It is currently Wed Oct 17, 2018 11:28 amPost new topic Reply to topic  [ 20 posts ]  Go to page 1, 2  Next

Kunne Otir dømme ABB uten hjelp fra de såkalt sakkyndige?
Ja, og det hadde vært bedre 67%  67%  [ 4 ]
Nei, jurister kan bare juss. De trenger bistand fra psykologene og psykiaterne. 0%  0%  [ 0 ]
Vet ikke 33%  33%  [ 2 ]
Total votes : 6
Author Message
 Post subject: Breivik-sakkyndig: - En svært spesiell rapport
PostPosted: Wed Nov 23, 2011 10:35 am 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 9:48 am
Posts: 3975
Location: Sosialdiktaturet Norge
De rettsoppnevnte psykiaterne Synne Sørheim og Torgeir Husby legger denne uken siste hånd på rapporten som skal vurdere om Breivik er strafferettslig tilregnelig. De to psykiaterne har hatt til sammen 13 samtaler med Breivik.

Rapporten er på hele 230 sider. Vanligvis er sakkyndigrapporter på 50-70 sider. Rapporten vil gi svar på om den terrorsiktede er strafferettslig tilregnelig eller ikke. Den vil også gi svar på om 32-åringen lider av personlighetsforstyrrelser.

Breiviks forsvarer, advokat Geir Lippestad, uttalte mandag til NTB at hans klient venter et karakterdrap i rapporten.


Kommentar: De to rettsoppnevnte sakkyndige psykiaterne Synne Sørheim og Torgeir Husby har tilsammen hatt 13 samtaler med terrorsiktede Anders Behring Breivik. Dette er langt mer enn sakkyndige har med foreldre som skal fratas barna sine av det såkalte "barnevernet". Retten betrakter disse rapportene som basert på eksakt vitenskap, men i virkeligheten inneholder de ikke annet enn de sakkyndiges psykologiske/psykiatriske meninger. Det er ikke mulig å forutsi om Breivik vil begå lignende handlinger i fremtiden. Det blir ren gjetning. Man kan like gjerne slå kron eller mynt, slik Anton Chigurh gjør i filmen No country for old men. Det er heller ikke mulig å påvise med sikkerhet om Breivik var psykotisk i gjerningsøyeblikket. Folk flest har like gode vurderingsevner her som det de sakkyndige har. Min vurdering er at Breivik hverken var psykotisk eller bevisstløs da han massakrerte ungdommene på Utøya. Det var en nøye planlagt aksjon. Man trenger ikke være psykiater for å forstå det. Det er penger ut av vinduet å benytte psykogisk- eller psykiatrisk sakkyndige.

Videre er det meningsløst med et dypdykk i Breiviks barndom. Den psykoanalytiske skolen, basert på Sigmund Freud, tror barndommen har alt å si for hvordan man er som voksen mens den kognitive retningen innen psykiatrien ikke vektlegger barndommen i det hele tatt. Hvis alle vestkantgutter som driver med tagging i 15-års alderen skal utvikle seg til å bli terrorister, så har vi et problem. Hvis alle skilsmissebarn skal utvikle seg til terrorister, så har vi også et problem. Det hadde vært fint om man kunne forutsi nøayktig hvordan et menneske vil utvikle seg basert på miljømessige faktorer. Da kunne man skreddersy et optimalt oppvekstmiljø. Det er jo dette tantene i "barnevernet" innbiller seg, men så er de da heller ikke mer enn lavutdannete kvinner med undermåls eller høyst gjennomsnittlig intelligens. De trenger enkle regler men forstår ikke at en slik overforenkling av virkeligheten lett kan gi feil resultater.

