It is currently Tue Oct 23, 2018 10:55 amPost new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 
Author Message
 Post subject: Ideologisk indoktrinering
PostPosted: Wed Aug 30, 2006 11:06 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Feb 05, 2006 7:18 pm
Posts: 7442
Location: Mosjøen, Vefsn kommune på Helgeland.
[face=Arial]Ideologisk indoktrinering[/face]

Om makten skal få påvirke barns tenkning mer må selvsagt foreldre få påvirke mindre.

Makten ønsker innflytelse. Det er mye de reagerer på. Alt fra religion som Jehovas Vitner, mer eller mindre muslimske omskjæringer til politiske ideologier fra fascisme til anarki og libertarianisme. Ikke minst alt som har den minste lille likhet og som avviker fra maktelitens idealer eller manglende sådanne. Makten og skolepensummet har meninger om hvor mange barn man bør få, miljøvern, doping, rusbruk, innvandring, etc etc.

Ikke minst mener makten at nettopp DEN skal ha mest mulig makt.

Alt dette "må" maktpakket formidle til barna og bygge inn i de små forsvarsløse sinn. Slike små sinn har i årtusener fått foreldrenes tenkning og idealer i arv.

I familiene lærer man, i maktens øyne, "feil" om alle mulige slike ting. Det ønsker makten å rette på. Måten det kan gjøres på er å fjerne barn fra familiene.

Det kan gjøres med å ha barna i barnehager, på skole, i SFO, fritidsklubber etc. Er ikke foreldrene enige i dette, så mister makten innflytelse. Løsningen er å mistenkeliggjøre foreldrenes innsats mest mulig. Ikke minst satser man på å mistenkeliggjøre slike foreldre og familier maksimalt.

Resultatet er at det ikke blir "in" å ha barna hjemme. Stat og kommune er altså ivrige opinionsdannere stikk i strid med sanne demokratiske prinsipp. Indoktrineringen av "rette" idealer starter allerede i barnehagene. Noen av de verste eksemplene er når det såkalte barnevernet oppsøker barnehager for å fortelle om hvilket bra arbeid de utfører.

[face=Arial]Hvor kommer det såkalte barnevernet inn i dette?[/face]
Barne"vernet" er den institusjonen som har mest makt til å påvirke direkte i familiene. Gjennom press og trusler kan de dominere foreldre til å plassere barna i barnehager og på SFO. Det er de vanligste virkemidlene. De kan bruke psykiatrien til å "normalisere" foreldre. Foreldrene har lite å stille opp med. De blir jo beskyldt for å ikke være gode og sunne foreldre om de ikke aksepterer det såkalte barnevernets påfunn. Alle vet at det kan bety å miste omsorgen for sine barn.

Såkalt barnevern er altså et av de viktigste maktmidler for å ta kontrollen over familiene, den siste bastionen før staten eller det offentlige har nærmest all makt.

_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
.
"Vårt" lysebrune-mørkerøde såkalte barnevern stjeler mennesker
> Radikalt forum mot familiedestruksjon: http://forum.r-b-v.net/<


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 29, 2006 11:46 pm 
Offline
Superposter

Joined: Thu Oct 26, 2006 9:47 am
Posts: 1293
Location: Stjørdal
Aldous Huxleys "Vidunderlige nye verden" ble utgitt i 1932, og hans fremtidsvisjon/mareritt beskriver et samfunn som er skremmende lik vårt. Men til forskjell fra hans visjon får vi lov å føde barna ennå, men for mange av oss er det omtrent alt, og vi andre som får beholde barna våre blir på alle vis oppfordret/ lokket eller sogar truet til å overlate mest mulig av oppdragelsen til profesjonelle. Fra barnehage til organiserte fritidsaktiviteter. Siden det profesjonelle apparatet per definisjon må være bedre enn de uprofesjonelle foreldrene som ikke engang har vitnemål på sin kompetanse, vil jo alle avvik også kunne forklares i foreldrenes utilstrekkelighet.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Ideologi
PostPosted: Wed Aug 29, 2007 10:30 am 
Offline
Rang: Storbruker
User avatar

Joined: Sun Sep 24, 2006 2:11 pm
Posts: 401
http://www.bt.no/lokalt/bergen/article401429.ece

Barna bodde ikke hos faren, men de fikk lov av moren til å reise på ferie med ham. Ferien ble lengre enn planlagt, og det endte med bot og fengsel for faren.

