It is currently Fri Oct 19, 2018 8:52 pmPost new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

Makter barnevernet å beskytte voldsutsatte barn?
Nei, det er inkompetent og misbruker bare makten sin 100%  100%  [ 5 ]
Ja, hvert år beskyttes tusenvis av barn fra sine uskikkede foreldre 0%  0%  [ 0 ]
Vet ikke 0%  0%  [ 0 ]
Total votes : 5
Author Message
 Post subject: - Spør barna om blåmerkene
PostPosted: Sun May 26, 2013 7:16 pm 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 9:48 am
Posts: 3975
Location: Sosialdiktaturet Norge
Ustelte barn, blåmerker i ansiktet eller sår som ikke gror kan være tegn på vold og overgrep. Rettsmedisiner Arne Stray-Pedersen ved Folkehelseinstituttet mener det er for tilfeldig hvilke saker som blir meldt til barnevern eller politi.

Stol på magefølelsen og meld fra til politi og barnevern hvis du mistenker at et barn ikke har det bra, oppfordrer Ada Sofie Austgard i Stine Sofies Stiftelse.

Austegard i Stine Sofies Stiftelse mener at svært mye ikke fanges opp og det råder stor mangel på kompetanse.


Kommentar: Det er nok riktig som rettsmedisiner Arne Stray-Pedersen og Ada Sofie Austgard i Stine Sofies stiftelse sier; Det er altfor tilfeldig hvilke saker som blir meldt til politi og barnevern, og det er stor mangel på kompetanse. Jeg kan underskrive på begge deler. Forstyrrede eller hevngjerrige personer melder ifra til barnevern og politi og fordi barnevernets kompetanse er ikke-eksisterende blir ikke disse sakene henlagt, slik de burde, men barna havner isteden i fosterhjem og må vokse opp hos fremmede. I mellomtiden blir de virkelige overgrepssakene liggende under radaren til både politi og barnevern, slik som i den tragiske Christoffer-saken. Han ble mishandlet til døde av sin såkalte stefar uten at myndighetene gadd å løfte en finger. Politijuristene i Vestfold syntes det var flott at moren hans hadde fått seg et nytt mannfolk og vurderte ikke en gang muligheten for at denne fremmede mannen kunne mishandle sønnen. Det er slik det skal være i det post-feministiske Norge hvor det helst er barnas egne foreldre som mistenkes for å ville begå straffbare gjerninger mot dem.

Barnevernet er det mest inkompetente organet som vel finnes i Norge. Årsaken er at det er stort sett bemannet av lavutdannede kvinnfolk med bakgrunn som sosialarbeidere og gjerne litt utagerende hippie-erfaring (hasjrøyking, promiskuitet). Barnevernslederne er kjerringer/gubber i femti- eller seksti-årene som har like lite peiling på vold mot barn som de har på det meste annet. Det eneste disse noksagtene er mestere i, må være manipulasjon og maktutfoldelse, noe de får bred erfaring med som barnevernsarbeidere.

Slik inkompetente "fagfolk" vil den trolig velmenende Ada Sofie Austgard at flere barn skal havne i klørne på. Disse barna, som aldri har blitt slått eller utsatt for såkalt psykologisk omsorgssvikt, vil da få oppleve sin mest traumatiske opplevelse hittil, nemlig å bli fjernet med makt fra sine gode foreldre for deretter å måtte vokse opp hos fremmede som har "fosterhjem", gjerne "forsterket fosterhjem", som sitt meget lukrative "yrke". (Fostermor er yrke, like lite som prostituert).

Foreldrene som blir frarøvet barna sine, må underkaste seg herskerinnene i barnevernet, som ellers vil nekte dem å få treffe barna overhodet. Det er en form for moderne slaveri som man ikke skulle trodd var mulig i det 21ende århundre. En udemokratisk og totalitær institusjon som barnevernet klarer ikke å beskytte voldsutsatte barn. Barna som tas er i de aller fleste tilfeller, hverken ofre for barnemishandling eller annen alvorlig omsorgssvikt. Derimot er de ofre for hensynsløse falske meldere og anklagere til politi og barnevern. Derfor er det vanskelig å støtte denne kampanjen.

Slik barnevernet ikke-fungerer idag, må det på det sterkeste advares mot å melde ifra. Vold mot barn er straffbart, og dersom man mistenker at barn mishandles er politiet rette instans. Dessverre vil meldingen havne hos de inkompetente barnevernerne, men politiet vil muligens etterforske saken. Barna savner bekyttelse mot å urettmessig bli fratatt sine foreldre når falske anklager rettes mot foreldrene, for selv om politiet henlegger en sak mot foreldrene, dersom den viser seg grunnløs, slipper som kjent, barnevernet aldri taket dersom det først har bitt seg fast.

_________________
“ Whoever may be guilty of abuse of power, be it Government, State,
Employer, Trade Union or whoever, the law must provide a speedy
remedy. Otherwise the victims will find their own remedy. There
will be anarchy.” Lord Denning (1899-1999)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC [ DST ]