It is currently Thu Oct 18, 2018 1:47 amPost new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

Bør barnehage gjøres obligatorisk for alle barn mellom 1 og 6 år?
Nei, foreldre som ønsker å være hjemme med barna bør slippe press 15%  15%  [ 3 ]
Nei, barna hadde det bedre før da mødrene var hjemme 25%  25%  [ 5 ]
Nei, det bør innføres barnehageplikt fra barnet er én uke gammelt 0%  0%  [ 0 ]
Ja, barnehage for alle er et nødvendig virkemiddel for å øke rapporteringen til "barnevernet" 0%  0%  [ 0 ]
Nei, la barna slippe barnehage frem til skolestart 30%  30%  [ 6 ]
Vet ikke 30%  30%  [ 6 ]
Ja, alle barn har godt av å gå i barnehage 0%  0%  [ 0 ]
Total votes : 20
Author Message
 Post subject: Holder barna borte fra barnehagene
PostPosted: Tue Jun 15, 2010 12:14 pm 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 9:48 am
Posts: 3975
Location: Sosialdiktaturet Norge
I en rapport fra Norsk institutt for forskning om oppvekst, velferd og aldring (NOVA) fremkommer at foreldrene til rundt 7 000 barn mellom tre og fire år bevisst lar være å sende barna sine i barnehagen.

Disse gruppene er:
  • samiske foreldre som er opptatt av å bevare samisk kultur og livsform,
  • flerkulturelle foreldre og innvandrerforeldre, som ønsker at barna skal ha et solid grunnlag i morsmålet sitt før de lærer norsk, samt
  • verdikonservative foreldre som mener familien er den beste rammen rundt et barn.

- Politikerne hadde nok trodd at vi skulle finne en del ressurssvake foreldre i denne gruppen, men det fant vi i liten grad, sier forsker Marie Louise Seeberg ved NOVA.


Kommentar: Det er altså ikke ressurssvake foreldre som lar være å sende barna i barnehage, slik vi har blitt tytet ørene fulle med av "barneverns"-vennlige politikere, som ønsker flere "bekymringsmeldinger". Så lenge barna holdes unna barnehagene og de meldingskåte barnehagetantene, er barna relativt trygge. Tryggheten brytes straks barnet trer innenfor barnehagens grenser. Plutselig er det fem tryner som "observerer" barnet og rapporterer alt som måtte fremstå som "avvik" til gribbene i "barnevernet". Veien til såkalt "omsorgsovertagelse" er ofte ikke lang, for det er så lite som skal til. Det er barnehagetantas subjektive vurdering som legges til grunn. Mest av alt er tanta og den grådige eieren opptatt av å skaffe seg gratis arbeidskraft fra et såkalt "ressurssenter", og da plukkes gjerne barna til enslige forsørgere ut allerede ved innskrivning i barnehagen.

Heldige er de barna som får lov til å være hjemme med foreldrene lengst mulig, helst til skolestart. Det er ikke moro å bli plassert i en diger gruppe med barn fra kl. 8 om morgenen til hentetid ved 17-tiden om ettermiddagen. Småbarna får lengre arbeidsdager enn de voksne. Det er ikke tillatt for knappe tre-åringer å sove i barnehagen. Foreldrene får streng beskjed om å holde barna våkne frem til leggetid ved 6-tiden, for såpass tidlig må barna legge seg dersom de skal rekke å få tolv timers søvn - noe som anbefales for den aldersgruppen. Da blir det ikke mye tid til kontakt med foreldrene. Ikke rart barna gråter og sier de hater barnehagen, noe jeg har hørt flere barn si. Det er foreldrene som digger barnehagen, for da kan de vie seg til sitt voksenliv 100 % mens fremmede passer barna. Hvorfor får de barn når de likevel planlegger å sette dem bort fra de er 8-9 måneder gamle? Men det er denne foreldretypen som fremelskes av demonkvinnene i "barnevernet". "Barnevernet" foretrekker foreldre som gir fra seg barna sine. Dess mindre foreldrene har med barna å gjøre, dess bedre er det, synes familiehaterne i "barnevernet" å mene. Helst hadde de nok sett at staten oppdrog barna på heltid uten kontakt med de naturlige foreldrene overhodet. Dette blir ofte skjebnen til de stakkarene som tas med tvang av imbesillene i "barnevernet". Uten kontakt med foreldrene skal de forsørge og underholde sine nye fosterpersoner, ofte talentløse svindlere som foretrekker en tilværelse som utbyttere og slavedrivere. Hvorfor jobbe når man kan ta til seg et stjålet "fosterbarn"? Disse kvinnene får lov til å gå hjemme, for det regnes som arbeid å ha et "fosterbarn". "Fostermødrene" er yrkeskvinner, må vite, og det er selve kvinneidealet i velferdsstaten.