Dette høres ut som en typisk foreldrekonflikt hvor foreldrene forsøker å bruke loven og barnevernet mot hverandre. Faren hadde trolig tenkt å beskylde moren for omsorgssvikt, og kontaktet barnevern og psykolog.

En slik sak gir god innsikt i bakgrunnen for en del konflikter. Foreldre som krangler om å ha hovedomsorg for sine barn prøver å bruke loven mot hverandre. Foreldre kan gjøre dette fordi loven ikke respekterer biologisk foreldreskap, og foreldrenes rett til å treffe sine egne barn. Resultatet blir, som vi ser i denne saken, at foreldre som bryter loven blir dømt for å ha "kidnappet" sine egne barn.

Men den som leser dette vil kanskje spørre meg om jeg mener at faren til barna ikke bør straffes for å ha holdt tilbake sine barn. Svaret mitt er at faren definitivt ikke fortjener fengselsstraff. Hvis moren hadde gått til sivilsøksmål mot ham for å ha brutt samværsavtale, ville faren blitt dømt til å betale en mindre erstatningssum til henne.

På den ene siden vil myndighetene ha det til at de er så lidenskapelig opptatt av barnas ve og vel, at de må stjele barn fra sine foreldre - noe som slett ikke blir oppfattet som dramatisk for barna. Har noen sjenket barna en tanke i denne saken - de som lurer på hvorfor deres papa måtte sitte i fengsel etter ferien? Nei, dette kommer barna til å takle bra, og det blir slett ikke dramatisk for barna å vite at faren deres sitter i fengsel. Men at faren holdt igjen barna 19 lengre enn planlagt, det skal være dramatisk for barna!

Quote:
Dommerne legger i straffskjerpende retning vekt på at 26-åringen opptrådte aggressivt da moren kom for å hente barna første gang. Retten tror også at dette må ha blitt oppfattet som dramatisk av barna.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Aug 29, 2007 7:41 pm 
Offline
Superposter

Joined: Thu Oct 26, 2006 9:47 am
Posts: 1293
Location: Stjørdal
Jeg skulle likt å se den faren som hadde holdt igjen barna sine i nitten dager dersom de ikke ville det selv!

mer betenkelig er det dog at han gjorde det for å koble barnet med "hjelpeapparatet" - det ser ut til at her er to foreldre det bør røskes litt i. Begge bør få straff, far for å utsette barna for barnefjernet og mor for å være smålig.

_________________
Don't hate the media, become the media!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Oct 06, 2007 8:31 am 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 8:48 am
Posts: 6823
Location: Oslo
  
De maktgale vil ha total kontroll

Vi spør oss ofte hva som kan være motivene bak alle de forrykte aksjonene til barnevernet og tilknyttede profesjoner og grupper. Jobb og penger er nok en solid drivkraft. Skulle de ikke kunne herse med familier som de gjør, men bare assistere familier som ønsket det slik som familiene ønsker det, ville det bli klart at det knapt er noe behov for deres "utdannelse" men heller for en normal sosialtjeneste utført av almindelige mennesker med livserfaring og sunn fornuft.

Krisesentrene er det imidlertid et reelt behov for. Allikevel utarter virksomheten også der fra tid til annen. Og da kommer det frem et behov som nok har forbindelseslinjer til det økonomiske, men som likevel er en selvstendig drivkraft hos mennesker: makt.

Når mennesker får makt, utvikler det gjerne beruselse og hunger etter mer makt. Når det finnes få sperrer i form av kontroll og opposisjon fra andre, kan det bli til ren galskap.

*

At Tove Smaadahl, krisesenterlederen, vil ha rett til å bestemme over alle nordmenn, også over dem som oppholder seg i utlandet, forundrer ikke. Man vil ha kontroll, kontroll!

Vil forby sexturisme
Oslo (NTB): Krisesentrene vil utvide det kommende forbudet mot kjøp av sex til også å gjelde for nordmenn på tur.

