It is currently Wed Nov 14, 2018 6:46 pmPost new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: Fremmedkulturelles barn tilhører sin mamma og pappa!
PostPosted: Tue Mar 14, 2006 7:46 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Feb 05, 2006 7:18 pm
Posts: 7442
Location: Mosjøen, Vefsn kommune på Helgeland.
Fremmedkulturelles barn tilhører sin mamma og pappa!

Her kan man skrive om problemene de fremmedkulturelle har med et intollerant og herskesykt "barnevern".


Barnevernet stjeler barna deres av intolleranse, perfeksjonisme, religionshat etc etc.

Ingen trenger å være glad i andres religion eller kultur. Likevel stjeler man ikke deres barn. Det er grotesk å ta barna fra folk! Heller ikke hindrer man folk i å leve ut sin religion.

Ofte stjeler man også foreldrenes muligheter til å overføre sin kultur til barna sine. Det er altså ofte et uopprettelig kulturovergrep.

Vi har sett det før hos sigøynere, tatere og samer. Nå blir barnevernsrasismen påprakket utlendinger.

Rasismen består ikke primært i hudfarge. Det er kulturintoleranse og religionsintoleranse.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Norsk barnevern vil ta bulgarsk sigøynerpike
PostPosted: Sat May 12, 2007 8:57 am 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 8:48 am
Posts: 6861
Location: Oslo
  
Barnevernet har makt over alle barn i Norge. Ingen må tro at det at et barn har utenlandsk statsborgerskap eller hjem, betyr noe for barnevernet. Her er et nytt eksempel:

Må kanskje bli igjen i Norge
HORTEN: Mannen vil ta med seg datteren tilbake til Bulgaria etter endt soning i fengsel. Barnevernet vurderer å holde 10-åringen tilbake.

Når nå familien er sigøynere, skal det nok gi barnevernet vann på mølla; sigøynere i Bulgaria har høyst beskjeden levevis. Det er forfølgelsen av våre hjemlige tatere om igjen. Og farens advokat som synes det er underlig at barnevernet "vurderer" å fremme sak om omsorgsovertagelse, er enten totalt uvitende om hva barnevernet er, eller han vet kanskje hvem han har å gjøre med og prøver å hjelpe så piken ikke blir berøvet hele sin familie.

Men norsk barnevern er også generelt fullt av selvgod skinnhellighet: Alt i Norge er storartet, barn kan knapt ha det bra med noen annen livsform enn norsk barnevern krever.
  

_________________
Hjemmeside http://www.mhskanland.net


Top
 Profile  
 
 Post subject: Tommy Tomsing på farten
PostPosted: Sat May 12, 2007 9:38 am 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 9:48 am
Posts: 3979
Location: Sosialdiktaturet Norge
MH Skånland wrote:
Må kanskje bli igjen i Norge
HORTEN: Mannen vil ta med seg datteren tilbake til Bulgaria etter endt soning i fengsel. Barnevernet vurderer å holde 10-åringen tilbake.


Barnevernsleder Tommy Thomson sa i gårsdagens Gjengangeren at barnevernet mener at jentas situasjon er å betegne som menneskehandel, fordi faren har forledet barnet til å stjele.

Det er en nokså drøy påstand all den stund det er barnevernet som har kidnappet barnet fra faren.

Jeg lurer av og til hvordan det ser ut inne i hodet på disse "barnevernerne". De virker så tomsete at jeg kan nesten ikke forstå hvordan de får lov til å bo utenfor institusjon.

Stakkars barn som får lide for at foreldrene har begått kriminelle handlinger. Takket være det ugudelige og forhatte "barnevernet" vil den bulgarske piken bli holdt tilbake i Norge mens faren sendes ut av landet. Den ansvarlige er Tommy Tomsing, som bør straffes. Hvorfor skal faren straffes for å ha stjålet fra et kjøpesenter mens Tommy Tomsing går fri etter å ha stjålet et barn? Man skulle tro kidnapping var en langt alvorligere forbrytelse enn nasking. Men ikke i duste-landet Norge.

