FORUMET REDD VÅRE BARN
http://forum.r-b-v.net/

"Du slipper å bli meldt til Bv."
http://forum.r-b-v.net/viewtopic.php?f=57&t=7059
Page 1 of 1

Author:  Skuffet [ Thu Aug 16, 2012 10:53 pm ]
Post subject:  "Du slipper å bli meldt til Bv."

En diskusjon om spesielle kommentarer på helsestasjonen:

http://www.klikk.no/forum/barnimagen/in ... synes-jeg/

Ei jordmor skal ha uttrykt at det gikk så bra, så "Deg skal jeg ihvertfall ikke melde!"

Ei helsesøster skal ha nevnt i annenhver setning at "dette trenger vi iallefall IKKE å melde".

Tror de at folk liker å få høre slikt? Men - veldig avslørende at helsestasjonen tenker på Bv hele tida, enten de nå "skal melde" eller "ikke skal melde".

Author:  Arild Holta [ Fri Aug 17, 2012 1:12 am ]
Post subject:  Re: "Du slipper å bli meldt til Bv."

Quote:
Vel, hun har ved hver kontroll vært svært rask, babler om hvor imponert hun er over meg, at jeg er rivjern osv. Sikkert pga at jeg venter mitt 5. barn og jobber og tar bachelor. Oppi åra er jeg også, men ser tålelig fresch ut da.....

Uansett, så samme regla i dag: Ja, ja dette består du jo med glans igjen(snart termin) og jeg tar av meg hatten og blablabla........"så deg skal jeg ihvertfall ikke melde....!!!" Ehhh.....jeg bare tittet dumt på henne, leter de etter folk å "melde" eller???
Synes den kommentaren var noe unødvendig......

Quote:
Hehe, artig jordmor du har :P Helsesøsteren vi går til, er også veldig opptatt med det å (ikke) melde folk til barnevernet. Hun nevner barnevernet i annenhver setning - må poengtere at "dette trenger vi iallefall IKKE å melde". Slitsomt....

Sprø barnefjernselskere! Kulturen ødelegges mer og mer av de barnefjernsvoldelige. (Volden er psykisk og eller ved hjelp av politiet om folk ikke kryper for avgjørelsene.)
-rom-

Author:  Saksbehandler [ Mon Aug 20, 2012 6:47 am ]
Post subject:  Re: "Du slipper å bli meldt til Bv."

Helsepersonell har taushetsplikt også ovenfor barnevernstjenesten, unntaket er ved KVALIFISERT mistanke om omsorgssvikt. Dvs. at det kreves faglig begrunnelse for mistanke om at barnet utsettes for SKADELIGE forhold, det er ikke tilstrekkelig at vedkommende har personlige oppfatninger uten støtte i skrevne retningslinjer. Det skal med andre ord forklares skriftlig hvilke spesifikke observasjoner som blir gjort, og hvordan disse rettferdiggjør brudd på taushetsplikten. Brudd på taushetsplikt skal klages inn til helsetilsynet i fylket etter Helsepersonelloven §55 - "vurdering av pliktbrudd". Klager til Helsetilsynet ser ut til å ha en viss avkjølende effekt på de ivrigste informantene - "Sladderhank skal selv ha bank, for han har en lei skavank"..

Author:  athene [ Wed Aug 22, 2012 3:51 am ]
Post subject:  Re: "Du slipper å bli meldt til Bv."

Næmmem jøss, lover de har ja, men de overholder dem ikke.

Hvem har krefter under vilkår du beskriver, til å ta opp kampen, mot et brutalt, og total rettsløst system.

Det som er ok med info om lover, at er at fler, og helst av 90% av allmennheten, blir kjent med alle lovbrudd som skjer. Overgrep mot barn fra staten.

Page 1 of 1 All times are UTC [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/