It is currently Wed Oct 17, 2018 7:12 amPost new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Guro Slettmark - enkel, billig og pervers
PostPosted: Sun Mar 22, 2009 5:31 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Feb 05, 2006 7:18 pm
Posts: 7442
Location: Mosjøen, Vefsn kommune på Helgeland.

<h1>Guro Slettemark - enkel, billig og pervers</h1>
Datatilsynet ved Guro Slettemark ( bilde ) sammenligner det å bli sett med naturlig gråt og fortvilelse, med noe så perverst som tvangsblotting av barn. Guro Slettemark sammenligner det å vise fram barnas underliv og kjønnsorgan med at folk ser barn gråte. Det er vemmelig og perverst!

Det er en enkel og billig analogi fra et menneske som ikke kan fatte noe som helst av barn. Gråt er et naturlig signal fra et barn. Å vise frem barns underliv skjønner nok folk flest at har å gjøre med alt annet enn det som er naturlig.

Den skandaløse artikkelen jeg her kommenterer er skrevet av Guro Aardal Hagen / guro.hagen@dn.no . Journalisten må nødvendigvis ha alvorlige problemer med både menneskelighet og rasjonell tenkning.

Det er nesten ufattelig at Datatilsynet ved Guro Slettemark kan likestille tvangsblotting av barn med noe så naturlig som å gråte og være fortvilet.

Stadig gråter barn i skolegården og i hjem. Dette er ikke så skammelig at de tar skade av det. Det er naturlig å gråte av og til. Noe helt annet ville det vert å få vrengt av seg klærne på kateteret til læreren. Tvangsblotting er veldig skadelig.

Hvorfor forstår ikke Guro Slettemark såpass?! Hun kan ganske enkelt ikke være riktig klok!

Ikke bare virker slike uttalelser legaliserende overfor incest og voldtekt av barn, når det nærmest blir gjort til noe som ikke er verre enn barnegråt. Det skremmer også ofrene for myndighetsovergrep fra å bruke ytringsfriheten sin. Sånn sett er hun og Datatilsynet nyttig idiot både for pedofile og for omsorgsfascister som driver med overgrep i regi av det såkalte barnevernet.

Tro om den nyttige idioten noen ganger har fundert over om det såkalte faglige innholdet i barnevernstjenesten kan ha negative virkninger? Det ville overraske meg om hun hadde sett forskning av høy kvalitet, som slakter det barnefjernerne driver med. Hun har ikke den ringeste anelse om hva hun uttaler seg om. Ikke på noen måte.

Hun sier at FN krever at barn skal ha privatliv. Hva slags privatliv er det å bli bortført i sitt private hjem?!

FN skriver

  Barn fratatt sine familiemiljøer

  23. Komiteen er bekymret over antallet barn som har blitt flyttet fra familien og lever i fosterhjem eller institusjoner. Komiteen tar til etterretning at staten (Norge) er villig til å gå gjennom praksisen med å flytte barn ut av sine familier.

  24. Komiteen anbefaler at staten undersøker hvorfor antallet barn som fjernes øker så kraftig, og sørge for at det ytes hjelp til biologisk familie. Komiteen oppfordrer staten til å beskytte biologisk familie, og sørge for at barn bare fjernes som siste utvei når det er til barnets beste.

  Periodisk tilsyn ved plassering

  25. Komiteen er positiv til bestrebelsene fra Barn- og Familiedepartement på dette område, men er bekymret for det utilstrekkelig tilsyn som føres med barnet etter barnet er plassert. Dette på grunn av for få tilsynsførere og oppfølging av dem faglig.

  26. Komiteen anbefaler at staten fremmer tiltak for å sikre nødvendig tilsyn med situasjonen for de plasserte barna både i fosterhjem og institusjoner.
  (Sitat slutt.)


Å vise til FN er altså temmelig hyklerisk og falsk. FN er ute etter å begrense barnefjernsgalskapen i Norge.

Jeg undrer litt over om hun mener dette med gråting og tvangsblotting også gjelder voksne? Burde jeg føle det som en voldtekt at noen ser meg gråte i begravelser?

Er det ikke helt naturlig å gråte når omstendighetene tilsier det? Har ikke alle forståelse for at når omstendighetene blir helt forferdelige, så gråter man og er fortvilet?

Hvordan reagerer andre barn på å se en rumpe til det andre kjønn? Der er det nok helt andre reaksjonsmønster i sving. De kan føle litt FOR å se en rumpe. Samtidig som de reagerer på tvangsblotting.

Ingen barn føler FOR bortførelser. Det strider totalt mot deres grunnleggende naturgitte sans for rett og galt. Bortførelser fra foreldre betyr gjerne død i naturen.

Det et barn frykter mest, er adskillelse fra foreldrene. Andre barn kjenner ikke en bedre grunn for å gråte enn bortføring fra nære og kjære. Det er ingen som føler FOR kidnapping, andre enn perverse forstå-seg-påere som intellektualiserer bort familien, som nazistene intellektualiserte bort jødenes menneskerettigheter. Derfor gir det sympati fra andre barn som ser fortvilelsen. Barna blir sjokkerte og rasende på det såkalte barnevernet. Akkurat som folk blir sjokkerte når de ser filmer av jødeforfølgelse.

