It is currently Thu Oct 18, 2018 12:35 pmPost new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

Var det riktig å akuttplassere barna til Kanniken Huitfeldt?
Ja, "barneverntjenesten" hadde ikke noe valg 40%  40%  [ 2 ]
Nei, "barneverntjenesten" har handlet overilt 40%  40%  [ 2 ]
Vet ikke 20%  20%  [ 1 ]
Total votes : 5
Author Message
 Post subject: Akuttplassert!
PostPosted: Fri Oct 31, 2008 11:03 am 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 9:48 am
Posts: 3975
Location: Sosialdiktaturet Norge
De tre barna til Kanniken Huitfeldt ble i morgentimene akuttplassert av "barnevern" og beredskapstropper fra politiets antiterrorstyrker. Bakgrunnen for akuttplasseringen av de tre mindreårige barna var det store behovet for trygge og gode arbeidsplasser i offentlig sektor.

Kanniken Huitfeldt, som har ivret for at fostermenn og -kvinner skal få samme arbeidsvilkår som andre ansatte i velferdsstaten, falt for eget grep, da den lokale "barneverntjenesten" valgte Huitfeldts egen familie, etter gjennomgang av alfabetiske lister.

Pågangen etter fosterbarn har blitt så enorm etter at Norsk Tjenestemannslagforhandlet frem bedre arbeidsvilkår, at "barnevernet" har hatt vansker med å møte etterspørselen. Det letes nå høyt og lavt etter barn som "barnevernet" kan akuttplassere. "Barneverntjenestene" har derfor sett seg nødt til å gå systematisk til verks. Det alfabetiske prinsipp har etterfulgt prinsippet om at barnet skal være i akutt og alvorlig fare. I dag var turen kommet til bokstaven H, og etter at 100 barn fra ulike Hansen-familier var fjernet, ringte "barnevernet" på dørklokken til fam. Huitfeldt ved 5-tiden idag morges. Kanniken Huitfeldt og mannen lå og sov tungt da det ringte på. Barna ble vekket av at politiet knuste rutene og tiltvang seg adgang.

- Dette er "barneverntjenesten", ropte "barnevernsleder" Ulla Galtung i megafon. Politiets beredskapstropper hadde da omringet huset, for at Kanniken Huitfeldt og hennes ektefelle ikke skulle klare å lure seg ut bakdøren.

Kanniken Huitfeldt og ektemannen ble øyeblikkelig lagt i bakken med politigrep, for at de ikke skulle væpne seg med kjøkkenredskaper og andre farlige våpen da fem barnevernskvinner løp inn for å trygge barna.

De tre Huitfeldt barna ble deretter båret sparkende og skrikende ut av hjemmet. Tårene rant, og den yngste bæsjet på seg av redsel.

- Barna var livredde for sine foreldre, og de ble omsorgsovertatt i siste liten, uttaler barnevernsleder Ulla Galtung. Hun er sterkt og akutt bekymret for barnas omsorgssituasjon. - Kanniken Huitfeldt og hennes ektefelle vil bli utredet på den nylig gjenåpnede sikringsavdelingen til ærverdige Reitgjerdet. Der vil hun og mannen få tilbud om sikring og faglig oppfølging fra de innleide beredskapsassistentene til "barneverntjenesten".

- Barna har blitt midlertid plassert i tre forskjellige forsterkede beredskapshjem. Kanniken Huitfeldt er anklaget for grove overgrep mot barna. I følge anonym melding til "barneverntjenesten" skal de tre barna ha blitt sultet til døde og halvt slått ihjel mens Kanniken skal ha danset med en utstoppet dukke av tidligere stortingsrepresentant Torbjørn Berntsen.

- Dette er en melding som vi fester stor lit til, uttaler barnevernsleder Ulla Galtung. "Barnevernstjenesten" er forpliktet til å følge opp alle bekymringsmeldinger, og her var det store og alvorlige bekymringer som vi måtte ta på alvor.

Vil Kannniken Huitfeldt lykkes i å få de tre barna tilbake fra "barneverntjenesten"? Følg med på den spennende fortsettelsen!

_________________
“ Whoever may be guilty of abuse of power, be it Government, State,
Employer, Trade Union or whoever, the law must provide a speedy
remedy. Otherwise the victims will find their own remedy. There
will be anarchy.” Lord Denning (1899-1999)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 31, 2008 8:55 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Feb 05, 2006 7:18 pm
Posts: 7442
Location: Mosjøen, Vefsn kommune på Helgeland.
    Image Image


_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
.
"Vårt" lysebrune-mørkerøde såkalte barnevern stjeler mennesker
> Radikalt forum mot familiedestruksjon: http://forum.r-b-v.net/<


Top
 Profile  
 
 Post subject: Bloksberg "barneverntjeneste"
PostPosted: Sat Nov 01, 2008 9:42 am 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 9:48 am
Posts: 3975
Location: Sosialdiktaturet Norge
Arild Holta wrote:
    Image ImageNeimen, her har vi jo selveste "barnevernsleder" X og "barnevernskonsulent" Y! Likheten er upåklagelig. De er nok på vei til et av hjemmene i sin krets for å fatte akuttvedtak om å tvangsfjerne Hans og Grete, som ikke er foreldreløse men bor sammen med sine foreldre i en koselig bolig. Under heksekongressen natt til 1. november står småbarn på menyen. Alle vet at heksene er kannibaler som trenger fersk kjøtt fra småbarn for å overleve. Hvem blir "barneverntjenestens" neste offer? Hele heksekongressen skal ha mat. Det krever mange, mange tvangsfjerninger av barn. Det er godt heksestatsråd Huitfeldt har foreslått lovendring for å sikre kannibalene tilgang på ferskt kjøtt fra spebarn, som er livretten deres.

Kanskje det kunne være en god idé å gjeninnføre brenning av hekser på bålet? Jeg vet om mange gode kandidater, som har bestått heksetesten: vilje og evne til å tvangsfjerne småbarn for å skaffe seg selv inntekter.

_________________
“ Whoever may be guilty of abuse of power, be it Government, State,
Employer, Trade Union or whoever, the law must provide a speedy
remedy. Otherwise the victims will find their own remedy. There
will be anarchy.” Lord Denning (1899-1999)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC [ DST ]