It is currently Tue Oct 23, 2018 12:00 amPost new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

Trenger barnevernsansatte behandling for anti-sosial personlighetsforstyrrelse?
Ja, de begår anti-sosiale handlinger som bortføringer 0%  0%  [ 0 ]
Nei, fengselsstraff vil være et bedre virkemiddel (få dem bort fra samfunnet) 100%  100%  [ 4 ]
Nei, de må få lov til å fortsette sin anti-sosiale oppførsel uforstyrret 0%  0%  [ 0 ]
Total votes : 4
Author Message
 Post subject: Trenger barnevernerne behandling?
PostPosted: Wed Feb 28, 2007 11:25 am 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 9:48 am
Posts: 3975
Location: Sosialdiktaturet Norge
Et barnevernsovergrep kan sammenlignes med en voldtekt. Overgriperen trenger seg fysisk inn i den andres intimsfære; i barnevernets tilfelle trenger det seg inn i familiens hjem og private liv mens voldtektsmannen trenger seg inn i kroppens hulrom. Begge deler er traumatisk for ofrene. Skylden blir som oftest delvis lagt på ofrene, selv om det er lite en kvinne som blir truet med kniv kan gjøre for å berge seg. Barnevernet truer også med et farlig våpen: Fylkesnemnda og særdomstoler.

På Brennpunkt i går hevdet den kjente advokaten Abid Raja at voldtektsmenn trenger behandling. Jeg vil legge til at også de ansatte i barnevernet synes å trenge behandling. Både voldtektsmannen og de barnevernsansatte begår asosiale handlinger. Et samleie er normalt når det foregår mellom parter som begge gir sitt samtykke, og en omsorgsovertagelse der hvor begge foreldrene er døde, er ikke unormal. Derimot er det unormalt å røve barna med makt bort fra familien. Dette er en handling som forekommer oftere og oftere, i likhet med voldtekter.

I Oslo pågår for tiden en voldtektsbølge, som får stor omtale i mediene. Samtidig pågår en bølge av tvungne ”omsorgsovertagelser”, barnevernets eufemisme for bortføringer. Disse får ikke like stor omtale som voldtekene, men blir nærmest dysset ned av et samlet pressekorps.

Dersom voldtekt skulle bli like akseptert som bortføringer av barn ville svært mange kvinner lide unødig. Kvinner er ikke til for at voldsmenn skal ha tilgang til menneskelige ejakulasjonsautomater. Tilsvarende er ikke barnefamilier til for at fordervede barnevernsansatte skal ha en jobb å gå til.

Både voldtektsmannen og barnevernskvinnen trenger behandling for å bli kurert for sin anti-sosiale personlighetsforstyrrelse. De fleste barnevernskvinner, ofte ekstremfeminister med tilhørighet på ytterste venstre fløy, mener at barna tilhører staten. Voldtektsmennene later på sin side til å tro at kvinner som går fritt ute på gaten, har seg selv å skylde dersom de blir utsatt for seksuelle overgrep. Begge overgripere fraskriver seg ansvar for egne handlinger. Skylden legges på ofrene.

Barnevernerne er gode til å få det til å høres ut som om det er foreldrenes skyld at barna blir bortført. Foreldrene anklages for bagateller som barnevernerne bruker som påskudd for å ta barna. Voldtektsforbrytere kan finne på å påstå at offeret ”ville det selv” selv i tilfeller hvor offeret er blitt overfalt.

Dette er syke tanker, som tyder på at voldtektsforbrytere og barnevernsrøvere trenger langvarig behandling. Myndighetene kan forebygge overgrep ved å bevilge mer penger til behandling av disse gruppene i tillegg til å holde dem avsondret fra den generelle befolkningen.

_________________
“ Whoever may be guilty of abuse of power, be it Government, State,
Employer, Trade Union or whoever, the law must provide a speedy
remedy. Otherwise the victims will find their own remedy. There
will be anarchy.” Lord Denning (1899-1999)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Feb 28, 2007 11:55 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Feb 05, 2006 7:18 pm
Posts: 7442
Location: Mosjøen, Vefsn kommune på Helgeland.
Det er jo for gale å slenge dem i fengsel når de passer best i arbeidsleire. Hvorfor skal de ligge samfunnet til byrde. Det er jo arbeidsføre mennesker selv om hodene deres ikke fungerer etter "oppskriften".

_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
.
"Vårt" lysebrune-mørkerøde såkalte barnevern stjeler mennesker
> Radikalt forum mot familiedestruksjon: http://forum.r-b-v.net/<


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Feb 28, 2007 11:58 am 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 8:48 am
Posts: 6823
Location: Oslo
 
Men "fengsel" kan noen ganger være arbeidsleirer, hvor de sendes på f.eks arbeid med å rydde land og grave grøfter for bønder i området. Hardt, fysisk arbeid kan klare opp i hue også.
  

_________________
Hjemmeside http://www.mhskanland.net


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC [ DST ]