It is currently Sun Oct 25, 2020 3:54 amPost new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Noen som vet navnet hans?
PostPosted: Sat Sep 28, 2013 7:32 pm 
Offline
Rang: Ivrig bruker

Joined: Sat Nov 14, 2009 7:03 pm
Posts: 123
Jeg har sendt flere mailer til Heimdal politistasjon Trondheim for å få navnet på den dommeren dem har hadd kontakt med på barnehuset i Trondheim uten å få svar, han jobber vist i politiet også. En lang fyr med lang bart, kan tenke meg at han er medlem av Tronheim barteklubb, har sett han av og til på byen, noen som vet navnet hans ? Han samarbeidet med ondskapsfulle mødre og skulle vert i fengsel for den forbrytelsen han gjorde mot meg, han lot som han ikke hørte når guttene mot slutten smilte og sa at : nei det er ikke sant. Og det hadde gått 8 måneder før guttene ble avhørt, hva tror du dem har blitt bearbeidet arbeidet av sine mødre på dem 8 månedene......

Heimdal politistasjon ville heller ikke gi meg navnet på den politikvinnen som hadde voldsoppvisning forann øynene på mine barn så dem fekk verk i magen å klarrte ikke gå på skolen, sendte falske "bekymringsmeldinger" Lerkendal bydel barnevern Trondheim, løy i tiltalebesluttning og sa at jeg skulle volta henne og skjære av hun hodet. Etter noen dager fant jeg ut at dette var politikvinne Elisabeth Kvaløy, Heimdal politistasjon Trondheim.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Noen som vet navnet hans?
PostPosted: Mon Sep 30, 2013 1:42 pm 
Offline
Rang: Ivrig bruker

Joined: Sat Nov 14, 2009 7:03 pm
Posts: 123
Det tok ikke så lang tid før jeg ble tipset om at det var Ole Skibnes og det stemte, ingen tvil, jeg kjente igjen fjest på han med en gang.
Det var Ole Skibnes som samarbeidet med ondskapsfulle mødre og Lerkendal bydel barnevern Trondheim , han var deres nyttige IDIOT. Ole Skibnes skulle vert satt i fengsel for sine gjerninger.
Ole Skibnes var også medlem av Den Norske Mustach-klubb av 91. Han stod også avbildet i en rød sportsbil og i politiuniform.
HVA DU BYR!.................


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC [ DST ]