It is currently Wed Oct 17, 2018 2:57 pmPost new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 

Trenger kvinnene i "barnevernet" et spesialtilpasset dagtilbud?
Ja, de trenger opplagt hjelp og pedagogisk veiledning 25%  25%  [ 2 ]
Nei, de trenger bank, som ikke må forveksles med "vold i nære relasjoner" 75%  75%  [ 6 ]
Vet ikke 0%  0%  [ 0 ]
Total votes : 8
Author Message
 Post subject: - Sommeren er høysesong for barnekidnapping
PostPosted: Wed Jun 30, 2010 8:44 am 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 9:48 am
Posts: 3975
Location: Sosialdiktaturet Norge
At foreldre bruker ferien som påskudd for å kidnappe sine egne barn, er ikke uvanlig, ifølge Martin Waage i sikkerhetsselskapet ABP World Group.

Det er oftest kvinner som kidnapper sine barn. Ifølge Justisdepartementet står mødre for 65 prosent av tilfellene.

Schevig i bortført.no, tror imidlertid mødrene står for 80 prosent av kidnappingene.

- Kvinner som kidnapper barna sine tilbake til hjemlandet sitt, vil fortsette å motta barnebidrag. Dermed blir fedrene sittende igjen og betale bidrag for barn de aldri får treffe, sier Schevig i www.bortført.no

Han regner med at mellom 40 og 50 norske barn bortføres hvert år.


Kommentar: De barna som bortføres av sine mødre fra fedrene utgjør bare en liten andel av barn som bortføres hvert år. Av en eller annen årsak har Schevig bortført.no, valgt å se bort fra det høye antallet barn som bortføres fra foreldrene av kvinner ansatt i det såkalte "barnevernet". Vi vet at kvinner ansatt i "barnevernet" er de mest aktive til å bortføre barn, og det er høysesong hele året, ikke bare om sommeren. Barna som bortføres av "barnevernet", blir gjerne bortført noen få uker før hovedforhandling fordi "barnevernet" ønsker å sikre seg barna, trygge som det er på seier. Rettssaken er som oftest bare en ren formalitet for å sette et legalt stempel på den ulovlige barnebortføringen.

Hvert år blir i underkant av 1 000 barn og unge overført til såkalte "fosterhjem". Et økende antall barn blir tatt på såkalte "akuttvedtak", for da trengs bare signaturen til "barnevernsleder", og man slipper å gå veien om en rettsprosess. Det er enklest sånn for "barnevernet", som stadig trenger påfyll av barn etter hvert som ungdommene når myndighetsalder.

I likhet med mødrene som kidnapper barn fra fedrene, har kvinnene i "barnevernet" hovedsakelig et økonomisk motiv for å bortføre barna. "Barnevernet" trenger barna for å opprettholde et høyt antall stillinger. Derfor ropes det opp om "bekymring" ved hver minste anledning, for slik sikrer "barnevernet" seg en strøm av nye barn inn i systemet. Når et barn først er tatt fra foreldrene, vil det aldri bli tilbakeført. Kvinnene suger seg til barna, for barna representerer penger. Kvinnene vil så gjerne ha materielle goder, og skyr ingen midler for å oppnå dette. Hadde det ikke vært så lønnsomt å ta til seg "fosterbarn" ville antall ulovlige legitimerte barnebortføringer blitt drastisk redusert. Men så lenge kvinnene i "barnevernet" får betalt for å ødelegge barndommen til barn, vil de fortsette. De mangler sperrer og klarer ikke å kontrollere impulsen til å stjele med seg barn når anledningen byr seg. De fleste kvinnene som jobber i "barnevernet" er kognitivt svekkede. De fungerer på et lavt nivå og har vanskeligheter med å skille mellom egne barn og andres barn. Eiendomsretten er for dem et difffust begrep uten reelt innhold. De forstår simpelthen ikke at det er galt å stjele andres barn. De innbiller seg at de "hjelper" barna ved å bortføre dem fra foreldrene.

Jeg foreslår at man kan utdele lebestift og fargede perlehalsbånd til kvinnene i '"barnevernet". Hvis kvinnene fikk noe å leke med og smykke seg med, ville de kanskje latt være å stjele barn. De fleste "barneverns"-kvinner er nokså infantile. Det kunne opprettes en slags kvinnehager, hvor mennene kunne levere kvinnene sine om morgenen og hente dem etter arbeidstid. I kvinnehagen kunne kvinnene pynte seg og leke med lebestifter, og da ville de kanskje motstå impulsen til å ta med seg andres barn. Kvinnene kunne leke med klær og ta på seg ulike antrekk og leke rollespill. Man kunne innredet et eget kinolokale hvor kvinnene kunne kose seg med visninger av favorittfilmen "Sex in the city", del I, II, III, IV og V. Dette kunne være et tilbud til kvinnene som idag sysselsetter seg som såkalte "fagpersoner" innen "barnevern" og barnehager. Jeg er overbevist om at vi ville oppnå en reduksjon i antall barnebortføringer.

