It is currently Wed Nov 14, 2018 7:26 pmPost new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

Bør væpnet politi brukes mot familier hver gang barnevernere føler seg bekymret?
Ja, barnevernets bekymring må taes på alvor 0%  0%  [ 0 ]
Nei, det høres ut som kollektiv galskap 100%  100%  [ 4 ]
Usikker 0%  0%  [ 0 ]
Total votes : 4
Author Message
 Post subject: Barnevernet fryktet tvangsekteskap
PostPosted: Wed Sep 05, 2007 10:01 pm 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 9:48 am
Posts: 3979
Location: Sosialdiktaturet Norge
Et søskenpar på 16 og 19 år ble hentet av bevæpnet politi og plassert i beredskapshjem fordi barnevernet fryktet tvangsekteskap.

Da søskenparet ikke kom tilbake etter et møte med familiemedlemmer søndag, ble det slått full alarm.

Politiet var alvorlig bekymret for søsknenes sikkerhet. Væpnede tjenestemenn slo derfor til mot to adresser før de fant jenta (19) og gutten (16) i god behold.
(sic)

- Dette er en alvorlig og vanskelig sak, sier fungerende stasjonssjef Stein Erik Olsen ved Stovner politistasjon.

- Av hensyn til taushetsplikten kan jeg ikke uttale meg om barnevernets rolle i denne alvorlige saken, sier barnevernssjef Marit Hoff ved Alna bydel i Oslo.


Kommentar: Adjektivet "alvorlig" går igjen i både politiets og barnevernets kommentarer til denne "vanskelige" saken. Igjen har barnevernet over-reagert og sendt væpnet politi mot en fredelig familie fordi hysteriske barnevernskvinner har fått det for seg at de skal redde den 19-årige datteren i familien fra en fryktelig skjebne. "Barna" ble funnet i god behold, og politi og barnevern har nok en gang tabbet seg grundig ut. Hvordan det føles for familien å utsettes for en væpnet politiaksjon på en søndag kveld vites ikke, men det kan ikke ha vært særlig hyggelig. Hvilket inntrykk får innbyggere med pakistansk bakgrunn av Norge når slike ting skjer? De må jo tro at Norge er et fullstendig lovløst samfunn hvor politi og barnevernskvinner rotter seg sammen i en uhellig allianse og skaper kaos og krigslignende tilstander - kun fordi en barnevernskvinne har fått et av sine akutte bekymringsanfall, som rammer de ustabile barnevernskvinnene og -mennene rett som det er.

De tåpelige barnevernskvinnene gjemmer seg bak taushetsplikten, som vanlig. Marit Hoff ved Alna barnevern synes nok taushetsplikten er svært beleilig, for enkelt kan det ikke være å bortforklare barnevernets enorme tabbekvote. Hvorfor befolkningen skal måtte plages av disse idiotene er et spørsmål som det burde ha blitt fokusert på i kommunevalget. Dessverre er de aller fleste politikerne for feige til å foreslå kutt i denne fordummende og brutale etaten, som skaper uttrygghet i barnas oppvekstmiljø. Det er ikke bare, bare å storme private hjem med væpnet politi fordi man føler seg bekymret. Når skal noen ansvarlige politikere begynne å bekymre seg over barnevernets maktmisbruk og misbruk av politiet? Politi og barnevern gjør bydelene uttrygge. Tvangsekteskap er blåbær mot den tvangen som utøves av arrogante og selvfornøyde barnevernere. Barnevernet bruker bekymring for tvangsekteskap som påskudd for å intervenere i norsk-pakistanske familier. Ofte vil kun "mistanke" om tvangsekteskap være tilstrekkelig til å utlyse væpnete aksjoner som den på Lindeberg sist søndag. Når man så vet at barnevernet mistenker alt fra omsorgsssvikt til grov barnemishandling i de fleste norske familier, er det all grunn til å være skeptisk til barnevernernes vurderingsevne. Den er svært sprikende og fører til at normale, fredelig familier plutselig står ansikt til ansikt med væpnet politi, som dessverre gjør alt barnevernskvinnene befaler dem å gjøre. Politimennene synes å koble ut hjernen når barnevernet er involvert, selv om politiet plikter å foreta en selvstendig vurdering.

_________________
“ Whoever may be guilty of abuse of power, be it Government, State,
Employer, Trade Union or whoever, the law must provide a speedy
remedy. Otherwise the victims will find their own remedy. There
will be anarchy.” Lord Denning (1899-1999)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Barnevernet fryktet tvangsekteskap
PostPosted: Thu Sep 06, 2007 1:27 am 
Offline
Superposter

Joined: Wed Sep 27, 2006 2:53 pm
Posts: 1149
Location: Danmark
agrippa wrote:
[i] De må jo tro at Norge er et fullstendig lovløst samfunn hvor politi og barnevernskvinner rotter seg sammen i en uhellig allianse og skaper kaos og krigslignende tilstander - kun fordi en barnevernskvinne har fått et av sine akutte bekymringsanfall, som rammer de ustabile barnevernskvinnene og -mennene rett som det er.Om de tror dette så har de fullstendg rett i det. Dette er fakta som blir bevist igjen og igjen, til sist våger ingen i Norge å føde sine barn - i hvertfall ikke registrerer dem... Kanskje det er dette politikerene med sin barnefjernindustri vil oppnå som målsettning. Det høres ut som en "endelig løsning" som de så fint forsøker å formulere det.

_________________
AMA

Skriver på en bokserie under tema "Når barnevernet dreper med loven i hånden"...
Internettside der saksdokumentasjon som benyttes oppdateres regelmessig:

http://www.freewebs.com/amasbvt/


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC [ DST ]