It is currently Tue Oct 23, 2018 5:12 pmPost new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Vaksinasjon er ikke lenger lovpålagt
PostPosted: Thu Aug 03, 2006 12:32 pm 
Offline
Rang: Ivrig bruker

Joined: Wed Feb 08, 2006 3:21 pm
Posts: 97
Location: Et sted i Troms
Det er en kjent sak at barnevernet ofte forsøker å danne et negativt inntrykk av foreldrene. De konstruerer gjerne problemer som ikke eksisterer.

Barnevernet hevdet på et tidspunkt i undersøkelsesfasen at en vaksine som av diverse årsaker ble satt noe senere enn anbefalt, beviser at vi ikke skal ha fulgt opp barna. – Vi tolker derimot loven slik at bruk av helsestasjon ikke er nødvendig for å sikre våre barns liv eller helse.

§ All vaksinasjon er frivillig. (Vaksinasjon er ikke lenger lovpålagt.)

Alle våre barn har på tross av den frivillighet som eksisterer i forhold til vaksinasjon og helsestasjon, blitt fulgt opp med alle vaksiner som er anbefalt. - Det har også vært et utstrakt samarbeid med helsestasjon i forbindelse med at sønnen vår (4) har hørsel/språkproblemer.

Det fremgår også av helsesøsters journal at vi har fulgt opp barna, og at alle barna har vært fulgt opp med de vaksiner og kontroller som er anbefalt. Barnevernet konsentrerer seg derimot om noen tilfeller (over en periode på fem år) , hvor oppsatt time har vært avglemt eller utsatt.

§ Foreldre bør få så god informasjon at de forstår at det samlet sett er en stor helsegevinst i å la sine barn vaksinere. Vaksinasjon er ikke lenger lovpålagt.

Helsesøster / Barnevern
Om helsesøster vil ta en sak opp med barnevernet, skal hun FØRST ta forholdet opp med familien, gi dem en tidsfrist for å kunne rette opp sine feil/forbedre situasjonen. Videre skal hun følge opp dette, og først når hun eventuelt ser at familien IKKE klarer å forbedre seg, kan hun gi beskjed til familien om at hun er nødt til å melde videre til barnevern for å gi dem den hjelp de trenger. Unntak er eks. overgrep, fysisk vold o.l.

Helsesesøsters rapport til barnevernet
I denne rapporten kommer det frem opplysninger om at helsesøster, på et tidligere tidspunkt skal ha vært i kontakt med barnevernet. Det kommer også frem at helsesøster setter dette i forbindelse med vårt ønske om å bytte helsesøster.

Det fremkommer ikke av tidligere journaler at helsesøster skal ha tatt kontakt med barneverntjenesten. - Dette er opplysninger som kun kommer frem i helsesøsters rapport til barnevernet, denne rapporten bygger på et notat som er skrevet i forbindelse med vårt ønske om å bytte helsesøster. - Årsaken til at vi ønsket å bytte helsesøster er min kones tidligere samboers henvendelser til helsesøster, hun hadde store problemer med sin tidligere samboer.

Hvis det er slik at helsesøster skal ha vært i kontakt med barnevernet i forbindelse med den tidligere samboerens henvendelser, så har dette tidligere vært ukjent for oss, og følgelig ikke grunnlaget for at familien ønsket å bytte helsesøster. Jeg engasjerte meg for å sikre familien optimale forhold i forbindelse med besøk på helsestasjonen.

Dette ville helsesøster ha en nærmere forklaring på, det ble derfor en diskusjon rundt dette. Helsesøster var ikke særlig fornøyd med situasjonen, noe som førte til at jeg ble nødt til å poengtere at vi ikke bare ønsket å bytte, men at dette var nødvendig.

Dette har av barnevernet blitt fremstilt som ”bevis” på barnevernets påstander.

Vi byttet helsesøster for å bedre situasjonen i forholdt til helsestasjon, og det burde i utgangspunktet IKKE være nødvendig med en nærmere forklaring på dette.

Barneverntjenesten spurte i denne sammenheng følgende spørsmål, ”hva hvis det ikke hadde vært mulig å bytte helsesøster?” - Dette spørsmålet har vi derimot ikke tatt stilling til, fordi vi har byttet helsesøster og fordi samarbeidet nå, er bra. Allikevel kan vi nevne at det ville vært mulig å benytte legekontorets resurser i større grad.

Strengt tatt, har ikke barneverntjenesten noe med i hvilken grad vi har benyttet oss av helsestasjon. – Men i denne saken bruker de det de kaller ”manglende oppmøte” mot oss. Så vidt jeg vet, får man tilbud om time på helsestasjon. Hvorvidt man benytter seg av dette tilbud, er opp til enhver å bestemme.

