It is currently Wed Nov 14, 2018 11:00 pmPost new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Flyktninger - ikke noe nytt i historien.
PostPosted: Fri Jun 11, 2010 4:16 am 
Offline
Rang: Storbruker
User avatar

Joined: Sun Mar 11, 2007 12:06 am
Posts: 478
Gjennom alle tider har mennesker brutt opp fra alt kjent og trygt, uten å ha annet enn håpet om et bedre liv i sikte. Hva er problemet med å flykte, annet enn å spørre seg, - er jeg sterk nok, våger jeg? Omvendt kan man spørre: Er jeg sterk nok til å la være? Når nordmenn reiste til Amerika, visste de ikke engang om de ville overleve reisen, men de våget, livet var uutholdelig, noen var beseiret av eventyrlyst og drømmer om rikdom. Det er neppe det siste, som driver foreldre til å pakke sekken og ta med seg barna uten å vite hvor man lander, og hvordan livet vil bli.

“Heller satt jeg i rennesteinen og tigget“. (Sitat Agrippa).

Når ting har gått så langt at flukt er siste redning, har mange mistet all tro på at en kan greie noe som helst. “Frivillige“ barnevernstiltak, eter en familie sakte men sikkert i stykker. Utredninger er et surrealistisk helvetesmareritt. Har man blitt utsatt for barnevernets hyener over tid, mister en troen på at en er i stand til å handle. Men hva er farlig med å reise for å redde barna fra fosterhelvete? Det finnes neppe et større helvete enn nettopp dét! Skulle man finne ut at valget om å flykte, fikk konsekvenser som er verre enn å havne under barnevernets omsorg, står en fritt til å returnere. Uten denne tanken i hodet, ville jeg aldri våget selv.

Barnevern er ufattelig ødeleggende. Barnevern sprer seg som byllpest. I Aftenposten har de suggererende meldings-reklamer (“bry deg“). Barnevernet sprer ulykke og død. Å redde barna fra fosterhelvete eller langvarige hjelpetiltak, er bare mulig, ved å flykte fra landet, og da til et land utenfor Norden. Barnevern er et større helvete, enn uvisshet. Og i dag har man det lettere enn ved utvandringen til Amerika: Skulle man lide en verre nød enn den man dro fra, er det både mulig og lov, å returnere.


Å flykte er fullt mulig for alle, så sant man står på egne bein og ikke venter at andre skal ta ansvaret for en. Det eneste en trenger er å kunne fylle ut en flyttemelding, kløkt nok til å skjule overfor alle, at man har tenkt å dra. Pass, E111 kort, og en eller annen tilfeldig ekstisterende adresse å melde flytting til. Adressen trenger ikke engang være i det landet man har tenkt å bosette seg i. Flyttemeldingen er bare vaksinering mot et fylkesnemd-stemplings-vedtak, idet barnevernet skjønner at man har forlatt dem. Og en flybillett, eller bil å reise i. Og en tanke i hodet som vaksinerer mot allskens milioner bekymringer over uavklarte ting som ordner seg selv når man kommer fram: INGENTING er verre en barnevernshelvetet.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 11, 2010 10:25 am 
Offline
Rang: Storbruker
User avatar

Joined: Mon Jul 28, 2008 11:16 pm
Posts: 476
TA KOPI AV FLYTTEMELDINGEN.

_________________
- Kjemp for de du har kjær. Kjemp for alt hva du har kjært. -


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 11, 2010 12:43 pm 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 9:48 am
Posts: 3979
Location: Sosialdiktaturet Norge
Svane wrote:
TA KOPI AV FLYTTEMELDINGEN.


Når man flytter får man bekreftelse fra Folkeregisteret om at flyttingen er registrert. Dette er vanskelig å få dersom man flytter til en fiktiv adresse. Eventuelt kan man be Folkeregisteret sende bekreftelsen til en postboksadresse, som er lett å opprette. Da får man tilgang på post selv om man befinner seg på midlertidig adresse i utlandet.

Den såkalte "barnevernsloven" omfatter kun barn med opphold i Riket, som det heter, det vil si, Kongeriket Norge, og for å stoppe tvangsprosessen må foreldrene bevise at barnet eller barna er permanent utflyttet.

Forøvrig, veldig godt innlegg, Athene!

_________________
“ Whoever may be guilty of abuse of power, be it Government, State,
Employer, Trade Union or whoever, the law must provide a speedy
remedy. Otherwise the victims will find their own remedy. There
will be anarchy.” Lord Denning (1899-1999)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 11, 2010 6:54 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Feb 05, 2006 7:18 pm
Posts: 7442
Location: Mosjøen, Vefsn kommune på Helgeland.

Man må ikke informere om at man f.eks bor i en campingvogn. Man må leie seg en postboks, slik at det ikke kommer frem hvordan man bor. Andre har opplevet at flyttemeldingen er nektet godkjent - som om norske forskrifter skulle gjelde internasjonalt. Ekle arrogante byråkrater som ikke har hjerne til så mye mer enn å leke konge på haugen.

_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
.
"Vårt" lysebrune-mørkerøde såkalte barnevern stjeler mennesker
> Radikalt forum mot familiedestruksjon: http://forum.r-b-v.net/<


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC [ DST ]