Jeg håper utlendinger skjønner at ved å komme til Norge risikerer de å bli frastjålet sine barn av perverse "barnevernere". Styr klar av Norge dersom dere ikke ønsker å bli fratatt deres barn.

_________________
“ Whoever may be guilty of abuse of power, be it Government, State,
Employer, Trade Union or whoever, the law must provide a speedy
remedy. Otherwise the victims will find their own remedy. There
will be anarchy.” Lord Denning (1899-1999)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Innvandrerforeldre
PostPosted: Thu Jun 28, 2007 9:17 am 
Offline
Rang: Storbruker
User avatar

Joined: Sun Sep 24, 2006 2:11 pm
Posts: 401
Dersom du ikke allerede visste det, bør dette åpne øynene dine: staten Norge har et fasit på foreldrerollen, og innvandrerne må "kurses" om foreldrerollen i Norge:

Quote:
Innvandrerforeldre som kommer på kollisjonskurs med barna sine, kan i følge daglig leder på Omsorgsstasjonen for Barn og Unge(OBU) i Tønsberg, Terje Bang, deles i to grupper.

- Det er de foreldrene som abdiserer fordi de kommer til kort språklig og barna vokser forbi dem og tar styringa hjemme. Og det er de som er så redde for at barna skal gå vekk fra deres kultur at de setter bremsene på for fullt, og barna da gjør opprør.


Greit nok det, at mange innvandrere kan slite med å forstå norsk kultur, men, som det også nevnes i artikkelen, kan dette bunne i dårlige språkkunnskaper. Er det nå så uventet?

Men så kommer dette gullkornet:

Quote:
Mange innvandrerforeldre har problemer med å forstå at det er vesentlige forskjeller mellom deres land og Norge, og at det kan hindre deres integrering og utvikling.

- For eksempel farger denne antakelsen deres forhold til offentlig myndigheter. Mange steder er styresmaktene uforutsigbare og gjennomsyret av korrupsjon. Innvandrerne tror gjerne det er korrupsjon i Norge også, så det må vi hjelpe dem til å forstå at det ikke er, sier Bang.


Jeg lurer på hvordan kurslederne takler denne utfordringen. Sier de til de stakkars simple kursdeltakerne - her finnes det ikke korrupsjon, her trenger du ikke frykte myndighetene, her er vi snille snille.

Så fremt de stakkarne legger seg flate for myndighetenes makt og vilje, for det er staten som vet bedre enn dem, også når det gjelder deres egne barn, vil nok alt går bra.

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostafjells/vestfold/1.2825983


Top
 Profile  
 
 Post subject: Korrupsjon
PostPosted: Thu Jun 28, 2007 9:54 am 
Offline
Rang: Storbruker
User avatar

Joined: Sun Sep 24, 2006 2:11 pm
Posts: 401
Det har blitt skrevet artikler om psykologene "hattebytte", og det er ikke vanskelig for å se at dette er problematisk. Se f.eks. Sverre Kvilhaugs artikkel:

Samrøre

Enda mer interessant er denne artikkel fra Bergens Tidende, hvor Rolf Vaage, regionleder for fylkesnemnda, innrømmer at "Menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg ville kanskje ikke akseptert den praksis vi utøver på dette punkt."

http://www.bt.no/lokalt/bergen/article300039.ece

Men likevel, ser vi tendensen til å bagatellisere et alvorlig habilitetsproblem. Kirsten Sandberg, professor i offentlig rett ved Universitetet i Oslo, gjør nettopp dette når han uttaler seg på følgende vis:

Quote:
- Jeg tror det er få som bevisst legger seg på barnevernets side for sikre flere oppdrag, men det kan være snakk om ubevisste nyanseforskjeller i vurderingene i enkeltsaker. Det er også en fare for at de etter hvert identifiserer seg for mye med barnevernet. Etter habilitetsreglene er det ikke nødvendig å påvise at de faktisk er påvirket. Det er nok å påvise at det er fare for at de lar seg påvirke av slike bindinger, fordi det svekker tilliten til deres upartiskhet.