Krisesentrenes tenkemåte (ikke minst lederens – hun har gjort seg bemerket i mange år) er med andre ord helt i stilen med det hysteriet barnevernet viser når nordmenn flytter til utlandet: De vil ha rett til å godkjenne hvem som skal få lov til å dra, de vil følge dem opp til evig tid i utlandet, de vil etablere seg i Spania (Norske barnefamilier på flukt fra barnevernet), de vil kontrollere nordmenns alkoholforbruk der, de vil øke hjemhentingen av flyktninger – hjem til tvangs-fosterhjem for barna og formynderskap og fengsel for foreldrene (Tidligere stortingspolitiker bortførte egne barn). Folk som allerede er under granskning av barnevernet, vil de nekte pass (Stakk frå barnevernet til utlandet).

Maktgalskap florerer ofte i hjernene i slike kretser. Det er ganske som i Calvins Geneve.

Hva med Ola Nordmann generelt? Vel, folk blir gjerne redde for å kunne mistenkes for ikke å være skikkelige nok, og skynder seg å uttrykke moralsk forargelse. "Vil du ikke at barn skal beskyttes mot pedofile foreldre? Vil du ikke at barnevernet skal granske ved mistanke? Da er du pedofil selv! Du misbruker dine egne barn!" De færreste spør seg om hva barnevernet gjør under en slik "granskning", eller om barnevernet i det hele tatt har metoder, forstand og kunnskaper til å granske noe som helst.

I et samfunn som vårt, som med raske skritt har utviklet panisk frykt for alt som er privat, er sex naturligvis en styggelse. Puritanismen vil vel etter hvert ramme mange slags sex, slik som i svenske ROKS, men man begynner med det enkleste: sex-kjøp. Så går det som i andre diktaturstater til alle tider: De vokter sine grenser mot flukt; flyktninger stoppes på grensen og straffes strengt, de som er kommet litt lenger bort fra idealstaten, forfølges og "uskadeliggjøres" i utlandet, eller bringes triumferende "hjem" til solid fordømmelse fra en befolkning som er redde for at det samme skal skje dem hvis de sier et knyst om naturlig frihet.

  

_________________
Hjemmeside http://www.mhskanland.net


Top
 Profile  
 
 Post subject: Åja?
PostPosted: Sat Oct 06, 2007 5:04 pm 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Mon Aug 21, 2006 4:18 pm
Posts: 1851
Location: Bergen
Åja?

At Sunnmøresposten nedlater seg til å sette slikt bullshit på trykk synes jeg sier alt om hvem som sitter i redaksjon...

Okey. Jeg bare tenker mitt. Alle mann mot alle, spioner og angivere over alt. Og enslige bør i hvert fall ikke bestille billett til Bangkok. Det er ensbetydende med tiltale når de vender tilbake til Norge.

_________________
Den som tror at det å være liten ikke gir innflytelse, har aldri lagt i telt med mygg!
Signer OPPROP mot fylkesnemnda her!
Bli med på MASSESØKSMÅL MOT FYLKESNEMNDA!


Top
 Profile  
 
 Post subject: De maktgale
PostPosted: Tue Oct 09, 2007 9:01 am 
Offline
Rang: Storbruker
User avatar

Joined: Sun Sep 24, 2006 2:11 pm
Posts: 401
De maktgale vil også bestemme hvor du skal dra på ferie:

Umodne foreldre?

Quote:
– Mange som får barn i dag er umodne overfor oppgaven. De er ikke kommet over puberteten, sier psykologspesialist Lisbeth Brudal med doktorgrad fra det medisinske fakultet ved Universitetet i Oslo....

Psykologene får støtte av Landsgruppen av helsesøstre (LAH).


"Psykologspesialisten" får også støtte fra en journalisten som skriver at
Quote:
All forskning viser at mye nærhet med foreldre i kjente omgivelser gir trygge og sosialt sterke barn.


Man blir etter hvert såpass vant med den bastante formuleringen "all forskning viser" i norske aviser, at man ikke reagerer. Men reagere bør man absolutt gjøre, ikke bare fordi slike lettvinte formuleringer er feil som kommer fra journalister som ikke vet å være mer kritiske til det de rapporterer, men også fordi det finnes grenser for hvor mye staten kan og bør blande seg inn i familienes private anliggender.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Gi blaffen!
PostPosted: Tue Oct 09, 2007 9:04 am 
Offline
Rang: Storbruker
User avatar

Joined: Sun Sep 24, 2006 2:11 pm
Posts: 401
Reportasjen som fremprovoserte utbruddet fra "psykologspesialist" og andre ovenfor er denne. Italia er et farlig land å reise til med småbarn, er vel konklusjonen til våre fagfolk, hvis man skulle følge resonnementet deres:

Quote:
Hun og familien var nylig en måned i Italia. – Det er ikke noe heft å ha med barn på ferie så lenge du ikke tror at du kan sitte på bar hver eneste kveld, sier Vabø.


