It is currently Wed Oct 24, 2018 6:12 amPost new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Stavanger Aftenblad er sterkt imot ytringsfrihet
PostPosted: Sun May 06, 2012 1:23 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Feb 05, 2006 7:18 pm
Posts: 7442
Location: Mosjøen, Vefsn kommune på Helgeland.
-rom-
Stavanger Aftenblad er sterkt imot ytringsfrihet
Stavanger Aftenblad hadde en del intervjuer i forbindelse med at skulle ha en serie om barnevernet og motstanden mot det såkalte barnevernet. Undertegnede ble også intervjuet. Kanskje noen husker at jeg var frampå, på internett, og anbefalte folk å si opp abonnementet på denne relativ unyttige papiravisen som stadig skriver til favør for familieovergripere i det såkalte barnevernet og politiet. Jeg skrev da også til en eller flere av journalistene, at jeg anbefalte folk å si opp abonnementet.

Seriøse journalister ville vert interessert i forskning av høy kvalitet om barnevernet, om empiri eller objektiv kunnskap. Nå virker det som om Stavanger Aftenblad tror at objektiv kunnskap er å høre diverse synserne si sitt. Litt babbel fra barnefjernere, litt babbel Reidar Hjermann og litt tilsvar fra de som mener barnevernet er på jordet, osv. Denne sausen tror de tydeligvis det hele handler om.

Det finnes imidlertid reelle beviser for at barnevernet ikke fungerer.

Det "store" de har kommet frem til er at en profilert person som kjemper aktivt mot det såkalte barnevernet, har en forkjærlighet for sexklubber. Dette med sexklubber har de funnet svært interessant, og babler en masse om dette. (Lenken nedenfor.) Som om det skulle bedre barnevernet. Det er tydelig at målet er å skape negative assosiasjoner overfor miljøet som er mot barnevernsovergrep.

Det holder imidlertid ikke med dette. De vil hisse myndighetene på vårt nettsted. Følgende skriver de:

Quote:
Den nasjonale debatten om barnevern begynte lenge før vår serie og kommer til å fortsette i lang tid framover. Vi kan derfor ikke ta æren for at debatten fortsatt ruller og går.

Et par av sakene våre har overraskende nok ikke fått konsekvenser:

- Nettrådgiverne som anbefaler foreldre å rømme til Spania, får fortsatt drive sidene sine i fred og ro. Ingen grep er tatt overfor noen av disse, så vidt Aftenbladet vet.

Side 17 på følgende lenke: http://www.skup.no/Metoderapporter/2010 ... _barna.pdf

De er altså overrasket over at vi har ytringsfrihet og at myndighetene ikke bare kan angripe sider med et budskap de ikke liker.

En ting er sikkert: Media som er mot ytringsfrihet har totalt misforstått sin oppgave. At de heller ikke forstår juss og menneskerettigheter, gjør det verre. Jeg står virkelig ved min anbefaling om å si opp svineriet. Trykk heller ikke på reklame-lenkene deres på internett. Er det noen av disse lenker som interesserer deg, så noter hva det handler om, navn og slikt, og bruk søkemotorer. Da tjener de ikke penger på deg.
-rom-

_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
.
"Vårt" lysebrune-mørkerøde såkalte barnevern stjeler mennesker
> Radikalt forum mot familiedestruksjon: http://forum.r-b-v.net/<


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Stavanger Aftenblad er sterkt imot ytringsfrihet
PostPosted: Sun May 06, 2012 8:09 am 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 8:48 am
Posts: 6825
Location: Oslo
  

Ordbruk, holdninger, handlinger, og journalister

Jeg merker meg den stadige bruken, blant journalister og andre, av ordet "rømme". Som om det var noe uskikkelige barn gjorde. Og dette er nok intensjonen også: å gi inntrykk av at de foreldre som tar sine barn og resolutt drar av landet for å redde dem, egentlig er forvirrede individer som ikke vet sine barns beste.

