It is currently Sat Sep 22, 2018 12:35 amPost new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

Trenger vi virkelige alle disse liksom-pedagogene med sin kvasi-vitenskapelige "høyskole" utdannelse?
Nei, takke meg til barnepass utført av ikke-pedagoger 55%  55%  [ 6 ]
Ja, det er viktig at barna blir observert slik at de kan settes inn ekstra ressurser ved spesielle behov 0%  0%  [ 0 ]
Ja, når kvinner har gått 3-årig høgskole må vi utnytte deres kompetanse 0%  0%  [ 0 ]
Nei, all denne liksom-kunnskapen brukes til å frata foreldrene retten til barna 45%  45%  [ 5 ]
Vet ikke 0%  0%  [ 0 ]
Total votes : 11
Author Message
 Post subject: Kall det barnepass!
PostPosted: Sat Sep 19, 2009 9:24 am 
Offline
Superposter
User avatar

Joined: Wed Feb 08, 2006 9:48 am
Posts: 3970
Location: Sosialdiktaturet Norge
Kronikk i Aftenposten av barnevernpedagog Tone-Line Kristiansen
(tittel fremkommer kun i papirutgaven)

Siden 2005 er det blitt bygget 98 nye barnehager i Oslo, dette tilsvarer 5101 nye barnehageplasser. Det er fint med flere plasser, men er det forsvarlig med en slik massiv utbygging når en ikke greier å ansette pedagoger?

Som pedagogisk leder har en ansvar for blant annet å skape et godt læringsmiljø, utføre observasjoner, pedagogisk utviklingsarbeid med barna, foreldresamarbeid, utforming av for eksempel fagrapporter til Pedagogisk psykologisk tjeneste (PPT), veiledning av øvrig personale på avdelingen osv.?


Kommentar: Som forelder foretrekker jeg faktisk barnepass fremfor den kvasi-vitenskapelige "pedagogiske" virksomheten som bedrives i barnehagene i dag. Oppblåste og arrogante barnehagetanter uten elementære kunnskaper synser og vaser om barna. Det skrives så mye tull og tøys om barna i barnehagene at det burde være en skandale. Isteden misbrukes denne såkalte "dokumentasjonen" til å tvangsfjerne barn fra foreldrene helt unødig.

Som såkalte "fagpersoner" har de tidligere barnehagetantene tilranet seg makt fra foreldrene. Makten misbrukes på det grovste til å tvinge foreldre til å akseptere diverse tiltak, som blant annet "ressurs-senter", som skaffer barnehagen gratis arbeidskraft. Foreldre som har en annen oppfatning av hva som er til barnets beste, blir fratatt barnet som straff for sin oppsetsighet mot barnehagepersonalet.

Små barn rykkes ut av sitt nærmiljø og bortføres til ukjent sted på grunnlag av synsing og kvasivitenskapelige betraktninger. Det fremsettes de mest absurde påstander uten at det settes spørsmålstegn ved påstandens holdbarhet. Vi har fått "barnehagepedagogenes" tyranni. Især alenemødre er utsatt, for barnehagen krever informasjon om sivilstand. Dette er viktig informasjon for barnehagestyrer som velger ut sine ofre allerede før barnet har begynt i barnehagen. Deretter er det bare å pøse på med negative karakteristikker av mor og barn. Både mor og barn blir baksnakket og stigmatisert blant de andre foreldrene. Alt foregår bak ryggen på aleneforelderen, som ofte er uvitende om det skitne spillet som pågår.

Trusselen om såkalt "bekymringsmelding" til "barnevernet" er riset bak speilet som skal tvinge aleneforelderen til å gi tillatelse til at det settes inn "ekstra ressurser", som det så fint heter. Den som nekter å gi slik tillatelse, står i reell fare for å bli fratatt sitt barn med tvang. Barn stemples som "spesielt behovstrengende" kun for at barnehagen skal få tilgang til kommunens pool av gratis arbeidskraft. Grådige barnehageeiere holder minimumsbemanning i barnehagen for å maksimere profitten. Da er det fristende å gi barn av alenemødre stigmaet "spesielle behov". Slike "spesielle behov" utløser nemlig bistand fra kommunens fagsenter for barn og unge (FSBU), og den er gratis for barnehagen.

Da foretrekker jeg barnepass utført av vennlig og hyggelige Sats-/Elixia- personale. De har kanskje ingen pedagogisk utdannelse men foreldrene slipper å komme tomhent tilbake når barna skal hentes. I våre "pedagogiske" barnehager er sjansen stor for at barnet blir bortført av gribbene i "barnevernet", og du får ikke barnet tilbake.

Barnehagene er blitt er farlig sted å være takket være alle de inkompetente liksom-pedagogene hvis påstander får gå uimotsagt i våre domstoler. Den uhellige alliansen mellom "barnevern" og barnehager fører til at stadig flere barn får barndommen frastjålet.

Barnehagetanter har blitt farlige maktpersoner som stjeler våre barn. Det er viktig at navnene på de moralsk forkvaklede barnehageansatte blir offentliggjort slik at andre foreldre kan bli advart mot å plassere barnet sitt i akkurat den barnehagen. Barn har rett til å vokse opp hjemme. Stadig flere barn blir fratatt denne grunnleggende menneskerettigheten takket være alle "pedagogene" i barnehagene og deres medhjelpere i "barnevernet".

_________________
“ Whoever may be guilty of abuse of power, be it Government, State,
Employer, Trade Union or whoever, the law must provide a speedy
remedy. Otherwise the victims will find their own remedy. There
will be anarchy.” Lord Denning (1899-1999)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Sep 20, 2009 1:02 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Feb 05, 2006 7:18 pm
Posts: 7442
Location: Mosjøen, Vefsn kommune på Helgeland.
Ja, det er ingen grunn til at de skal få skjule sin inhumane virksomhet.

_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
.
"Vårt" lysebrune-mørkerøde såkalte barnevern stjeler mennesker
> Radikalt forum mot familiedestruksjon: http://forum.r-b-v.net/<


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC [ DST ]