It is currently Mon Nov 19, 2018 10:27 amPost new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Litt lys over barnefjernsgalskapen
PostPosted: Sun Aug 16, 2009 10:47 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Feb 05, 2006 7:18 pm
Posts: 7442
Location: Mosjøen, Vefsn kommune på Helgeland.

[font=Arial]Litt lys over barnefjernsgalskapen
[/font]


Her er litt av hvert som kan gjøre meningsmotstandere litt klokere på oss. Siden vi bryter mange illusjoner, overbevisninger og livsløgner, med våre argument, tar det gjerne tid å venne seg til dette.

1. IDEOLOGI KONTRA FORSKNING
Barnevernsutdanningen er ikke forskningsbassert, men ideologisk. Vi smiler, men det ligger alvor bak, når vi kaller utdanningen for negativ. En utdanning som er virklighetsfornektene minsker kompetanse, ikke øker. Normale mennesker gjør bedre vurderinger enn ideologisk skolerte maktgrupper.

Man vet ikke at noen ideologier er spesielt bedre for barn enn andre ideologier.

I en regjeringsutredning (fra 2009) ble det nevnt at man måtte gjøre barnevernsutdanningen forskningsbasert. Det kommer ikke til å skje, fordi forskningen er på tvers av rødgrønn ideologi, medias ideologi og fagbevegelsens ideologi. Med så sterke motinteresser tar det minst 20 år å få endring. I denne konteksten får “barnas beste” en hul klang.

2. GOD FORSKNING
Det finnes svært god forskning, sammen med mye annen forskning som regelrett slakter barnevernets fremgangsmåter. Kort sagt: Barnevernet bedrer som oftest IKKE barnas beste, selv om de i et mindretall av gangene (ved omsorgsovertagelser), kun BEDRER barnas situasjon. Det er moderne myter bygd på gammelmodig ideologi og tidens sterkeste pressgrupper.

3. NEGLISJERING AV FAGLIGE FEIL
Feil i bv blir neglisjert etter prinsippet “bv vet best, så vi blander oss ikke i deres vurdering”. Blir man imidlertid så mye klokere i en kort utdanning som (etter intensjonene) skal handle om mennesket, livet og samfunnet. Dette lærer vi jo alle mye av i livets skole.

4. NEGLISJERING AV LØGN
Løgner blir neglisjert. Både feil i dokumenter og løgn i retten. Det finnes hvor mange som helst som har opplevet dette. Min familie inkludert. Det hjelper ikke å anmelde slikt. Aller minst i bv-saker. Holdningen virker være at loven er et hinder for barnas beste, derfor må det lyves og overdrives. Løgnkultur er en drømmesituasjon for bedrevitere, maktmennesker, narsissister etc.

5. RETTSIKKERHETSFEIL
Barnevernet fungerer i hovedsak som
* etterforsker (uten etterforskningskompetanse), langt på vei som
* aktor (lydige advokater får fortsette for bv). Blandt
* fagdommerne sitter gjerne folk som får lukrative oppdrag fra bv (utredninger) og/eller deres kollegaer.

Dette bryter “alle” rettsprinsipp. Pengebånd mellom “etterforskere”, aktor og dommere kalles ellers for inhabilitet. Jeg kaller det et korrupt system. Om ikke fagdommeren holder med bv, kan han miste verdifulle oppdrag. Om ikke aktor (barnevernets lydige advokat) følger “ordre”, så mister vedkommende lukrative oppdrag. Fy, for et system!

6. KLINISK PSYKOLOGI KONTRA EMPIRI OG OBJEKTIVE KRAV
Når ble mesteparten av den kliniske psykologien etterprøvd med høye vitenskapelig krav? Når den kliniske psykologien hevder sitt, så er det gjerne “sannheter” som om fem-ti-femten år er forkastet.

Jeg er gammel nok “lesehest” til at jeg leste psykologi og psykiatri også på 80-tallet. Nå er veldig mange av “sannhetene” fra den tiden blitt forkastet.

Med hvilken etisk rett kan man prakke på mennesker "ekspert"-idéer som ikke er annet enn ideologiske trender? Har ikke mennesker rett til frihet? Er folk maktpakkets og moralistenes leketøy? Hva kalles slike samfunn uten frihet for familien og individ?

Makten (ekspertene/psykobablerne) trenger ikke EMPIRISK bevise at noe (eks: livsstilen) er skadelig. Heller ikke trengst å bevise at maktbruken er OBJEKTIVT nødvendig.