Men det er vel raseriet mot det såkalte barnevernet som skal hindres. Barnevernet har fått sine farlige opinionsdannere på plass også i Datatilsynet. En bastion for frihet faller.

Guro Slettemark blir tydligvis ikke sjokkert når hun ser maktens overgrep mot barn og familier. Derimot reagerer hun med følelsesmessige utbrudd som vitner om undertrykkende perverse og totalitære drifter. Følelser som går på å trampe foreldrene ned i dritten som jøder i 30-tallets nazi-Tyskland.

Hvor langt skal krigen mot familien gå? Politistaten (for det er ikke folk flest!) er allerede mer enn villige til å med våpen i hånd, skille barn og foreldre med begrunnelser som "vi føler". Nåde de som opponerer! De skal fengsles! Og barikaderer de seg skal de om nødvendig skytes av angripende væpnet politi. Alt for underkastelsen og den sterkestes rett.

Det er barna som taper på maktpakkets krig mot oss. Maktpakkets krig mot at familien skal fotsette å være naturens egen institusjon for menneskebarn, som den har vert i alle tusen år. Før sosiobablere og lignende fascistisk pakk kom med sin platoniske historiske parantes - "barneoppfostringsstaten".

_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
.
"Vårt" lysebrune-mørkerøde såkalte barnevern stjeler mennesker
> Radikalt forum mot familiedestruksjon: http://forum.r-b-v.net/<


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Guro Slettmark - enkel, billig og pervers
PostPosted: Sun Mar 22, 2009 9:55 am 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 9:48 am
Posts: 3974
Location: Sosialdiktaturet Norge
Arild Holta wrote:
Den skandaløse artikkelen jeg her kommenterer er skrevet av Guro Aardal Hagen / guro.hagen@dn.no . Journalisten må nødvendigvis ha alvorlige problemer med både menneskelighet og rasjonell tenkning.

Det er nesten ufattelig at Datatilsynet ved Guro Slettemark kan likestille tvangsblotting av barn med noe så naturlig som å gråte og være fortvilet.


Jeg synes det er sjokkerende at hverken Guro Slettemark eller Guro Aardal reagerer på den brutaliteten som de offentlige "hjelperne" utsetter barna for. Jeg får selv vondt langt ned i hjerteroten av å høre skrikene fra barna som blir tvangsfjernet fra sine hjem av dette pakket som kaller seg "barnevern" og deres medløpere i politiet.

Hvorfor reagerer ikke de to Guro'ene på at barn blir tvangsfjernet på denne måten? :shock:

Det som er sjokkerende er at offentlige myndigheter sanksjoner slike brutale overgrep mot norske mindreårige borgere.

Barn i Norge har INGEN rettigheter. Det er ingen rettighet å bli tvangsfjernet fra hjemmet sitt.

Det er bedre for barna at offentligheten får greie på hva de utsettes for enn at det holdes hemmelig. I Norge pågår hemmelige prosesser mot barnefamilier så og si hver eneste dag uretten holder oppe. Disse prosessene går for lukkede dører. Ikke kom og si at det av hensyn til barna - det er av hensyn til alle de som profitterer på det såkalte "barnevernet"; Alle de som har klart å skaffe seg et sugerør ned i statskassen, som får sin lønn eller sitt honnorar utbetalt fra statskassen.

Barna som blir hentet med makt, er i realiteten gjort til slaver av de som tjener penger på dem. Det er sjokkerende, ikke at foreldre offentliggjør hva som har skjedd.

Guro Slettemark i Datatilsynet burde forstå hvor krenkende og farlig det er for familier å ikke få slettet "barnevernets" journaler. Journalene ligger der i påvente av å skade en ny generasjon. Hadde Datatilsynet gjort jobben sin, ville det tillatt sletting av sjikanøse og skadelige "barnevernsjournaler". Isteden ønsker Guro Slettemark at alt skal holdes "hemmelig". Men hemmeligheten siver stadig ut til nye personer, for i Norge er det såkalt "opplysningsplikt". Offentliggjøring av overgrepene er foreldrenes siste og eneste våpen. Det er ikke barnas skam at de blir hentet skrikende ut av hjemmene. Det er de voksne kvinnenes skam. De kvinnene som har godt betalte jobber i domstoler, advokatkontorer, "barnevernstjenester" og psykologkontorfellesskaper. (De mennene som er med på galskapen kan knapt kalles menn, så jeg inkluderer dem i betegnelsen "kvinner".)

_________________
“ Whoever may be guilty of abuse of power, be it Government, State,
Employer, Trade Union or whoever, the law must provide a speedy
remedy. Otherwise the victims will find their own remedy. There
will be anarchy.” Lord Denning (1899-1999)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC [ DST ]