Rettens fruer kommer til kort når de skal dømme i vanskelige og komplekse "barnevernssaker". Istedenfor å vektlegge objektive faktorer, forsøker fruene å se inn i spåkulen til de rettsoppnevnte sakkyndige. Der finner de mange spekulative teorier som de finner fascinerende og "troverdige". Så slipper de selv ubehaget ved å gå imot den brølende og følelsesmessig avstumpete kommuneadvokaten som tror at pompøse deklarasjoner av alvorlig omsorgssvikt er tilstrekkelig bevis. (Dessuten er det jo viktig å pleie kontaktene sine.) Dessverre blir løse påstander om alvorlig omsorgssvikt tilstrekkelig når "barnevernet" eller retten betaler de sakkyndige for å skrive en rapport. Da beveger man seg inn i X-files hvor overnaturlige fenomener får gyldighet. Høytflyvende hypoteser basert på faktafeil og overdrivelser, blir ansett som håndfaste bevis på foreldrenes varig svekkende omsorgsevner med de ulykkelige resultater dette får for barna og foreldrene.

_________________
“ Whoever may be guilty of abuse of power, be it Government, State,
Employer, Trade Union or whoever, the law must provide a speedy
remedy. Otherwise the victims will find their own remedy. There
will be anarchy.” Lord Denning (1899-1999)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Breivik-sakkyndig: - En svært spesiell rapport
PostPosted: Thu Dec 01, 2011 2:24 am 
Offline
Rang: Ivrig bruker
User avatar

Joined: Fri May 14, 2010 9:41 pm
Posts: 179
Det hele er ubehagelig å lese om, men kanskje konklusjonen kan skape et opprør i folkedypet mot sakkyndige?

Når en tidligere overlege på Dikemark tror at Breivik kan få bevege seg delvis fritt om fem år, er det helt hårreisende:

http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/krim/tror-breivik-kan-faa-bevege-seg-ute-om-fem-aar-3649588.html

Høres usannsynlig ut at han skal gå fritt rundt på gata, men det er likevel det denne tidligere overlegen antyder. Det må da skape reaksjoner hos dem som er berørte av terroren, og i tillegg vil det være en trussel mot landets, og særlig Arbeiderpartiets sikkerhet hvis denne overlegen virkelig har rett.


Top
 Profile  
 
 Post subject: - Full av løgn, faktafeil og fordreininger
PostPosted: Sun Dec 04, 2011 11:28 am 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 9:48 am
Posts: 3975
Location: Sosialdiktaturet Norge
- Rapporten er full av løgn, faktafeil og fordreininger tatt ut av sammenheng.

Slik oppsummerer Anders Behring Breivik den psykiatriske rapporten om seg selv.


Kommentar: Det høres ut som sakkyndigrapporten om Breivik er som sakkyndigrapporter flest: Fulle av løgn, faktafeil, fordreining og sitater tatt ut av sin sammenheng.

Man kan jo undres hvordan det står til med evnen til å bearbeide og forstå informasjon hos de såkalte sakkyndige. Er det virkelig så vanskelig å få fakta korrekt? Man har hørt om sakkyndige som går rundt og studerer stuetaket på jakt etter skjulte kameraer og en psykiatrisk sakkyndig som river av dekslet på en Securitas-alarm da han innbiller seg at det er et skjult konsoll for video-opptak. Hvis ikke dette er symptomer på paranoia, så undres jeg hva som er det?

Mange psykologer og psykiatere ser ut til å ha så store personlige problemer at de neppe er i stand til å vurdere og behandle andre. Det er ikke for ingenting at selvmordsraten er høy blant psykologistudenter. Det er en egen gruppe som tiltrekkes av dette studiet.

Man kan også måle funksjonsnivået til de sakkyndige ut fra hvor mange publikasjoner de har på Pub Med, verdens største database for medisinske artikler. Såkalte sakkyndige med få eller ingen publikasjoner må antas å ha et lavt funksjonsnivå, for hvordan kan man ellers forklare deres lave produktivitet?

I Norge er det kjennskap og vennskap som er viktig når stillinger skal besettes. Derfor kan ofte middelmådighetene nå høyt opp dersom de har kontaktnettet sitt i orden. Men det er ikke alltid til gunst for samfunnet at de mindre dyktige sitter og bestemmer.

Jeg vil anta at en stor del av de mindre dyktige psykologene og psykiaterne ender opp som sakkyndige for "barnevernet", hvor alt som kreves er at man skriver det som fru "barnevernsleder" føler i magen sin, jf. den berømmelige "magefølelsen". Det er ikke så viktig å få fakta korrekt og man kan gå rundt og snuse i kriker og kroker hjemme hos de som skal vurderes. Rapporten kan gjerne være full av observasjoner som "mor tørket av bordet med en klut", "gardinene i stuen heng litt skjevt", "det var et klistremerke på veggen", "i oppvaskkummen stod en kaffekopp som ikke var vasket opp".

