It is currently Wed Nov 14, 2018 1:39 amPost new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

Vil du bli medlem i Foreningen for biologiske barnevernforeldre?
Ja, endelig et tilbud for oss som var lei av barna uansett! 14%  14%  [ 1 ]
Nei, takk 14%  14%  [ 1 ]
Jeg tar betenkningstid 14%  14%  [ 1 ]
Dette var interessant. Dere hører fra meg (not!) 29%  29%  [ 2 ]
Skal høre med barnevernleder om hun betaler kontingenten 29%  29%  [ 2 ]
Total votes : 7
Author Message
 Post subject: Ny forening for biologiske barnevernforeldre
PostPosted: Fri Apr 18, 2014 3:35 pm 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 9:48 am
Posts: 3979
Location: Sosialdiktaturet Norge
Det har blitt grunnlagt en ny forening for biologiske barnevernforeldre. Hensikten med den nye foreningen er å hjelpe og støtte biologiske foreldre som nylig er blitt fratatt sine biologiske barn.

Etter at de biologiske barna er tatt av barnevernet, forsvinner ofte advokaten. Hun har fått sin bevilling og trenger deg ikke mer. Da blir de biologiske og nylig fratatte foreldrene stående ganske alene mot barnevernets enorme apparat. De fleste biologiske foreldre vet lite om de praktiske konsekvensene av å bli fratatt barna.

1. Barnetrygden stoppes
Noe av det første de biologiske foreldrene får erfare, er at barnetrygden stoppes kort tid etter at de biologiske barna er forsvunnet ut av redet. Barnetrygden skal nemlig de nye ikke-biologiske foreldrene overta. De er ofte veldig på hugget etter å overta denne inntektskilden, for de fleste ikke-biologiske foreldre har et økonomisk motiv for å ta til seg andres biologiske barn, selv om de bedyrer høyt i media at de elsker de ikke-biologiske barna like mye som sine biologiske barn.

2. Hjelp fra "barnevernet" uteblir
Den eneste praktiske hjelpen biologiske foreldre får fra det såkalte "barnevernet" er hjelp til innleggelse på akuttpsykiatrisk klinikk, hvor "barnevernet" mener de fleste biologiske foreldre hører naturlig hjemme. Det er noe unormalt med foreldre som motsetter seg å bli fratatt barna, mener "barnevernet". De må jo være syke på sinnet som ikke forstår hvor udugelige de er.

3. Manglende forståelse for nødvendigheten av tiltaket
Mange biologiske foreldre er i tillegg så tette at de ikke en gang forstår hvorfor de er fratatt sine biologiske barn. Her vil Foreningen for biologiske barnevernforeldre komme inne med et hjelpetiltak: Bio-foreldrene skal få tilbud om å delta på Pride-kurs på samme måte som de ikke-biologiske foreldrene, som skal overta barna deres. Men det vil ikke bli aktuelt å blande de skikkede ikke-biologiske foreldre med de uskikkede biologiske barnevernforeldrene. Det kan bli i meste laget for de biologiske foreldrene å lytte til de ikke-biologiske glede seg over å motta honorar for å passe på barna deres.

Risikoen for at en av de ikke-biologiske foreldrene ville få seg en på tygga av en av de biologiske ville blitt for stor. Det hele kunne utarte til et eneste stort møljeslagsmål med biologiske mødre som river ikke-biologiske mødre i håret mens biologiske fedre lyskesparker ikke-biologiske fedre.

Pride-kursene for henholdsvis biologiske og ikke-biologiske foreldre må holdes hver for seg. Ellers ville politiet måtte stille med terrortroppen sin som ikke grep inn da Breivik skjøt 69 ungdommer på Utøya. Heldigigvis er politiet langt villigere til å gripe inn overfor biologiske foreldre, som nekter å gi fra seg de biologiske barna sine uten kamp, enn overfor terrorister. Det enkleste er selvfølgelig å hente barna i barnahage eller skole når de biologiske foreldrene er på jobb. Akuttvedtak gir "barnevernet" mulighet til å slå til uten foreldrenes viten, og det blir så mye lettere å unngå de biologiske foredrenenes vrede når de finner ut at barna deres er borte for godt.

4. Hjelpetiltak til biologiske barnevernforeldre
Foreningen for biologiske barnevernforeldre vil foreslå at alle biologiske foreldre som er blitt fratatt sine biologiske barn, får en støttekontakt. Støttekontakten skal påse at de biologiske foreldrene får den hjelpen som de har krav på etter loven, men som "barnevernet" betrakter som en ren formalitet som imøtegås ved å tilby innleggelse på akuttpsykiatrisk klinikk. Henvisningen til innleggelse på akuttpsykiatrisk institusjon skal nå gå via støttekontakten. Dette vil sikkert være et stort fremskritt, akkurat som når fastlegene henviser til abort fremfor at kvinnene kontakter sykehuset selv. Annen hjelp kan ikke de biologiske barnevernforeldrene forvente. Barnevernet er tross alt ikke til for foreldrene, men barna. De biologiske foreldrene har utspilt sin foreldrerolle når barnevernet trer inn i bildet. Fra nå av er det de ikke-biologiske foreldren som skal spille hovedrollen. Det er de som barna skal knytte seg til.

5. Statsstøtte
Foreløpig har tre personer meldt seg inn i Foreningen for biologiske barnevernforeldre, men Bufetat har bevilget 3 millioner i statsstøtte, så her blir det gratis pizza og hotellopphold på alle.

