It is currently Wed Nov 14, 2018 1:39 amPost new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Kastet et håndkle - ble barnet 'slått'?
PostPosted: Sat May 30, 2015 7:04 am 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 8:48 am
Posts: 6860
Location: Oslo
  

Kastet et håndkle – ble barnet 'slått'?


Hun trodde det skulle bli en helt vanlig dag på jobben – isteden ble hun arrestert, mistenkt for å være en voldelig mor.
Aftenposten, 29 mai 2015

"Under politiavhøret etterpå blir Linda gjentatte ganger spurt om hun slår barna. Men den eneste episoden Linda kan huske der hun har brukt fysisk makt mot guttene, er under en slåsskamp mellom brødrene en tidlig morgen i gangen. For å få dem til å slutte, slengte hun et håndkle mot dem – som tilfeldigvis traff den fem år gamle sønnen."

Dette har sønnen sagt er at "Da slår mamma meg."

Det er ikke bare barnehagens aksjon som vises, men også politi og rettsvesen. Dette er de sørgelige resultater av doktrinen om at man 'skal tro på barn' – temmelig kritikkløst – og at det ikke spiller noen rolle for barn å bli revet fra foreldrene og satt opp mot dem. Det gir blant annet barn en makt de vanskelig kan håndtere. Barna kan også være helt uforstående. Morens advokat sier i artikkelen at "– For barna kan det være en belastning å komme til Barnehuset til avhør – ikke alle er like trygge på fremmede. Jeg kjenner til flere familier der en slik politisak setter varige spor uten at det har dreid seg om alvorlige forhold i utgangspunktet." Og at det er et hysteri i samfunnet uten like, er klart. Det rettes mot foreldre. Fosterforeldre er normalt skånet, slik er samfunnets oppfatning av barnevernets opplærte og betalte.

"Advokat Ann Gunn Edvardsen er fast forsvarer for Follo tingrett. Hun sier at det foreldrene har vært utsatt for, ikke er uvanlig i Follo politidistrikt.
    - Politiet har aksjonsdager to-tre ganger i enkelte uker der de ofte pågriper foreldre som mistenkes for familievold, samtidig som barnet sendes til avhør på Barnehuset i Oslo, sier hun. - Disse sakene har eskalert i antall de siste par årene. I de fleste tilfellene får vi ikke ta kontakt med klienten før samme dag. Dette kan dreie seg om hele spekteret av saker, fra enkeltstående tilfeller av klaps på baken til grov, vedvarende vold mot barn – eller tilfeller hvor det ikke har skjedd noe.
    Hennes erfaring er at barnevernet sjelden gjør egne undersøkelser før politiet kobles inn."


    "- Pågripelse i all offentlighet tidlig i prosessen og på tynt bevisgrunnlag kan føre til ikke-reparerbar skade for foreldre som siktes, sier advokat Arild Humlen, leder i Rettssikkerhetsutvalget i Advokatforeningen."

_________________
Hjemmeside http://www.mhskanland.net


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kastet et håndkle - ble barnet 'slått'?
PostPosted: Sat May 30, 2015 4:50 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Feb 05, 2006 7:18 pm
Posts: 7442
Location: Mosjøen, Vefsn kommune på Helgeland.
-rom-
Det såkalte barnevernet overdriver og lyver systematisk sammen med sine støttespillere. Det er en del av maktspillet som ødelgger ofrene.

_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
.
"Vårt" lysebrune-mørkerøde såkalte barnevern stjeler mennesker
> Radikalt forum mot familiedestruksjon: http://forum.r-b-v.net/<


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kastet et håndkle - ble barnet 'slått'?
PostPosted: Sun May 31, 2015 11:59 am 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 8:48 am
Posts: 6860
Location: Oslo
    

Og her har vi barneombudet om saken:

Barneombudet tar lett på grunnløse beskyldninger

Barneombudet: – Voksne må tåle å føle seg krenket
Oslo (NTB): At det kommer noen få grunnløse bekymringsmeldinger til barnevernet, er noe foreldrene bare må tåle, mener barneombud Anne Lindboe.

"Barneombud Anne Lindboe mener hendelser der foreldre blir siktet uten at det er grunnlag for det, ikke er noe stort problem, men at det er mer bekymringsfullt at for få melder inn bekymring.
    – Vi voksne må tåle å føle oss krenket og bli sett i kortene for at vi skal finne de barna som er utsatt for vold, sier hun og understreker at det bare er et fåtall av de barna som blir utsatt for vold, som faktisk får hjelp. Dermed er det mange barn som lever med omsorgssvikt, påpeker hun."


Barneombud Anne Lindboe vil innbilde oss

1) at når en 'bekymring' er grunnløs, vil barnevernet og rettsapparatet ved sin 'kikking i kortene' 'naturligvis' finne ut at det er slik, og at alt dermed er i orden igjen. Det er sjelden tilfelle i virkelighetens verden. Det er tvert imot ikke usannsynlig at sannheten aldri kommer frem, hvis sannheten er uskyld. Foreldre kan til og med bli siktet og idømmes prøvetid, som hvis en mor kaster et håndkle på sine to sønner som slåss;

2) at grunnløse bekymringsmeldinger – antagelig tar hun med falske i samme slengen? det er nemlig særlig vanskelig å skille falsk fra grunnløs – at slike bekymringsmeldinger skal måles mot antallet barn som er utsatt for vold og ikke får hjelp! Da kan man like godt gå til hel-overvåking av alle mennesker, for det er ingen tvil om at det hele tiden foregår svært mange ulovligheter rundt oss (blant annet tyverier – kanskje mer alvorlig enn å kaste et håndkle i fjeset på sin sønn ved et uhell!) som aldri blir oppklart og prosedert for retten.
    Det å utsette noen for forhør, fjerning av barna, at barna dras av gårde med fremmede til avhør, siktelse, rettssak på galt grunnlag er ikke bare noen som gjør 'vondt' og hvor vedkommende føler seg krenket. Det gir en alvorlig belastning, ikke minst for barn. Velkommen til det totalitære samfunn.

Men det er ingen grunn til å vente annet enn uforstand fra et norsk barneombud. Jeg gjentar fra første innlegg i tråden her:
Det vil aldri bli utnevnt noe barneombud i Norge som ikke støtter barnevernet i ett og alt mot foreldre, og på barneombudets kontor er det ansatt ca 50 mennesker som er svorne barnevernere.

  

_________________
Hjemmeside http://www.mhskanland.net


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC [ DST ]