Hvis man klarer å fylle 20-30 sider med slike "observasjoner" og "vurderinger", så kan man trygt komme med anbefaling om akuttvedtak på siste side. Det vil jo da klart fremgå av sakkyndigrapporten hvorfor barnet må tas akutt. Skjeve gardiner? Et klistremerke på veggen? En lodott på gulvet? Dommeren gis et solid grunnlag for å fatte det mest inngripende tiltaket som kan fattes overfor en familie, nemlig tvangsadskillelse.

(Det gjøres for ordens skyld oppmerksom på at siste del av innlegget er ironisk ment, for de av leserne som ikke måtte forstå dette. Jeg tenker da særlig på selvhøytidelige personager som kommuneadvokat, sakkyndige og andre tullebukker som bruker arbeidstiden sin på r-b-v.net istedenfor å ta aromaterapi/nålestikkbehandling og andre verdige sysler).

_________________
“ Whoever may be guilty of abuse of power, be it Government, State,
Employer, Trade Union or whoever, the law must provide a speedy
remedy. Otherwise the victims will find their own remedy. There
will be anarchy.” Lord Denning (1899-1999)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: - Full av løgn, faktafeil og fordreininger
PostPosted: Mon Dec 05, 2011 10:52 am 
Offline
Rang: Storbruker
User avatar

Joined: Mon Jul 28, 2008 11:16 pm
Posts: 476
agrippa wrote:
- Rapporten er full av løgn, faktafeil og fordreininger tatt ut av sammenheng.

Slik oppsummerer Anders Behring Breivik den psykiatriske rapporten om seg selv.


Kommentar: Det høres ut som sakkyndigrapporten om Breivik er som sakkyndigrapporter flest: Fulle av løgn, faktafeil, fordreining og sitater tatt ut av sin sammenheng.


Mange psykologer og psykiatere ser ut til å ha så store personlige problemer at de neppe er i stand til å vurdere og behandle andre.
Jeg finner det nødvendig å presisere at psykologer/psykiatere ikke er behandlere selv om det fremsettes slik.
En forventning folk har er at en som behandler kurerer, hvilket er nok en illusjon.. Eller bedrageri om du vil.

Psykiatrien kurerer ikke. Hvem av "behandlede" mennesker er erklært friske etter en runde med disse?

Finnes dokumenter som erklærer den som går til "behandling" som frisk etter endt konsultering?

http://www.cchr.no/

_________________
- Kjemp for de du har kjær. Kjemp for alt hva du har kjært. -


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Breivik-sakkyndig: - En svært spesiell rapport
PostPosted: Mon Dec 05, 2011 6:40 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Feb 05, 2006 7:18 pm
Posts: 7442
Location: Mosjøen, Vefsn kommune på Helgeland.
-rom-
Det er i det offentliges interesse at Breivik kan holdes innelåst for alltid. Derav tipper jeg det ble bestemt å velge psykiatere som har lett for å velge den muligheten, ELLER som har lett for å ta "hint" fra myndighetene. Man vil ikke ha en farlig massemorder ut igjen. Det kan føre til flere drap. Da er det kjekt for disse løgnaktige menneskene å stemple han psykotisk.

Problemet er at om han kan stemples psykotisk på feil grunnlag, så kan også andre mennesker bli stemplet psykotisk på tilsvarende elendig grunnlag. Det er altså en farlig konklusjon for mennesker som er utsatte for maktens misnøye. Vi risikerer at spesielle eller noen såkalt nevrotiske folk som driver med aksjoner mot barnevernsovergrep blir stemplet tilsvarende. Antall karakterdrap er jo skyhøyt allerede blant barnevernets offer.