Heltidsbarnehager for alle barn er et sosialt eksperiment. Jeg tipper mange barn komme til å bli mistilpassede og slite med depresjoner i voksen alder. Fremmede kvinner og menn kan aldri erstatte foreldrene. Vi har fått et fremmedgjort samfunn bestående av konstruerte "familie"-enheter. To menn oppdrar sin lille fosterdatter, som de har fått utlevert av "barnevernet". En mann og en kvinne, gift for n'te gang, supplerer sin familie med et fosterbarn da toget er gått for flere naturlige barn. Hovedmotivet er økonomisk gevinst. Barnet blir bortført fra barnhagen av en skokk gærne kjerringer, som i en sivil bil fører barna til fosterfengslet hvor det skal få tilbringe resten av barndommen.

_________________
“ Whoever may be guilty of abuse of power, be it Government, State,
Employer, Trade Union or whoever, the law must provide a speedy
remedy. Otherwise the victims will find their own remedy. There
will be anarchy.” Lord Denning (1899-1999)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Holder barna borte fra barnehagene
PostPosted: Wed Jan 04, 2012 6:05 am 
Offline
Rang: Ivrig bruker
User avatar

Joined: Fri May 14, 2010 9:41 pm
Posts: 179
Barnehage i Kautokeino har meldt en stor andel av foreldrene til Bv:

http://www.nrk.no/kanal/nrk_sapmi/1.7939026

Quote:
I et brev en gruppe foreldre har sendt til Kautokeino kommune, skriver de at de frykter for å bringe barna til en av kommunens barnehager.

Årsaken oppgis å være at barnehagen har sendt flere bekymringsmeldinger til barnevernet.
NRK har snakket med fire foreldrepar som opplyser at barnehagen har sendt bekymringsmelding til barnevernet av ulike årsaker.

I brevet uttrykker avsenderne forundring over at barnehagen har sendt bekymringsmelding vedrørende 25 prosent av foreldrene i én og samme avdeling.
Avdelingen har totalt 16 barnehageplasser.


Dette er et eksempel på at barnehagene mener det skal være "koselig" for foreldrene å bli meldt til Bv, når barnehagen tenker at familier kan dra nytte av hjelpetiltak. Men at foreldrene sier seg uenige i at Bv plutselig skal være en "koseklubb". De skriver at de ikke lenger har tillit til barnehagen.

Bv-sjefen mener de får inn for få meldinger, men at de ønsker tidlig intervensjon - at barn og familier med problemer blir fanget opp tidligere.
"– Vi har jobbet mye opp mot barnehagene slik at terskelen for å melde fra til oss skal bli mindre."
Det tviler jeg ikke på... og terskelen har blitt lavere som resultat.
Hvis foreldrene holder barna sine borte fra barnehagen, bør barnehagen gå i seg selv og be om unnskyldning. Om da ikke barnehagen melder foreldrene til Bv på nytt, siden de holder barna borte fra barnehagen.

Bv-sjefen stilte opp på intervju med Oddasat, samiske nyheter:
http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/817100/


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Holder barna borte fra barnehagene
PostPosted: Thu Jan 05, 2012 3:33 am 
Offline
Rang: Storbruker
User avatar

Joined: Sun Mar 11, 2007 12:06 am
Posts: 478
Barnehager som melder foreldre til barnevernet skal være klar over at de bringer barns liv ut i katastrofe, kaos, uttrygghet. Foreldre har krav på fred. Tidlig intervensjon såkalt, er i praksis å utsette foreldre for store følelsesmessige belastninger. Skrekken, skadene ved å merke hyenene sirkle seg inn rundt familien, go barna, er totalødleggende. Barnevernet er det siste sted barnhagen bør melde foreldre de syns ikke tar vare på barna.

