege lenge etter. Det er en skandale at disse får lov til å herje med barnefamiliene. Send kvakksalverskene til Bloksberg, der de hører hjemme. Både Inga-Marte, Kari, Anne Lindboe og Lisa-Marie Sommerstad kan ta kosten sin og fly avsted til heksekongress. Der kan de kose seg med å koke barn levende og steke dem i ovnene sine mens de gleder seg til det deilige måltidet. Alle barn som har lest eventyret om Hans og Grete vet hva som venter dem om heksen kommer og tar dem. Med sine blodrøde lepper er disse kvinnene selve inkarnasjonen av heksen i barnas mareritt. Da er det godt å våkne opp og løpe inn til foreldrenes soveværelse. Fosterbarna har ikke denne muligheten. De våkner opp og vet at marerittet er virkelighet.

_________________
“ Whoever may be guilty of abuse of power, be it Government, State,
Employer, Trade Union or whoever, the law must provide a speedy
remedy. Otherwise the victims will find their own remedy. There
will be anarchy.” Lord Denning (1899-1999)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC [ DST ]