Her er en kjenner av internettkulturen Breivik relaterte til på nett, som uttaler seg. Han er ansatt ved Holocaustsenteret.
:arrow: Religionshistoriker slakter Breivik-rapporten

Faren til Anders Breivik sier:
:arrow: - Dette stemmer ikke, her er det mye feil
-rom-

_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
.
"Vårt" lysebrune-mørkerøde såkalte barnevern stjeler mennesker
> Radikalt forum mot familiedestruksjon: http://forum.r-b-v.net/<


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Breivik-sakkyndig: - En svært spesiell rapport
PostPosted: Mon Dec 05, 2011 8:28 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Feb 05, 2006 7:18 pm
Posts: 7442
Location: Mosjøen, Vefsn kommune på Helgeland.
-rom-
Mener Breivik-rapporten er ubegrunnet
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslo ... d=10032080

Quote:
Hovedinnvendingen er at alternative forståelsesformer av gjerningsmannen og handlingen knapt er drøftet, sier rettspsykiater Arne Thorvik til Aftenposten.

Det er vel dette man kaller f.eks mothypoteser eller alternative hypoteser. Man velger noe, og går for det gjennom å bruke bekreftelse som metode istedenfor vitenskapelig falsifikasjon.

(Litt om falsifikasjon her:
viewtopic.php?p=31359#p31359 )

Quote:
Professor emirutus i klinisk psykologi Svenn Torgersen er enig med Thorvik.

-Rapportens begrunnelse for valg av diagnostiske kjennetegn synes ikke å treffe. Dette utelukker ikke at han er paranoid schizofren. Men rapporten dokumenterer ikke det, etter min mening, sier Torgersen til Aftenposten.


Her har vi sirkuset hvor psykobabbelen er æresgjest. Jeg leste i går at klinisk psykologi var en kunstform og ikke vitenskap. Vel, det finnes mye elendig kunst! Man taker litt rødt og så litt grønt, og får masse brunfarge klasset utover psykiatriens lerret - mennesket. I Breiviks tilfeller er det fortjent. Men det har ingen ting med empiri og rettstat å gjøre.

Forskning.no: Ekspert tror Breivik er tilregnelig
Om psykologiprofessor Svenn Torgersen
http://www.forskning.no/artikler/2011/november/305809
Her fortsetter surret. Istedenfor psykosen kan det altså være disse mer eller mindre spekulative personlighetsforstyrrelsene.

Forskning.no: Forskere reagerer på vurderingen av Breivik
http://www.forskning.no/artikler/2011/desember/306359
Quote:
De to har vurdert Breiviks funksjonsevne og symptomnivå til henholdsvis 23 og 2. Full score for friske personer er 100, og de lave verdiene overrasker flere eksperter på området.

– Med en GAF-score på 2 er du ikke i stand til å foreta deg noe som helst. Det representerer en vegeterende tilstand.

Dette stemmer mildt sagt dårlig med virkeligheten.

Breivik fikk 2 av 100 mulige poeng i psykiatrisk test
Quote:
Slike pasienter klarer vanligvis verken å spise selv, vaske seg eller ta på sko.

Quote:
- Med en GAF S-score på to er du ikke stand til å foreta seg noe som helst. Det representerer en vegeterende tilstand. Dette er ikke i tråd med slik jeg opplever skalaen som en kontinuerlig størrelse, sier seniorforsker Geir Pedersen ved Klinikk for psykisk helse og avhengighet ved Oslo universitetssykehus.

Han er en av Norges fremste forskere på GAF, og leder en enhet som hvert år behandler over 1000 pasienter i Sør-Norge.

- Har du selv noen gang gitt en pasient en så lav score?

- Nei.
http://www.bt.no/nyheter/lokalt/Breivik ... 19945.html

Jan Arild Snoen (Minerva)
Behring Breivik er tilregnelig
http://www.minervanett.no/2011/11/29/be ... lregnelig/

Anerkjent svensk psykiater: – De har overdrevet hva Breivik har sagt
Quote:
Ulf Åsgård er en av Sveriges mest anerkjente psykiatere. Han er ikke enig i diagnosen de rettssakyndige psykiaterne har stilt på Anders Behring Breivik.
http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/kri ... 52150.html

Og massemorderen selv har forutsett mulighetene for å bli stemplet som gal:
Quote:
Breivik skriver at «når en operatør for en av de europeiske motstandsbevegelsene» klarer å angripe et regime, så vil svaret fra et multikulturalistisk regime være å beskytte sin ideologi.