Man mener, synes, er OVERBEVIST OM (“jeg vet,” sier overbevisningen, men er aldri sann viten)… Bak dette setter man MAKT, og den lille mann og kvinne SKAL rette seg, ellers mister de barna. At også den lille mann og kvinne mener seg vite…, er kun en sementering av dommen, for makten mener at den lilles mening er skadelig… Hva betyr slik for elementære ideer som savittighetsfrihet, politisk frihet, religiøs frihet etc?

7. DOMMERSTANDEN OG ADVOKATER SKOLERES IDEOLOGISK
Ideologien til bv spres ut til dommerstanden, slik at også disse blir indoktrinert med at barnevernet bare har rett.

8. POLITIKKENS MAKT OVER DOMSTOLENE
Har du tenkt på hvorfor fengselsår ikke er vanlige år? Eller hvorfor man skalter og valter mellom betinget og ubetinget fengsel? NOE av dette skyldes at lovene og vår tids tenkning ikke passer sammen. Da påvirker de forskjellige trendene domstolene.

En lov er altså ikke noe fast, men noe subjektivt. Nå er den akademiske trenden at man skal gi blaffen i Grunnloven § 102, de europeiske menneskerettigheters artikkel 8 etc. Domstolene som skal opprettholde loven, er selv med og bryter lover og menneskerettigheter.

Hvordan stemmer slik lovløshet ("makt-anarkisme") overens med rettstat?

9. DET SKJULTE NORGE
Rettsakene er hemligholdte. selvsagt i godhetens navn, men på tvers av normal rettsikkerhet. Slekt, venner og offentlighet holdes borte fra overgrepene, overdrivelsen, løgnene etc og kan ikke offentlig forsvare slektningen, vennen ea mot feilene dommerne ikke har motforestillinger mot. Hvem vet vel at barnevernet automatisk har “rett” i slike saker. Folk kommer helt sjokket ut av fylkesnemnden når de ser at påstander (feil, og løgn) bare blir tatt som god fisk av dommerne. De blir helt overruplet av drittsystemet.

10. Etc

RESULTAT:
Barnevernet vinner i 80-90% av tilfellene. Taper de så blir det fylkesnemnd en gang til, og en gang til… Over tid vinner de dermed over 95% av tilfellene.

Kort sagt: Makta rår! Dommerstanden og domstolene er nyttige idioter for ADFERDSINDUSTRIEN (dette er større enn barnevernet, og inkluderer også verdens største “pengemaskin”, legemiddelindustrien, som tjener på sykliggjøringen av familier, foreldre og barn i godhetens navn. F.eks 90% av legenes info kommer fra legemiddelindustrien.)

Vi stadig mer på vei mot godhetens totalitære tyranni. Og barnevernet er i fremste rekke. De som føler seg som de gode, og som også står på vinnernes parti, ser en rosa lykke i dette. De som er taperne i dette systemet, ser likhetene med totalitære systemer, fascisme og politistater.

Det kan vel summeres i dette:
Veien til helvete går gjennom gode intensjoner. Det er regelrett helvete, taperne for dette systemet opplever. Og verre skal det bli.

Mange vil aldri akseptere at naturlige rettigheter – som de såkalte negative menneskerettigheter – blir brutt. Dermed får vi større konfrontasjoner i samfunnet. Politiet “må” derfor styrkes.

Barnevernsofrene vil selvsagt ikke akseptere at bedrevitere ruinerer livet deres – familien og barna. Dette vil gi økt sosial uro. Vold og drap mot barnevernsarbeidere, fra de mest irrasjonelle har vi alt sett. Dette krever enda mer politi.

Parallellene til politistater vil vokse.

Slik er det i alle land hvor de negative menneskerettighetene ikke respekteres. I kommunistlandene døde det mange flere av drap enn hva noen naturkatastrofe forårsaker. (Tror tallet var over 140 millioner drap i kommunistland i fredstid, forrige århundre.)

Det er trist at vi har lært så lite av fortiden. Alle menneskerettsbrytende ideologier lovet en bedre verden, mer lykke og mer velferd. Ordene var like tomme som ordene til adferdsindustrien og barnevernet. Men ekspertene har “rett”, og de tidsriktige holdinger er “rette”, helt til de undertrykte ikke kan stoppes, eller til noen sterke nok klarer å mobilisere stor nok motstand.

Godt vi har internett som gjør massemobilisering enklere.

_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
.
"Vårt" lysebrune-mørkerøde såkalte barnevern stjeler mennesker
> Radikalt forum mot familiedestruksjon: http://forum.r-b-v.net/<


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC [ DST ]