It is currently Sat Oct 20, 2018 10:29 amPost new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: En liten gruppe på Facebook for å bevisstgjøre om liksomfag
PostPosted: Sun May 01, 2016 6:16 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Feb 05, 2006 7:18 pm
Posts: 7442
Location: Mosjøen, Vefsn kommune på Helgeland.
-rom-
En liten gruppe på Facebook
for å bevisstgjøre om liksomfag


https://www.facebook.com/groups/726021854206080/

Vitenskapskritikk er helt unødvendig for å oppdra barn. Det er også unødvendig for å skjønne hva som er farlig for barn. Mennesket er utstyrt med fornuft og instinkter for å være familier, foreldre og barn i famiier.

Hvorfor maser jeg likevel om vitenskapskritikk?

Fordi liksomfag og negative utdanninger og "ekspertene" fra dette, er blitt gitt makt til å sette seg over foreldres fornuft og instinkter. De er fullstendig uenige i foreldres vurderinger, i familiens eksistensgrunnlag og i naturlig liv.
Disse "ekspertene" er det makten lytter til. Det er ikke DU som er sjefen i ditt liv. Spesielt ikke når disse kommer på banen. De kaller seg alt fra professor til dr. phil, psykolog og barnevernspedagog.

Felles for dem er at de er skjevinformerte og mangler interesse for vitenskapskritikk eller for den delen av filosofien som handler om hva som er kunnskap, sant eller virkligheten. Matematikk og statistikk er ikke de store interessene for de fleste av dem.
Kort sagt: De vitenskapelige redskapene er de lite interessert i. Eller så rasjonaliserer de dem bort når det passer.

Siden disse menneskene undertrykker DIN og familienes frihet må man bevisstgjøre problemstillingen. Derfor denne gruppen.

Denne gruppen er for de som vil forstå hvorfor vi har liksomeksperter med voldsom makt og inflytelse på politikerne.

Selvsagt skyldes det mangel på menneskerettigheter, pengemakt fra bl.a fagbevegelsen, masser av offentlig ansatte, historiske trender, osv.
Det skyldes også mangel på respekt for vitenskapelig tenkning. Manglende vitenskapskritikk gir liksomfag og liksomeksperter. Dette samfunnsproblemet må man også avsløre. Ikke bare alle de enkle problemstillingene.

Skal familiene få tilbake sin frihet må man avsløre de som sier de vet bedre og som kaller overgrepene og angrepene på friheten for "fag", "kunnskapsbasert", "viten", osv, og som viser til vakre titler som psykolog, barnevernspedagog, spesialist i ditt og datt, eller som viser til så og så lang utdanning.

For politikerne lytter til dem. Da må vi kunne fortelle hvorfor politikerne ikke skal lytte til det som "ekspertene" sier er "barns beste". "Det er ikke gull alt som glimrer."
Dessverre lytter også barnevernets ofre for ofte til de vakre titlene, årene med såkalt utdanning, osv. Men hvorfor lytte til folk som kun har tidsriktige ideer som er forkastet om 50 år?

Faget som avslører "ekspertene" heter vitenskapskritikk. Under dette finner man logikk, matematikk, forskning med høy evidensgrad, osv. Dette høres vanskelig ut. Noen ganger kan imidlertid enkle menneskers observasjoner (erfaring) være vitenskapskritikk god nok. F.eks når foreldres instinkter roper at det er farlig at barnevernet stikker av med barnet. Eller at de ser forverringen barnet opplever etter at makten stjal det.

For egentlig handler dette kun om spørsmålet: Hva er virkligheten?

Det spørsmålet kan både "leg og lærd" ha mye nyttig å si om.
-rom-

_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
.
"Vårt" lysebrune-mørkerøde såkalte barnevern stjeler mennesker
> Radikalt forum mot familiedestruksjon: http://forum.r-b-v.net/<


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC [ DST ]