It is currently Tue Sep 25, 2018 8:25 pmPost new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: VG 8.april / NTBmelding.
PostPosted: Sat Apr 09, 2011 1:47 am 
Offline
Rang: Storbruker
User avatar

Joined: Sun Mar 11, 2007 12:06 am
Posts: 478
VG-nett, 08.04.11 - 16:21 (© NTB) Skriver med tittel:

Søstre tilkjent 5,2 millioner etter barnevernssvikt

Tittelen er misvisende. Det har ikke skjedd en svikt, dette er en sedvanlig hendelse fordi barnevernet sørger systematisk for at barn utsettes for vold. En unnlater å beskytte barn som utsettes for vold fra foreldre, jmfr. Alvdal-saken nylig. Og systematisk utsettes barna som lever i beste velgående for vold men motsatte veien: De fjernes ut av luften, og må leve i fosterhelvetet etter å ha vært innom en liten tur i Fylkesnemden.

VG er en avis, de bør klare å si ting korrekt selv om de henter fra NTB: En familie som "hjelpes" av barnevernet i årrekker der skal politiet uavhengig av andre meldinger sette i gang etterforskning pga mistanke om grov vold - rett og slett på bakgrunn av at barna ikke er fjernet. Fordi utsettes de ikke for vold, eller vanskjøtsel, er de fjernet for lengst.

Quote:
Barnevernet grep ikke inn etter meldinger om omsorgssvikt mot tre søstre i Drammen. Nå har lagmannsretten tilkjent søstrene 5,2 millioner kroner i erstatning fra kommunen.


Grep inn? Mot omsorgssvikt?

Omsorgssvikt finnes ikke. Det er et konstruert begrep for å tåkelegge og legitimere systematisk forfølgelse av familier.

Quote:
... har pådratt seg varige psykiske skader ... av den alvorlige omsorgssvikten de ble utsatt for i sitt hjem...


Dette tror jeg ikke på. Ikke hvis det dreier seg om "omsorgsorgssvikten" barnevernet daglig snakker om. - Den er ikke skadelig, det er bare tull, unger har godt av å vokse opp i den, hvis det er bongsongssonssvikten barnevernet pleier legge fram for fylkenemden, når barn skal fjernes fra familien sin.

Jeg har en mistanke om at jentene som fikk erstatning, har opplevd noe helt spesielt, og som svært sjelden skjer. Hva dommeren kaller den alvorlige omsorgssvikten, det er ingen omsorgssvikt i hele tatt? Kan det dreie seg om vanskjøtsel?.


Quote:
- Dette er en gledens dag for jentene. De har vunnet på alle punkter. Og avgjørelsen er litt historisk, for det har til nå vært svært vanskelig å nå fram i slike saker, sier søstrenes bistandsadvokat Mette Yvonne Larsen til TV 2.


Her er Mette Yvonne Larsen inne på noen elementære saker gitt, det er så pent smuglet inni setningen, den er nesten usynlig, men ikke for oss: Svært vanskelig å nå frem i slike saker, jasså, slike saker? Ja, det er jo "slike" saker, som de pleier å ha i barnevernet. Så pung ut, kommuner. Forbered dere på neste runde: Millionerstatningene kommer fra dagens fosterbarn, de har det ikke bare lett, inni alle fosterhjemmene sine, det skjer mye vold dér og.

Quote:
.. de har fått konstatert at barnevernet hadde ansvar for at de ikke fikk hjelp, ifølge Larsen.
De fikk hjelp? Fra barnevernet? Det står i artikkelen "minimale tiltak" eller noe i den duren. Det er den slags tilpasset hjelp barnevernet pleier å gi. Hjelp, jeg trenger hjelp=ingen hjelp. - Hjelp? - Nei takk, jeg trenger ingen hjelp="Omfattende hjelpetiltak".

Hjelpen fra barnevernet er alltid "minimal", enten den er sånn eller sånn, man burde nesten henge opp lister på kommunehuset, har du fått masse, eller minimal, hjelp? Skriv på navn og nummer, erstatning utbetales til konto.

Til slutt, det Forbannede med alt, jeg får lyst til å hyle så det ringer ørene på de som har forbrutt seg:

Quote:
Det kom fra 1990 til 2002 inn minst ti bekymringsmeldinger til barnevernet vedrørende søstrene. De tre vokste opp med en rusavhengig mor, og helt fra de var små ble de utsatt for grov vold og mishandling.Quote:
Alt barnevernet gjorde var å gjennomføre to hjemmebesøk.


Noen gjorde en fatal feil og 12 år er ganske lenge. Grov vold og mishandling er straffbart og skal meldes til politiet.
Sender man melding til barnevernet når unger utsettes for vold går det galt. Som man ser: Alt barnevernet gjorde var å gjennomføre to hjemmebesøk. Og "minimal" hjelp.

VG?
... Fra de var ganske små ...
Kan hende vil noen av dere ønske å bringe det livsviktige budskapet frem: Hvis et barn utsettes for vold, ring politiet. For mange barn er ødelagt av barnevern allerede.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: VG 8.april / NTBmelding.
PostPosted: Sat Apr 09, 2011 2:28 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Feb 05, 2006 7:18 pm
Posts: 7442
Location: Mosjøen, Vefsn kommune på Helgeland.
-rom-
De som PINES av bv får IKKE noe, eller en sjelden gang lite erstatning.

For ikke å gripe inn er det REKORDerstatninger.

Hvorfor er det høyere erstatning for å ikke gjøre noe, mot at såkalt barnevern torturerer med unødvendig adskillelse/manglende oppfølging? Det er politikk/ideologi. Kommunistene driter i mennesker, men tar selvkritikk på ikke å blande seg.

Målet er jo innblanding og kontroll i alt vi foretar oss.

Det er som en kynisk lek hvor man ikke bryr seg om menneskene, men bryr seg om å bry seg. Hvor belønningen ikke er å tilfredsstille empati, men å få blåst opp sitt narsissistiske ego. Narsissistene trenger offer DE kan være noe for - mennesker som kan være DERES prosjekt. Slik kan de lyse og føle at deres forskrudde ego er godheten selv.
-rom-

_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
.
"Vårt" lysebrune-mørkerøde såkalte barnevern stjeler mennesker
> Radikalt forum mot familiedestruksjon: http://forum.r-b-v.net/<


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC [ DST ]