It is currently Sat Sep 22, 2018 12:42 amPost new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Danske skoler psykologi-utreder hvert fjerde barn
PostPosted: Tue Dec 08, 2009 11:23 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Feb 05, 2006 7:18 pm
Posts: 7442
Location: Mosjøen, Vefsn kommune på Helgeland.

Danske skoler psykologi-utreder hvert fjerde barn

Det er selvsagt mobbing av barn å beskylde de for å ikke være helt riktig rett.

Quote:
25 procent af børnene i en skoleklasse vil i løbet af deres skolegang blive sendt til en psykolog for at blive testet, hvilket noteres i en journal for hvert barn. Det fremgår af en ny rapport, som Capacent har lavet for Undervisningsministeriet, skriver Politiken.

Det store antal ryster eksperter i pædagogik, Kommunernes Landsforening og psykologer.

- Der noget rivende galt, når så mange elever skal have lavet en særskilt journal. Det kan ikke være rigtigt, at hver fjerde skal vurderes for at undersøge, om de kan gå i skolen, siger professor Niels Egelund fra Danmarks Pædagogiske Universitet til Politiken.


Les mer her.

Hvordan forholdene er i Norge, vet jeg ikke, men kjenner til at det er et betydelig press for å bruke terapi for alt mulig også i Norge.

_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
.
"Vårt" lysebrune-mørkerøde såkalte barnevern stjeler mennesker
> Radikalt forum mot familiedestruksjon: http://forum.r-b-v.net/<


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Danske skoler psykologi-utreder hvert fjerde barn
PostPosted: Wed Dec 09, 2009 12:05 pm 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 9:48 am
Posts: 3970
Location: Sosialdiktaturet Norge
Arild Holta wrote:

Danske skoler psykologi-utreder hvert fjerde barn

Det er selvsagt mobbing av barn å beskylde de for å ikke være helt riktig rett.

Quote:
25 procent af børnene i en skoleklasse vil i løbet af deres skolegang blive sendt til en psykolog for at blive testet, hvilket noteres i en journal for hvert barn.

Les mer her.


Hvert fjerde barn sendes til psykolog. Det ryster eksperter.

Professor Niels Egelund fra Danmarks Pædagogiske Universitet sier til Politiken at det høje tal kan skyldes, at børnene er kommet i klemme, fordi mange lærere vil have støtte til de urolige elever eller have dem til specialundervisning.

Danmark Lærerforening afviser dog kritikken.

- De mange journaler skyldes bestemt ikke, at lærerne er for hurtige til at indstille børn til specialundervisning, siger Dorte Lange, som er formand for DLF's skole og uddannelsespolitiske udvalg.


Kommentar: Det er symptomatisk at det er kvinnene som ivrer mest for såkalt spesialundervisning og utredning. Mye kan tyde på at kjønnskvoteringen har medført at et betydelig antall kvinner er blitt forfremmet skyhøyt over sitt kompetansenivå. Så skal de kompensere for sine manglende kunnskaper og kompetanse ved å utvise såkalt "faglighet" som ikke er annet enn kvalifisert synsing. Menn, representert ved den mannlige professor Niels Egelund fra Danmarks Pædagogiske Universitet, synes langt mer edruelige.

Dessverre er storparten av de ansatte i "barnevernet" lavt kvalifiserte kvinner som i kraft av å være "fagpersoner" påtvinger barn og foreldre sine brutale og krenkende tvangstiltak. Kanskje trenger vi litt mindre kjønnskvotering av ubegavede kvinner og litt mer rettferdighet for barn og unge? Det er ikke riktig at barn skal stemples som barn med spesielle behov kun fordi toskete kvinner føler behov for å markere seg. Med dyktige lærere i skolen ville behovet for spesialundervisning forsvinne. Slik det er idag er det skoletaperne som velger å bli lærere. De som selv ikke har klart å tilegne seg kunnskap får i oppgave å lære bort kunnskap. Slik går det når samfunnet baserer seg på marxistisk ideologi à la SV-fjotten Lysbakken (vår nye feminine junior-statsråd) istedenfor intelligens og kunnskap.

Psykologene har etter hvert blitt en trussel mot hele vårt demokrati. Dette yrket som tiltrekker seg så mange rariteter, korrumperer både rettssikkerhet, skole og oppvekst. Fri oss fra spykologene og deres kolleger psykiaterne. Gå og snakk med en venn fremfor disse profesjonelle spåkjerringene, som ikke ser annet i pasienten sin enn den faste refusjonstaksten fra Nav. Barn stemples som psykiatriske kasus helt unødig. Hva det gjør med selvbildet og fremtiden å ha en psykiatrisk diagnose på rullebladet kan man bare forestille seg. Barna vil i praksis bli fratatt retten til å stifte familie, for "barnevernet" vil være på pletten straks de gifter seg eller blir gravide. Såkalt "tidlig inngripen" er jo "barnevernets" mantra nr.1. Derfor er det ekstra ille at skolebarn henvises til psykolog på tynt grunnlag. Foreldre bør kjempe imot at barn undersøkes av psykolog. Såkalte kliniske psykologer, især de med tilknytning til "barnevernet", vil være tilbøyelige til å finne patologier ved absolutt alle henviste barn. Hvor mange av de henviste barna til Aline tror dere blir friskmeldt av bv-psykologene som er ansatt der? At det ikke er mange er lett å forstå, for "barnevernet" kan ikke ta feil. Det er ufeilbarlig, og kompetansen er skyhøy, især ved Aline (IKKE).

_________________
“ Whoever may be guilty of abuse of power, be it Government, State,
Employer, Trade Union or whoever, the law must provide a speedy
remedy. Otherwise the victims will find their own remedy. There
will be anarchy.” Lord Denning (1899-1999)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC [ DST ]