For det første: Jeg anbefaler aldri noen å dra etter at det er falt dom eller vedtak i fylkesnevnen som sier at barnet skal tas. Vi vet at gjør noen det, så blir de forfulgt med Interpol, stedlig politi og norsk politi, blir funnet, blir brakt tilbake til Norge og satt i varetekt, og blir stilt for strafferett og får fengselsstraff. Barna blir naturligvis deportert til foster-fengsel.
   Man må altså dra FØR fylkesnevndssak er i gang, det er det eneste som gir rimelig grad av håp om at man får være i fred.
   Da er det aldeles ikke ulovlig eller kritikkverdig å dra, og selvsagt heller ikke å anbefale noen å dra. Det er ganske indikativt om journalisters forvirrede uvidenhet at de mener at noen skal straffeforfølges for det, og at nettsteder hvor noen anbefaler emigrasjon i god tid, skal stenges av myndighetene. Stalin ville hatt god bruk for disse journalist-spirrevippene. – Ikke desto mindre: alle barneverns-entusiaster ønsker jo at vi skal legge oss til slik lovgivning som fullstendig utraderer ytringsfriheten. Vel, at journalister gjerne vil det er jo ikke så uventet. Pressefolk stort sett har aldri vært særlig velinformerte om ytringsfrihet, dens hensikt, og dens overordnede posisjon i Den Europeiske Menneskerettighetskonvensjon. Det de har vært interessert i, er pressefrihet: pressen skal skrive hva de vil og være beskyttet - journalister er de opphøyde helter som skal beskyttes. Samfunnets almindelige medlemmer skal beskjedent overlate til pressen å avgjøre hva som er riktig, virkelig, nyttig og interessant i samfunnslivet. Journalister tror de er skikket til å sitte til doms. Her har vi en suveren uttalelse fra gjengen i Aftenbladet: "Som regel er det svært gode grunner til at foreldre ikke har den daglige omsorgen for barna sine." Når de "gravende" journalistene troskyldig biter på dette, hvorfor skal de da i det hele tatt "undersøke" noe? Ikke så å forstå at de finner frem til noe særlig, da. Jf det Arild siterer: "Ingen grep er tatt overfor noen av disse, så vidt Aftenbladet vet." Men så vet de heller ikke mye, da, om hva som har foregått over de siste 20 årene. Kanskje de er unge kart - frø? Forresten, de sitter jo i årevis i redaksjonene sine og bare leser hva andre pressefolk sier, så alderen spiller sikkert ingen rolle. Akkurat som jurister som bare leser og hører på hva andre jurister skriver og sier!

For det andre: Fordi disse forholdene er som de er, anbefaler jeg heller å bruke ordet "flykte". Det er reelt det man gjør, når man ser alarm-signalene og resolutt bringer sin familie i sikkerhet langt utenfor Norges ødeleggende klåfingre. Riktignok forsøker Norge stadig både å kneble alle rester av ytringsfrihet for barneverns-forfulgte (og pressefolk som disse figurene fra Stavanger Aftenblad hjelper dem godt med det), og prøver å innføre norsk barnevern og norsk jurisdiksjon over hele verden (hyperaktive sosialarbeidere løper rundt i Spania og Thailand og prøver å starte "tiltak" og "prosjekter" for de "vanskjøttede" norske barna som er der med sine foreldre). Men ennå har de ikke lykkes helt.

Så: Folk som barnevernet begynner å interessere seg for, må uten å vente flykte, bosette seg i et land langt borte, ikke komme tilbake før barna er voksne, ikke leve i norske kolonier i utlandet, ikke fortsette den uselvstendige tilværelsen fra Norge men rette ryggen i frihet og selvstendighet, og ta det ansvaret for seg selv og sin familie som følger med frihet.

Her har vi de tre dramatiske "graverne" som prøver å sjarmere:
Journalist tok kontakt igjen
Jeg har også mottatt ...

Og her har vi produktet deres, i noen grad preget, tror jeg, av at ofrene ikke var så begeistret for dem – skjønt skitt ville de nok kastet på barneverns-ofrene uansett:
Kampen om barna
- En serie om foreldrene Norge glemte og rådgiverne de fikk -
Datert 14. januar 2011

Av alle ting er det publisert på noe som heter SKUP, som står for
Stiftelsen for en Kritisk og Undersøkende Presse !
og publisert som en "metoderapport". Oioi, det var da litt av en demonstrasjon av nivået på pressens metoder, kritikk og undersøking, eller?

De tre forfatterne betegner seg som:
Elisabeth Risa, Stavangergruppen
Ina Gundersen, Undersøkende avdeling
Knut Gjerseth Olsen, Undersøkende avdeling

Så vet forhåpentlig barneverns-forfulgte herved nok til å avslå å ha noe med dem og Aftenbladet å gjøre.

 

_________________
Hjemmeside http://www.mhskanland.net


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Stavanger Aftenblad er sterkt imot ytringsfrihet
PostPosted: Sun May 06, 2012 4:24 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Feb 05, 2006 7:18 pm
Posts: 7442
Location: Mosjøen, Vefsn kommune på Helgeland.
-rom-
Undertittelen er (lenken over):
"En serie om foreldrene Norge glemte og rådgiverne de fikk"

Hvordan skal de vurdere rådgiverne, når de ikke er interessert i kvalitetsforskningen om barnevernet?!

Dette handler ikke om reell vurdering av rådgiverne, men om å lete etter noe de kan bruke for å kaste skitt. Sex selger. Så når de da fant ut at EN av rådgiverne i EN viss organisasjon viste interesse for sexklubber, så var det det de var opptatt av. På den måten bygges assosiasjoner hos folk om at rådgivning og sex går hånd i hånd.

Det er altså til dels søppeljournalistikk. Hadde det ikke vert for at Se & Hør er mer frie ideologisk, så kunne de jo passet inn der. Se & Hør tjener imidlertid penger på de menneskene som blir motarbeidet av Stavanger Aftenblad som har konkurransevridende fordel på titalls millioner i året gjennom fritak av moms (Jfr Wikipedia.).
-rom-

_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
.
"Vårt" lysebrune-mørkerøde såkalte barnevern stjeler mennesker
> Radikalt forum mot familiedestruksjon: http://forum.r-b-v.net/<


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC [ DST ]