Barnevernet og media og politikere er fulle av falske ord. "Bekymring til barnevernet", "melde bekymring oftere"? Bekymring for hva? De får beskjed om å melde oftere, hva er det de skal melde?

Offentligheten har krav på å vite hva slags "bekymringer" barnehager skal melde foreldre for.

Det samme gjelder begrepet "oftere". "Senke terskelen", hva betyr det i praksis?

Hvor går grensen, for hva man IKKE skal blande barnevernet inn i - etter barnevernets mening, det skulle være interessant hvis media gadd spørre.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Holder barna borte fra barnehagene
PostPosted: Fri Jan 06, 2012 3:46 pm 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 9:48 am
Posts: 3975
Location: Sosialdiktaturet Norge
athene wrote:
Barnevernet og media og politikere er fulle av falske ord. "Bekymring til barnevernet", "melde bekymring oftere"? Bekymring for hva? De får beskjed om å melde oftere, hva er det de skal melde?

Offentligheten har krav på å vite hva slags "bekymringer" barnehager skal melde foreldre for.

Det samme gjelder begrepet "oftere". "Senke terskelen", hva betyr det i praksis?

Hvor går grensen, for hva man IKKE skal blande barnevernet inn i - etter barnevernets mening, det skulle være interessant hvis media gadd spørre.


Mediahysteriet rundt meldeplikt til "barnevernet" har nådd barnehagene. Noen steder er det nå så hysteriske tilstander at en fjerdedel av barna på en avdeling blir meldt av "bekymrede" barnehagetanter. Jeg hørte nylig om et tilfelle hvor en far, som leverte sin sønn til barnehagen, ble meldt etter at barnet slo seg rabiat og faren la gutten i bakken for å roe ham. Dette opptrinnet ble meldt til det lokale "barnevernet" som kom opp til familiens hjem samme kveld. Det het seg nå at faren skulle ha lugget sønnen sin. Etter flere møter ble saken henlagt, men farens inntrykk er at "barnevernet" er helgærne. Dette er en far som jevnlig tar med barna på sportsaktiviteter, og begge foreldrene er gift og i godt betalte stillinger. Likevel fikk de altså oppleve hvor vrange de sjofle "barneverns"-tantene kan være når de får vann på mølla.

Tenk deg da en annen familie hvor "bekymrigsmeldingene" kommer tett som hagl fra en psykotisk nær slektning som har fått det for seg at barnet blir brent med sigaretter, solgt til en pedofiliring og utsatt for en mor som hver dag som helst kan få det for seg at hun skal drukne sitt eget barn i badekaret, slik en mor nylig gjorde da hun skulle "disiplinere" sin ett-åring ved å senke barnet med hodet ned i en bøtte fylt med vann. ("Barnevernet" var ikke bekymret for den familien, typisk nok.) Tenk deg så at denne personen i åresvis holder det gående og sender klage til Fylkesmannen når "barnevernet" ikke viser tilstrekkelig handlekraft og tar barnet fra moren. Denne personen får selvfølgelig medhold fra alle mens barnets mor beskyldes for "konspirasjonsteorier" når hun forsøker å forklare at beskyldningene er uten rot i virkeligheten. Det som skjer er at barnehagestyrer tar parti med "barnevernet" og starter den følelsesmessige destabiiseringen av mor og barn, som Athene beskriver. Til slutt er målet nådd og barnet tas akutt etter at de sakkyndige har satt to streker under svaret: Akutt fluktfare, må hentes umiddelbart for å hindre at mor unndrar barnet "barnevernets" omsorgstiltak. Barnehagestyrer sier i retten: Det var jo trist.

Hvilke ord disse menneskene kan få seg til å bruke. Var det trist at 6 millioner mennesker ble brent ihjel under siste verdenskrig? Var det trist at Anders Behring Breivik massakrerte 68 mennesker på Utøya? Trist er ikke et ord som dekker den katastrofen som rammer en familie når "barnevernet" beslutter seg for å ta barna.

_________________
“ Whoever may be guilty of abuse of power, be it Government, State,
Employer, Trade Union or whoever, the law must provide a speedy
remedy. Otherwise the victims will find their own remedy. There
will be anarchy.” Lord Denning (1899-1999)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC [ DST ]