It is currently Wed Nov 21, 2018 11:04 amPost new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Demokratene
PostPosted: Sat Apr 12, 2008 3:38 pm 
Offline
Rang: Storbruker
User avatar

Joined: Wed Oct 04, 2006 1:08 pm
Posts: 549
Location: Eidskog/magnor
http://www.demokratene.no/innlegg/innl138.shtml

Svar til Odd V. Jørgensen.

Norsk barnevern i ENDRING?????

Det går frem av ditt innlegg på Demokratene, at du hevder å ha vert innvolvert i ulike sider av norskt barnevern. Hvilke sider det her er snakk om, kan man sette et stort spørsmålstegn ved.
For vi tør å påstå at ditt kjennskap til norskt barnevern er MEGET begrenset og da begrenset til barnevernets side av saken.
Er du helt blind for de overgrep barnevernet står for? Og da er det ikke gamle overgrep det her refereres til, men de overgrep barnevernet gjør hver dag. Eller er det pengene som styrer deg også?

Det barnevernet vi desverre har her i Norge, er like korrupt og fullt av overgrep i dag, som det var da det ble startet. Så den innsikten og kunnskapen du her hevder at du har, er i våre øyne ikke serlig synlig i ditt innlegg.

Den eneste måten barnevernet i Norge har endret seg de siste 10 årene, er KUN ved å ha tilranet seg mer og mer makt til å kunne drive sin menneskehandel.
De erfaringene og kompetansen barnevernet har i dag, er IKKE med fokus på barnets beste, men fokuset er og har alltid vert på barneVERNETS beste. Her siktes det til barnevernets annsatte og deres medløpere som fosterforeldre, fylkesnemndsdommere m.m, og deres gjenntatte brudd på Norsk lovgivning samt menneskerettighetene.

Barn hjelpes IKKE ved å fjernes fra biologisk familie og bli plassert i en kunstig oppkonstruert fosterfamilie eller på barneverns instutisjoner.
Så ditt skrik om at politikerne ma bevilge mer penger til denne etat, er bare et krav om at overgrepene og bruddene på Norsk lov og menneskerettighetene skal få fortsette på samme måte.

Dette er noe vi motsetter oss på det sterkeste.
Det Norge trenger er politikere som tør å sette søkelyset på de overgrep og lovbrudd som barnevernsetaten gjør seg skyldig i på DAGLIG basis.

Norges barn,foreldre, ja, FAMILENE trenger er beskyttelse mot denne etaten.
Og, det er her vi politikere kommer inn, vi MÅ ta ett stort oppgjør med barnevernsetaten og stoppe disse overgrep, ikke bevilge mer resurser så de kan gjøre fler overgrep på den Norske befolkningen. Vi må gå for at barnevernet blir nedlagt, barnevernsloven erstattet med en familielov som tar hensyn til HELE familien og at hjelpen, der det trengs, settes inn i biologisk familie, da med et klart krav at barna skal få vokse opp i sin egen familie ikke en oppkonstruert fosterfamilie. For, hadde den biologiske familien fått den oppbakkingen og de resursene som en fosterfamile får i dag, med avlastning hver 3 helg og økonomisk støtte samt mulighet til en ferie i ny og ned, ja da hadde ikke barnevernet måtte øke sine hastevedtak med 100 000 i fjor. Da hadde det heller ikke vært nødvendig med omsorgsovertakelse i mer enn en brøkdel av det som blir gjort i dag. Kansje en sak av de 100 000 som de gikk inn i i fjor. Mange triste skjebner spart og ikke minst mange penger spart som staten kunne ha brukt på helsevesenet i stedenfor.
Det er noe å tenke over.....

Dette kommer ganske godt frem i partiprogrammet, der Demokratene går inn for å STYRKE familien.

Demokratene står også for å vokte de rettigheter som grunnloven sikrer den enkelte borger, kan vi da argumentere for et barnevern som bryter grunnloven med sin virksomhet, slik som i dag?

Demokratene står for rettsikkerhet, den er helt tilsidesatt i barnevernssaker i dag.

Demokratenes grunnsyn er uforenelig med et totalitert styre, men slik som barnevernet opptrer i dag, er de et totalitert makrorgan innen staten. I dagens system er familiene totalt prisgitt barnevernet.

Demokratene sier meget klart at FAMILIEN, enkeltmennesket og den private eiendomsrett og RÅDERETT er de mest grunnleggende bærebjelkene i sammfunnet, kan vi da tillate en etat som river ned dette?

_________________
"Sjefen" på eidskogen


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Apr 12, 2008 4:40 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Apr 20, 2007 3:23 pm
Posts: 48
Location: her og der
Innlegget til Jørgensen er ikke datert, så det er umulig å vite om det er nytt eller om det er til eksempel flere år gammelt. Og det er veldig vanskelig å finne ut av nettstedet til Demokratene. Dersom du er medlem der, så kan du gjerne be de om å datere så det blir mulig å finne det frem fra hovedsiden, for eks blant "eldre innlegg"?

_________________
Livet er godt uten barnevernstupper


Top
 Profile  
 
 Post subject: barnevernssympatisøren
PostPosted: Sat Apr 12, 2008 6:19 pm 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Mon Aug 21, 2006 4:18 pm
Posts: 1851
Location: Bergen

Barnevernssympatisøren er meldt til svartelisten. Odd V. Jørgensens mening står i opposisjon til alt det lille jeg vet om Demokratene. Fysj og æsj.

_________________
Den som tror at det å være liten ikke gir innflytelse, har aldri lagt i telt med mygg!
Signer OPPROP mot fylkesnemnda her!
Bli med på MASSESØKSMÅL MOT FYLKESNEMNDA!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Fint
PostPosted: Thu Apr 17, 2008 7:50 pm 
Offline
Rang: Ivrig bruker
User avatar

Joined: Fri Sep 01, 2006 3:00 am
Posts: 52
Location: Bærum
Barnevernsympatisører fortjener ingenting godt i livet.

Svartelist faenskapet.

_________________
Stans Offentlige Overgrep Mot Sivilbefolkningen


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC [ DST ]