_________________
“ Whoever may be guilty of abuse of power, be it Government, State,
Employer, Trade Union or whoever, the law must provide a speedy
remedy. Otherwise the victims will find their own remedy. There
will be anarchy.” Lord Denning (1899-1999)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jun 30, 2010 11:03 am 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 9:13 am
Posts: 1063
Schevig (bortført.no) skriver ofte mye bra om manglende respekt for biologisk foreldreskap. Han har midlertid ikke forstått (tror jeg, da) at det ikke bare er fedre som er under attak, men at det gjelder foreldre generelt og - faktisk - alenemødre spesielt.
Videre utviser han en viss ignoranse i forhold til småbarns særlige behov for moren, noe som er godt dokumentert i forskning. Adv. Kvilhaug har uttalt at barn under tre år bør ha én primæromsorgsgiver, og denne bør være moren. Delt omsorg for barn under tre år er ikke til barnets beste. For barn over tre år er bildet annerledes. Ideelt sett burde jo folk med felles barn holdt sammen...

Mange foreldre som "kidnapper" egne barn er mødre (noen ganger også fedre) som flykter fra barnevernet. Man snakker derfor i realiteten om en nødhandling for å unnslippe en langt verre situasjon for barnet, nemlig å bli utsatt for statens legaliserte barnekidnapping. Under noen omstendigheter vil disse sakene falle inn under barnekidnapping, f.eks. dersom ikke begge foreldrene er enige om utflyttingen, eller flyttingen blir foretatt etter nemndsvedtak.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jun 30, 2010 4:06 pm 
Offline
Rang: Storbruker
User avatar

Joined: Sun Mar 11, 2007 12:06 am
Posts: 478
Det er leit å høre at foreldre flykte må etter fylkesnemdvedtak, informasjon har ikke nådd ut! Sjansen for å beholde barna etter å ha vært i fylkesnemda er forsvinnende liten. Advokater tror jeg må ta et ansvar for at foreldre i en nødsituasjon må “kidnappe“ sine egne barn - kidnappe er medias og barnevernets ord på det foreldres handling når de vil forsøker å redd barna fra fosterhelvetet og barnevernshelvete.

Undertrykkingen og forfølgelsen fra myndighetene vil øke, overgrepene blir grovere, de rammer fler og fler. Men et liv på flukt fra myndighetene må være et svært tøft liv, likevel vil hver dag sammen med foreldrene telle for barna. Når barnevernet iversetter en undersøkelsessak med sakyndig, har de allerede bestemt seg, og de vil fa det som de vil.

Foreldre tror, at fordi barna har det bra, fordi de er gode foreldre og har vitner på det, vil vinne. De aller fleste advokaten sier det samme, kan de ikke lese statestikk? Jeg har en ting å si til foreldre som føler redselen, og vantroen over barnevernets hatfremferd - reis! ALT er bedre enn alternativet, å reise FØR fylkesnemda gir et helt annet liv. Skal man gamble med sine barn liv? Å stille i fylkesnemda er som å spille russisk rulett med fem kuler i pistolen.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Å spille russisk rulett med barna som innsats
PostPosted: Wed Jun 30, 2010 4:33 pm 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 9:48 am
Posts: 3975
Location: Sosialdiktaturet Norge
athene wrote:
Å stille i fylkesnemda er som å spille russisk rulett med fem kuler i pistolen.


Russisk rulett kan bare spilles med revolver, ellers veldig bra innlegg om nødvendigheten av å dra før fylkesnemnda, ikke etter.

Problemet er at de som har spilt russisk rulett med "barnevernet" over en viss tid, vender seg til risikoen. Det har gått bra i flere runder - man har ikke fått hjernen blåst vekk - så da lulles man inn i en falsk trygghet.

Det er da det er virkelig farlig, for demonene i "barnevernet" liker å slå til når man minst aner det. Når sexybitchene i barnehagene begynner å smile søtt, da bør man ane uråd.

Det nytter ikke å tro at man skal klare å time "barnevernet". Man må komme seg ut i tide, gjerne idet "barnevernet" innleder en undersøkelse. Da sparer man seg for mange krenkelser og mye stress.

Foreldre bør ikke gamble med barna sine. Det er spekulasjon å vente til etter fylkesnemnda med å dra.

Jeg vil forøvrig minne om at det finnes mange land som ikke har undertegnet Haag-konvensjonen om såkalt barnebortføring. Konvensjonen misbrukes på det grovste av "barnevernet" for å tvinge barna tilbake til Norge istedenfor at saken prøves i det landet hvor barna og foreldrene befinner seg.

Det "barnevernet" frykter mest av alt er at foreldre skal lykkes med å flykte med barna sine fra "barneverns"-gulag. Derfor iverksettes strenge foranstaltninger som sperret adresse etc.

"Barnevernet" forsøker seg også på å infiltrere dette forumet. Det spørres om detaljert informasjon. Følg Ninas råd: Gi kun generell informasjon. Man vet aldri hvem som skjuler seg bak et nick. Det kan være den stedlige kommuneadvokaten. Så altfor mye å gjøre har ikke disse offentlige parasittene.