Foreningen for biologiske barnevernforeldre skal støtte barnevernet, for som den sier, det finnes allerede så mange foreninger som er anti-barnevernet. De foreldrene som ikke støtter "barnevernet" rotter seg sammen i tusenvis på hatefulle facebook-sider, uttaler lederen for Foreningen for biologiske barnevernforeldre. Det er på tide med en forening som står på barnevernets side.

6. Helgekurs for biologiske barnevernforeldre
Første post på programmet for den nystartede foreningen, er kurshelg for alle biologiske foreldre som vil ha et bedre samarbeid med barnevernet. Her vil det bli undervist i diverse underkastelsesteknikker for biologiske foreldre som ønsker å innynde seg hos barnevernet. Første punkt er at biologiske foreldre aldri må kritiserer "barnevernet" på facebook eller andre steder. Annet punkt er at biologiske foreldre alltid må godta alt "barnevernet" foreslår. Tredje punkt er at de biologiske foreldrene må innrømme sin tilkortkommenhet, for bare da kan de begynne å tilegne seg den kunnskap og forståelse som "barnevernet" mener de mangler.

Det er "barnevernet" som står bak Foreningen for biologiske barnevernforeldre. Miljøterapeuter har blitt sendt ned til "Plata" og Oslo S for å rekruttere medlemmer til den nye organisasjonen, som skal representere alle foreldre som er tvangsfratatt barna sine av "barnevernet". Håpet er at den nye organisasjonen skal stilne noe av kritikken fra alle hatgruppene på internett, som består av hatefulle, aggressive og sinte foreldre som verken liker å bli kalt "biologisk foreldre" eller å bli fratatt barna sine.

Formannen i Sosionomens Fagforbund, Solfrid Dusten, uttaler: - Det er noe sykt og unormalt med foreldre som ikke anerkjenner barnevernets autoritet. Fagforbundet har vært drivkraften bak den nye foreningen, og håpet er at biologiske barnevernforeldre skal oppgi sin motstand mot barnevernets tiltak og akseptere at deres biologiske barn skal være barnevernets eiendom til de blir voksne. - Bare slik kan vi sikre at barna vokser opp til å bli trygge og harmoniske mennesker, sier Solfrid Dusten, som selv er ikke-biologisk mor for to søte ikke-biologiske barn, som hun mottar 890 000 kroner i årlig statsstøtte for.

_________________
“ Whoever may be guilty of abuse of power, be it Government, State,
Employer, Trade Union or whoever, the law must provide a speedy
remedy. Otherwise the victims will find their own remedy. There
will be anarchy.” Lord Denning (1899-1999)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ny forening for biologiske barnevernforeldre
PostPosted: Fri Apr 18, 2014 11:17 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Feb 05, 2006 7:18 pm
Posts: 7442
Location: Mosjøen, Vefsn kommune på Helgeland.
-rom-
Hmm… Gav liksom assosiasjoner med noe jeg mener meg å ha lest for ikke lenge siden…

_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
.
"Vårt" lysebrune-mørkerøde såkalte barnevern stjeler mennesker
> Radikalt forum mot familiedestruksjon: http://forum.r-b-v.net/<


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ny forening for biologiske barnevernforeldre
PostPosted: Sat Apr 19, 2014 7:38 am 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 9:48 am
Posts: 3979
Location: Sosialdiktaturet Norge
Arild Holta wrote:
Hmm… Gav liksom assosiasjoner med noe jeg mener meg å ha lest for ikke lenge siden…


Det er kanskje artikkelen Barnevernforeldre organiserer seg du tenker på?

_________________
“ Whoever may be guilty of abuse of power, be it Government, State,
Employer, Trade Union or whoever, the law must provide a speedy
remedy. Otherwise the victims will find their own remedy. There
will be anarchy.” Lord Denning (1899-1999)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ny forening for biologiske barnevernforeldre
PostPosted: Sat Apr 19, 2014 8:28 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Feb 05, 2006 7:18 pm
Posts: 7442
Location: Mosjøen, Vefsn kommune på Helgeland.
agrippa wrote:
Det er kanskje artikkelen Barnevernforeldre organiserer seg du tenker på?


Var det disse som nylig profilerte seg på Facebook?

Min kommentar på Fontene:
Quote:
Hjelpe meg! Jeg ser det er lenge til jeg kan "pensjonere" meg fra arbeidet mot barnevernsgalskap.

Nå har vi altså
EN forening for systemtro og autoritetstro fosterbarn, og
EN annen for systemtro og autoritetstro biologiske barnevernsforeldre.

Ikke rart Fontene liker det!

Man får ikke bort overgrepsideologien mot familiene på denne måten. Da må man finne FAGET - det som kan dokumenteres.

Systemtroen og autoritetstroen på dette området kan ikke dokumenteres. Troende kan man være i kirka. Når det gjelder det jordiske så kan man finne beviser, empiri, signifikant forskning, drive med falsifisering. Altså slikt som det såkalte barnevernet og liksomfagene om familie og barn IKKE driver på med.

Henger man seg bare på det etablerte med en ny forening så endrer man i prinsipp ingen ting. Kun pynter på fasaden. Da kan media og makt hevde de er "objektive", for de formidler jo atter en bablende part.

Tragisk!!

Objektivitet handler også om bevisbar virklighet - reelle fag. Altså dette som nå mangler i debatten. I våre dager kan man velge ut hvor mye trendig forskning fra nederste hylle og lage liksomfag som trosretning.

Slikt er selvsagt ikke et opplyst land verdig. Men så er vi jo heller ikke opplyste så lenge media er en ideologisk premissleverandør.

_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
.
"Vårt" lysebrune-mørkerøde såkalte barnevern stjeler mennesker
> Radikalt forum mot familiedestruksjon: http://forum.r-b-v.net/<


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC [ DST ]