– Dette gjøres vanligvis ved å beskrive fienden som en gal mann eller diskreditere ham som et offer på en vridd måte (karakterdrap), skriver Breivik i manifestet, som han publiserte på internett og sendte til flere tusen personer bare timer før terrorangrepene.

Han skriver videre at det vil bli hevdet at gjerningsmannen er et offer som ble mobbet eller diskriminert tidligere i livet.

– Vi ser at multikulturalister bruker denne svært effektive psykologiske krigføringsmetoden igjen og igjen når de står overfor et dødelig terrorangrep, skriver han.
http://www.ba.no/nyheter/article5827702.ece

En psykotisk person resonerer ikke slik.

Frp krever ny Breivik-rapport
http://www.bt.no/nyheter/innenriks/Frp- ... 17743.html

Ingen utilregnelige for krigsforbryterdomstoler
Quote:
Ingen av verdens fremste krigsforbryterdomstoler har noen gang funnet en tiltalt strafferettslig utilregnelig på grunn av psykiske lidelser.

I den siste kommuniststat, Norge, gjøres det imidlertid slik.
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7903846

Mye dårlig, men også noen gode poeng i denne:
Dissidentparanoia?
http://www.document.no/2011/12/dissidentparanoia/
Men den rørende troen på psykiatrien ødela mye. Det gjelder jo mange av de andre lenkene også.
-rom-

_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
.
"Vårt" lysebrune-mørkerøde såkalte barnevern stjeler mennesker
> Radikalt forum mot familiedestruksjon: http://forum.r-b-v.net/<


Top
 Profile  
 
 Post subject: Her avsløres den syke hjernen
PostPosted: Thu Dec 08, 2011 10:14 am 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 9:48 am
Posts: 3975
Location: Sosialdiktaturet Norge
Bildene på denne siden viser hvordan hjernen hos en person med schizofreni avviker fra en hjerne tilhørende en frisk person. Ifølge forskere er det åpenbare og synlige forskjeller.

- Foreløpig har MR-bilder størst anvendelse for forskning innen schizofreni. Studier viser at pasienter i gjennomsnitt har større volum av sideventriklene (hulrom sentralt i hjernen), og redusert tykkelse av hjernebarken i panne- og tinninglappene sammenlignet med friske kontrollpersoner, sier lege og forsker Ragnar Nesvåg til Dagbladet.


Kommentar: ABB har takket nei til å få hjernen sin scannet med magnetisk resonans (MR). Det som nå hadde vært interessant var om han snudde og aksepterte, for det ville sette de to forståsegpå'erne med psykiatri-tittel, spåkonene Synne Sørheim og Torgeir Husby, i en lei klemme.

Er det noen som vil inngå et veddemål med meg? Jeg vedder 50,000 kroner på at hjernen til ABB ikke har de typiske hulrommene som kjennetegner schizofreni-hjerner. Forøvrig mener jeg det kunne vært interessant å MR-scanne hjernen til et utvalg av "barnevernsledere" og se om det finnes tilsvarende hulrom. Jeg kan tenke meg at hulrommet er nokså anseelig.

_________________
“ Whoever may be guilty of abuse of power, be it Government, State,
Employer, Trade Union or whoever, the law must provide a speedy
remedy. Otherwise the victims will find their own remedy. There
will be anarchy.” Lord Denning (1899-1999)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Breivik-sakkyndig: - En svært spesiell rapport
PostPosted: Fri Dec 09, 2011 3:14 am 
Offline
Rang: Storbruker
User avatar

Joined: Sun Mar 11, 2007 12:06 am
Posts: 478
En god latter forlenger livet:

Quote:
Agrippa: ..det ville sette de to .... spåkonene Synne Sørheim og Torgeir Husby, i en lei klemme.


