It is currently Tue Oct 16, 2018 1:17 pmPost new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: "Fant tre-fireåring alene"
PostPosted: Sun Nov 23, 2008 1:40 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Feb 05, 2006 7:18 pm
Posts: 7442
Location: Mosjøen, Vefsn kommune på Helgeland.

"Fant tre-fireåring alene"

Her virker noen til å ha opplevet sitt livs mareritt. Tidlig lørdags morgen, mens foreldre antagelig sover, har et lite barn trolig klart å lure seg ut av huset. Det er i vert fall en sannsynlig bakgrunn for dette.

Klokka 07.48 lørdag morgen fikk politiet melding fra om ei dame som opplyser at hun møtte på et barn på rundt 3-4 år alene ved veikrysset på Eydehavn.

– Vi har overtatt barnet (...)

Det er ingen ting som tyder på at politiet har forsøkt å finne ut hvor barnet hører hjemme.

- Vi håper pårørende melder seg snart.

Hva ville vi gjort i en slik situasjon. Jo, lett som galne i timer, med angsten som en smerte i magen, og gråtende av engstelse. Alle kjenninger hadde vi bedt om å hjelpe.

Kun for å oppdage at politiet og barnevernet hadde benyttet anledningen til å beslaglegge et barn.

Vi får håpe journalisten har utelukket noen fakta, for så galne kan ikke myndighetene være! Hva har vi politi for?!


_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
.
"Vårt" lysebrune-mørkerøde såkalte barnevern stjeler mennesker
> Radikalt forum mot familiedestruksjon: http://forum.r-b-v.net/<


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Nov 23, 2008 3:19 am 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Sun Jul 06, 2008 6:28 pm
Posts: 1530
Barn på tre fire år klarer fint å hente seg en krakk og vri om låsen og labbe ut. Stakkars foreldre og barn for vilket barnevernshelvette som ganske sikkert vil vente dem.

Vi må vel snart flere av oss gå til anskaffelse av kjettinger på døra ut, så ikke småtassene tar seg en morgentur mens vi ennu sover.

Håper noen har vett i hodet og leverer barnet til foreldrene så barnet slipper noen barnefjernslidelser. Men barnefjernet er vell vettløst.... Som vi jo kjenner til.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: "Fant tre-fireåring alene"
PostPosted: Sun Nov 23, 2008 10:46 am 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 9:48 am
Posts: 3974
Location: Sosialdiktaturet Norge
Arild Holta wrote:
Klokka 07.48 lørdag morgen fikk politiet melding fra om ei dame som opplyser at hun møtte på et barn på rundt 3-4 år alene ved veikrysset på Eydehavn.

– Vi har overtatt barnet (...)


Klokka 07.48 lørdag morgen fikk politiet melding fra om ei dame som opplyser at hun møtte på et barn på rundt 3-4 år alene ved veikrysset på Eydehavn.

– Vi har overtatt barnet og koplet inn barnevernet, sier operasjonsleder Vidar Neset i Agder politidistrikt.


Paragrafen som blir brukt i slike tilfeller er § 4-6. Midlertidige vedtak i akuttsituasjoner.

Dersom et barn er uten omsorg fordi foreldrene er syke eller barnet er uten omsorg av andre grunner, skal barneverntjenesten sette i verk de hjelpetiltak som umiddelbart er nødvendige. Slike tiltak kan ikke opprettholdes mot foreldrenes vilje.

Faren er selvfølgelig tilstede for at "barnevernet" nekter å gi fra seg barna til foreldrene når det først har bemektiget seg barnet. "Barnevernet" kan kreve å iverksette full undersøkelse iht bvl § 4-3 dersom "barnevernsleder" føler seg "bekymret", og det gjør jo disse tantene stadig vekk. Da vil "barnevernet" benytte den beryktede bvl § 4-6, annet ledd, som gjør det mulig for enhver barnevernsleder eller representant for påtalemyndigheten å bemektige seg ethvert barn de hevder å være "bekymret for". (Våre påtalemyndigheter logrer med halen for skrullene i "barnevernet". De har vært på mange kurs og drukket mye kaffe sammen. Slik "bonding" mellom politi og "barnevern" er særdeles uheldig for barnas rettssikkerhet.)

Bvl § 4-6, annet ledd:

Er det fare for at et barn blir vesentlig skadelidende ved å forbli i hjemmet, kan barnevernadministrasjonens leder eller påtalemyndigheten uten samtykke fra foreldrene umiddelbart treffe midlertidig vedtak om å plassere barnet utenfor hjemmet.

Vedtak i henhold til § 4-6, annet ledd fattes uten kontradiksjon. Enhver forstyrret person kan således få barn tvangsplassert hos "barnevernet" ved å fremsette falske anklager mot foreldrene. Barnas rettssikkerhet er totalt fraværende. Når barna først er anholdt av "barnevernets" skrullegjeng, så er veien kort til fosterpersonenes varetekt. Overalt i landet finnes lukkede hus hvor barn holdes i fangenskap etter å ha blitt tvangsfjernet i henhold til § 4-6, annet ledd. Fosterpersonene er ofte tidligere ansatte i "barnevernet". De har funnet ut at det er en særdeles attraktiv geskjeft å melde seg som "beredskapsfamilie". Lønnen er minimum 370 000 i året. Det fordrer ikke noe arbeid utover møter med "barnevernet" og pass av barnet.

La oss håpe 3-4-åringen som ble funnet vandrende alene, ikke havner i "barneverns"-gulag resten av barndommen. "Barnevernets" ansatte kommer til å kjempe med nebb og klør for å få beholde barnet. Det er meget stor etterspørsel etter små barn, som betyr en fast og sikker inntekt i 12-15 år for den rette "fosterfamilien".