Kilde:
Kritiserer psykologers dobbeltroller

Hvorfor nøler vi med å kalle et fenomen ved dets rette navn: KORRUPSJON . Spørsmålet er ikke om det kan oppstå "nyanseforskjeller" som jussprofessoren i sin puslete kritikk kaller det - han bør vite at en domstol, eller et forvaltningsorgan med dømmende makt skal være uavhengig og upartisk. Slikt gjør man bare ikke. Ikke i en rettstat.

Foreldre som har hatt befatning med barnevernets "utredninger" og "sakkyndige" vet altfor godt at psykologenes bindinger til barnevernet ikke bare er "uheldige". Psykologer som tar oppdrag fra barnevernet, skriver det barnevernet mest gjerne vil høre. John Alvheim la ikke noe i mellom i sin flengende kritikk av barnevernet, da han sa at barnevernets sakkyndige var "kjøpt og betalt".

Vi går og tror at korrupsjon bare forekommer i fattige land. Her har vi det så godt, her er vi alle ærlige og snille mot hverandre, at det er ikke tale om korrupsjon. Folk flest vil dog innrømme at det kan oppstå uheldige "bindinger", men korrupsjon.....ikke her hos oss!

Kall en spade for en spade: Dette er korrupsjon i sin verste form. I et fattige land er korrupte byråkrater og politiker ute etter pengegaver, her er de ute etter dine barn.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Ikke korrupsjon i Norge?
PostPosted: Thu Jun 28, 2007 10:14 am 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 9:48 am
Posts: 3979
Location: Sosialdiktaturet Norge
Rinna wrote:


Terje Bang, daglig leder på Omsorgsstasjonen for Barn og Unge(OBU) i Tønsberg, påstår at "innvandrerne tror gjerne det er korrupsjon i Norge også, så det må vi hjelpe dem til å forstå at det ikke er".

Jeg tror Bang trenger massive hjelpetiltak for å forstå at det finnes korrupsjon i Norge. Vi må hjelpe Bang til å forstå at korrupsjon innen barnevernet er spesielt utbredt og en medvirkende årsak til at tusener av barn har blitt unødig tvangsfjernet fra sine foreldre.

Terje Bangs uttalelse er i beste fall enfoldig. Jeg mener han bør nomineres til Månedens Idiot. Spør Eva Joly om det finnes korrupsjon i Norge.

Korrupsjon er å betale personer med innflytelse i privat eller offentlig sektor for å oppnå fordeler. Fordelene kan være tjenester, tilslag i anbudsrunder, ekstra service og kortere ventetid.

Barnevernkonsulenten sier til barnevernpsykologen: Gjør du meg en tjeneste, så skal jeg gjøre deg en tjeneste. Begge to har interesse av å få flest mulig klienter, og da er det ikke så nøye hvordan. Det er blant annet standard prosedyre å avvike objektivitetsprinsippet i barnevernssaker.

Ikke korrupsjon i Norge? Hvilken planet bor du på, Terje Bang?

_________________
“ Whoever may be guilty of abuse of power, be it Government, State,
Employer, Trade Union or whoever, the law must provide a speedy
remedy. Otherwise the victims will find their own remedy. There
will be anarchy.” Lord Denning (1899-1999)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Korrupsjon
PostPosted: Thu Jun 28, 2007 2:30 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Feb 05, 2006 7:18 pm
Posts: 7442
Location: Mosjøen, Vefsn kommune på Helgeland.
Rinna wrote:
...
Hvorfor nøler vi med å kalle et fenomen ved dets rette navn: KORRUPSJON ....

...

Kall en spade for en spade: Dette er korrupsjon i sin verste form. I et fattige land er korrupte byråkrater og politiker ute etter pengegaver, her er de ute etter dine barn.


Gullkorn fra Rinna!

_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
.
"Vårt" lysebrune-mørkerøde såkalte barnevern stjeler mennesker
> Radikalt forum mot familiedestruksjon: http://forum.r-b-v.net/<


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC [ DST ]