Slik kan man også få sagt det :P


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Her avsløres den syke hjernen
PostPosted: Fri Dec 09, 2011 5:16 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Feb 05, 2006 7:18 pm
Posts: 7442
Location: Mosjøen, Vefsn kommune på Helgeland.
agrippa wrote:
Er det noen som vil inngå et veddemål med meg? Jeg vedder 50,000 kroner på at hjernen til ABB ikke har de typiske hulrommene som kjennetegner schizofreni-hjerner. Forøvrig mener jeg det kunne vært interessant å MR-scanne hjernen til et utvalg av "barnevernsledere" og se om det finnes tilsvarende hulrom. Jeg kan tenke meg at hulrommet er nokså anseelig.

Garantert tomrom!!! :lol:

Når det er sagt så stoler jeg over hode ikke på scanning av hjernen!

_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
.
"Vårt" lysebrune-mørkerøde såkalte barnevern stjeler mennesker
> Radikalt forum mot familiedestruksjon: http://forum.r-b-v.net/<


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Breivik-sakkyndig: - En svært spesiell rapport
PostPosted: Sat Dec 10, 2011 10:10 pm 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 8:48 am
Posts: 6798
Location: Oslo
Arild Holta wrote:
- -
- - -
Anerkjent svensk psykiater: – De har overdrevet hva Breivik har sagt
Quote:
Ulf Åsgård er en av Sveriges mest anerkjente psykiatere. Han er ikke enig i diagnosen de rettssakyndige psykiaterne har stilt på Anders Behring Breivik.
http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/kri ... 52150.html

Vel vel, jeg ville allikevel ikke forlite meg på Åsgård og hans anerkjennelse - for å si det mildt har han psykobablet adskillig selv, blant annet i Birgitte Tengs-saken, jf
Hvor går vårt rettsvesen? – Uhyggelige rettssaker


  

_________________
Hjemmeside http://www.mhskanland.net


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Breivik-sakkyndig: - En svært spesiell rapport
PostPosted: Sun Dec 11, 2011 12:54 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Feb 05, 2006 7:18 pm
Posts: 7442
Location: Mosjøen, Vefsn kommune på Helgeland.
MH Skånland wrote:
Vel vel, jeg ville allikevel ikke forlite meg på Åsgård og hans anerkjennelse - for å si det mildt har han psykobablet adskillig selv, blant annet i Birgitte Tengs-saken, jf
Hvor går vårt rettsvesen? – Uhyggelige rettssaker


  


Det har du nok rett i! Noe av poenget mitt - som sikkert kom for uklart frem - er at spriket i alle retninger dokumenterer at mye psykologi er spekulasjoner og babbel. Breivik-saken fører denne forståelsen ut til folket.

_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
.
"Vårt" lysebrune-mørkerøde såkalte barnevern stjeler mennesker
> Radikalt forum mot familiedestruksjon: http://forum.r-b-v.net/<


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Breivik-sakkyndig: - En svært spesiell rapport
PostPosted: Tue Dec 20, 2011 8:07 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Feb 05, 2006 7:18 pm
Posts: 7442
Location: Mosjøen, Vefsn kommune på Helgeland.
-rom-
Psykobablet kommer enda klarere frem når man leser Wikipedia-artikkelen om Breivik. Det er en helt annen historie enn psykobablerne kom med! Både angående venner, empati (støttet de som ble mobbet), hva han tjente og firmaene han drev.

http://no.wikipedia.org/wiki/Anders_Behring_Breivik

Psykologene lever i glassbobler og trenger ikke forholde seg til virkelighetens verden.
-rom-

_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
.
"Vårt" lysebrune-mørkerøde såkalte barnevern stjeler mennesker
> Radikalt forum mot familiedestruksjon: http://forum.r-b-v.net/<


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Breivik-sakkyndig: - En svært spesiell rapport
PostPosted: Tue Jan 03, 2012 10:23 pm 
Offline
Rang: Ivrig bruker
User avatar

Joined: Fri May 14, 2010 9:41 pm
Posts: 179
Uenigheten fortsetter. Det har vært to grupper av psykologer som har fulgt opp Breivik i fengselet, og ingen av disse mener at Breivik er utilregnelig.
"Ny psykologvurdering: Breivik er ikke schizofren"
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslo ... d=10042866


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Breivik-sakkyndig: - En svært spesiell rapport
PostPosted: Wed Jan 04, 2012 2:36 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Feb 05, 2006 7:18 pm
Posts: 7442
Location: Mosjøen, Vefsn kommune på Helgeland.
-rom-
Hvilket sirkus de er psykologene. Bra at folk får se hvordan de mangler kvalitet.