Pass på deres 3-4-åringer. "Barnevernet" er på jakt etter småbarn. Dere vil ikke få barna tilbake hvis de først er "tatt hånd om" av "barnevernet". Dere må kjempe i rettssystemet i mange år, og dere vil bli anklaget for alvorlig omsorgssvikt. Bare det å la et 3-4-årig barn vandre alene, vil bli betegnet som "alvorlig omsorgssvikt", og dere vil bli stemplet som uegnede foreldre. Barna er det ingen som bryr seg om. Mennene og kvinnene som arbeider i det perverse "barnevernssystemet" er som mafiaen. De er bundet av lojalitet til hverandre. Det er svært mye penger i systemet. Det er altfor mange som tjener på det til at det noensinne vil bli avviklet.

Politiet er bundet av loven til å levere barn til slavehandlerne. Dessverre er de fleste politifolk så indoktrinert av skrullene i "barnevernet" (som de har liggende inne på politistasjonen! ("barnevernsvaktene")) at de ikke har motforestillinger. Politiet oppfatter seg selv som sosialarbeidere, ikke håndhevere av lov og rett. Derfor er politiet begynt å gå de kriminelles ærend. Politiet synes så synd på de kriminelle, men polititet har ingen empati overfor foreldre som utsettes for "barnevernets" overgrep. Når politiet tvangshenter barn fra foreldrene, blir barna gjerne utsatt for legemsfornærmelse av ustyrlige politikarer, som rufser barna i håret. Denne rufsingen er de blitt innprentet av skrullene, som også har for vane å grafse i ofrene sine. Selv kroppen skal ikke ofrene for "barnevernet" få ha i fred. De ansatte i "barnevernet" og politiet beføler både barn og foreldre. Slik krenker de integriteten til barn og foreldre.

Ofre for "barnevernet" burde i det minste slippe å bli utsatt for beføling fra "barnevern" og politi. Befølingen virker ikke det minste "beroligende", tvert imot. Det virker provoserende å få en hånd tilhørende en overgriper, lagt på hodet eller andre steder av kroppen.

Men skjer det omvendte, at en forelder eller barn, bokstavelige talt "legger hånd på", det vil si, kommer til å ta på, en ansatt i "barnevernet" eller politi, ja, da, blir det anmeldelse for legemsfornærmelse. Foreldre og barn er nemlig ikke jevnbyrdige parter med "barneverns"-skruller og politi. Sistnevnte har rett til å beføle og ta på førstnevnte, men ikke omvendt.

Nå må politifolk snart slutte sitt imbesille samarbeid med skrullene i "barnevernet". Er det rart produktiviteten går ned i politiet når politifolk prioriterer kaffedrikking med skrullegjengen? De eneste som får merke "lovens lange arm" er lovlydige borgere, som blir terrorisert av "barnevern" og deres medløpere i politiet.

_________________
“ Whoever may be guilty of abuse of power, be it Government, State,
Employer, Trade Union or whoever, the law must provide a speedy
remedy. Otherwise the victims will find their own remedy. There
will be anarchy.” Lord Denning (1899-1999)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Nov 23, 2008 11:28 am 
Offline
Rang: Storbruker
User avatar

Joined: Wed Jul 18, 2007 12:31 pm
Posts: 462
Location: Fredrikstad
Klokka 07.48 lørdag morgen. Da har mange småbarnsfamilier allerede vært oppe i mange timer. Barnet er vant med tidene i barnehagen og er kansje godt i gang med å leke ute.

Nå kjenner ikke jeg til veikrysset på Eydehavn, men det høres ikke så øde ut, når en dame kommer spaserende forbi kl 07.48 en lørdag morgen.

Men det høres såpass øde ut at hun burde kjenne di fleste som bor i nærheten og dermed vite hvor barnet hører hjemme.

I stedet velger hun altså å overlate barnet i politiets varetekt, som resulterer i barnevernets varetekt.

Hun burde skamme seg denne damen. Hva har det å si om man kommer litt for seint på jobben en dag kontra alle problemene den stakkars familien nå vil få.

Hva politiet heller skulle ha gjort.... kjørt barnet rundt i området å sett om barnet kjente seg igjen noe sted. Barnet vet godt hvor det bor, selv om det ikke kan fortelle det med ord.

_________________
Jeg fører ingen krig.
Det er det Fredrikstad kommune v barneverntjenesten som gjør.
Jeg forvarer det som er rettmessig mitt.
Det er kun jeg som har båret mine 4 barn under mitt hjerte i 9 mnd, for så å sette dem til verden.
Jeg krever å få tilbake mitt liv, som Fredrikstad kommune v barneverntjenesten urettmessig har fratatt meg.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Nov 24, 2008 9:53 am 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Sun Jul 06, 2008 6:28 pm
Posts: 1530
Ja mange småbarnsfamilier har vært oppe da en tid. Men lørdagsmorgen er det og noen som står opp rundt disse tider og noen sover ennu. Det kunne og bare ha seg at mor var i dusjen og far satt på do. Og barnet lusket seg en liten tur ut.

Da treng man ikke en ondsapsfull dame som ikke heller kan prøve finne mor og far men velger levere barnet på politistasjonen. Hadde nå enda politiet fungert som hjelp så hadde jo de bare kjørt barnet til rette foreldre.

Men kjent begynner vell barnevernet og bråke og lage helvette som følge av at politi meldte dem dit; noe som burde være helt unødvendig, for her kjenner man jo ikke til annet enn et alene-barn ute å spaserte.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC [ DST ]