It is currently Mon Jul 23, 2018 6:45 amPost new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

Er det sant at hjemmet er det verste stedet for barn?
Nei, det er et falskt budskap fremført av barnehaterne i "barnevernet" 100%  100%  [ 6 ]
Ja, det er i hjemmet far voldtar mor og mor kutter seg opp med kniv mens barna ser på 0%  0%  [ 0 ]
Vet ikke 0%  0%  [ 0 ]
Total votes : 6
Author Message
 Post subject: Hjemme verst
PostPosted: Thu Jan 21, 2010 11:16 am 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 9:48 am
Posts: 3964
Location: Sosialdiktaturet Norge
Hjemme verst
En film om overgrep og overlevelse

Hjemme verst er en utfordring og en oppfordring til å se barn som har det vondt. En oppfordring til å våge å forfølge situasjoner som vekker bekymring og mistanke om omsorgssvikt eller overgrep.

Budskapet er enkelt – disse barna må ikke overlates til seg og sitt. De er helt avhengige av noen utenfra som våger å se og handle. I filmen forteller Inger om da hun ble sendt hjem fra skolen på grunn av angstanfall etter utallige overgrep. Hjemme får hun kinderegg og valium.

Av og til er Hjemme verst. Hvordan kan vi se, møte og hjelpe barn som bærer på vonde hemmeligheter? I DVDens bonusmateriale får du gode innspill fra en lege, en politietterforsker, en samtaleforsker, en tannlege og en barnevernskonsulent. En tidligere overgriper forteller også sin historie


Kommentar: Hjemme verst er en propaganda-film for "barnevern" og offentlig inngripen i familielivet. "Mor" kutter seg i strupen med barberblad og "far" bedriver seksuelle overgrep mot datteren. Alle familier har sitt å slite med, er budskapet. Dette er budskapet overgriperne i "barnevernet" vil ha Norges befolkning til å tro på slik at de kan fortsette sine brutale overgrep mot sakesløse barn og foreldre.

"Fosterhjem verst" hadde vært en bedre tittel på denne filmen, for det er i de lukkede private "fosterhjemmene" at barn virkelig er utsatt for overgrep. Barn er langt mer utsatt for overgrep og neglekt hos fremmede mennesker som har tatt til seg barna utelukkende for å tjrene penger på dem.

Det er meget betenkelig at de distribueres filmer som gir inntrykk av at grove seksuelle overgrep er noe som foregår i hjemmene. Hvor mange barn har ikke blitt unødig tvangsfjernet fra sine foreldre som følge av falske anklager om SO? Det er barnemishandling å utsette barn for slike falske anklager. De som gjør dette er i sannhet barnemishandlere og bør straffes med fengselsstraff.

Det som er så usigelig trist er at "barnevernet" lykkes med sin falske propaganda om at "mor er psykisk syk" og "far er overgriper", for det er barna som rammes hardest av disse løgnene.

Det er ikke til hjelp for barn at familiene blir angitt til "barnevernet". Dersom du har mistanke om kriminelle forhold, kontakt politiet. Seksuelle overgrep mot barn er en straffbar handling som må håndteres av politiets etterforskere, ikke de sex-fikserte kvinnene i "barnevernet".

_________________
“ Whoever may be guilty of abuse of power, be it Government, State,
Employer, Trade Union or whoever, the law must provide a speedy
remedy. Otherwise the victims will find their own remedy. There
will be anarchy.” Lord Denning (1899-1999)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC [ DST ]