FORUMET REDD VÅRE BARN
http://forum.r-b-v.net/

Stopp i NAV- ubetalinger – – omfatter det bv-flyktninger?
http://forum.r-b-v.net/viewtopic.php?f=152&t=8755
Page 1 of 1

Author:  MH Skånland [ Sat Sep 02, 2017 7:38 am ]
Post subject:  Stopp i NAV- ubetalinger – – omfatter det bv-flyktninger?

  

Stopp i NAV-utbetalinger – – omfatter det barnevernsflyktninger?

Regjeringen vil ha en stopp i at utbetalinger fra det offentlige fortsetter til etterlyste kriminelle:

Justisministeren med klar beskjed:
Full stopp i NAV-penger til kriminelle på rømmen

– Nå er det slutt. Festen er over. Personer som er på rømmen fra politiet skal ikke få ubetalt pensjon eller trygd. Den tida er forbi, er den krystallklare meldingen fra justisministeren.
tv2, 1 september 2017

"TV 2 har tidligere fortalt av NAV hvert år utbetaler flere hundre millioner kroner til etterlyste som er på rømmen fra norske myndigheter."

"Blant de eksemplene TV 2 kjenner på etterlyste som mottar støtte fra NAV, finner vi personer dømt for familievold, bedrageri, ran, narkotikaforbrytelser og personer siktet for seksuell omgang med barn."


Antall etterlyste i Norge er doblet på fem år:
2000 etterlyste på rømmen får penger fra NAV rett inn på konto

tv2, 21 juni 2017

"– Ofte vet vi ikke om den etterlyste bor på adressen vedkommende er oppført med i folkeregisteret. Vi vet heller ikke om de i det hele tatt er i landet, sier politispaneren til TV 2."

"– Vi vet at mange av disse oppholder seg i utlandet, og at de der mottar støtte fra NAV samtidig som de er etterlyst. Det betyr jo at norske myndigheter finansierer personers mulighet til å unnvike norske myndigheter, sier Brekke til TV 2."


Det er helt forståelig at myndighetene vil slutte å betale ut bidrag fra NAV til forbrytere som unndrar seg straff, eventuelt ved å flykte til utlandet.
    
Spørsmålet, i og med norsk lovgivning og praksis, er imidlertid etter hvert blitt hva folk er etterlyst for. Med det vi vet om myndighetenes jakt på familier som flykter fra Norge for å unngå at barnevernet ødelegger familien og livet for både barna og foreldrene, melder det seg omgående et spørsmål. Ikke bare har politikerne vedtatt at det er en forbrytelse å flykte med barna i det øyeblikk barnevernet sender begjæring til fylkesnevnden om omsorgsovertagelse – gjerne uten bevis for noen som helst misgjerning mot barna, og hvis man er så uforsiktig å komme tilbake fra en slik flukt, bærer det rett i fengsel, og hvis barna er med, konfiskeres de av barnevernet, og helvetet med avskjæring fra foreldrene begynner. Men norske myndigheter bruker også slikt som Haag-konvensjonen om internasjonal barnebortføring mot familiene, og går energisk til verks og med bruk av ubegrensede millioner for å tvinge barna tilbake til Norge, til fosterhjemstilværelse.

I det hele tatt er det få grenser for norske myndigheters vilje til å utøve diktatur og forbud mot flukt som faktisk adskillig ligner det vi så godt husker fra de kommunistiske landene i Øst-Europa med sine arbeiderparadiser. Når som helst barnevernet selv har lyst, eller noen andre har lyst til å mobilisere dem, starter jakten, og barnevernet skal ha den totale makt til å bestemme alt i livet. "Alle skal med!":

Stakk frå barnevernet til utlandet
"[Laila Schult i Vågsøy kommune] vil at lova blir endra. Hennar forslag er at foreldre som er under vurdering av barnevernet må levere frå seg reisedokument. Ho etterlyser òg internasjonale avtaler som kan hindre slike forsvinningar."
2005

Månedens idiot august 2008
"[Gerd Fleischer] mener barnevernet må reise mer til utlandet, bygge seg opp kontaktnett i andre land og utvikle rutiner for sjekk av norske barn i utlandet."
2008

Vurderer passforbud
2007

Med den nye (gjenopplivede) bølgen vi nå har fått av forestillinger om utbredt incest og andre sex-overgrep over alt, kan hvem som helst bli "siktet for seksuell omgang med barn". Dertil kan barnevernet "finne grunn" til å vurdere hva som helst. Norske myndigheters holdning er jo generelt at det er uhyre mistenkelig hvis man ikke vil at ens barn skal vokse opp i Norge, især hvis man ikke "ser barnets behov" for å fratas sine foreldre og plasseres i fosterhjem eller institusjon.

  

Page 1 of 1 All times are UTC [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/