_________________
“ Whoever may be guilty of abuse of power, be it Government, State,
Employer, Trade Union or whoever, the law must provide a speedy
remedy. Otherwise the victims will find their own remedy. There
will be anarchy.” Lord Denning (1899-1999)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jul 01, 2010 3:42 am 
Offline
Rang: Storbruker
User avatar

Joined: Sat Jan 31, 2009 9:41 am
Posts: 223
Location: Hillerød Danmark
Enig, vær veldig varsom med å dele ut for mye information, om du får forespørsler på dette eller hint, så spørg i forum anonymiseret om det er noe du skal ha avklart. Ingen grunn til å risikere egne eller andres barn.
Jeg har bare et enkelt lite juridisk spørsmål jeg har fått lufta her til kvellen omkring denne Nemda etter debat på FB så kom Marius med en som fik bakkgrundstvilen til å dukke op.
Er Fylkesnemnda og UNE tribunal slik EMK krever?
Min Kommentar er under :
Quote:
Dette er ganske som tidligere konstateret. B&U/Nemda er ikke et retsorgan, og har derfor ikke den juridiske kompetance til at tvangsfjerne barn, med andre ord er alle børn der er under vedtak fra Nemda/B&U og ikke højere instans juridisk set fri for at blive retsforfulgt ved udrejse fra landet ?


Eller sagt ikke pakket ind i glanspapir. Utover å sende en bekymringsmeldig til det land en kommer til, så har vel ikke et kommunalt organ lov til å forlange barn og familier hjem og straffet ?

_________________
Mormor Anna Balsgaard
(Eksil i Danmark. Spør dersom du har problem me språket )


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jul 01, 2010 8:02 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Feb 05, 2006 7:18 pm
Posts: 7442
Location: Mosjøen, Vefsn kommune på Helgeland.
Juss er ikke min sterke side, MEN OM Norge agerer overfor andre land, SOM OM fy-nemnda er en domstol, så prøver ikke de andre landene dette i Strasbourg, men handler utfra at makten i Norge har rett. Landene sitter jo ikke på omfattende juridiske utredninger om norsk fy-nemnd. I tillegg smører norske myndigheter tykt på og lyver som sedvanlig... Man blir altså garantert utlevert. Det er makta som rår. Problemet er jo anarkiet som rår i barnevern, politi og regjering - politistat-tendensene. I motsetning til rettstat. Sosialister tror ikke på å underordne seg mer enn de er tvungne til. Rettstaten er ikke deres ideal.

_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
.
"Vårt" lysebrune-mørkerøde såkalte barnevern stjeler mennesker
> Radikalt forum mot familiedestruksjon: http://forum.r-b-v.net/<


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jul 01, 2010 8:39 am 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 9:13 am
Posts: 1063
Myndighetene agerer som om fylkesnemnda er en domstol, mens den i realiteten er et forvaltningsorgan.

Hvordan ville EMD vurdert nemnda? Den saken må vel kanskje bli prøvd der først. Om noen har en sak og en klok advokat.

Men ganske sikkert er det at man ikke fritt kan hente hjem barn som nemnda har tvangsflyttet fra foreldrene. Nasjonalt og internasjonalt politi aksjonerer omgående som om nemnda er et godkjent tribunal.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jul 01, 2010 11:00 am 
Offline
Rang: Storbruker
User avatar

Joined: Sat Jan 31, 2009 9:41 am
Posts: 223
Location: Hillerød Danmark
Takker for svar :o)
Juss er heller ikke min sterke side nemelig, men noen ganger er det bra å se på de enkelte paragrafer. Om noen overvejer EMD ville denne derfor være relevant å få med.
Et forvaltningsorgan er ikke retslig i forhold til den del af jussen jeg har prøvd å lese på, det er lenken til barne"sakkyndig" og forbindelsen til psykiatrien jeg fumlet rundt med da tankene opstod..

_________________
Mormor Anna Balsgaard
(Eksil i Danmark. Spør dersom du har problem me språket )


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jul 01, 2010 12:39 pm 
Offline
Rang: Storbruker
User avatar

Joined: Fri Dec 22, 2006 1:40 pm
Posts: 978
Location: Vefsn
http://www.facebook.com/home.php?#!/not ... 0177131977

_________________
B.E.Bjorbekkmo
[size=75][color=red]
Gjør ALLTID og uten unntak opptak av møter, telefonsamtaler o.l. med BV etc[/color]
Dette har du lovlig og full adgang til iht [url=http://www.lovdata.no/all/tl-19020522-010-017.html#145a]straffelovens § 145a[/url], så lenge du selv deltar i samtalen.[/size]

[url=http://barnevernet.origo.no]Barnevern[/url]


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Jul 03, 2010 5:21 pm 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 8:48 am
Posts: 6800
Location: Oslo
  
For 10-15 år siden:

Anne Aarskog:

Er instituttet med sakkyndige dommere folkerettsstridig?
*
Interpellasjon vedr. barnevernets lovstridige praksis

  

_________________
Hjemmeside http://www.mhskanland.net


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC [ DST ]