It is currently Tue Nov 13, 2018 9:23 pmPost new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: 100 somaliere demonstrerte mot barnefjernsterror
PostPosted: Mon Jul 18, 2011 9:50 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Feb 05, 2006 7:18 pm
Posts: 7442
Location: Mosjøen, Vefsn kommune på Helgeland.
-rom-
100 somaliere demonstrerte mot barnefjernsterror

Politiet og det såkalte barnevernet terroriserer somaliske foreldre og barn gjennom adskillelse. Derfor var det en større demonstrasjon i dag i Gjøvik.

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/hedm ... /1.7717208

Barna skal ha vert i beredskapshjem i over 4 måneder (somaliere sa 5 måneder), hvilket er en svært traumatisk og pinefull opplevelse for barn. Foreldrene blir stadig mer desperat fortvilet for sine barn.

Barnevernsleder Wenche Holm bløffer om at det såkalte barnevernet "dag for dag" vurderer om foreldrene skal få treffe barna sine. Virkeligheten er at de gjør som de pleier: De ødelegger båndene til foreldrene systematisk. Wenche Holm er en torturist som med politimakt terroriserer barn og foreldre. For det er psykisk tortur slik grov maktmisbruk dreier seg om. Det finnes ingen grunn for at foreldrene ikke skal få gi sine barn kjærlighet og varme som bare foreldre kan gi, i en slik situasjon.

At Wenche Holm ikke er fungerende på det psykiske plan dokumenterer hun med å hevde at barna i denne situasjonen har det bra.

På denne tiden har ikke politiet klart å bevise noe som helst. Likevel terroriserer de familiene med å opprettholde beskyldningene som liksomlegitimerer det såkalte barnevernets muligheter til å la kyniske fosterpersoner tjene på barna, og til å la like kyniske barnefjernere ha maktmisbruk som levebrød og karriere.

Noen foreldre er beskyldt for vold. For dette utøver makten psykisk vold gjennom adskillelsen, og fysisk vold gjennom bortførelsen, helt uten proporsjoner til det som hevdes. Det er selvsagt ikke bedre at makten mishandler barn og voksne, enn at noen voksne kan ha vert for hard mot noen barn. (Tidsbruken tilsier at politiet ikke har noen god sak.)

Politijurist Julie Dalsveen Vest-Oppland politidistrikt er like kynisk som resten, og tar ingen selvkritikk på politiets vegne for barnemishandlingen og for mishandlingen av foreldre. På denne måten gjør hun seg medskyldig i torturen.

Vi som arbeider med det såkalte barnevernets, politiets og domstolenes mishandling av familier, vet at dette ikke rammer kun somaliere eller andre fremmedkulturelle. Nordmenn blir herjet med på samme måte. Det såkalte barnevernet er- og har vert et skammens kapittel i norsk historie.
-rom-

_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
.
"Vårt" lysebrune-mørkerøde såkalte barnevern stjeler mennesker
> Radikalt forum mot familiedestruksjon: http://forum.r-b-v.net/<


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 100 somaliere demonstrerte mot barnefjernsterror
PostPosted: Wed Jul 20, 2011 11:37 am 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 9:48 am
Posts: 3979
Location: Sosialdiktaturet Norge
Les også: Krass kritikk mot barnevernet

Representanter fra det somaliske miljøet demonstrerte mandag utenfor Gjøvik rådhus etter at 12 somaliske mindreårige i Gjøvik tidligere i år ble tatt fra foreldrene sine. Omlag hundre demonstranter krevde mandag at barnevernet leverer barna tilbake til foreldrene, som var blitt frarøvet sine barn av barnevernet som har misbrukt sin makt.

- Det som er verst er tvangsovertakelsen av omsorg som barnevernet har utført uten beviser for omsorgssvikt, fortalte trebarnsfaren Hussein Elmi som er blant foreldrene som har mistet omsorgsretten for barna sine.


Kommentar: Det er ille at "barnevern" stjeler barna fra somaliere som har kommet til Norge for å unnslippe nød og krig. Ofte er det små kulturforskjeller som kan utløse anklagene om alvorlig omsorgssvikt. Positivt er det at somalierne står opp mot overmakten og demonstrerer for å få barna sine tilbake. Deres eksempel er til etterfølgelse for etniske nordmenn som også har fått barna frastjålet av et korrupt "barnevern", som ikke trenger å føre bevis for omsorgssvikt for å vinne i både fylkesnemnd og tingrett. Det holder lenge å påstå at barna er skadet. Det er visst bevis nok for dommerne, som har tette bånd til "barnevern".

"Barnevernets" maktmisbruk rammer alle, ikke bare somaliere. Vi er mange som krever våre stjålne barn tilbakeført. Barna, ikke minst, krever å få komme hjem. Deres oppgave er ikke å forsørge arbeidsledige kvinner og menn, som istedenfor å melde seg på Nav, melder seg på Pride-kurs for å bli "fosterforeldre".

_________________
“ Whoever may be guilty of abuse of power, be it Government, State,
Employer, Trade Union or whoever, the law must provide a speedy
remedy. Otherwise the victims will find their own remedy. There
will be anarchy.” Lord Denning (1899-1999)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC [ DST ]