_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
.
"Vårt" lysebrune-mørkerøde såkalte barnevern stjeler mennesker
> Radikalt forum mot familiedestruksjon: http://forum.r-b-v.net/<


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Breivik-sakkyndig: - En svært spesiell rapport
PostPosted: Wed Jan 04, 2012 10:44 am 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 9:48 am
Posts: 3975
Location: Sosialdiktaturet Norge
Skuffet wrote:
Uenigheten fortsetter. Det har vært to grupper av psykologer som har fulgt opp Breivik i fengselet, og ingen av disse mener at Breivik er utilregnelig.
"Ny psykologvurdering: Breivik er ikke schizofren"
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslo ... d=10042866


Det er snakk om meningsforskjeller. De to rettsoppnevnte sakkyndige mener at Anders Behring Breivik er schizofren, men det betyr ikke at han nødvendigvis er det. Det er deres psykiatriske mening, men det er ingen sannhet. Fengsselspsykologene som har observert Breivik på Ila, mener han hverken er psykotisk eller schizofren.

Jeg skulle ønske flere kunne forstå at fordi en såkalt psykologisk sakkyndig mener noe, så er det bare vedkommendes mening, intet annet. Likevel blir disse sakkyndigvurderingene betraktet som vanntette bevis av domstolene. Det fører til justismord. Foreldre blir urettmessig fratatt sine barn og istedenfor livsvarig fengselsstraff kan Breivik bli dømt til behandling i psykiatrien.

Vi er så altfor mange som er ofre for psykologenes og psykiaternes meninger om vår psykiske helse og omsorgsevner. Psykologene og psykiaterne korrumperer rettssikkerheten.

Her er en annen artikkel: Lanserer utenlandske sakkyndige i Breivik-saken

Bistandsadvokat Mette Yvonne Larsen ønsker en ny rettspsykiatrisk vurdering av Anders Behring Breivik, og vil vurdere både norske og utenlandske navn å spille inn.

Også advokat Brynjar Mehling var tidlig ute og sa han ønsket en ny vurdering. - Allerede da rapporten først kom mente jeg det var behov for å få en "second opinion". Ut fra at det er et lite fagmiljø i Norge, tenker jeg det ville vært bra om man vurderte sakkyndige fra utlandet, sier han.

Advokat Sigurd Klomsæt, som er bistandsadvokat for én Utøya-overlevende. er klar på at han mener det eneste riktige er å gå utenlands for å få en ny rettspsykiatrisk vurdering.

- Jeg er veldig skeptisk til rapporten. Vi har sett i mange sammenhenger, at de norske fagmiljøene er for snevre og navlebeskuende, forteller Klomsæt.


Kommentar: Her ser vi at det er tre av bistandsadvokatene, Mette Yvonne Larsen, Brynjar Melling og Sigurd Klomsæt, som mener det er behov for en "second opinion" til den første sakkyndigutredningen. Videre mener de at de nye sakkyndige bør velges fra et utenlands fagmiljø fordi det norske fagmiljøet er for lite og snevert.

Tenk på de foreldrene som får anken sin avvist uten videre av lagmannsretten og Høyesteretts ankeutvalg men den begrunnelse at sakkyndigvurdering er så klar i sin konklusjon. Foreldrene krever kanskje en "second opinion" med samme begrunnelse som er gitt av de tre bistandsavdokatene, men dette blir effektivt forhindret av "barnevernsleder" som har all makt over barnet nå som det befinner seg i "barnevernets" varetekt i "fosterhjem" på sperret adresse.

_________________
“ Whoever may be guilty of abuse of power, be it Government, State,
Employer, Trade Union or whoever, the law must provide a speedy
remedy. Otherwise the victims will find their own remedy. There
will be anarchy.” Lord Denning (1899-1999)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 20 posts ]  Go to page 1, 2  Next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC [ DST ]