It is currently Mon Oct 22, 2018 6:58 amPost new topic Reply to topic  [ 21 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Hva må til for å vinne frem mot barnevernet?
Flaks 69%  69%  [ 9 ]
Et utrettelig pågangsmot 15%  15%  [ 2 ]
Mediedekning 0%  0%  [ 0 ]
Penger og en god advokat 8%  8%  [ 1 ]
Du må kunne bevise din uskyld 8%  8%  [ 1 ]
Total votes : 13
Author Message
 Post subject: Unngå personlig kontakt!
PostPosted: Mon Mar 06, 2006 7:20 am 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 9:48 am
Posts: 3975
Location: Sosialdiktaturet Norge
Laura wrote:
Møte Bv må en nok når en har havnet i en sånn situasjon, om en ikke har fått skaffet seg advokat som en bør gjøre fort uansett, så sørg for å ikke vere alene HA MED VITNE!! Ikke sikkert en slipper unna med bare skriftlig korrespondanse.


Jeg mener at det ikke skal være opp til barnevernet å bestemme graden av kontakt. Det er mange grunner til at man skal unngå personlig kontakt med dem, både ansikt til ansikt og per telefon:

1) De journalfører hver samtale, men skriver det i sin ånd, slik at referatet gir et ekkelt inntrykk av hva du skal ha sagt. De sier at du kan korrigere referatet i ettertid, men dette er likevel vanskelig å få til i praksis, for de vil ikke tillate for mange endringer.

2) Når målet er å slippe ut av klørne deres, så må man jo ikke frivillig møte dem! Da får de anledning til å bruke arbeidstiden sin på å møte deg, og du aktiverer dem. De må skrive referater av møtet, og dermed er de sysselsatt med deg, akkurat slik de ønsker.

3) De ønsker å overvåke deg som om du var en mus i et forskningsprosjekt. De kommer til å snakke seg imellom om hvilket inntrykk de har av deg etc. Du blir gjort til en vare som de forbruker, alt under påskudd av at de liksom skal "hjelpe deg". Det blir nesten som å danse naken på en pornobar i Thailand med masse siklende mannfolk. Du blir gjort til barnevernernes objekt. Sånt utsetter man seg ikke for.

Derfor minner det faktisk ganske mye om barnevernerne selv når du skriver at man "må nok møte bv når en har havnet i en slik situasjon". Det er jo akkurat den løgnen de nyter å fortelle deg, at du liksom ikke har noe valg i det hele tatt. Dersom de ikke har grunnlag for tvangsvedtak så kan de heller ikke tvinge deg til å møte dem. Og dersom du tror at de har grunnlag for tvang, så bør du snarest dra i eksil.

Jeg vil understreke dette så sterkt at jeg vil inkludere et nytt ellevte bud til Alvheims eksisterende 10 bud mot barnevernet.

Aldri møt barnevernerne ansikt til ansikt eller snakk med dem på telefon.

_________________
“ Whoever may be guilty of abuse of power, be it Government, State,
Employer, Trade Union or whoever, the law must provide a speedy
remedy. Otherwise the victims will find their own remedy. There
will be anarchy.” Lord Denning (1899-1999)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Mar 06, 2006 7:20 am 
Offline

Joined: Tue Feb 14, 2006 1:51 pm
Posts: 27
*********

_________________
Laura


Last edited by Laura on Sun Jun 04, 2006 8:27 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: Barnevernet i Bodø går på nok et nederlag
PostPosted: Mon Mar 06, 2006 7:30 am 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 9:48 am
Posts: 3975
Location: Sosialdiktaturet Norge
Det tapre foreldreparet Cecilie og Remi vant i Salten tingrett og får beholde sin datter Maja Helen hjemme i tiden til ankesaken kommer opp for lagmannsretten.

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_ ... 54142.html

Bv-leder Lillian Müller ønsket som vanlig ikke å kommentere saken, men skal ha forsøkt seg med at det var av hensyn til barnets rettssikkerhet at babyen Maja Helen skulle holdes fanget hos barnevernerne inntil saken kommer opp på nytt. Dette argumentet kjøpte ikke advokat Finn Ove Smith og heller ikke Salten tingrett.

Kan motivet for anken være at barnevernskvinnen ønsker å pynte på statistikken til sitt lokale barnefjernskontor? Hver tvangsfjerning representerer en ny skalp i beltet for barnevernsleder Lillian Müller.

Jeg foreslår for administrator at Cecilie og Remis kamp for å verne sin datter Maja Helen gjøres til et eget tema. Denne saken er viktig og har oppnådd bred mediadekning. Barnevernet har ikke klart å begå sine overgrep i det skjulte under dekke av taushetsplikten.

_________________
“ Whoever may be guilty of abuse of power, be it Government, State,
Employer, Trade Union or whoever, the law must provide a speedy
remedy. Otherwise the victims will find their own remedy. There
will be anarchy.” Lord Denning (1899-1999)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Mar 07, 2006 8:58 pm 
Offline
Rang: Ivrig bruker
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 10:08 am
Posts: 124
En gratulasjon til Remi og Cecilie ifra meg også.
Håper de saksøker både staten (og hver og en eneste av systemovergriperne personlig.)

