FORUMET REDD VÅRE BARN
http://forum.r-b-v.net/

Fakta om skrivere | her er billige | laser/blekkskriver
http://forum.r-b-v.net/viewtopic.php?f=157&t=799
Page 1 of 1

Author:  Arild Holta [ Thu Aug 10, 2006 5:07 pm ]
Post subject:  Fakta om skrivere | her er billige | laser/blekkskriver

(Denne artikkelen finner du også her.)
[face=Arial]
Skrivere[/face]


:!:Kelkos prissammenligning for skrivere får du vite hvor du skal handle/bestille billigest skriver.

De fleste av plakatene kan skrives ut med en sort/hvitt billig-laser. Mange av plakatene i farger kan også skrives ut med sort/hvitt.

Fordelen med sort/hvitt laserskriver er
۰ utskriftskostnader
۰ utskriftshastighet
۰ vannfaste utskrifter

Jeg har en HP Laserjet 1010 som jeg bruker til å skrive ut plakater i sort/hvitt (grånyanser). Den kosten en god tusing for over 1 og 1/2 år siden. Den takler ikke fotoutskrifter godt. Så langt jeg kan se finnes det lasere som er billigere og bedre enn denne. Lasere under kr 1000 er et marked i vekst. Det blir stadig flere og bedre for under tusenlappen.

Gå inn på lenken over, så finner du prissammeligninger. Send gjerne meg en PM om du ikke har peiling og ønsker kjøpe. :)

Noen blekkskrivere har vannfast blekk. Skal man kjøpe skriver må man spør om dette.

:!: Min Epson Stylus C66 Photo Edition har vannfast blekk. Jeg bestilte den for ca 1/2 år siden og betalte totalt ca kr 600,-. Den er flott å skrive ut plakater og alt mulig annet med.

Laserskrivere for fargeutskrifter er dyre. Det blir fra kr 3000,- og oppover. Når skriveren er tom og man skal skifte tonere (det som sørger for farge på arket) så koster det MYE - flere tusen. Det er likevel billig, for det holder jo i en evighet. Barnevernsoffer har ofte dårlig økonomi (ikke enkelt å styre økonomi når man må rømme, betale dyre advokater, eller psykes ned). Det kan være uoverkommelig med 2-3000 kroner og mer for å få skrive videre.

Page 1 of 1 All times are UTC [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/