Quote:
http://www.dagsavisen.no/innenriks/article307786.ece


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Oct 09, 2007 9:10 am 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 8:48 am
Posts: 6823
Location: Oslo
 
Da syns jeg Rinna skulle sette inn forslag om hele hurven som gruppe-kandidat til Månedens I---- . Altså hele landsgruppen av helsesøstre, journalist, pyskelusk(er)! - -
  

_________________
Hjemmeside http://www.mhskanland.net


Top
 Profile  
 
 Post subject: Skillsmissebarn
PostPosted: Tue Oct 09, 2007 9:17 am 
Offline
Rang: Storbruker
User avatar

Joined: Sun Sep 24, 2006 2:11 pm
Posts: 401
Det har handlet om skillsmissebarn de siste dagene, og vi får vite at noen pyskologer og helsesøstre er bekymret. Men det positivt at det advares i denne lederen i Dagsavisen mot "å svartmale livssituasjonen til skilsmissebarn". Det er alltid fint når mediene etterlyser en mer nyansert debatt - en debatt som dessverre alltid kjøres på "fagfolkenes" premisser.

For ensidig om skilsmissebarn

En leser har lagt inn denne kommentaren:
Quote:
Les norsk vellferdsrett og vedtak 18/2005, Klagenemda for likestilling, så vil dere finne at myndighetene også gjør sitt for å frarøve barn ifra samlivsbrudd rettigheter som kontakt med begge foreldre m.m.


Er det noen som vet mer om dokumentet som det vises til her?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Reiser til syden!
PostPosted: Tue Oct 09, 2007 9:35 am 
Offline
Rang: Storbruker
User avatar

Joined: Sun Sep 24, 2006 2:11 pm
Posts: 401
MH Skånland wrote:
 
Da syns jeg Rinna skulle sette inn forslag om hele hurven som gruppe-kandidat til Månedens I---- . Altså hele landsgruppen av helsesøstre, journalist, pyskelusk(er)! - -
  


Ja, det har de gjort seg godt fortjent til. Hvis noen tror at det handler om foreldre som drar på backpackerturer i jungelen, så tar de feil. Dette handler om foreldre som drar til syden med sine unger, og det skal være farlig!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: De maktgale
PostPosted: Tue Oct 09, 2007 3:25 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Feb 05, 2006 7:18 pm
Posts: 7442
Location: Mosjøen, Vefsn kommune på Helgeland.
Rinna wrote:
De maktgale vil også bestemme hvor du skal dra på ferie:

Umodne foreldre?
....


La inn en kommentar:
Quote:
"All forskning viser at mye nærhet med foreldre i kjente omgivelser gir trygge og sosialt sterke barn."

- Er det derfor det er "in" å "løse" problemer med skilsmisser, og gi barna mindre kontakt med den ene av foreldrene (les: mannen)?
- Er det derfor den vestlige kultur har verdensrekord i barnehager og skoler?
- Er det derfor Norden er omtrent verdensmestere i å stjele barn fra foreldre og å dele de ut til fosterpersoner?

At noe gjelder på gruppenivå, gjør ikke at det gjelder på individuelt nivå. Det er altså "makt-kollektivistene" i fri utfoldelse som forteller oss hvordan vi skal leve våre liv på den "perfekte" måten.

Det er påstått at nazikulturen gikk under fordi den krevde det perfekte. Selvsagt definert av makten. Da går vel sosialdemokratiet også under...

Det store spørsmålet i vår tid er om "fagfolkene, "ekspertene", makteliten etc skal styre familienes og individenes liv. Altså om vi skal være en totalitær kultur eller ha frihet.

Det finnes ingen annen frihet, enn frihet til å velge selv. Men i vår kultur skal makten drive utstrakt tvang, slik at vi blir påtvunget "frihet" til å velge det "rette". Det er en illusatorisk frihet.

_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
.
"Vårt" lysebrune-mørkerøde såkalte barnevern stjeler mennesker
> Radikalt forum mot familiedestruksjon: http://forum.r-b-v.net/<


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC [ DST ]