It is currently Wed Oct 17, 2018 7:09 amPost new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Adv Olav Sylte står ikke opp for ytringsfriheten
PostPosted: Tue Jan 13, 2015 5:50 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Feb 05, 2006 7:18 pm
Posts: 7442
Location: Mosjøen, Vefsn kommune på Helgeland.
-rom-
Adv Olav Sylte står ikke opp for ytringsfriheten

http://www.advokatsylte.no/rett-og-uret ... r-deg-selv

Olav Sylte ber barnevernets offer holde det negative for dem selv. Det er ren nymotens galskap. Det negative skal ut til folket. Det er DET som er muligheten til å snu 100-års trenden med barnefjerningsgalskap.

Ytringsfriheten har vi for å stoppe myndighetenes overgrep. Nesten ingen steder er ytringsfriheten så dårlig som i barnevernssaker. Ikke overaskende er det et av de stedene hvor barn og foreldre tortureres mer enn noen plasser gjennom å bryte naturens kjærlighetsbånd, basert på trendig, men kunnskapsmessig foreldet ideologi.

Det skader selvsagt ikke å betone overgriperne i barnevernsakene. Sett navn på barnevernsleder, saksbehandler, de som er med i nemnda, osv, og forklar på hvilken måte de torturerer deg og ditt barn.

Helt vanvittig argumentasjon

Siterer Olav Sylte:
"Barn mobbes i følge statistikk fordi de skiller seg ut (også fra norsk kultur), og da hjelper det ikke slik rettssystemet ser på det, å påberope seg ytringsfriheten og hvordan det er i mange andre land."

Og

"Barn kan slik fagfolk og rettssystemet ser på det, ta skade av å bli stigmatisert som "barnevernbarn" med ulike detaljer om sin oppvekst. Risikoen for at slike barn blir utsatt for mobbing er i følge statistikk langt større enn for andre barn. Dette er en av grunnene til at rettssystemet reagerer negativt på slike handlinger i barnevernsaker."

Barn flest reagerer med forferdelse over at andre barn stjeles fra familiene sine. De må opplæres til vrangforestillinger om de ikke skal reagere.

Det andre problemet er at her forsvarer Sylte likhetssamfunnet til det ekstreme. Om de som er anderledes mobbes, så skal skolene stoppe den mobbingen. Løsningen er ikke et enda mer konformt samfunn hvor alle som er anderledes skal kunne forfølges og trakasseres fra barnehagen.

DET SKAL VÆRE FORSKJELLER I SAMFUNNET.

DET SKAL VÆRE STORE FORSKJELLER.

Manglende forskjeller er et undertrykkelsessamfunn. Samene har stort sett fått ødelagt sin kultur og snakker gjerne østlandsdialekt og bor i Oslo-området. Romfolket har fått knust sin kultur. Nå skal utlendingenes kulturer knuses. Vi som er anderledestenkende skal trenges inn i vårt lille lands snevre rammer.

I Nederland kan alle starte skoler. I Norge saboteres dette. De forskjellige gruppene presses inn i likhetsskolen, hvor de skal mobbes til å bli like alle andre. Vel, nederlandske barn har bedre helse enn norske.

Ytringsfriheten er menneskeretten som skal bringe overgrepene ut til folket. Det gjelder også barnevernets overgrep.

Reiser ikke advokatene seg opp for ytringsfriheten, så finn ny advokat.

I barnefjerningssaker betyr det omtrent ingen ting hvilken advokat man har. Folk taper nermest systematisk i Fy-nemnda. De fleste kan altså droppe Sylte uten at sjansene for å vinne/tape endres med spesielt mer enn promiller.

PS: Sylte henviser til statistikk. Hvorfor ikke se på statistiske prognoser for at hans gruppe skal vinne barnevernsaker mer enn andre? Kanskje er ikke statistikk så viktig når det kommer til egen pengebok?
-rom-

_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
.
"Vårt" lysebrune-mørkerøde såkalte barnevern stjeler mennesker
> Radikalt forum mot familiedestruksjon: http://forum.r-b-v.net/<


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC [ DST ]