Helt enig i at en må unngå enhver form for kontakt med bv-overgriperne
og deres allierte.
Skriftelig korrespondanse via advokat må være det eneste.
De lager sykelige forvrengninger av alt som sies og gjøres i journalene sine.

I tilegg må man arbeide forebyggende mot barnevernet.
Det går mange mange potensielle bv-ofre rundt omkring i dette landet.
Intetanede om hvor forferdelig bv-systemet er.


Top
 Profile  
 
 Post subject: 2-0 til Maya, Remi og Cecilie!
PostPosted: Sun Mar 12, 2006 9:59 am 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 9:48 am
Posts: 3975
Location: Sosialdiktaturet Norge
Barnevernet i Bodø med sjefskidnapper Torill Müller i spissen, gikk på nok et nederlag da Hålogaland lagmannsrett ikke gav den kommunale kidnappingstjenesten rett til å få utlevert sitt kidnappingsoffer inntil saken kommer opp for lagmannsretten. Barnekidnapper Torill Müller har som kjent, gått til sak mot foreldrene for å få rettens velsignelse til å beholde kidnappingsofferet Maya i sin varetekt. Barnekidnapperernes motiver er ikke kjent, men det antas at de har et økonomisk motiv. Barn som blir kidnappet fra foreldrene kan nemlig selges til såkalte "fosterforeldre", som igjen mottar kompensasjon fra det offentlige mot at de gir barna mat og husly.

Mayas foreldre er naturlig nok, svært lettet over lagmannsrettens beslutning. De kjemper en fortvilet kamp for at barnekidnapperne ikke på nytt skal få klørne i deres datter. Barnekidnappersken Torill Müller skyr intet i sin avskyelig kampanje for å stjele nok et barn. Hun har derfor beskyldt foreldrene for å ha mishandlet sitt eget barn, og hun forteller de som vil høre på at bare hun, barnekidnappersken, er i stand til å gi barnet forsvarlig pleie. Tro det den som vil. Kvinnen, som viser tegn på å være alvorlig forstyrret, er offentlig ansatt og har visstnok som sitt uttalte mål å kidnappe flest mulig barn fra deres foreldre i Bodø kommune. Dette under påskudd av at hun skal beskytte barna mot deres egne foreldre... :o Disse forskrudde tankene har hun hatt i flere år og ble utløst etter at hun fikk tak i et eksemplar av den okkulte skriften "Sveket", som regnes som barnekidnappernes bibel. Boken, som er på mange hundre sider, er skrevet av en kvinne ved navn Kari Killen som betraktes som guru av barnekidnapperne. "Sveket" inneholder detaljerte oppskrifter på hvordan barn kan kidnappes fra sine foreldre under dekke av såkalt "omsorg" og har fått relativt stor utbredelse til tross for sitt makabre innhold. Den finnes endatil på offentlige biblioteker.


Remi og Cecilie er svært bekymret over kvinnens uttalte forsett om å kidnappe deres datter Maya Helen. Ikke minst fordi Müller virker desperat og innbitt etter å få "overta omsorgen for Maya" som hun uttrykker det, og har krevd å få Maya "tilbakeført" da hun mener at dette skal beskytte barnet mot de onde foreldrene. Hun har vist at hun mener alvor. Det var med nød og neppe at foreldrene klarte å fravriste datteren fra Müllers jerngrep første gangen Maya ble kidnappet. På bakgrunn av falske anklager om barnemishandling ble Maya ført bort. Senere har det vist seg at de falske anklagene var rent oppspinn, men det faktum at politiet har henlagt straffesaken mot Remi synes ikke å ha noen innvirkning på kvinnens forsett. Hun er, såvidt vites, ikke sinnslidende, men mottar bistand fra det offentlige i form av lønn.

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_ ... 21271.html

_________________
“ Whoever may be guilty of abuse of power, be it Government, State,
Employer, Trade Union or whoever, the law must provide a speedy
remedy. Otherwise the victims will find their own remedy. There
will be anarchy.” Lord Denning (1899-1999)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Mar 13, 2006 3:27 am 
Offline
Rang: Storbruker

Joined: Wed Feb 08, 2006 8:52 am
Posts: 203
Til alle dere andre som ikke vet det: Dere kan med loven i hånden kreve å ha med følge som IKKE er pårørende! De aller fleste kontorer vil si at dette går under §5 a om unntagelse fra offentligheten, men det holder ikke! De vil også forsøke seg på at BARNET ikke kan verge seg for at opplysningene kommer videre. Det holder heller ikke, for du som forelder er IKKE bundet at taushetsplikten! Så bare du stoler på vedkommende er det nok. Ikke gi dere!
Ta gjerne med båndopptaker. Dere behøver ikke fortelle at den er med og det bør dere heller ikke. Sannsynligvis vil dere oppleve at dere ikke får ha båndet med i fylkesnemda, men en utskrift kan ikke nektes dersom det er egnet til å "opplyse saken".


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 21 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC [ DST ]