-Barna ikke prøvekaniner
Homøopat Rolf Erik Hanssen ønsker ikke å utsette sønnene Adrian 4 og Sebastian 8 for et medisinsk eksperiment.
http://www.adressa.no/nyheter/sortrondelag/article631964.ece

SKJULT MEDISINSK MAKT I SAMFUNNET
Pål Gulbrandsen, HELTEF – Stiftelse for helsetjenesteforskning
http://www.sv.uio.no/mutr/publikasjoner/rapp2003/rapport57/index-SKJULT.html

Det hadde stilt seg annerledes, hvis vi hadde nektet barna våre nødvendig medisinsk behandling. - Hvis dette hadde vært tilfelle, kunne barneverntjenesten med loven i hånd pålagt oss å bringe barna til lege for nødvendig medisinsk behandling.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Vaksinasjon er ikke lenger lovpålagt
PostPosted: Thu Aug 03, 2006 12:48 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Feb 05, 2006 7:18 pm
Posts: 7442
Location: Mosjøen, Vefsn kommune på Helgeland.
pappa_fra_troms wrote:
Strengt tatt, har ikke barneverntjenesten noe med i hvilken grad vi har benyttet oss av helsestasjon. – Men i denne saken bruker de det de kaller ”manglende oppmøte” mot oss.


Dette er et godt eksempel på hvorfor det brukes forferdelig mye penger på såkalt barnevern. Det såkalte barnevernet driver med helt idiotisk detaljinnblanding i hjemmet.

Har barna fått vaksinene sine, så har de fått det. At det kan bli utsettelser av forskjellige grunner, er helt meningsløst å henge seg opp i.

Det frustrerende er at slik utidig maktmanipulering ved hjelp av uvesentligheter setter ned menneskers livskvalitet gjennom utnyttelse av skattepenger.

Det norske folk tvinges til å betale disse menneskene for å terrorisere mennesker.

_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
.
"Vårt" lysebrune-mørkerøde såkalte barnevern stjeler mennesker
> Radikalt forum mot familiedestruksjon: http://forum.r-b-v.net/<


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Vaksinasjon er ikke lenger lovpålagt
PostPosted: Thu Aug 03, 2006 5:54 pm 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 9:48 am
Posts: 3975
Location: Sosialdiktaturet Norge
pappa_fra_troms wrote:
Barnevernet hevdet på et tidspunkt i undersøkelsesfasen at en vaksine som av diverse årsaker ble satt noe senere enn anbefalt, beviser at vi ikke skal ha fulgt opp barna. – Vi tolker derimot loven slik at bruk av helsestasjon ikke er nødvendig for å sikre våre barns liv eller helse.


Det er mange foreldre som utsetter besøk hos helsesøster uten at det får noen som helst konsekvenser. Foreldrene har da gjerne et godt forhold til helsestasjonen.

Barnevernet medvirker alltid til å ødelegge forholdet mellom helsestasjon og foreldre. Tilliten til helsesøster undergraves av rapporter om barna og foreldrene.

Dessverre er det slik i Norge at man må underkaste seg de offentlige tilbudene. Det er ikke reell valgfrihet. Helsesøster er barnevernets forværelse, som Charlotte uttrykte det. Derfor er det farlig å gjøre noe som kan provosere eller fornærme helsesøster.

Vi har rettigheter på papiret, men det er forskjell på å ha rett og å få rett. Når helsesøster har den frekkhet å utbe seg en forklaring på hvorfor en familie ønsker å bytte til en annen helsesøster, så er dette et tydelig tegn på den maktposisjon hun egentlig har. Helsesøster er ikke hvilken som helst kassadame. Hun må behandles med tilbørlig respekt. Noe annet vil dessverre kunne straffe seg, som pappa-fra-troms har erfart.

_________________
“ Whoever may be guilty of abuse of power, be it Government, State,
Employer, Trade Union or whoever, the law must provide a speedy
remedy. Otherwise the victims will find their own remedy. There
will be anarchy.” Lord Denning (1899-1999)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Helsestasjon: Barnevernets forlengede arm
PostPosted: Sun Sep 24, 2006 2:17 pm 
Offline
Rang: Storbruker
User avatar

Joined: Sun Sep 24, 2006 2:11 pm
Posts: 401
I praksis fungerer helsestasjonen som barnevernets forlengede arm. I likhet med barnevernets medarbeidere har helsesøstre begrensede medisinske kunnskaper, men oftest hodet stappfulle av fordommer. Som barnevernet tror også disse dumme bekjeftige damer at de gjør sin samfunsplikt når de melder foreldre.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Helsestasjon: Barnevernets forlengede arm
PostPosted: Sun Sep 24, 2006 7:14 pm 
Offline

Joined: Wed Feb 08, 2006 9:57 am
Posts: 36
:idea:
Rinna wrote:
I praksis fungerer helsestasjonen som barnevernets forlengede arm. I likhet med barnevernets medarbeidere har helsesøstre begrensede medisinske kunnskaper, men oftest hodet stappfulle av fordommer. Som barnevernet tror også disse dumme bekjeftige damer at de gjør sin samfunsplikt når de melder foreldre.


:!: Kunne ikke sagt det bedre selv. :)

_________________
"Dem som aldri har gjort en feil har aldri prøvd noe nytt." (Einstein)
Fyrifora er stadig pappa i nye situasjoner.
Fariseiske "barnevernere" har glemt sine feil.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC [ DST ]